ods uzantısı açma / ODS Dosyasını XLS Çevirme - AnyConv

Ods Uzantısı Açma

ods uzantısı açma

Dosyaları funduszeue.info Calc ve Google Belgeler gibi bazı elektronik tablo uygulamaları tarafından kullanılan OpenDocument Elektronik Tablo (.ods) dosyası biçiminde açabilir ve kaydedebilirsiniz.

OpenDocument Elektronik Tablosunu Excel'de açma

  1. Dosya > > Bilgisayar > Gözat’a tıklayın.

  2. Yalnızca OpenDocument biçiminde kaydedilmiş dosyaları görmek için, dosya türü listesinde (Dosya adı kutusunun yanında) OpenDocument Elektronik Tablosu öğesini tıklatın.

  3. Açmak istediğiniz dosyayı bulun ve 'ı tıklatın.

Not: OpenDocument Elektronik Tablo dosyasını Excel uygulamasında açtığınızda, bu dosyanın biçimlendirmesi ilk oluşturulduğu uygulamadaki biçimlendirmeyle aynı olmayabilir. Bunun nedeni, OpenDocument Biçimini kullanan uygulamalar arasındaki farklılıklardır.

Excel çalışma sayfasını OpenDocument Elektronik Tablo biçiminde kaydetme

Önemli: Dosyanızın Excel sürümünün elinizde bulunmasını isterseniz, dosyayı önce Excel çalışma sayfası olarak kaydetmeli (örneğin, .xlsx dosya biçiminde), ardından OpenDocument Elektronik Tablo (.ods) biçiminde yeniden kaydetmelisiniz.

  1. Dosya > Farklı kaydet >Bilgisayar > Gözat’ı tıklatın.

  2. Kayıt türü listesinden OpenDocument Elektronik Tablo (*.ods) türünü tıklatın.

  3. Dosyanızı adlandırın ve kaydedin.

OpenDocument Biçimi hakkında daha fazla bilgi edinin

Çalışma sayfalarını OpenDocument Elektronik Tablo (.ods) biçiminde açtığınızda veya kaydettiğinizde, bazı biçimlendirme özellikleri kaybolabilir. Bunun nedeni, OpenDocument Elektronik Tablo uygulamaları ve Excel uygulamasının desteklediği özellik ve seçeneklerin (biçimlendirme ve tablolar gibi) farklı olmasıdır. OpenDocument Elektronik Tablo biçimi ile Excel biçimi arasındaki farklar hakkında daha fazla bilgi için, OpenDocument Elektronik Tablo (.ods) biçimi ile Excel (.xlsx) biçimi arasındaki farklar konusuna bakın.

İpucu: Dosyayı bir başkasına göndermeden önce, dosyayı kapatıp yeniden açarak OpenDocument Elektronik Tablo (.ods) biçiminde nasıl göründüğüne bakmak isteyebilirsiniz. Dosyanın Excel biçimi ile OpenDocument Elektronik Tablo biçimini karşılaştırmak için, önce dosyayı Excel biçiminde kaydedin; sonra, hem Excel sürümünü, hem de OpenDocument Elektronik Tablo sürümünü açın ve dosyalardaki farklılıkları görsel olarak inceleyin.

.ods Dosya uzantısı

Apache OpenOffice Calc 'te açılan ODS dosyası

Calc, OpenOffice paketinde mevcut olan birçok programdan biridir ve Microsoft Office paketinde bulunan Excel programı. ODS dosyası, elektronik tabloları Excel'in elektronik tabloları .XLSX dosyasına kaydettiği şekilde kaydetmek için Calc tarafından kullanılan ana dosyadır. Microsoft Office en popüler verimlilik paketi olmasına rağmen, birçok kullanıcı OpenOffice paketini ücretsiz bir alternatif olarak indirmektedir. ODS dosyasını işyerinde, okulda veya ev ortamlarında görebilirsiniz.

OpenDocument elektronik tablo dosyaları, aşağıdakiler dahil olmak üzere herhangi bir OpenOffice uyumlu programla açılabilir ve düzenlenebilir: NeoOffice (Mac) ve LibreOffice (Mac & Windows). ODS dosyaları Microsoft Excel'de de açılabilir ve .XLS veya XLSX dosyaları olarak kaydedilebilir.

NOT: Apache OpenOffice daha önce funduszeue.info olarak biliniyordu.

Açılan programlar ODS dosyalar

Microsoft, Office ofis takımları arasında uzun süredir liderliğini sürdürüyor. Ve şimdi Word, Excel ve PowerPoint'e alternatifler gibi düzinelerce ücretsiz çözüm olmasına rağmen, gerçek şu ki onların dosya formatı hala en popüler olanıdır. Buna rağmen, bunun gibi araçlar var OpenOfficeLibreOffice kim çalışıyor -fazla- ile ODT dosyaları. Ve bunlar belli ki bazı programlarda ve uygulamalarda sorun çıkarıyor.

Ne zaman sorunlarla karşılaştıysanız ODT dosyalarını aç mobil cihazınızda, şu programlardan birindeki bir metin belgesiyle çalışmaya çalışıyorsunuz: OpenOffice ve LibreOffice. Ancak, elektronik tablolar olan ODS dosyalarına ve sunumlara karşılık gelen ODP'ye de sahiptirler. Yani, sırasıyla Word, Excel ve PowerPoint'e ücretsiz alternatiflerin sonucudur.

Açıkçası, bu tür dosyaları açtıktan ve onlarla çalıştıktan sonra, tavsiye edilir. başka bir biçimde kaydet bitirdiğimizde. En yaygın olanı, dediğimiz gibi, uzantıları olan Microsoft Office'tir. docx, xlsx ve pptx sırasıyla metin belgeleri, elektronik tablolar ve sunumlar için.

Indeks

Android cihazlarda ODT, ODS ve ODP dosyaları nasıl açılır

Mobil cihaz kullanıcıları için en iyi seçim Android ofis otomasyon araçları paketini tercih etmektir. Google. Uygulamalarımız var Belgeler Google, E-tablolar Google'dan ve Sunumlar yalnızca bu biçimlerle değil, aynı zamanda Microsoft Office'in biçimleriyle de mükemmel şekilde çalışabilen Google'dan. Yani yapabiliriz bir ODT dosyası açın metin, örneğin, onunla çalışın ve ardından dışa aktarın DOCX.

ODT dosyaları

ODT dosyaları dediğimiz gibi text dosyalarıdır, o zaman onları Google Documents uygulamasıyla açmamız gerekecek. Açarken sağ üst köşedeki klasör şeklindeki simgeye tıklayacağız. Ardından 'Depodan Aç'ı seçeceğiz ve yürütmek için ODT dosyasını arayacağız.

Youtube kanalımıza abone olun

ODS dosyaları

ODS dosyaları e-tablolara karşılık gelir, ardından Google E-Tablolar uygulamasını kullanacağız. Açmamız ve sağ üst köşedeki klasör şeklindeki simgeye tıklamamız gerekecek. Şimdi, 'Depolamadan Aç' seçeneğini seçmeniz, ODS dosyasını bulmanız ve normal şekilde açmanız yeterlidir.

ODP dosyaları

İkincisi, ODP dosyaları sunumlar içindir. Bu durumda Google Slaytlar uygulamasını kullanacağız. Ve öncekilerle aynı şekilde, sadece uygulamayı açmamız ve sağ üst köşede bulunan klasör şeklindeki simgeye basmamız gerekecek. Son olarak, 'Depolamadan aç' seçeneğini seçeceğiz ve cihazın hafızasında veya mikro SD'de, açmak için ODP dosyasını bulacağız.

ODT, ODP ve ODS gibi herhangi bir dosyayı açmak için daha fazla uygulama

Neyse ki, Google Play'de yalnızca özellikle üç biçimden birini açmak için değil, aynı zamanda üç dosyadan herhangi birini aynı anda açmak için daha fazla uygulamamız var, bu nedenle birkaç bağımsız uygulama indirmeye gerek yok. İşte bazı örnekler:

OpenOffice ve LibreOffice - Microsoft Office'e 'ücretsiz' alternatif

Yine bir kelime işlemcimiz, elektronik tablolarımız ve bir sunum düzenleyicimiz var. Ama bu sefer süitle uyumlu LibreOffice, masaüstü sistemler için seçeneği ile bilinir. Mobilde, Microsoft Office ile karşılaştırıldığında farkları büyüktür, ancak elimizdeki araçlar da gerçekten güçlüdür. Google'ın ofis paketinin yaptığı ölçüde öne çıkmadıkları yer bulut senkronizasyon sistemidir. Ayrıca uygulamalar üçüncü taraftır, ancak OpenOffice ve LibreOffice biçimlerini de destekler.

WPS Office - Eksiksiz bir ofis paketi

WPS Office yalnızca sözcük işleme, elektronik tablolar ve sunumlar içermez. Ayrıca sıkıştırılmış dosyalar için destek .rar ve .zip ve bir görüntüyü metne geçirmenizi sağlayan OCR gibi araçlar. Ayrıca PDF formatındaki dosyaları da destekler ve parmaklarımızın ucundaki en yetenekli araç olmasa da, tek bir uygulamada çoğu kullanıcı için gerekli olanı bize sunar.

OfficeSuite + PDF Düzenleyici - Bir klasik

Android mobil cihazlar için neredeyse hiç ofis paketi yokken, işte oradaydı. OfficeSuite. Ve orada devam ediyor, bu da neden bugün bulabileceğimiz en güçlü araçlardan biri olduğunu açıklıyor. Yine tek bir uygulamada bir kelime işlemci, elektronik tablolar, sunumlar ve bir PDF okuyucu ve düzenleyiciye sahiptir. Word, Excel ve PowerPoint belgeleriyle ve çok iyi işlenmiş bir tasarımla mükemmel bir şekilde çalışabilir.


ODS XLS Çevirme

🔸 Dosya formatı ODS XLS 🔸 Tam adıODS - OpenDocument SpreadsheetXLS - Microsoft Excel Binary File Format🔸 Dosya uzantısı.ods, .fods.xls🔸 MIME türüapplication/vnd.-oasis.-opendocument.-spreadsheetapplication/funduszeue.info-excel🔸 Tarafından geliştirildiOASISMicrosoft🔸 Biçim türüSpreadsheetSpreadsheet🔸 AçıklamaAyrıca OpenDocument olarak bilinen Ofis Uygulamaları (ODF), için Açık Belge Biçimi elektronik tablolar, grafikler, sunumlar ve kelime işlem belgeleri için XML tabanlı dosya biçimidir. Bu ofis uygulamaları için açık, XML tabanlı dosya biçimi belirtimi sağlamak amacı ile geliştirilmiştir.Microsoft Excel, yukarı kadar sürümü birincil biçimi olarak Excel İkili Dosya Biçimi (.XLS) olarak adlandırılan özel bir ikili dosya biçimi kullanılır. Excel birincil dosya biçimi, "XML elektronik tablo" olarak adlandırılan bir önceki XML tabanlı biçim sonra takip XML tabanlı biçimi olarak Office Açık XML kullanır.🔸 Teknik detaylarOrijinal OpenDocument biçimi kök eleman olarak <belgeyi> sahip bir XML belgesinin oluşur. OpenDocument dosyaları da dosya ve dizin bir dizi içeren bir ZIP sıkıştırılmış arşiv biçimini alabilir; Bu dosya boyutunu azaltmak için ZIP Kullanıcı kayıpsız sıkıştırma ikili içerik ve fayda içerebilir.funduszeue.info Excel formatında belgelerine yarattı. O zamandan beri, Microsoft serbestçe indirmek için Excel ikili biçim şartname hazır.🔸 Dosya dönüştürme ODS çevirme XLS çevirme 🔸 İlgili programlarLibreOffice, Microsoft Office, KOffice, Google Docs, funduszeue.infoMicrosoft Office, LibreOffice, Kingsoft Office, Google Docs.🔸 Wiki funduszeue.info funduszeue.info#File_formats

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası