afra saraçoğlu imdb / Afra Saraçoğlu zirveye yerleşti - Son Dakika Magazin Haberleri

Afra Saraçoğlu Imdb

afra saraçoğlu imdb

Afra Saraçoğlu

Turkish actress and model

Afra Saraçoğlu

Born () December 2, (age&#;25)

Istanbul, Turkey

OccupationActress
Years&#;active–present

Afra Saraçoğlu (born December 2, ) is a Turkish actress. In , Saraçoğlu won the Shining Star Award at the 45th Golden Butterfly Awards. She is known for her roles as Ece in Fazilet Hanım ve Kızları, Hayat in Kardeş Çocukları, and Tülin Saygı in Yeşilçam. She gained widespread prominence after portraying Seyran Şanlı, the leading role of Yalı Çapkını (–present).

Life and career[edit]

After the Ottoman Empire collapsed, her family were Turkish immigrants from Thessaloniki and Crete.[1][2][3][4]

Television[edit]

She was cast in Öğretmen, an adaptation of Mr. Hiiragi's Homeroom, in which she has the leading role alongside İlker Kaleli and Ceren Moray. With Mert Ramazan Demir, she played together in youth series "Ögretmen" and "Yalı Çapkını", "Fazilet Hanım ve Kızları". In , she played the role of Hayat in the TV series Kardeş Çocukları, alongside Nur Fettahoğlu and Mehmet Aslantuğ.[5] Before this experience, she played the character of Ece for 50 episodes in her first TV series called Fazilet Hanım ve Kızları in She became the brand face of Hummel and Pantene in [5]

Streaming series[edit]

With Çağatay Ulusoy and Selin Şekerci, she played in BluTV's period series Yeşilçam which is about the old Turkish cinema industry.[6]

Film[edit]

At the age of eighteen, she got her first role in the film En Güzeli. She then appeared alongside Özcan Deniz and Nurgül Yeşilçay in İkinci Şans. With Tolga Sarıtaş, she had leading role in romantic youth film Kötü Çocuk. With Mert Yazıcıoğlu and Kerem Bürsin, she played in İyi Oyun, a movie about video game players. She also had the leading role in Aşk Bu Mu opposite Kubilay Aka.[7]

Theatre[edit]

With Nurgül Yeşilçay, she performed in the play Bir Barda Bir Gece.[8][9]

Filmography[edit]

Web series
Year Name role Notes
YeşilçamTülin Saygı Leading role
TV series
Year Name role Notes
Fazilet Hanım ve KızlarıEce Çamkıran Leading role
Kardeş ÇocuklarıHayat Çetin Leading role
ÖğretmenGizem Bozkurt Leading role
Yalı ÇapkınıSeyran Leading role
Film
Year Name role Notes
En GüzeliSupporting role
İkinci ŞansÇiçek Supporting role
Kötü ÇocukKayla Leading role
İyi OyunAda Leading role
Aşk Bu Mu?Gülüm Leading role
Music clip
Year Name role Notes
Yalın - Yaz Gülü

Awards[edit]

References[edit]

External links[edit]

Oyuncu Afra Saraçoğlu'nun büyük başarısı. Zirveye yerleşti

Yalı Çapkını dizisindeki başarısıyla sezonun en çok konuşulan oyuncusu olan Afra Saraçoğlu, IMDb''de de hızla yukarı tırmandı.

Dünyanın en büyük film, dizi ve oyuncu puanlama sitesi olan IMDb''de, 11 milyondan fazla isim arasından bin ''üncü sıraya yerleşen Saraçoğlu, en üste çıkan Türk yıldız olmayı başardı. Başarılı oyuncu, IMDb''nin Türkiye listesinde ise 1 numaraya yerleşerek, zirveye çıktı ve kariyer rekorunu kırdı.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

2 Aralık tarihinde Balıkesir''in Edremit ilçesinde dünyaya geldi. Çocuk yaşlardayken annesi ile babası boşanınca annesiyle birlikte Antalya''da hayatını sürdürdü. Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi''nde tamamladı. 13 yaşında Antalya''da modellik yaparak çalışma hayatına atılan Afra Saraçoğlu, ilk oyunculuk deneyimini yılında başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay''ın paylaştığı ''İkinci Şans'' filmiyle yaşadı.

yılında ''Fazilet Hanım ve Kızları'' dizisiyle ilk kez televizyon ekranlarında yer alan Saraçoğlu, yılında ''Kardeş Çocukları'' adlı dizide 21 bölüm rol aldı. ''nin ilk aylarında başlayan fakat koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen ''Öğretmen'' dizisinde ''Gizem'' karakteriyle boy gösterdi. Fakat dizi 9. bölümüyle final yaptı. yılında ''Yeşilçam'' dizisinde ''Tülin Saygı'' karakteriyle beğeni toplayan oyuncu, şimdilerde ''Yalı Çapkını'' dizisinde ''Seyran'' rolünü oynuyor.

Kaynak Snop Magazin

İlgili Haberler

Afra Saraçoğlu, zirvede

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren güzel oyuncu Afra Saraçoğlu zirveye yerleşti.

Güncellenme: Yayınlanma: -

Afra Saraçoğlu, zirvede

seafoodplus.info

Yeni dizisi Yalı Çapkını dizisindeki karakteriyle sezonun en çok konuşulan oyuncusu olan Afra Saraçoğlu, IMDb'de de hızla yukarı tırmandı.

sırada

Dünyanın en büyük film, dizi ve oyuncu puanlama sitesi olan IMDb'de, 11 milyondan fazla isim arasından bin 'üncü sıraya yerleşen Saraçoğlu, en üste çıkan Türk yıldız olmayı başardı.

Başarılı oyuncu, IMDb'nin Türkiye listesinde ise 1 numaraya yerleşerek zirveye çıktı ve kariyer rekorunu kırdı.

Afra Saraçoğlu, zirvede

Afra Saraçoğlu, zirvede

oyunculisteAfra Saraçoğlu

Google News ile Takip Et

Afra Saraçoğlu zirveye yerleşti

IMDb Starmetre güncel listesi belli oldu. Türk oyuncuların sıralamasında da değişiklikler yaşandı. Hande Erçel'in tahtına bu yıl Afra Saraçoğlu oturdu.

Yayınlanma:

Afra Saraçoğlu zirveye yerleşti

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisiyle büyük bir şöhret elde etti. Dünyanın en büyük film, dizi ve oyuncu puanlama sitesi olan IMDb’de zirveye yerleşti.

11 milyondan fazla isim arasından bin ’üncü sıraya yerleşen Saraçoğlu, en üste çıkan Türk yıldız olmayı başardı.

Yetenekli oyuncu Afra Saraçoğlu, Türkiye listesinde 1 numaraya yerleşerek birçok ünlü ismi de geride bıraktı.

İşte IMDb Starmetre listesinde yer alan ilk 10 isim:

1. Afra Saraçoğlu
2. Hande Erçel
3. Can Yaman
4. Kerem Bürsin
5. Ayça Ayşin Turan
6. Tuba Büyüküstün
7. Engin Altan Düzyatan
8. Hazal Subaşı
9. Esra Bilgiç
Kıvanç Tatlıtuğ

Can YamandiziEngin Altan DüzyatanfilmHande ErçelKerem BursinKıvanç TatlıtuğoyuncuTuba BüyüküstünTürkiye

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir