adana ikea sipariş ve teslim noktasi / Ikea Adana Sipariş ve Teslim Noktası Açıldı - Son Dakika

Adana Ikea Sipariş Ve Teslim Noktasi

adana ikea sipariş ve teslim noktasi

İkea İkea Adana Sipariş Ve Teslim Noktası

İkea Adana Sipariş Ve Teslim Noktası İkea İletişim Bilgileri

İkea İkea Adana Sipariş Ve Teslim Noktası Şubeleri için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. İkea İkea Adana Sipariş Ve Teslim Noktası Şubeleri ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

İkea Adana Şubeleri

Adres Bilgisi : M1 Adana AVM Yeni Mahalle, Sok. J Blok No/A Seyhan Adana

İlçe-Semt / İl : SEYHAN / ADANA

Çalışma Saatleri: -

İkea İkea Adana Sipariş Ve Teslim Noktası'nin adresiM1 Adana AVM Yeni Mahalle, Sok. J Blok No/A Seyhan Adana'dir. İkea Adana Sipariş Ve Teslim Noktası Adana ilinin Seyhan ilçesinde bulunmaktadır.İkea Adana Sipariş Ve Teslim Noktası çalışma saatleri - arasındadır.

Bu sayfa 48 kez ziyaret edilmiştir.


İş Yerinde

İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

başvuru

Tam Zamanlı

Orta düzey yönetici

başvuru

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

• Satış deneyimi ve tercihen 3 yılyöneticilik tecrübesi
• Tercihen üniversite mezunu
• Tercihen İngilizce bilgisi
• İyi seviyede MS Officeuygulamaları bilgisi
• Ekibi için eğitim ve gelişim odaklılık
• Adana’da ikamet edebilecek
• Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.


İŞ TANIMI

• Satış alanlarında mekanik satış sistemi ve IKEAKonsepti’nin uygulanmasını sağlar.
• Ekibine, mağaza iş planının iletişimini açık bir şekilde yapar ve bu doğrultuda ticari aksiyonlar belirleyerek ekibiyle birlikte uygular.
• Ekip Üyelerininvardiya planının hazırlanması ve takibine destek olur.
• Ticari fırsatlar, stok bulunurluğu ve “En Çok Sorulan 10 Müşteri Sorusu” konularında hızlı aksiyonlar alır.
• Mağaza ticari hedeflerini gerçekleştirmek, satışa sunulacak ürün gamının belirlenmesi, teşhir edilmesi ve satış tahminlerinin oluşturulması konularındaAdana Mağazası Lojistik,Com&In ve Satış Departmanları ile iletişim içinde çalışır.
• Anakasa para giriş çıkışları, muhasebe mutabakatları ve müşteri iadelerinin kontrol edilerek iade prosedürlerine uygun şekilde müşterilerden iade alınmasından sorumludur.

Aday Kriterleri

3 - 10 yıl arası
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
Hakkımızda

IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. Çoğunluk için daha iyi bir günlük yaşam yaratmak vizyonu ile yola çıkan IKEA’nın iş fikri; mümkün olduğunca çok insanın satın alabileceği kadar düşük fiyatlarla, iyi tasarımlı ve işlevsel binlerce mobilya ve ev aksesuarı sunmaktır. Genellikle, iyi tasarımlı mobilyalar nüfusun küçük bir kesimi için yaratılır. Gücü yeten kesim için IKEA ise en başından yolunu farklı çizdi. Çoğunluktan yana yer aldı. Bu da dünyanın her köşesinden insanların ev dekorasyonu ihtiyacına cevap vermek anlamına geliyordu. Farklı ihtiyaçları, farklı zevkleri, farklı düşleri ve tabii ki farklı cüzdanları olan insanların Evlerini güzelleştirmek ve günlük yaşamlarını iyileştirmek isteyen insanların. yılında IKEA ve IKEA kavramı Ingvar Kamprad tarafından İsveç’te kuruldu. IngvarKampradElmtarydAgunnaryd; kendi adının ilk harflerinden sonra diğer harfleri doğduğu çiftlik ve köyün adından aldı. Dünyada franchise sistemiyle mağazalar açan IKEA, Maya Holding’in hissedarı olduğu MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. ile Türkiye pazarına girerek ilk mağazasını Mayıs ’te İstanbul Ümraniye’de açtı. Ardından Nisan ’da İzmir Bornova, Kasım ’de İstanbul Bayrampaşa, Kasım ’de Bursa ve Haziran ’de Ankara Mağazaları açıldı. yılında açtığımız Internet Mağazamız’ı takiben, yılında Bodrum’da ve yılında Adana’da açtığımız Sipariş ve Teslim Noktalarımız ile daha geniş bir coğrafyada, daha çok kişiye ulaşma fırsatı yakaladık. yılında İstanbul Kartal’da ve Antalya’da açtığımız mağazalarımızla, IKEA Türkiye ailesini büyütmeye devam ediyoruz. 49 ülkede ’ün üzerinde mağazamızla milyondan fazla kişiye IKEA yaşam tarzını sunuyor olsak da ulaşamadığımız bazı yerler hala var. Şimdilik Değerlerimiz; Birliktelik Maliyet bilinci Yenilenmek ve geliştirmek Sorumluluk almak ve vermek İnsanlara ve dünyamıza değer vermek Sadelik Anlamlı farklılık Örnek olarak liderlik etmek. Biz, değerleriyle yaşayan, birlikte çalışmaktan heyecan duyan, sorumluluk alan ve mütevaz ıçalışanlardan oluşan bir ekibiz. Siz de BİZ’den biri misiniz?

Şirket Sayfasına Git

IKEA Adana Sipariş ve Teslim Noktası a&#;ıldı

ADANA

IKEA Türkiye, yeni bir konsept olan sipariş ve teslim noktalarının i̇ki̇nci̇si̇ni̇ Adana'da açtı.

Daha önce de Bodrum'da sipariş ve teslim noktası açan IKEA Türkiye, potansiyeli yüksek diğer şehirlerde de yeni yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. MAYA Holding ve IKEA Türkiye Üst Yöneticisi Fuat Atalay, M1 Alışveriş Merkezi'ndeki noktanın açılışında yaptığı konuşmada, Maya Holding’in 67 yıldır varlık gösterdiği her sektörde toplumsal hayata ve ülke ekonomisine katkı sağlayan çalışmalara imza atmaya özen gösterdiğini söyledi.

IKEA’nın grup yatırımları arasında çok özel bir yere sahip olduğunu anlatan Atalay, şöyle konuştu:

"Maya Holding olarak yılında franchise haklarını alıp, yılında Türkiye perakende sektörüne önemli bir dünya markasını kazandırdık. Türkiye’deki ilk IKEA mağazasının Ümraniye’de açılmasıyla birlikte Türk tüketicisini ev dekorasyonunda yeni bir konseptle tanıştırdık. IKEA, bugün müşterilerinin beğenisini kazanmış, en çok tercih edilen markaların başında geliyor. MAYA Grubu olarak, Türkiye’nin bugünkü ve gelecekteki potansiyeline olan inancımızla, yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek, büyümeyi hedefliyoruz."

"IKEA Türkiye büyümesini sürdürüyor"

Atalay, yılından bu yana Türkiye’de ev dekorasyonu alanında tüketicileri yeniliklerle tanıştıran IKEA’nın, yeni mağazaların yanı sıra sipariş ve teslim noktası açarak büyümesini sürdürdüğünü dile getirdi.

İstanbul’da 2, İzmir, Bursa ve Ankara’da birer olmak üzere toplam 5 IKEA mağazası ve internetin yanı sıra Bodrum ve bugün açılan Adana Sipariş ve Teslim Noktası ile hizmet verdiklerini belirten Atalay, "Türkiye’de yeni yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz. yılında İstanbul Kartal'da ve Antalya’da açılışını yapacağımız mağazalarla birlikte mağaza sayımız 7’ye çıkacak. Aynı zamanda potansiyeli yüksek olan şehirlerde sipariş ve teslim noktası açarak büyümeyi sürdüreceğiz." diye konuştu.

IKEA Türkiye Alternatif Satış Kanalları Direktörü Birinci IKEA Türkiye Alternatif Satış Kanalları Direktörü Dilan Birinci de İspanya ve Yunanistan’ın ardından ilk kez Türkiye’de uygulanan sipariş ve teslim noktalarının sayılarını artırmayı hedeflediklerini, Konya, Eskişehir, İzmit ve Samsun gibi potansiyeli yüksek illerde de sipariş ve teslim noktası açmayı planladıklarını söyledi. 

"50 kişilik bir ekiple faaliyet gösterecek"

Sipariş ve teslim noktalarının, internet üzerinden siparişten farklı olarak ürünleri sipariş etmeden önce deneyimleme imkanı sunduğunu anlatan Birinci, şöyle devam etti:

"IKEA Adana Sipariş ve Teslim Noktası bin metrekare büyüklüğünde bir alanda, yaklaşık 50 kişilik bir ekiple faaliyet gösterecek. Müşterilerimiz burada sergilenen 2 bin IKEA ürününün yanı sıra internet sitemizden ve IKEA kataloğundan yararlanarak, IKEA mağazalarında bulunan 8 bini aşkın mobilya ve ev aksesuarı arasından dilediğini ısmarlayabilecek. Siparişler birkaç gün içinde bu noktadan ücretsiz bir şekilde teslim alınabilecek. İsteyenler, düşük bir ücret karşılığında ürününü evine getirtebilecek. Dileyen müşteriler için düşük bir ücret karşılığında montaj ve ölçüm hizmetleri de verilecek. IKEA lezzetlerini sevenler için Adana Sipariş ve Teslim noktamızda IKEA Kafe de hizmet verecektir."

Konuşmaların ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Atalay, kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi. - IKEA Türkiye IKEA Türkiye, İstanbul’da 2, İzmir, Bursa ve Ankara’da birer olmak üzere, toplamda bin metrekareyi bulan 5 mağazanın yanı sıra Bodrum ve Adana Sipariş ve Teslim Noktalarının yanı sıra internet mağazasıyla faaliyet gösteriyor. IKEA’nın doğrudan ve dolaylı 4 bin çalışanı, "çoğunluk için daha iyi bir günlük yaşam yaratmak" vizyonu doğrultusunda hizmet veriyor. IKEA Türkiye mağazaları, yılda ortalama 15 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor.

Muhabir: Bekir Ömer Fansa

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

IKEA Adana sipariş ve teslim noktası kapılarını açtı

HAYDAR ŞENGÜLADANA (GÜNAYDIN) –IKEA Türkiye yeni bir konsept olan Sipariş ve Teslim Noktalarının sayısını artırıyor. Bodrum’un ardından ikinci Sipariş ve Teslim Noktası’nı Adana’da M1 Alışveriş Merkezi’nde açan IKEA Türkiye, potansiyeli yüksek olan diğer şehirlerde de yeni yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül’ün katılımıyla gerçekleştirilen IKEA Adana Sipariş ve Teslim Noktası açılışında bölgeye yapılan yatırımın detayları aktarıldı.IKEA Adana Sipariş ve Teslim Noktası’nın açılışında konuşan Maya Holding ve IKEA Türkiye CEO’su Fuat Atalay; Maya Holding’in 67 yıldır varlık gösterdiği  her sektörde  toplumsal hayata ve ülke ekonomisine katkı sağlayan çalışmalara imza atmaya özen gösterdiklerini belirterek, IKEA’nın grup yatırımları arasında çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Atalay, “Maya Holding olarak yılında franchise haklarını alıp, yılında Türkiye perakende sektörüne önemli bir dünya markasını kazandırdık. Türkiye’deki ilk IKEA mağazasının Ümraniye’de açılmasıyla birlikte Türk tüketicisini ev dekorasyonunda yeni bir konseptle tanıştırdık. IKEA, bugün müşterilerinin beğenisini kazanmış, en çok tercih edilen markaların başında geliyor. MAYA Grubu olarak, Türkiye’nin bugünkü ve gelecekteki potansiyeline olan inancımızla, yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek, büyümeyi hedefliyoruz.” dedi.Sözlerine yeni yatırımları hakkında bilgi vererek devam eden Atalay, yılından bu yana Türkiye’de ev dekorasyonu alanında tüketicileri yeniliklerle tanıştıran IKEA’nın, yeni mağazaların yanı sıra Sipariş ve Teslim Noktası açarak büyümesini sürdürdüğünü söyledi. Atalay, “Bugün, İstanbul’da 2, İzmir, Bursa ve Ankara’da 1’er olmak üzere toplam 5 IKEA Mağazası ve internet mağazamızın yanı sıra Bodrum ve bugün açılan Adana Sipariş ve Teslim noktamız ile hizmet vermekteyiz. Türkiye’de yeni yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz. yılında İstanbul Kartal'da ve Antalya’da açılışını yapacağımız mağazalarla birlikte mağaza sayımız 7’ye çıkacak. Aynı zamanda potansiyeli yüksek olan şehirlerde Sipariş ve Teslim Noktası açarak büyümeyi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası