mng kargo adresten alma / Adresten Alım Hizmetleri | MNG KARGO

Mng Kargo Adresten Alma

mng kargo adresten alma

Bu aydınlatma metni, sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“Kanun”) maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ (“Tebliğ”) kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Ayazağa Mahallesi Azerbaycan Caddesi 1 B Bulvar Ofis No/B K:3 Sarıyer/İSTANBUL adresinde mukim MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. (“MNG Kargo”) tarafından hazırlanmıştır. İşlenen Kişisel Verileriniz, Toplama Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri funduszeue.info adresinde yer alan elektronik formu doldurarak MNG Kargo ile paylaşmış olduğunuz; bireysel müşterilerimiz için kimlik bilgilerinden ad-soyad, T.C. kimlik numarası; iletişim bilgilerinden cep telefonu numarası, il, ilçe ve adres bilgileri,

İşlenen Kişisel Verileriniz, Toplama Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri

funduszeue.info adresinde yer alan elektronik formu doldurarak MNG Kargo ile paylaşmış olduğunuz; bireysel müşterilerimiz için kimlik bilgilerinden ad-soyad, T.C. kimlik numarası; iletişim bilgilerinden cep telefonu numarası, il, ilçe ve adres bilgileri, kurumsal müşterilerimizden gerçek kişi tacirler için kimlik bilgilerinden T.C. kimlik numarası/Vergi kimlik numarası; iletişim bilgilerinden firma unvanı, cep telefonu numarası, il, ilçe ve adres bilgileri Kanun’un 5. maddesinde düzenleme altına alınan “Kanunlarda açıkça öngörülmesi” ve “Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayalı olarak otomatik olarak işlenmektedir.

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, kargo hizmet talebinizin alınması ve kargo gönderim hizmetinin sunulması, mal/hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi, müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi ve talep halinde yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi amaçlarıyla sınırlı olarak işlenmektedir.

Kişisel Verilerin Aktarılması

Kişisel verileriniz yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi, kurum ve kuruluşları ile MNG Kargo iş ortakları ve tedarikçilerine aktarılabilecektir.

Haklarınız

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Haklarınızla İlgili Başvuru Yöntemleri

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz;

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Ayazağa Mahallesi Azerbaycan Caddesi Vadi İstanbul 1 B Bulvar Ofis No/B K:3 Sarıyer/İSTANBUL adresine göndererek,
  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla MNG Kargo’ya bizzat başvurarak,
  • Kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi ve güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle [email protected] kayıtlı elektronik posta adresimize göndererek,
  • İlgili kişi tarafından MNG Kargo’ya daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinden: [email protected] adresimize göndererek MNG Kargo’ya iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvurularınızın Cevaplaması

Kişisel verilerinize ilişkin hak talepleriniz değerlendirilerek, bize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir.

MNG Kargo kurye Çağır nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. MNG Kargo kurye Çağır nasıl yapılır?
  2. Evden kargo aldırma ücretli mi?
  3. Yurtiçi Kargo evden gelip alıyor mu?
  4. PTT Kargo Evden kargo alıyor mu?
  5. MNG Kargo iade için eve gelir mi?
  6. PTT Kargo gelip alıyor mu?
  7. Kargo göndermek ne kadar PTT?
  8. PTT kargo adresten alım nasıl yapılır?

MNG Kargo kurye Çağır nasıl yapılır?

Adresten alım hizmetimiz kapsamında web sitemiz ya da mobil uygulamamız üzerinden kurye çağırformunu doldurabilir veya 06 06 numaralı çağrı merkezimizi arayarak kurye çağırmatalebinde bulunabilirsiniz.

Evden kargo aldırma ücretli mi?

Çoğu kargofirması evden kargoalma hizmetleri vermektedir. Bu hizmetler, çoğu kargofirmasında ücretsizolarak verilmektedir.

Yurtiçi Kargo evden gelip alıyor mu?

Gönderinizin adresinizden alınmasını tercih ediyorsanız saat 'a kadar 99 99 numaralı Yurtiçi Kargoçağrı merkezini arayarak talebinizi iletebilir ya da saat 'e kadar şubelerimize veya acentelerimize haber verebilirsiniz.

PTT Kargo Evden kargo alıyor mu?

İşlemleri doğru yaptığınızda siparişinizi oluşturarak PTT kargokurye görevlisi adresinize zamanında gelerek kargonuzu alacaktır. Postaya verilmek istenen posta gönderilerin, PTTtarafından gönderici adresinden alınması hizmetine "Adresten Alım Özel Hizmeti" denir.

MNG Kargo iade için eve gelir mi?

Adreste alıcının olmaması durumunda, adrese kargoyu getirdiğimize dair ihbar notu bırakılır ve kargoşubeye geri getirilir. Şubeye geri getirilen kargolar 3 işgünü içerisinde alıcı tarafından şubemize gidilerek teslim alınmalıdır. Aksi takdirde göndericinin bilgisi dahilinde kargoçıkış şubesine iadeedilir.

PTT Kargo gelip alıyor mu?

İşlemleri doğru yaptığınızda siparişinizi oluşturarak PTT kargokurye görevlisi adresinize zamanında gelerek kargonuzu alacaktır. Postaya verilmek istenen posta gönderilerin, PTTtarafından gönderici adresinden alınması hizmetine "Adresten Alım Özel Hizmeti" denir.

Kargo göndermek ne kadar PTT?

PTTkargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir. PTTkargoda 2 kg olan gönderinin ücreti ( 2 kg dahil olmak üzere) 18,25 TL'dir. PTTkargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir.

PTT kargo adresten alım nasıl yapılır?

​ numaralı çağrı merkezimizi arayarak göndermek istediğiniz kargonun evinizden alınmasını isteyebilirsiniz.

MNG Kargo Kurye Çağır

MNG Kargo ile kurye adresinize çağırarak ev ya da iş adresinizden kargonuzu nasıl aldırabileceğinizi sayfada bulabilirsiniz. MNG kargo Türkiye genelinde tüm il ve birçok ilçeden kargo ve lojistik imkânı müşterilerine sunmaktadır.

Siz MNG kargo ile kargo gönderimi yapacaksanız yapmanız gerekenleri burada görerek kurye çağırabilir adresinizden kuryeyi aldırabilirsiniz. Özellikle yoğunluktan dolayı şubeye gidemeyenler için güzel bir hizmet.

Başlangıç olarak alt tarafta bulunan &#;MNG Kargo Kurye Çağır Sayfasına Git&#; linkini kullanarak MNG kargonun kurye çağırma sayfasına gitmelisiniz. Sayfada sizlere sırası ile adınız ve soyadınızı girmenizi firma ise firma ismi girmenizi isteyecektir. Ad soyadı, firma için firma adı firma değilseniz boş bırakarak alta geçmelisiniz.

Ad firma bilgilerinden sonra il ve ilçe seçmenizi sizden isteyecektir. Bulunduğunuz ili ve arkasından yan kutudan bulunduğunuz ilçe seçimini merkezde olanlar ilçe alanına merkez seçimini yaparak adres kutusuna adresi açık olarak girmelidir.

MNG Kargo Kurye Çağır

Adres yazarken doğru bir şekilde adres girdiğinize emin olmalısınız. Gelen kurye elemanı adresten alacağı için adresi bulmada zorlanmamalıdır. Adresinizi tam olarak bilmiyorsanız faturalarınızda herhangi birine bakarak kontrol edebilirsiniz.

Adresi de doğru bir şekilde girdikten hemen alta iletişim bilgileri alanına gidiniz burası için telefon numarası ve mail adresinizi girerek devam ediniz. Burada telefon numarası adres kadar önemlidir. Telefon numaranızı da doğru girdiğiniz emin olunuz.

Son işleme geldiğinizde gönderiyi yurt içi, yurt dışı nereye göndereceğinizi paket tipi yani kargonuzun paket mi zarf mı yoksa koli mi olduğunu seçerek hangi tarihte kargonuzun alınmasını istiyorsanız tarihi girerek göndermeniz kurye çağırmanız için yeterli olacaktır.

İşinizin zamanında yapılması için girmiş olduğunuz tüm bilgileri göndermeden önce kontrol etmenizi doğru ise göndermenizi tavsiye ederiz.

MNG Kargo Kurye Çağır Sayfasına Git

Şuna Göre Sırala: Editör Yazıları

Faydalı Sayfalar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası