şimal otel antep / Shimall Hotel Gaziantep Türkiye - funduszeue.info'dan EN UYGUN FİYATLAR

Şimal Otel Antep

şimal otel antep

Gaziantep’in en büyüğü geliyor

Projede odalı 5 yıldızlı otel, rezidans, Gaziantep’in en büyük balo ve kongre salonları mevcut. Projenin en büyük özelliği ise tesisin alkolsüz olarak hizmet verecek olması.

Proje ve inşaatın ortaklarından Karen İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Sökücü “Shimall kuzey demek. Hoşumuza giden, bizde hikayesi de olan bir kelimeydi. Hatta ismini zincir isim zannedip soranlar da oldu. Markalaşmak için de sanırım bu manada güzel bir isim oldu” dedi.

Sökücü proje hakkında şu bilgileri verdi:

“Hem projesini, hem inşaatını kendimiz üstlendik. Proje tamamlandığında işletmesini de yine kendimiz yapacağız. Üçünü de kendimiz adına yapıyoruz ki, bu da sanırım Gaziantep’teki nadir projelerden bir tanesi olacak. Gaziantep’te oda bazında aşırı bir ihtiyaç yok belki ama salon bazında ciddi bir ihtiyaç var. Bizim salonlarımız büyük olacak. Bir tane metrekare, içi kolonsuz balo salonu şeklinde, bir tane metrekare kolonsuz balo salonumuz olacak. Bunlar aynı zamanda birleşebilen salonlar olacak ve birleştiğinde metrekarelik bir salon imkanı sunacak. Salon konusunda çok iddialıyız. Bunun dışında 5 yıldızlı otel konforunda bir rezidans yapıyoruz. Yine içerisinde 5 yıldızlı bir otel var. Toplam rezidans ve tane de otel odası ile hizmet vereceğiz. Tabii spor salonu, fitness salonu, sauna, SPA merkezi gibi kapsamlı bir sosyal alanda oluşturuyoruz”

OTEL DE VAR KÜLLİYE DE

Sektöründe emin adımlarla büyüyen karen inşaat hayata geçirdiği projelerle dikkat çekiyor. Karen İnşaat’ın devam eden projeleri arasında; 5 yıldızlı Shimall Otel, diyanet vakfı tarafından yaptırılan diyanet sitesi, Suriye’nin belli bölgelerindeki cami restorasyon projeleri ve Gaziantep’te konut projeleri yer alıyor.

MALİYET ARTIŞLARI KONUT FİYATLARINA YANSIMADI

Karen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Sökücü, inşaat sektöründe girdi maliyetlerindeki artışların konut fiyatlarına yansımadığını söyledi. Yaklaşık 3 yıldır maliyetlerin artmasına rağmen konut fiyatlarının artmadığını dile getiren Sökücü, yeni başlayan projelerde bugünkü fiyatlara konut almanın mümkün olmadığını belirtti ve konut almayı düşünenler için iyi bir zaman olduğunu kaydetti

Karen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Sökücü, Karen İnşaat’ın projelerini, sektörde yaşanan gelişmeleri, konut fiyatlarında gelinen noktayı BOSS okurları için anlatıyor.

Karen İnşaatın kuruluş süreci ve şirket yapısı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Yaklaşık 24 yıldır inşaat sektörünün içerisindeyim. Daha önce farklı firmalarda ortaklıklarım oldu. yılı sonlarında ortağım Galip Tayyar Bey ile beraber Karen İnşaat’ı kurduk. O günden buyana da sektörümüzde büyüyerek inşaat projelerimize devam ediyoruz. Biz çok fazla iş yapmanın ötesinde kurumsal, müşterisini memnun eden, çalışanlarının da memnun olduğu, güvenilir ve işi taahhüt ettiğinin de üzerinde bir kalite ile zamanında teslim eden bir firma olmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Çok hızlı büyümek gibi bir hırs içerinde değiliz. Sağlam adımlarla ortalama bir hızla büyüyelim istiyoruz. Suni büyümek istiyoruz.

Bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğunuz projeler arasında neler var?

Kızılhisar’da daireli Safir Park, Onkoloji bölgesinde daireli Yeşil Mavi Sitesi, ASCE İnşaat’ın Akkent’te daireli Beykoz Sitesi, yine ASCE İnşaat’ın daireli Üsküdar projesinin taahhüt işini yaptık. Basra bölgesinde 4 bloktan oluşan Ali Kılçık Sitesi’ni teslim ettik.

Konut projelerinin yanında Gaziantep’e devasa diyebileceğimiz bir otel kazandırmaya da hazırlanıyorsunuz. Bize biraz inşaatı devam etmekte olan Shimall Otel projesinin nasıl ortaya çıktığını, proje ortaklarını anlatabilir misiniz?

Şu anda 6 ortak birlikte yaptığımız Shimall Otel projesi devam ediyor. Shimall Otel tamamlandığında Gaziantep’in en büyük otel ve kongre merkezi olacak. Bu projenin hem ortağıyız hem de inşaat işini biz yapıyoruz.

Bir yatırımcının otel talebi ya da teklifi üzerine mi harekete geçtiniz, yoksa işletmesini yine ortaklarınızla birlikte kendiniz mi yapmayı düşünüyorsunuz?

Hem projesini, hem inşaatını kendimiz üstlendik. Proje tamamlandığında işletmesini de yine kendimiz yapacağız. Üçünü de kendimiz adına yapıyoruz ki, bu da sanırım Gaziantep’teki nadir projelerden bir tanesi olacak. Gaziantep’te oda bazında aşırı bir ihtiyaç yok belki ama salon bazında ciddi bir ihtiyaç var. Bizim salonlarımız büyük olacak. Bir tane metrekare, içi kolonsuz balo salonu şeklinde, bir tane metrekare kolonsuz balo salonumuz olacak. Bunlar aynı zamanda birleşebilen salonlar olacak ve birleştiğinde metrekarelik bir salon imkanı sunacak. Salon konusunda çok iddialıyız. Bunun dışında 5 yıldızlı otel konforunda bir rezidans yapıyoruz. Yine içerisinde 5 yıldızlı bir otel var. Toplam rezidans ve tane de otel odası ile hizmet vereceğiz. Tabii spor salonu, fitness salonu, sauna, SPA merkezi gibi kapsamlı bir sosyal alanda oluşturuyoruz.

Otelin yatırım miktarı yaklaşık ne kadar?

Arsası maliyeti 36 milyon TL civarıydı, inşaatı da yaklaşık 45 milyon TL civarı tutar.

yılının ortaları gibi açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Nasıl bir konseptte hizmet vereceksiniz?

Öncelikle alkolsüz olacak. Bizden çok sayıda firma franchise talebinde de bulundu ancak biz alkol istemediğimizi belirtince karşılıklı anlaşma sağlanamadı. Zaten biz bu konuda ciddi bir ihtiyacın olduğunu da araştırmalarımız sonucu gördük.

Shimall ismi nasıl ortaya çıktı?

Shimall kuzey demek. Hoşumuza giden, bizde hikayesi de olan bir kelimeydi. Hatta ismini zincir isim zannedip soranlar da oldu. Markalaşmak için de sanırım bu manada güzel bir isim oldu.

Suriye’de projelerinizin olduğunu biliyoruz. Orada mevcut durum nasıl. Siz hangi projelerde yer alıyorsunuz?

Suriye’de Diyanet Vakfı’nın organize etmiş olduğu 67 caminin tadilat projelerini gerçekleştirdik. Şu ana kadar Cerablus, El Kandura, Azez, Türkmen Dağı, Çobanbey, Mare gibi bölgelerde firmamızın çalışmaları oldu. Bölgede gördüğümüz, orada Türkmen kardeşlerimiz var ki, onların bizi canına katası geliyor. Araplar da bizi çok seviyor. Halkın yüzde 80’i ülkemizi sevgi ve saygıyla karşılıyorlar. Zaten bu koşullarda ülke olarak orada olmamız şart. Askerimizde vatan sevgisiyle canı gönülden bir mücadele gösteriyor.

Bundan sonrası için projeleriniz var mı?

Evet, El Bab’daki 42 caminin restorasyon çalışmasını yapacağız. El Bab tabii diğer bölgelere göre biraz daha karışık.

İnşaat sektörü Suriye’ye yönelik bir hazırlık içerisinde ve orada suların durulmasını bekliyor. Orada bir normalleşme, imar gibi bir durum ne zaman söz konusu olur sizce?

Gaziantep’ten birkaç büyük firmanın o bölgede araştırma yaptığı bilgisini aldım. Örneğin Cerablus’ta müthiş bir inşaat hareketliliği var ama nedir; amatör tarzda herkes iki katlı kendi evini yaptırıyor. Büyük müteahhitlik işi değil ama bunun devamının gelmesi lazım. Zaten savaş öncesinde de orada hiçbir şey yokmuş, ihtiyaç çok fazla.

Diyanet Sitesi’ni de siz yapıyorsunuz sanırım…

Gazikent’te, Sanko’nun hemen arkasında metrekare arsa üzerine bir külliye inşa ediyoruz. Bu külliye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılıyor. Burada İlahiyat mezunları üst düzey bir eğitim alacaklar. Yüksek ihtisas olarak tanımlanıyor ve Türkiye’de 6’ncısı Gaziantep’e yapılıyor. Toplam metrekare alana sahip bir külliye burası. Üç blok lojman, bir blok yurt, bir blok konferans salonu ve bir blok da eğitim merkezi olacak. Şu anda bu külliyeler sadece Ankara, Samsun. Antalya, İstanbul ve Bursa’da var.

İnşaat sektörünün bugün için geldiği noktayı nasıl buluyorsunuz?

Ben çok optimist bir insanım. Arkadaşlarım da hep çok olumlu baktığımı söylüyorlar. En basit bir hesapla, bu ülkede nüfus yüzde 2,5 - 3 seviyesinde artıyorsa, bu ev ihtiyacının her zaman olacağı anlamına geliyor demektir. Ve Gaziantep’in nüfusu Türkiye ortalamasının üzerinde artıyor. Halen cazibe merkezi, göç alıyor, evlilikler oluyor, yatırım yapılıyor. Bu cazibe devam ettiği sürece inşaat piyasası durmaz, ihtiyaç devam eder. Ama nedir; bizde ivme biraz yükselir, daha sonra sene yatay gider, ondan sonra geri yükselir. Ben bunun aşağıya düştüğünü görmedim. Tabii siz tam sektörün yatay yönlü olduğu dönemde inşaat işine girerseniz, umduğunuz sonucu alamazsınız. Bu bir meslek, bir yatırım aracı değildir. Bizim sanayicilerimizde de var; “Biz bir kamyon mal gönderiyoruz, çeki sağlam mı değil mi, ödenir mi, ödenmez mi bilmiyoruz. Sizin işiniz sağlam” diyorlar. Ondan sonra inşaat işine giriyorlar, bakıyorlar ki umdukları gibi gitmiyor çekiliyorlar. Çünkü bu bir meslek. Ben de sanayiciye aynı gözle baksam ben de aynı hataya düşerim. Bunu sürekli yapacaksınız, iş edineceksiniz. İşler iyi olduğunda yapayım derseniz müşteri sizi unutur bir daha da geri dönemezsiniz. Sektör inişte de olsa, çıkışta da olsa siz sektörün içinde olacaksınız. Kısacası ben mesleğimizin geleceğinden çok umutluyum. Tabii ki dönemsel sıkıntılar oluyor. Örneğin şu an inşaat demiri fiyatlarındaki artış bizim için büyük bir sıkıntı.

“MÜTEAAHİT BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİNDE”

Gaziantep inşaat firmaları olarak adeta bermuda şeytan üçgeninin içerisinde dönüp duruyoruz. Bir tanesi inşaat maliyetleri, bir tanesi arsa temini, bir de satış fiyatları. Şimdi biz bu üçünün içinde girdapta dönüp duruyoruz. Bugün örneğin Akkent bölgesinde yüzde 50’nin altında kat karşılığı yapacak bir arsa bulamazsınız. Burada 3+1 dairenin fiyatı da maksimum bin TL civarında. Ama İstanbul’a gidin yüzde 50 ile bir arsa alın 3+1 dairenin fiyatı bin lira. Arsa payı eşit, inşaat malzemesi de aynı, en fazla yüzde 10 işçilikten fark eder. Maliyetler aynı ama satış fiyatları arasında uçurum var. Arsa üretildi ama arsa üretmekte geç kalınmasından dolayı bir fiyat aralığı oluştu. Arsa karşılığı yüzdeliklerin çok artması müteahhidi derinden vurdu. Bugün Gaziantep’te yüzde ’lere varan arsalar var. Bu arsalar boğazı görmüyor, sahilde değil.

“KONUT FİYATLARI ARTACAK

Yaklaşık 3 yıldır maliyetlerimiz artıyor ama konut fiyatları artmadı. Referandum sonrası satışların daha fazla artmasını bekliyorduk ama o artışı tam göremedik. Ama Eylül-Ekim aylarıyla birlikte daire fiyatları da artacak. Çünkü bu maliyetlere biz dayanamayacağız. Örneğin şu anda devam eden bir projemizde 3+1 daireleri ortalama bin liraya satıyoruz. Aynı projeye şu an başlasam en az bin liradan aşağı satamam. Bu nedenle konut almak için iyi zaman olduğu kanaatindeyim. Banka kredilerinin de biraz daha düşmesiyle konut piyasası daha da hareketlenir diye düşünüyorum.

Tesis Bilgileri
  • Konsept
    • Güvenli Turizm Sertifikalı Otel
  • Genel Tanıtım Şehir manzarasına hakim odaları, tamamen misafirlerin konforuna yönelik dekore edilmiş olup, ihtiyaç duyabileceğin pek çok imkana sahip. kişi kapasiteli balo ve kongre merkezinin yanı sıra çok amaçlı 7 adet gün ışığı alan, toplam 9 toplantı salonu bulunuyor. Ofis şıklığını yansıtan donanımlı toplantı salonlarında resmi organizasyonlar ve iş toplantıları düzenlenebilir. Gastronomi şehri Gaziantep’in eşsiz tatlarının şık sofralarla buluştuğu tesiste, damak hafızana kazınan pek çok lezzetle tanışacaksın. Günün yorgunluğunu atmak ve hem vücudunuz hem de zihnini dinlendirmek için SPA merkezini değerlendirebilirsin.
  • Önemli Bilgiler
    • Giriş Saati
    • Çıkış Saati
    Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

    Tesislerin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı hizmet alanlarının kullanımı, Covid kapsamında çıkan genelgeler ve yasal düzenlemelere göre konaklama süresince sınırlandırılmış ya da kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler ise kısmen veya tamamen sunulamayabilir.

    Rezervasyon yapan tüm misafirler; başta tesis, Sağlık Bakanlığı, yerel kurumlar/otoriteler olmak üzere, ilgili kurumların Covid ile ilgili olarak aldığı tüm tedbirlere uymak ve bu tedbirler kapsamında kendilerinden talep edilen tüm bilgileri tesise vermek zorundadır. Tedbirlere uymayan misafirlere sunulacak bazı hizmetler sonlandırılabilir. Misafirlerin Covid kapsamında alınan önlemlere uymaması halinde yaşanacak olumsuz durumlardan tesis ve ya Etstur sorumlu değildir.

    Misafirlerin sağlığını korumak amacıyla ilgili kamu kurumları tarafından alınan Covid önlemleri kapsamında; tesis, tanılı - temaslı veya kendisinden talep edilen bilgileri vermeyen müşterileri kabul etmeyebilir, izolasyon odasına alabilir, tesisten çıkışını isteyebilir veya ilgili kamu kurumlarının düzenlemeleri kapsamında gerekli görülen diğer işlemleri yapabilir.

Otel Bilgilerini Yazdır

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası