antalya keşan otobüs / Otobüs Bileti Al, Rezervasyon Yap, Sefer Sorgula | ispartapetrol.com.tr

Antalya Keşan Otobüs

antalya keşan otobüs

Antalya - Keşan Otobüs Bileti Ara

Şehir Merkezinden Antalya Terminali’ne Ulaşım

Şehir merkezine 5 km uzaklıkta bulunan Antalya Terminali’ne kolay bir ulaşım için yolcu servislerinden, belediye otobüslerinden veya Antray’dan faydalanabilirsiniz.

Yolcu Servisleri

Şehir merkezinde bilet satış ofisleri bulunan otobüs firmaları rahat bir ulaşım için her yarım saatte bir ücretsiz yolcu servisi sağlıyor. Bu servisleri kullanarak otobüsünüzün hareket saatinden 15 dakika önce terminalde olabilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Şehrin hemen her ana noktalarından geçen TK92, TC93, TL94, VF01, AC05, TL94, VF01, AC05, DC15, TC16, LC37, TK51, VF65, 516, TK51, TK52 ve 100. Yıl Bulvarı rotası üzerinde 24 saat hizmet veren 600 Antalya Havalimanı otobüs hatlarıyla terminale kolayca ulaşabilirsiniz.

Antray

Şehir merkezinde pek çok noktada durağı olan Antray hafif raylı sistem ile hızlı ve rahat bir yolculukla terminale ulaşmak mümkün. Antray durağı, terminale sadece 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve duraktan terminale ulaşım için alt geçit bulunuyor.

Taksi

Antalya şehir merkezinde 24 saat hizmet veren pek çok taksi durağı var. Şehrin her semtinden istediğiniz saatte kısa bir yolculukla terminale ulaşabilirsiniz.

Antalya - Keşan Otobüs Bileti

Otobüs Seyahati Hakkında

Otobüs Seyahati İpuçları

Yurtdışındaysanız bulunduğunuz yerlerin yerel dillerine çalışın. Sadece Antalya - Keşan otobüs yolculuğu boyunca faydalı olması için değil aynı zamanda kendi dillerini konuşma çabanıza değer veren ana dilini konuştuğunuz insanlara karşı da sevimli olmuş olacaksınız.

Kilometrelerce güzel doğal manzaralarıyla, etkileyici insan yapımı görüntüleriyle Antalya - Keşan otobüs seferinde görsel bir terapi içinde olacaksınız.

Otobüsler enerji tasarrufludur. 100 km üzerinde bir yolcu taşıyan bir otobüs sadece 0.6-0.9 litre yakıt alır. Bunu yüksek hızlı trene gereken 2.6 litre uçak ile 6.6 litre ve gazlı araba ile 7.6 litreyle karşılaştır ve Antalya - Keşan arası açıkça otobüs ile ulaşımınız çevreye daha duyarlı bir seçenektir.

Antalya - Keşan otobüs seyahati için bir müzik listesi yapın ve kişisel müzik listenizle manzaranın tadını çıkarın.

Biliyor muydunuz?

Avrupa'da karadan yolcu taşımacılığının %9,2'si otobüs ile, %74'ü trenle yapılmaktadır.

Hollandalı mühendisler tarafından tasarlanan Superbus, 250 km/saat ile dünyanın en hızlı otobüsüdür. Şimdilik sadece prototip aşamasındadır.

Herkes için ulaşım anlamına gelen 'otobüs' kelimesi, Latincede 'tümü için' anlamına gelen 'Omnibus'un kısaltmasıdır.

Türkiye ve Avrupa’nın En İyi Rotalarını Kamil Koç ile Deneyimleyin

Türkiye’nin lider karayolu yolcu taşımacılığı şirketi, Avrupa’nın FlixBus’ı ile güçlerini birleştirerek, sizlere konforlu ve teknolojik açıdan gelişmiş, eşsiz bir seyahat deneyimi sunuyor. Kamil Koç'un 1926'dan beri Türkiye'deki köklü varlığı, FlixBus'ın Avrupa'daki geniş ulaşım ağıyla birleşince, seyahat imkanları artık sınır tanımıyor. Tek bir bilet ile dünyanın 39 ülkesine seyahat edin! Ortaklığımız seyahat etme şeklinizde devrim yaratırken, sizlere akıllı ve sorunsuz bir seyahat deneyimi sunmaktadır. O halde, neden bekliyorsunuz? Hemen biletinizi alın ve bu muhteşem iş birliğinin avantajlarından yararlanın!

Şehirler Arası Otobüs Denince Akla Önce Kamil Koç Gelir!

Eğer Türkiye’ de ya da dünya genelinde seyahat etmek istiyorsanız, Kamil Koç olarak geniş sefer ağımızla aradığınız hizmeti size sunmak için yanınızdayız! Dünya çapında 400.000 otobüs hattı ile, seyahatiniz için mükemmel seçeneği kolayca bulabilirsiniz. Üstelik kolayca alabileceğiniz otobüs biletlerimiz ile birlikte istediğiniz yere, gerek iş gerek tatil amaçlı olsun kolay ve konforlu bir şekilde gidebilirsiniz.

Programınıza Uygun Otobüs Seferleri ve Tarifeleri

Sık düzenlenen otobüs seferleri, her programa uygun sefer tarifesi ve modern, konforlu otobüsleri sayesinde Kamil Koç ile seyahat etmek kolay ve sorunsuzdur. Geniş sefer ağımız 39 ülkeyi ve 3.000 noktayı kapsamaktadır, bu da seyahatinizi planlamanızı ve Kamil Koç uygulamasını kullanarak internetten otobüs bileti almanızı kolaylaştırmaktadır. Ayrıca, otobüslerimizin çoğunda ücretsiz WiFi hizmetimizden yararlanabilir, gelişmiş otobüs takip sistemimizle yolculuğunuzu gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz.

Otobüs Biletinizi Kamil Koç’tan Almak Çok Kolay

İnternet sitemiz ve uygulamamız, seyahatinizi planlamanızı, bütçenize uygun otobüs biletini bulmanızı ve güvenli bir şekilde biletinizi satın almayı kolaylaştırmaktadır. İster önceden planlama yapıyor olun ister son dakika seyahat organizasyonu yapıyor olun, Kamil Koç otobüs bileti satın almayı sizin için her zaman kolaylaştırmaktadır. Üstelik, pratik e-bilet sistemimiz sayesinde telefonunuz biletiniz yerine geçer ve çıktı alma ile uğraşmadan otobüse binebilirsiniz!

Kamil Koç Sefer Ağındaki En iyi Varış Noktalarını Keşfedin

Kamil Koç otobüslerinden birine binin ve Türkiye’ deki en popüler şehirlerden görmek istediklerinizi ziyaret edin. Keşfetmek için İstanbul seyahati, hafta sonu hava değişikliği için Ankara seyahati, kültür ve tarihin derinliklerini görmek için İzmir seyahati veya gizli güzelliklerini görmek için Bursa seyahati planlıyorsanız, geniş sefer ağımız, Türkiye 'nin vadettiği her şeyi deneyimlemeyi sizler için daha da kolaylaştırır.

<p><b>{seferzamani} {nereden} - {nereye}</b> seferi için {biletadeti} adet bilet satın aldınız.</p> <p>PNR numaranızı (<b>{pnr}</b>) kaydetmeyi unutmayınız.</p> <p style="display:{iademesajidisplay}"> Biletinizi şubelerimizden yazdırabilirsiniz. Seyahat etmekten vazgeçerseniz biletinizi otobüsün kalkış saatine en az {iadekalansaat} saat kala sitemize giriş yaparak iade etmelisiniz. </p> <p style="display:{servisdisplay}">Servis : {seciliservis}</p> <p>Bilet bilgileri;</p> <table class='table'> <tr> <td>Koltuk No</td> <td>Cinsiyet</td> <td>Yolcu</td> <td>Fiyat</td> </tr> {biletler} </table> <p>Toplam fiyat : {toplamfiyat} TL</p> <p>İyi yolculuklar dileriz.</p>

<p><b>{seferzamani} {nereden} - {nereye}</b> seferi için {biletadeti} adet bileti puan kullanarak satın aldınız.</p> <p>PNR numaranızı (<b>{pnr}</b>) kaydetmeyi unutmayınız.</p> <p style="display:{iademesajidisplay}"> Biletinizi şubelerimizden yazdırabilirsiniz. Seyahat etmekten vazgeçerseniz biletinizi otobüsün kalkış saatine en az {iadekalansaat} saat kala sitemize giriş yaparak iade etmelisiniz. </p> <p style="display:{servisdisplay}">Servis : {seciliservis}</p> <p>Bilet bilgileri;</p> <table class='table'> <tr> <td>Koltuk No</td> <td>Cinsiyet</td> <td>Yolcu</td> <td>Fiyat</td> </tr> {biletler} </table> <p>Toplam fiyat : {toplamfiyat} TL (Puan kullandınız)</p> <p>İyi yolculuklar dileriz.</p>

<p><b>{seferzamani} {nereden} - {nereye}</b> seferi için {biletadeti} adet bilet rezervasyonu yaptınız.</p> <p>PNR numaranızı (<b>{pnr}</b>) kaydetmeyi unutmayınız.</p> <p style="display:{opsiyonsonutarihidisplay}">Rezervasyonunuz {opsiyonsonutarihi} tarihine kadar geçerlidir.</p> <p style="display:{servisdisplay}">Servis : {seciliservis}</p> <p>Rezervasyon bilgileri;</p> <table class='table'> <tr> <td>Koltuk No</td> <td>Cinsiyet</td> <td>Yolcu</td> <td>Fiyat</td> </tr> {biletler} </table> <p>Toplam fiyat : {toplamfiyat} TL</p> <p>İyi yolculuklar dileriz.</p>

Sitemiz, ziyaretiniz sırasındaki deneyiminizi iyileştirmek, kullanım alışkanlıklarınızı anlamak ve reklam gösterimi amacıyla çerezleri ve benzeri teknolojileri kullanmaktadır. Sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ve diğer teknolojilerin kullanılmasına onay verdiğinizi kabul edeceğiz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası