adana yumurtalık oteller denize sıfır / Yumurtalık Plajı yakın en iyi 5 otel - Tripadvisor

Adana Yumurtalık Oteller Denize Sıfır

adana yumurtalık oteller denize sıfır

Yumurtalık Otelleri

Yumurtalık Tatili

Yumurtalık Gezilecek ve Görülecek Yerler

Yumurtalık OtelleriYumurtalık Otelleri

Plajlar ve Koylar: Adana’nın turistik ilçesi Yumurtalık, tarihi zenginliği ve doğal güzelliğini keşfedebileceğiniz pek çok noktasının yanı sıra Akdeniz’in berrak sularında zaman geçirebileceğiniz bir plaja da sahiptir.

Antik Kentler: Yumurtalık tarihi sırasında Adana’nın köklü tarihine tanıklık etmek isteyenler Ayas Antik Kenti'ni mutlaka ziyaret etmelidir. Roma Dönemi’nden günümüze miras kalan bu kent hem yerli hem de yabancı turistlerin oldukça dikkatini çekmektedir. 

Tarihi Yapılar: Büyük İskender Dönemi’nde bir liman kenti olarak kurulan Yumurtalık, zengin tarihi ile ziyaretçilere keyifli bir gezi deneyimi yaşatmaktadır. Yumurtalık'taki tarihi yapılar arasında Ayas Kalesi, Marko Polo İskelesi ve Atlas Kalesi yer almaktadır. 

Doğal Güzellikler: Yumurtalık tatiliniz sırasında doğa ile bütünleşeceğiniz bir gün içinse tercih edebileceğiniz nokta Yumurtalık Lagünü Milli Parkı olacaktır. 

Yumurtalık’ta Yapılacak Aktiviteler

  • Tatiliniz sırasında bir gününüzü Yumurtalık plajlarına ayırarak, Akdeniz kıyısında denize, kuma ve güneşe doyacağınız keyif dolu bir gün geçirebilirsiniz. 
  • Yüzme ve güneşlenmenin yanı sıra kiteboard aktivitesi ile hem eğlenceli hem de adrenaline doyacağınız anlar yaşayabilirsiniz. 
  • Ayas Antik Kenti’nden başlayarak, Ayas Kalesi, Atlas Kalesi ve Marko Polo Kilisesi gibi noktaları gezi planınıza dahil edebilir ve şehrin tarihini inceleyebileceğiniz saatler yaşayabilirsiniz. İlçe'nin tarihi yapıları Yumurtalık'ın gezilecek yerleri arasındadır.
  • Yumurtalık Lagünü Milli Parkı’nı ziyaret ederek, göllerin çevresinde doğa ile iç içe vakit geçirebilir, kuşların yaşam alanı olan bu eşsiz doğada kuş gözlemciliği yapabilirsiniz. 
  • İlçenin her köşesinde ayrı bir gezi deneyimi yaşadıktan sonra dilerseniz 80 km mesafede yer alan şehir merkezine geçebilir, Taş Köprü, Sabancı Merkez Camii, Kazancılar Çarşısı gibi şehrin turistik noktalarını Yumurtalık'ta yapılacak şeyler listenize dahil edebilirsiniz. 

Yumurtalık Festivalleri

Tarihi, doğal güzellikleri, kıyı şeridi ve dört mevsim elverişli iklimi ile ziyaretçilerine yıl boyu keyif dolu bir tatil vadeden Yumurtalık aktivitelerin çeşitliliğiyle ve birbirinden güzel festivalleriyle renkli anlara sahne olmaktadır. Ayrıca Kültür Sanat ve Turizm Festivali ve Kiteboard Festivalinin yapıldığı alanlar genellikle Yumurtalık'ın eğlence yerleri arasında yer almaktadır. 

Yumurtalık’ta Neler Yenilir?

Adana’nın bir ilçesini ziyaret edip de meşhur Adana Kebabı’nı ve lahmacununu tadılacaklar listesinin ilk sıralarına koymamak mümkün değildir. Yumurtalık’ta ayrıca Misis Ayranı, aşlama, yüksük çorbası, ciğer ve şırdan dolması da yöresel lezzetler arasında yer almaktadır. Taş kadayıf, Bici Bici ve kedi batmaz ise ilçede tadabileceğiniz tatlı çeşitlerinin en beğenilenleridir. 

Yumurtalık’tan Ne Alınabilir?

Adana’nın gelenekselleşmiş demir ve bakır ürünlerini Yumurtalık’ta da bulmanız mümkündür. İşlemeli ürünlerin yanı sıra Karatepe Kilimleri de en kıymetli hediyelik seçenekleri arasında yer almaktadır. Yöresel yiyecek ve içecekler arasında ise tatil dönüşü alabileceğiniz ürünler arasında şalgam suyu ve cezerye ön plana çıkmaktadır. 

Yumurtalık’a Nasıl Gidilir?

Şehir merkezine ortalama 80 km mesafede yer alan Yumurtalık ilçesine ulaşmanız için öncelikle Adana’ya gelmeniz gerekmektedir. Yumurtalık'a ulaşım araçları arasında uçak ve otobüs yer almaktadır. Tercihini havayolu ile ulaşımdan yana yapacak olan yolcular için havalimanı ile Yumurtalık arası mesafe ortalama 77 km’dir. Şehirlerarası otobüslerle ulaşımı seçen yolcular içinse Adana Otogar 89 km uzaklıktadır. Özel aracı ile seyahat edecek olan yolcular için İstanbul'dan Yumurtalık'a km, Ankara'ya km ve İzmir'e km uzaklıkta yer almaktadır.

Yumurtalık Otel ve Konaklama Seçenekleri

Adana'nın turistik ilçelerinden biri olan Yumurtalık, tarihi alanları, plajı ve doğası ile ilgi çekmektedir. Sakin yapısı ile aileniz ve sevdiklerinizle huzurlu bir hafta sonu tatili sunan Adana Yumurtalık otelleri her kesime ve bütçeye hitap eden seçenekleri barındırmaktadır. Yumurtalık oteller açısından uygun pansiyon ve apart otel konaklama imkanları ile hesaplı tatilin ilk adreslerinden olmaktadır. Erken rezervasyon fırsatları ile indirim ve taksit imkanı sunan Yumurtalık otelleri arasından dilediğinizi seçerek hemen yerinizi ayırtabilirsiniz.

Size şehirden ve stresten uzak bir tatil imkanı sunan Yumurtalık diğer çevre iller ve ilçeler tarafından oldukça rağbet görmektedir. Yumurtalık'ın doğal yerlerinde yenilenmiş gibi hissedebilirsiniz. Diğer tatil bölgelerinin aksine adeta bir köy kasabasını andıran ilçede bulunan halk plajında güneşin ve denizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Yumurtalık Otelleri

ve Kalacak Yerler
En iyi fiyatları bulmak için tarihleri girin
Yumurtalık bölgesinde 4 işletme
  • Gezgin puanları, ortaklarımızdan alınan onaylı müsaitlik durumları, fiyatlar, rezervasyon popülerliği, konum ve kişisel kullanıcı tercihleri dahil olmak üzere birtakım özel Tripadvisor verileri kullanılarak sıralanan işletmeler.
  • Gezginlerin verdiği puanlara göre Tripadvisor'da en yüksek puan alan oteller.
  • Seçtiğiniz tarihler için müsait olduğu ortaklarımızca onaylanan ve merkeze yakın konumlu işletmeleri ilk önce görün
Yumurtalık bölgesinde başka müsait işletme yok. Aşağıda, yakınlardaki sonuçlara bakın.
Fiyatları görmek için tarihleri girin
Sınırlı Hizmet Sunan İşletme
Fiyatları görmek için tarihleri girin
Fiyatları görmek için tarihleri girin

Erzin Konak Aile Pansiyonu

Otel Özellikleri

Adana'nın tatil cenneti Yumurtalık’ta, tarihi Kaleiçi bölgesinde denize sıfır güzel bir konumda bulunan Erzin Konak Aile Pansiyonu, dinlendirici bir Akdeniz tatili yaşamak isteyenler için ideal bir tesis. Deneyimli personeliyle ve ev konforuna sahip odalarıyla hizmet veren aile pansiyonunun küçük özel plajında veya 5 dakikalık yürüyüşle ulaşabileceğiniz Yumurtalık Plajı’nda denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Güne organik ürünlerle hazırlanan kahvaltılarla başlayabileceğiniz tesiste akşamları da taze deniz ürünlerinden geleneksel Adana mutfağından lezzetlere kadar seçenekler tadabilirsiniz. Kısa yürüyüşlerle büyüleyici Süleyman Kulesi ve antik mağaraları keşfe çıkabileceğiniz pansiyonda tekne gezileri için rezervasyon yaptırarak da Yumurtalık’ın birbirinden güzel koylarını keşfedebilir veya dalışlar yaparak su altı fotoğrafları çekebilirsiniz.

Genel Genel

  • Resepsiyonda emanet kasası
  • 24 saat açık resepsiyon
  • Aile Odaları
  • Gazete Büfesi
  • Deniz Manzarası
  • Çocuk parkı
  • Deniz kıyısı

Yeme ve içme Yeme ve içme

Tesis Çevresindeki Yerler

Poi icon Sahil ve plajlar

Poi icon En yakın havalimanları

  • Şakirpaşa Havalimanı 50,3 km

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Adana Yumurtalik Ayas Mahataturk Cadkaleici Erzin Pansiyon Yumurtalık, Yumurtalık

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası