aslan erkeği neden kaçar / Aslan Burcu Erkeği Özellikleri: Aslan Erkeğini Yakından Tanıyın

Aslan Erkeği Neden Kaçar

aslan erkeği neden kaçar

Bir erkek görüşmeden neden kaçar?

Herkese merhabalar,

Sıklıkla karşılaştığımız bir duruma bu yazımda yer vermek istiyorum; çünkü bu durumla karşılaşanlar için aydınlatıcı bilgiler olacaktır, her zaman olduğu gibi maddeler halinde sizlere “Bir erkek görüşmeden neden kaçar?” başlığını detaylı olarak açıklıyorum.

Sosyal medya üzerinden tanışmalar (bana göre yüz yüze olmadıkça herhangi bir tanışmadan söz edemeyiz) yani yazışmalar günlerce hatta haftalarca sürüyor ve bir türlü yüz yüze görüşme seviyesine gelemiyor. Genellikle bu erkek tarafından kaynaklanıyor çünkü sırtlan erkek dediğimiz sınıf taktik gereği yazışmaları uzun tutarak kadında bir duygu geliştirmeye çalışıyor, örneğin uzun zamandır hayatına kimseyi almamış ve duygusal boşlukta olan bir kadın bu süreçte sadece yazışmalardan bile duyguya girebiliyor ve dolayısıyla erkeğe karşı derin duygular beslemeye başlıyor, henüz tanışmadığı adamla ilgili “Bu adam benim kaderim, hissediyorum” diyen kadınlara şahit oldum. Dolayısıyla bir takım zampara adamlar bu yazışmayla duygu oluşturma işini çok iyi bildikleri için sabah günaydın mesajları, akşam iyi geceler aklımdasın mesajları ve buna benzer şeytani hamlelerle kadına yoğun ilgi göstererek duygusal boşluk yaşayan kadının hayatına doğru sızma harekatı yaparlar, işte tam da bu noktada kadının tavrı belirleyici olur çünkü bazı kadınlar zekice davranarak “Seni merak ediyorum, en iyisi biz yazışmaları bir kenara bırakıp tanışma faslına geçelim” derler ve adamın gerçek niyetini anlama yönünde önemli bir hamle yaparlar çünkü adamımız eğer görüşmeyi sürekli erteleyen bir tavır içerisine girerse bu durumda görüşmeye niyeti olmadığı ortaya çıkacaktır, emin olun görüşmekten kaçmayan bir adam bu teklife hayır demez.

Peki her durum böyle midir? Yani görüşmeden kaçan her erkeğin sakladığı bir şeyler var mıdır?

Tam olarak öyle diyemeyiz, detaylı analizi size iletiyorum:

-Yukarıda bahsettiğim gibi sırtlandır zaten ilk akla gelen ihtimal de budur. Burada sırtlan konusunda belirleyici olan ne kadar süreyle görüşmeden kaçtığıdır, örneğin sizinle iki haftadır yazışıyor ve bu adamla henüz görüşemediniz burada garip bir durum yok çünkü gerçekten yoğun olabilir veya bir fırsat bulamamış olabilir veya sizin karşınıza o iki haftalık süreçte çıkmamış olmasının sebebi işlerinin berbat gitmesi nedeniyle ruh halinin bozuk olması olabilir. Öte yandan, bir aydır yazışıyoruz ancak henüz görüşme teklifi gelmedi diyorsanız bu adam KESİNLİKLE SIRTLANDIR. Bir erkek hoşuna giden kadınla hemen ertesi sabah kahve içmek ister ve biz erkekler direk oynamayı sevdiğimiz için lafı pek dolandırmadan hadi görüşelim! demeyi severiz, özellikle de alfa bir adam zaten çok nadiren duygu yakalayabildiği için kendisine bir şeyler hissettiren kadını elinden kaçırmamak adına hemen görüşme teklif eder, kadın hayır dediğinde bir süre bekler ve teklifini yineler. Özetle: sırtlan olmayan bir erkeğin görüşmeyi erteleme ihtimali SIFIR.

-Hayatındaki önceliği gönül işleri değildir. Bazı adamlar akılları zorlayacak derecede işkolik bir hayat yaşıyorlar. Bunun çeşitli sebepleri var; örneğin kariyer yaparak kendini ispatlamak, rahat denebilecek seviyede bir maddiyata ulaşmak, başarılı olduğunu sosyal çevresine veya ailesine ispatlamak ve en başta kendini ispatlama güdüsü… Bunların hepsi veya sadece bir tanesi geçerli olabilir; işte böyle bir adamla sosyal medyadan yazıştınız veya sosyal hayatta bir yerlerde tanıştınız ama kısa mesajların ötesine geçmiyor ve beklenen görüşme bir türlü gerçekleşmiyorsa bu durumun sebebi adamın çok yoğun çalışması olabilir. Buna normal demiyorum veya adam haklı demiyorum çünkü bu aslında adam açısından bir kaçıştır, kendini iş hayatına kilitlemiş ve sosyal hayattan uzak duran bu adamların sağlıklı bir ilişki yürütmeleri de mümkün değildir, öyle ki sadece kadının aşırı derecede anlayışlı olduğu ve pek fazla ilgi beklemediği ilişkiler yaşayabilirler ve ben size soruyorum: “İlgi beklemeyen ve adamı tamamen iş hayatıyla baş başa bırakan bir kadın bu duruma ne kadar sabredebilir?”

-Üçüncü durum oldukça sıkıntılı; adamla yazışıyorsunuz ve bir aydan uzun süredir manyak gibi ilgi göstermesine rağmen görüşmüyorsa adam evli olabilir. Bir adamla tanıştım çok etkilendim ancak adam evli çıktı diyen kadınların sayısı gün geçtikçe artıyor, bu durumla karşılaşmış veya çevrenizde duymuş olabilirsiniz. Bunun sinyallerini size vermiştir ancak görmezden gelmiş veya konduramamış olabilirsiniz zira bazı kadınlar bir duyguya girdikleri zaman adamın en açık sinyallerini bile görmezler, görmek istemezler. Örneğin adam günün sadece belli saatlerinde mesajlara cevap vermekte, nadiren telefonla görüşmekte ve genelde mesajlaşmayı tercih etmekte olabilir. Buna ek olarak hafta sonları ortadan kaybolan ve sizi aramayan hatta telefonunu kapatan sonra pazartesi sabahları “Güzel bir hafta olsun canım…” mesajıyla size geri dönen bu tip adamların, özellikle ortadan kaybolma huyu olanların evli çıkma ihtimali vardır. Asıl mesele şurada başlıyor; adamın evli olduğu ortaya çıkıyor ama kadın o senaryoda kalmaya devam ediyor, “Belki boşanır, zaten mutsuz olduğunuz söylüyor” diyerek evli adamın boşanmasını bekleyen bir kadın takriben ömür boyu bekleyecektir. Bu tip vakalarda gerçekten boşanan erkeklerin oranı 5% i geçmez. Bu evli zamparanın aldatılan eşi pozisyonundaki kadının yaşadığı dram ise çok büyük…

-Belki evli değildir ama evli gibidir… Nasıl yani? diye sorduğunuzu duyar gibiyim, hemen açıklıyorum: Bitiremediği ve yıllardır devam eden ancak ayrıl barış süren bir hikayesi vardır… Erkekler arasında bunun adı “Takıntı” dır. Mesela şöyle cümleler kurulur, “Bu adamın takıntısı da yıllardır sürüyor…” İşte böyle unutulamayan ve hala arada görüşülen bir kız varsa adam görüşmeden sürekli kaçar, bir yandan mesajlarda mükemmel erkek imajını çizerken öte yandan sürekli yoğun sürekli meşgul ve sürekli müsait değilim modunda gezer. Diğer kız zaten sahnenin asıl sahibi olduğu için istediği zaman adamı geri çağırmakta ve sonra tekrarlanan tartışmalarda onu yollamaktadır, ayrıl barış yılan hikayesine dönen bu ilişkiler nedense bir türlü sona ermez çünkü taraflar artık sevmiyor olsalar bile o kişinin bir başkasıyla olma ihtimaline karşı sürekli yoklamaya devam ederler, içlerindeki duygu sevgiden veya aşktan hırsa dönmüştür. Kaybetmemek için gösterilen yoğun bir hırs duygusu. İşte bu sebeple adam haftalardır size yazmasına rağmen görüşmeden kaçıyor olabilir, sosyal medya hesabı kapalıysa ve sizin takip isteğinizi haftalardır kabul etmiyorsa bu adamın başka işler çevirdiğine emin olabilirsiniz.

-Son maddeyi yıllar önce bizzat yaşadım. Maddi olarak sıkıntılı bir dönemden geçen ve hesap ödeme konusunda bazı hassas duygulara sahip bir erkek, maddi durumunu düzeltmeden kızla görüşmek istemez. Benim de karşıma gerçekten hoşlandığım bir kız çıkmıştı, tam bana göre bir kız dediğim bu kız hayatta karşıma o kadar yanlış bir dönemde çıktı ki bunun bir çeşit şaka olduğunu düşünmüştüm, bana kalırsa maddiyatçı bir kadın da değildi ancak ben onu güzel yerlere götürmek ve birlikte iyi vakit geçirmek istiyordum, tek sorun o dönem yaşadığım maddi darboğazdı ve bunu aşabilmek adına neredeyse 24 saat çalışıyordum. Bu durumu ona açıklasam beni yanlış anlayacağına neredeyse emindim dolayısıyla sessiz kalmayı tercih ettim ve bir defa kahve içmek dışında görüşemedik dolayısıyla iletişimimiz sürmedi. Sonrasında karşılaştığımızda durumu ona anlattım ve güldü, neden söylemedin dedi ama işte bazı şeyleri karşı tarafa aktarmak pek kolay olmuyor… Yani özetle diyorum ki adam maddi olarak iyi durumda olmadığı için görüşme tarihini uzatabilir, bu da günlük hayatta karşınıza çıkabilecek ihtimaller arasında yer alıyor.

Sizlerden gelen konu taleplerini değerlendirmeye devam ediyorum; aşağıdaki adrese yazabilirsiniz:

[email protected]

Umarım ekim ayı aşkla geçer…

Sevgiler,

Adil Yıldırım

Aslan Burcu Erkeği Aşık Olunca Nasıl Davranır?

Nettir ve lafı eveleyip gevelemez. Söylemek istediği şeyleri çekinmeden, uzatmadan söyler. Ancak ne kadar dobra olsa da aslan burcu erkeği aşıkolunca aşık olduğu kişiye aşkını itiraf edemez. Daha doğrusu aşık olduğunu kabullenemez. Bu konuda bir hayli inatçı bir tutum sergiler.

Hayatınıza aslan burcu erkeği girdiyse eğer, sizinle flört evresinin ötesine gitmemek için elinden gelen çabayı gösterir. Çünkü inatçıdırlar ve aşık olduklarına kendilerini bile ikna edemezler. Bu yüzden de flört evresi bittiği zamandan sonra gelen aşk evresi sürecinde aslan burcu erkek sizden uzaklaşmaya çalışır. Sizi kendisinden soğutur. Aslan burcu erkeğinin karakterinde böyle bir aşk yaşamak; daha doğrusu aşk yaşamak kolay değildir. Karakterine terstir.

Bir aslan burcu erkeği, önce hayatınıza giriyorsa ve sonra da durduk yere sizden uzaklaşıyorsa bilin ki size aşıktır. Çünkü inatçı aslan burcu erkeği, aşık olduğu gerçeğini gururuna yediremez ve çareyi kaçmakta bulur.

Aslan Burcu Erkeğini Nasıl Aşık Edersin?

Aslan burcu erkeği tarafından aşık olunabilmek için veya aslan burcu erkeğini etkileyebilmek için yapılması gereken şeylerden en önemlisi, aslan burcu erkeğine ilgi vermektir. Çünkü aslan burcu erkeği ön planda olmak, ilgi çekmek ister. Dolayısıyla da onun suyuna gitmeniz ve egosunu tatmin etmeniz gerekir.

Aslan burcu erkeği aşık olunca da lider ruhundan ve ilgiye aç kişiliğinden taviz vermeyecektir. Bu yüzden de bu durumun bilincinde olmalısınız.

Aslan burcu erkeğini aşık edebilmek veya bir nebze de olsa etkileyebilmek için şunları yapabilirsiniz:

  • Durmadan iltifatlar edin, egosunu kabartın.
  • Özgüvenli olun. Aslan burcu erkeği, yanında silik ve çekingen bir tip istemez.
  • Özgüveninizi bir noktada sınırlayın. Aslan burcu erkeği, yanındaki kişiden daha sönük olmayı kabul edemez.
  • Her şeyin en iyisini arzulayın. Bu maddi ve manevi her şey için geçerlidir.
  • Aslan burcu erkeğini üstün bir statüde tutun. Ona, onun kral olduğu hissini verin.
  • Desteğinizi esirgemeyin.
  • Ona her şey için danışın. Fikirlerini isteyin. Tabii eğer aşık etmek istiyorsanız da bu fikirlere saygı duyun.
  • Sadık ve vefalı olun.
  • Güçlü bir karaktere sahip olun, kendi ayaklarınızın üstünde durmayı bilin.

Aslan Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Aslan burcu erkeğinin nitelikleri açısından en çok öne çıkanları cömert, eğlenceli ve ilgiye aç olmasıdır. Her şeyin en iyisini isteyen aslan burcu erkeği ile eğer lüks bir restorana gidecekseniz, ki büyük ihtimal aslan burcu erkeğiyle bir yere gidiyorsanız orası lüks bir yerdir, asla elini cebine atmaktan çekinmeyecektir. Bu haliyle de arkadaş ortamlarının sevilen kişilerinden biridir. Genel olarak aslan burcu erkeğinin temel, fiziksel, olumlu ve olumsuz özellikleri şu şekildedir:

-Temel özellikleri,

  • Özgüveni yüksektir
  • Eğlencelidir
  • Lider ruhludur
  • Zekidir

-Fiziksel özellikleri,

  • Özenli saçlara sahiptir
  • Orta boyludur
  • Yüz hatları uyumlu ve orantılıdır
  • Çekici dudaklara sahiptir

Olumlu özellikleri,

  • İyi niyetlidir
  • Yardımseverdir
  • Maceraperesttir
  • Cesurdur
  • Cömerttir

Olumsuz özellikleri,

  • Bencildir
  • İnatçıdır
  • Dobradır
  • Egoludur
  • Paranın hesabını yapmaz, bu yüzden de yatırım yapmaz. Dolayısıyla da birikimi olmaz.
  • Rahat düşkünüdür

Genel olarak bu özelliklere sahip olsa da bir olumsuz özelliği daha bulunur. Aslan burcu erkeği aşık olunca aşık olduğu kişiden uzaklaşmak ister ve bu özelliğiyle de hayatına gireceği kişileri üzebilir.

Aslan Burcu Erkeği Küserse Ne Yapmalı?

Aslan burcu erkeği ile aranız bozulduysa yapmanız gereken şey onun en çok istediği şeydir. Yani ona iltifatlar edin ve egosunu kabartın. Onun lider ruhlu otoriter bir yapıya sahip olduğunu hatırlayın ve ona bir kralmış gibi davranın. Tüm bunları yaparken de yeterince samimi olduğunuza ikna olursa eğer, küslüğünüz uzun sürmez.

Aslan burcu erkeğini barıştırabilmek için sadece üstteki anlatılanları yapmanız yetmeyebilir. Çünkü aslan burcu erkeği oldukça gururlu ve inatçıdır. Eğer onun gururunu incitecek bir şey yaptıysanız sizi asla affetmeyebilir. Affetse bile eskisi kadar yakın olmayabilir. Yine de aslan burcu erkeği hala övülmekten haz alacaktır, şansınızı sonuna kadar deneyebilirsiniz.

Aslan Burcunun Uyumlu ve Uyumsuz Olduğu Burçlar Nelerdir?

Aslan burcu erkeğinin anlaştığı burçlar aşağıda yer alıyor:

  • Koç burcu
  • Yay burcu
  • İkizler burcu

Anlaşamadığı burçlar ise şu şekildedir:

  • Oğlak burcu
  • Başak burcu
  • Balık burcu

Aslan Erkeği Aşk Hayatı Nasıl?

Aslan burcu erkeğinin aşk hayatı tekdüze bir tarza sahip değildir ve bir hayli hareketlidir. Gerçekten aşık olmadığı müddetçe durmadan hayatına birilerini sokar veya birilerinin hayatına girer. Gerçekten aşık olması da zordur; çünkü inatçı ve gururlu bir karaktere sahiptir ve aşık olduğunu kendine yediremez. Yine de aslan burcu erkeği aşık olunca aşık olduğu kişiye oldukça sadık kalır ve bağlanır. Onu her daim mutlu edebilmek için uğraşır. Ayrıca lider ruhlu olduğu için de aşk hayatında da otoriter bir yapıya sahiptir.

#Aslan Burcu, Burçlar, Burç Yorumları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası