elektrikli süt ısıtıcı / arzum elektrikli süt ısıtıcı - İdeal Endüstriyel Mutfak Malzemeleri

Elektrikli Süt Isıtıcı

elektrikli süt ısıtıcı

VESTEL KÖPÜK SÜT ISITICI KOPUK

VESTEL KÖPÜK SÜT ISITICI

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : doludepo

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 10 gün içinde

favori

  • Güç (Watt): W ve altı
  • Garanti Tipi:Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim:1 L
  • Materyal:Paslanmaz Çelik
  • Renk:Gri
  • Gizli Rezistans:Var

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün doludepo tarafından gönderilecektir.
  • 3 kademeli çift swıtchli 2 yıl garantili genişlik 24 cm uznluk 34 w
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (15)

Trendyol

merchant-marker-image

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Lotus & Lotus

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

OVA MAGAZALARI

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

HKN-STORE

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

VESTEL KÖPÜK SÜT ISITICI

  • 3 kademeli çift swıtchli 2 yıl garantili genişlik 24 cm uznluk 34 w
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) W ve altı
  • Garanti TipiResmi Distribütör Garantili
  • Hacim1 L
  • MateryalPaslanmaz Çelik
  • RenkGri
  • Gizli RezistansVar
  • Otomatik KapanmaVar
  • Garanti Süresi2 Yıl

TanımYorumlar (0)Belirleme

4'ü 1 Arada İşlev: Bu en yeni süt köpürtücüler ılık süt köpüğü, soğuk süt köpüğü, ılık süt ve sıcak çikolatalı süt oluşfunduszeue.infoğiniz modu seçmek için düğmeye basmanız ve en sevdiğiniz cappuccino, kahve, macchiatos, latte, sıcak çikolata funduszeue.infoeniz yeterlidir.

Hızlı, Sessiz ve Otomatik Kapanma: Elektrikli süt vapurumuz sessiz ve hızlı çalışır, böylece mükemmel süt köpüğü elde edebilirsiniz. funduszeue.info optimum sonuç için tam yağlı sütle (yağ kapasitesi %'dan fazla) köpürtülmesi önerilir.Süt köpüğü bittikten sonra süt köpürtücü otomatik olarak kapanacaktır.

Büyük Kapasite: Büyük süt köpürtücü, çoğu köpürtücüden daha büyük olan ml ile tasarlanmıştıfunduszeue.infoum kapasite, sütü köpürtmek için oz/ml'ye ve sütü köpürmeden ısıtmak için oz/ml'ye kadardıfunduszeue.infoıca, frother içindeki işaretlere görünür ve net, düzgün kullanmak için yardım.

Kolay Temizlenir: Süt ısıtıcı ve ısıtıcı ABS kabuk ile inşa, ve yüksek kaliteli paslanmaz çelik iç yapışmaz kaplama ile, yanı sıra büyük açılış, temizlik yapma bir funduszeue.info ayrıca, bir temizleme fırçası da dahildir.

Şık ve Güvenli Tasarım: Yalıtımlı çift duvarlara sahip süt köpüğü makinesi sağlam ve dayanıklıdıfunduszeue.infoıca, tutamak kolayca zarar vermeden güçlüdür.Lütfen gerçek ihtiyaçlara göre uygun köpük veya çırpma aksesuarlarını seçin ve takın.

Fiş Tipi: AB Tak, Endonezya, Almanya, Fransa, ispanya, İtalya ve benzeri için geçerlidir.

Renk: Siyah

Malzeme: ABS

Boyutu: 20x17x13 cm

Paket içeriği:

1 * Elektrikli süt Köpürtücü

1 * Güç Adaptörü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değildir.

Not: Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- cm olduğunu.

sarı süt köpürtücü, süt santrifüj makinesi, çok fonksiyonlu kahve makinesi, sağım makinası yedek parçaları, buharlı manyetik süt köpürtücü, tanımlanmamış pantolon, harko süt köpürtücü, süt taze saklama çantası, blender süt köpüğü capuccino, platin süt köpürtücü.

Özellikler
  • Marka Adı - FGHGF
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Sertifika - Hiçbiri
  • İlgili Ürünler

    Elektrikli Süt Köpürtücü, Köpük Makinesi-Süt Tozu Kahve Sıcak Çikolata için 2 Model Karıştırıcı Satış
    Mutfak Aletleri
    Elektrikli Süt Köpürtücü, Köpük Makinesi-Süt Tozu Kahve Sıcak Çikolata için 2 Model Karıştırıcı

    Tanım: Max ml manyetik levitasyonunun köpük, ısı süt için yaklaşık 65 + / -5 derece, çikolata mikser. Açmak için bir anahtar, 2 çeşit geleneksel mod, süt tozu, çikolata tozu, sıcak süt, normal sıcaklıkta süt köpüğü, sıcak köpüğü karıştırabilir. Ana bilgisayarın alt kısmı mikro anahtar kontakları ile donatılmıştır.Süt kabı kaldırıldığında veya

    ₺1

    Araba

    Süt Köpürtücü, Otomatik süt Köpürtücü, Büyük Kapasiteli Otomatik Köpük Makinesi için Sıcak ve Soğuk süt Köpüğü, kahve AB Tak Bir Satış
    Mutfak Aletleri
    Süt Köpürtücü, Otomatik süt Köpürtücü, Büyük Kapasiteli Otomatik Köpük Makinesi için Sıcak ve Soğuk süt Köpüğü, kahve AB Tak Bir

    Sütü köpürtebilir mi Ortam sıcaklığında karıştırma Sütün ısıtılması ve karıştırılması Çift funduszeue.infoş Tipi: AB Tak, Endonezya için geçerlidir, almanya, Fransa, ispanya, italya ve böylece Renk: siyah Malzeme: Plastik+Metal Paket İçeriği: 1 x süt köpürtücü 1 x AB tak Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değfunduszeue.info: Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki

     Ucuz fansız endüstriyel panel PC Popüler
    Bilgisayar & Ofis
    Ucuz fansız endüstriyel panel PC

    Ucuz ucuz fansız endüstriyel panel pc PPCP 1. Fansız endüstriyel panel pc, güzel şekilli fırçalanmış alüminyumdan yapılmıştır, hiçbir kablo tasarımı darbeye dayanıklı ve düşük güç tüketiminde yüksek performansta iyi değildir, sert kullanılabilir funduszeue.info isteğe bağlı kablosuz 3G / WİFİ modeline dönüştürülebilir. 2. Darbeye dayanıklı,nem

    Medison Probe 3DET X8 Ultrason için Yeni, Orijinal Garanti:3 ay Popüler
    Bilgisayar & Ofis
    Medison Probe 3DET X8 Ultrason için Yeni, Orijinal Garanti:3 ay

    Medison Probe 3DET X8 Ultrason için Yeni, Orijinal garanti: 3 ay satın aldığınız için teşekkürler!Nakliye Kombine Gönderi Çoklu öğe siparişleri için, birleştirmek istediğiniz tüm öğeleri kazanana kadar lütfen ödeme göndermeyin İşlem Süresi 1 iş Günü Nakliye Süresi-Çin Post: iş Günü-Singapur / Hong Kong Post: iş Günü Garanti 30 Günlük para iade veya

    ROCKBROS bisiklet kaskı MTB Yol Bisiklet Hemets Entegral kalıplı Kadın Nefes Havalandırma Spor Ultralight Bisiklet Kask Satış
    diğer
    ROCKBROS bisiklet kaskı MTB Yol Bisiklet Hemets Entegral kalıplı Kadın Nefes Havalandırma Spor Ultralight Bisiklet Kask

    Ürün Detayları: Marka: ROCKBROS Adı: Erkek Kadın BikeHelmetWaterproof BreathableWith Entegral kalıplı Hemlets Tipi: Intergrally-kalıplı Malzeme: Dış: PC, iç: EPS,Naylon ayarlamak kemer Boyutu:Yaklaşık 26 * * 15 cm, fit kafa :S cm,M cm Ağırlık: Yaklaşık G, G Renk: Siyah, Kırmızı, Beyaz, Titanyum, Degrade Kırmızı, Yeşil,

    ₺1

    Araba

     TL ve Üzeri kahve alışverişinde ücretsiz kargo

    » Bir köpük rüyası.
    Stil sahibi süt köpürtücülerimiz ile her zaman krema gibi bir süt köpüğüne sahip olabilirsiniz. «

    Indre B. Tchibo Kahve Uzmanları

    Elektrikli süt köpürtücü

    Pratik elektrikli: Sıcak veya soğuk süt köpüğü ya da sıcak süt − tek tuşla çok kolay.


    Sizin için en uygun süt köpürtücü hangisidir?


    Genel olarak yağ oranından bağımsız olarak her süt çeşidi köpürtülebilir. Laktozsuz sütü, soya, pirinç ve badem sütünü köpürtebilirsiniz, ancak kısmen köpüğün kalıcılığı daha az olacaktır.

    Yağ oranı az olan sütler biraz daha kuru görünen kalıcı bir köpük üretir. Tam yağlı süt ise tam aksine yoğunluğu Latte Art için yeterli olan son derece kremamsı bir köpük oluşturur. Bunun dışında, homojenize süt özellikle kalıcı köpük oluşturur.

    Hepsi için geçerli olan: Süt 70° C'nin, soya sütü ise 45° C'nin üzerinde ısıtılmamalıdır.

    Mükemmel süt köpüğü için hangi süt?

    Her süt yağ içeriğinden bağımsız olarak köpürtülebilir. Laktozsuz süt, soya, pirinç ve badem sütü de köpürtülebilir; ancak köpüğün yoğunluğu kısmen daha az olur. Yağ içeriği az olan yoğun bir süt köpüğü verir, buna karşılık tam yağlı süt latte art için çok uygun olan çok kremamsı bir köpük oluşturur. Homojenize süt ayrıca ekstra stabil köpük yapar. Genel olarak geçerli olan: Süt 70° C'nin, soya sütü 45° C'nin üzerinde ısıtılmamalıdır.

    Süt Köpürtücü Ürünleri

    Süt köpürtücü ürünleri kahve tutkunlarının evinde bulunması gereken pratik kullanımlı aletlerdir. Tchibo’nun kusursuz aromalı kahvelerini kullanarak evinizde bol köpüklü cappucino hazırlamak istiyorsanız süt köpürtücü çeşitlerinden yardım alabilirsiniz. Manuel ya da elektrikli süt köpürtücü ürünlerini kullanarak sevdiklerinize muhteşem lezzette kahveler hazırlayabilirsiniz. Elektrikli modeller sadece mükemmel köpük yapmakla kalmaz sütünüzü en ideal oranda ısıtmanızı da sağlar. Tchibo size pek çok süt ısıtıcı ve köpürtücü seçeneği sunarak ihtiyacınız olan modele kolayca ulaşmanızı sağlar.

    Elektrikli Süt Köpürtücü ile Evde Cappucino Keyfi

    Tchibo’nun beğeninize sunduğu süt ısıtıcı ve köpürtücü ürün çeşitleri, istediğiniz yoğunlukta süt köpüğü yapmanıza yardımcı olur. Şeffaf kapağa sahip süt köpürtücüler işlem sırasında köpüğünüzün kıvamını görmenizi kolaylaştırır. Elektrikli süt köpürtücü çeşitleri, sütü hızlı biçimde ve havalandırarak karıştırdığı için bol köpük oluşmasını sağlar. Manuel köpürtücü çeşitlerini de deneyebilirsiniz ancak elektrikli ürünlerle daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Yapışmaz kaplamalı paslanmaz çelik hazne ile üretilen elektrikli süt köpürtücüler aşırı ısınmaya karşı otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Çırpma ve köpürtme işlemleri için iki farklı aparatı bulunan modelleri, ideal kıvamda sıcak ve soğuk kremamsı köpük elde etmek için kullanabilirsiniz.

    Süt Köpürtücü ile Yeni Lezzetler Deneyin

    Evinizde kendinize, sevdiklerinize ve konuklarınıza latte macchiato veya latte cappuccino kreması hazırlamak istiyorsanız bir sütlük, bir süt potu ve bir de süt köpürtücü edinmeniz gerekir. Barista süt köpürtücü ve süt köpürtme aleti çeşitlerini de deneyebilirsiniz. Elektrikli küçük köpürtme aletleri bile size yardımcı olabilir. Kahvenizin kremasını hazırlarken az yağlı sütlerin tam yağlı sütlerden daha yoğun köpük oluşturduğunu aklınızda bulundurabilirsiniz. Tam yağlı sütler ise kremamsı köpükler için idealdir. Tchibo’nun sunduğu süt ısıtıcı ve köpürtücü çeşitlerini inceleyerek gereksinim duyduğunuz ürünü uygun fiyat avantajıyla hemen satın alabilirsiniz.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası