balon patlatan adam / Balon Patlatma Konusunda İşin Suyunu Çıkaran Adam: Jan Hakon Erichsen

Balon Patlatan Adam

balon patlatan adam

Bu adam kafayı balon patlatmakla bozmuş!

Saçma olan&#;n pe&#;inden gitmek yarat&#;c&#; bünyelerden güzel ürünlerin ç&#;kmas&#;n&#; sa&#;layabiliyor. Örne&#;in absürt robotlar&#;yla tan&#;nan &#;sveçli mucit Simone Giertz 2 milyona yak&#;n takipçisiyle YouTube’da izlenme rekorlar&#; k&#;r&#;yor. Absürtlük, yarat&#;c&#; ileti&#;im kampanyalar&#;nda ve tasar&#;m alan&#;nda da ba&#;ar&#;l&#; örneklerle hep bir ad&#;m önde. Jan Hakon Erichsen de uçsuz bucaks&#;z saçmal&#;klar evrenini, kendi yapt&#;&#;&#; düzeneklerde ya&#;atan bir görsel sanatç&#; olarak gündemde. Çal&#;&#;malar&#;n&#; Destruction Diaries ad&#; alt&#;nda payla&#;&#;yor.

dfgfh

KEND&#;N&#; BALON PATLATMAYA ADAMI&#;

Norveçli sanatç&#; Jan Hakon Erichsen, kendinin de parças&#; oldu&#;u Destruction Diaries (&#;mha Günlü&#;ü) düzeneklerini balonlar&#; yok etmeye programlam&#;&#;. &#;catlar&#;n&#; günlük olarak Instagram’da, derlemeler halinde de YouTube’da payla&#;&#;yor.

BULDU&#;U HER KESK&#;N MALZEMEYLE BALON PATLATIYOR

Ço&#;unlukla et b&#;ça&#;&#; ile balonlar&#; patlat&#;yor ancak kaktüs, muz ve testere gibi farkl&#; malzemeler de denemekten geri durmuyor. &#;nternet sitesindeki aç&#;klamalarda korku, öfke ve hayal k&#;r&#;kl&#;&#;&#; gibi konulara odakland&#;&#;&#;n&#; belirtmi&#;. Oslo Ulusal Sanat Akademisi mezunu olan Erichsen’in çal&#;&#;malar&#;, Norveç’te, uluslararas&#; galerilerde ve video festivallerinde sergilenmi&#;.
YouTube Creators da geçti&#;imiz hafta twitter üzerinden Erichsen’in kanal&#;n&#; tan&#;tarak, sanatç&#;n&#;n bilinirli&#;ine katk&#;da bulundu.

Bu adam kafayı balonlarla bozmuş!

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Balon Sihirbazı

Balon Sihirbazı oyunu oyna. Balon patlatan usta sihirbaz adam gösteri yapıyor. Sihirbazın balonları patlatması etkileyici ve şaşırtıcı olması için çeşitli mekanizmalar kurulmuş.

Nasıl Oynanır;

Stage selectyazılı butona tıklayalım. Açılan listeden 1.bölümü seçerek devam ediyoruz. Openyazılı butona basıyoruz. Tanıtım sayfası açılacak. Burayı okişaretlerinden veya skipyazılı butondan izlemeden geçebiliriz. Sonrasında oyun başlıyor. Sihirbazile balonları patlatacağız. Fare sol tuşunabasılı tutup hedef alıyoruz. Faremizi sihirbaza yakınlaştırıp uzaklaştırdıkça kartları fırlatma hızımız değişiyor. Hedefalırken çıkan çizgi bize atışımızın nereye gideceği hakkında yardımcı olacak. Tüm balonları patlatmak için atış hakkı sayımız sol alt köşede yazıyor. Bölümler ilerledikçe balonları patlatmak için farklı yollar buluyoruz. Tabiki sihirbazlı balon patlatma oyunu da sihirlive bulmacalı olacak. Teknoloji ve bilginin de bir çeşit sihir olduğunu unutmayın. Zekanızı kullanın ve tüm balonları patlatın.

Oyun Türü;

Flash ile yapılmıştır. Oyunu oynayabilmeniz için Adobe Flash eklentisinin yüklü olması veya izin vermeniz gerekmektedir.

Oyunun Orijinal Adı;

The Great Bazooki

Bıçaklarla Balon Patlatan Norveçli Fenomen Ölümden Döndü

Bıçaklarla donattığı çeşitli ev yapımı mekanizmalarıyla balon patlatan Norveçli performans sanatçısı Jan Hakon Erichsen, bu anlara dair videoları ile sosyal medyada viral olmuştu. Devamında paylaştığı yeni videolarla izleyici kitlesini daha da artıran Erichsen, bu şovlarından birinde az kalsın canından oluyordu.

Norveçli performans sanatçısı, BuzzFeed News'e yaptığı açıklamada, "Farklı mobilyalar üzerinde farklı şekillerde dengede durmaya çalıştığım bir video serisi için içerik üretiyordum ancak peşi sıra dizdiğim mobilyalardan düştüm. Aslında bunu Instagram Live'da yapmayı planlıyordum. Şimdi iyi ki bu fikirden vazgeçtim diyorum” ifadelerini kullandı.

Jan Hakon Erichsen

Üzerinde onlarca bıçağın olduğu bir tablonun üzerine düşen Erichsen, yaptığı şeyin “gerçekten aptalca” olduğunu söyledi. Düştükten sonra kendini toparlamaya çalışan Norveçli adam, ellerindeki kesikler nedeniyle her tarafın kan olduğunu belirtti. 

Hemen ambulansı aradığını dile getiren Erichsen, kolları ve parmakları başta olmak üzere vücudunun çeşitli noktalarına 25’ten fazla dikiş atıldığını ifade etti. “Artık stüdyoma gidemediğim için kendimi gerçekten yalnız hissediyorumdiyen Norveçli sanatçı, şimdi ailesi ile birlikte evinde vakit geçirdiğini söyledi. Erichsen’in iyileştikten sonra benzer videolar çekip çekmeyeceği ise şimdilik belli değil. 

Jan Hakon Erichsen, bıçakla balon patlattığı video

Kaynak : funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası