1 kilo etten kaç lahmacun çıkar / 1 Kilo Kıyma Kaç Lahmacun Çıkar? Yarım Kilo Kıymadan Kaç Lahmacun Çıkar?

1 Kilo Etten Kaç Lahmacun Çıkar

1 kilo etten kaç lahmacun çıkar

1 Kilo Kıyma Kaç Lahmacun Çıkar? Yarım Kilo Kıymadan Kaç Lahmacun Çıkar?

Lahmacunu çok sevenler, dışarıda mekanlara para ödemekten yorulmuş olabilir. Bu nedenle de evde lahmacun yapmak isteyebilirler. Peki, 1 kilo kıyma kaç lahmacun çıkar? İşte bu yazımızda 1 kilo kıymadan kaç tane lahmacun çıktığını sizler için araştırdık. Sizde bu yazımızı okuyarak, 1 kilo kıymadan kaç lahmacun çıktığını sizde öğrenebilir ve sizde evlerinizde en lezzetli lahmacunları yapabilirsiniz.

1 Kilo Kıymadan Kaç Tane Lahmacun Çıkar?

Hem özel günlerinizde hem de canınızın istediğinde yapabileceğiniz lahmacunun lezzetine doyamayacaksınız.  Peki, 1 kilo kıymadan kaç tane lahmacun çıkar? Yazımızın bu kısmında ne kadar kıyma koyacağınızı merak ediyorsanız, sizi yazımıza alalım.

Lahmacunun boyuna göre aslında iç harcı da değişiklik göstermektedir. Bu nedenle tam olarak kaç adet çıkacağını söylemek mümkün değildir. Ancak yaklaşık olarak 1 kilo kıymadan adet lahmacun çıktığı söylenebilir. Kısacası orta boyutta bir lahmacun, 20 ila 25 adet lahmacuna denk gelmektedir.

Sizde istediğiniz harcı ayarlayabilir ve lezzetli lahmacunları yapabilirsiniz. Peki, lahmacun malzemeleri nelerdir?

Lahmacun Malzemeleri Nelerdir?

Aslında lahmacun malzemelerini az çok biliriz. Fakat iş yapmaya geldiğinde kendi damak zevkimizi konuşturmak oldukça önemlidir. İşte leziz bir lahmacun tarifinin malzemeleri…

Lahmacunun hamuru için:

  • 10 bardak un,
  • 2 bardak ılık süt,
  • 2 bardak su,
  • 2 paket yaş maya (küçüklerinden olmalı),
  • 2 kaşık şeker,
  • Ve bir tutam tuz.

Lahmacunun iç harcı için:

  • 1 kg kıyma,
  • Orta büyüklükte 3 adet soğan,
  • Orta büyüklükte (çok sulu olmayan) 5 adet domates,
  • 8 kaşık sıvı yağ,
  • 4 adet ince kıyılmış yeşil biber,
  • Damak zevkinize göre 2 veya 3 diş sarımsak,
  • 1 demet maydanoz, (Maydanozu da damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.)
  • Baharatlar (Pul biber, tuz, kekik…)

#lahmacun#1 Kilo Kıyma Kaç Lahmacun Çıkar?#1 kilo kıymadan kaç tane lahmacun çıkar


Bu kademeyi silmek istediğinize emin misiniz?

Öğeleri satın almak üze****siniz, devam etmek ister misiniz?

Yurt Dışından Gelen Misafiri Ağırlamak İçin Götürebileceğiniz Türk Mutfağını En İyi Yansıtan Mekan Önerileri

Haberler

Yemek

Yedikçe Öğren

Yurt Dışından Gelen Misafiri Ağırlamak İçin Götürebileceğiniz Türk Mutfağını En İyi Yansıtan Mekan Önerileri

Twitter'da bir kullanıcı 'Yurt dışından gelen yabancı birini ağırlamanız lazım ve bu kişi Türk mutfağını çok merak ediyor. Onu nereye götürürdünüz?' sorusunu sordu, gelen yanıtları sizler için derledik! İşte misafirinizi gönül rahatlığıyla götürebileceğiniz enfes restoranlar

Twitter'da Tanrı Şiva (@tanrisiva) isimli kullanıcının sorduğu bu sorunun altına gelen, Türk Mutfağı denince muhakkak uğranması gereken restoranlar:

Twitter'da Tanrı Şiva (@tanrisiva) isimli kullanıcının sorduğu bu sorunun altına gelen, Türk Mutfağı denince muhakkak uğranması gereken restoranlar:
funduszeue.info

Pandeli-İstanbul

Pandeli-İstanbul

Borsa Lokantası-İstanbul

Borsa Lokantası-İstanbul

Hünkâr Lokantası-İstanbul

Hünkâr Lokantası-İstanbul

Hacı Abdullah Lokantası-İstanbul

Hacı Abdullah Lokantası-İstanbul

Mürver Restaurant-İstanbul

Mürver Restaurant-İstanbul

Aslan Restaurant-İstanbul

Aslan Restaurant-İstanbul

Beyti-İstanbul

Beyti-İstanbul

Zennup İstanbul/Bursa

Zennup İstanbul/Bursa

7 Mehmet-Antalya

7 Mehmet-Antalya

Boğaziçi Lokantası-Ankara

Boğaziçi Lokantası-Ankara

Asitane Restaurant-İstanbul

Asitane Restaurant-İstanbul

Dafne Restaurant-Ankara

Dafne Restaurant-Ankara

Çiya Sofrası-İstanbul

Çiya Sofrası-İstanbul

Siz misafirinizi hangi restorana götürürsünüz? Yorumlarda buluşalım! Diğer içeriklerimize de göz atabilirsiniz:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası