alaplı öğretmenevi / Alapli Öğretmenevi: Fiyat, Telefon ve Adres Bilgileri

Alaplı Öğretmenevi

alaplı öğretmenevi

 

ÖĞRETMENEVİMİZİN ONLİNE REZERVASYON VE E-ÖDEME SAYFASINA HOŞGELDİNİZ.

ÇOCUK ÜCRETLERİ YAŞ ÜCRETSİZ, YAŞ yarım ücret,7 YAŞ VE ÜZERİ TAM ÜCRET ALINIR.

REZERVASYONUNUZUN KESİNLEŞMESİ İÇİN ÜCRETİNİZİN TAMAMINI KREDİ KARTI İLE ÖDEMELİ YA DA BANKA HAVALESİ İLE GÖNDERMELİSİNİZ. AKSİ HALDE REZERVASYONUNUZ İPTAL EDİLECEKTİR.

SON 5 (BEŞ) GÜN KALA BİZE BİLDİRDİĞİNİZ TAKDİR DE İPTAL EDİLEN REZERVASYONUNUZUN ÖDEMESİ KARTINIZA İADE EDİLİR.

REZERVASYONU TELEFONLA TEYİT ETMENİZ YERİNDE OLACAKTIR. TELEFONUMUZ

KURUMUMUZDA KAHVALTI YATAK ÜCRETİNE DAHİLDİR.

OTEL GİRİŞ SAAT: 'DE SABAH ÇIKIŞ 'DE YAPILMAKTADIR.

NOT: ODALARIMIZDA KLİMA YOKTUR

                               HESAP ADI: ZONGULDAK ÖĞRETMENEVİ ZİRAAT BANKASI MERKEZ ŞUBESİ ZONGULDAK

       IBAN: TR58 01

.
Panorama Deniz Manzaralı Salon

Toplu yemek ve düğünleriniz için, panorama Deniz manzaralı.

Keşfedin
Bahçe Kafeterya ve Bahçe Restoran

kişilik ön bahçe ve 50 kişilik yan bahçe. Eşsiz manzarası açık hava organizasyon ve yemekleriniz için

Keşfedin

HASTA ÖĞRETMENLERE KATKI KAMPANYASI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, ''Öğretmenime Sağlık Diliyorum'' kampanyası başlatıldığı bildirildi.
  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, yazılı açıklamasında, Alaplı Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Alaattin Sezer'in kronik lenfositik lösemi, Merkez ilköğretim okulu öğretmeni ve Alaplı öğretmenevi Müdürü İlhan Aktürk'ün beyin tümörü, Alaplı İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Öğretmeni Ayhan Türkoğlu'nun da plastik cerrahi tedavisi gördüğünü belirtti.
  Öğretmenlerin tedavileri için maddi kaynak gerektiğini anlatan Taşıran, şunları söyledi:
  ''Öğretmenlerimizin omuzlarındaki maddi yükü hafifletmek amacıyla ilçemizde kampanya başlattık. Kampanyayla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler müdürlüğümüzün () 16 82, 16 92 ve 38 04 nolu telefonlarına başvurabilirler''




YORUM EKLE

DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET

Alaplı Öğretmenevi

Alaplı Öğretmenevi

Alaplı Öğretmenevi oda fiyatları, telefon, adres ve konum bilgileri ile salon, restoran, otel ve diğer hizmet üniteleri hakkında güncel bilgiler.

Zonguldak Alaplı öğretmenevi, Alaplı öğretmenevi fiyatları, otel fiyatları, öğretmen evi, öğretmenevi rezervasyon, Alaplı öğretmenevi telefon, adres, salon, konaklama, öğretmenevi listesi, öğretmenevleri, fiyatları, oda fiyatı

Alaplı Öğretmenevi Tanıtımı

Not: Sivil misafir konaklama ücretleri üzerinden kamu personeline %10, üye misafirlere %20 indirim yapılmaktadır. Öğretmen fiyatları için mutlaka kurumdan bilgi alınız.

Alaplı Öğretmenevi Fiyat Bilgileri

Not: Güncel fiyat ve rezervasyon bilgileri için sitemizde bulunan telefon numaralarından ilgili kurumla irtibata geçmeniz gerekmektedir. Sayfamız Türkiye'deki öğretmen evlerini tek çatı altında toplayan rehber bir sitedir. İçeriğimizde yer alan kurumlar ile doğrudan ilişkimiz bulunmamaktadır.

Öğretmenevi konaklama fiyatlarının da yer aldığı tüm bilgiler Milli Eğitim Bakanlığı'nın genel kullanıma sunmuş olduğu e-destek hizmet modülünden derlenmiş olup, eksik olan fiyat ve adres bilgileri editörlerimiz tarafından öğretmenevleriyle iletişime geçilerek sağlanmıştır. Güncel fiyat ve rezervasyon bilgileri için kurum ile irtibata geçilmesi gerekmektedir. funduszeue.info içeriğinde yer alan hiç bir kurum ile doğrudan ilişki içerisinde değildir. İçerik ile ilgili düzeltme istekleri için İletişim bölümünden başvuruda bulunabilirsiniz. İlgili kurum ile irtibata geçilip teyit edilmeden yapılan işlemlerde funduszeue.info sorumlu değildir, tutulamaz.

Alaplı öğretmenevi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası