kızın seni sevdiğini nasıl anlarsın / Kızın Mesajlaşırken Sevdiğini Nasıl Anlarım? - ErkeklerSoruyor

Kızın Seni Sevdiğini Nasıl Anlarsın

kızın seni sevdiğini nasıl anlarsın

Bir K&#;z&#;n Seni Sevdi&#;ini Nas&#;l Anlars&#;n

           Bir K&#;z&#;n Seni Sevdi&#;ini Nas&#;l Anlars&#;n


Bir k&#;z&#;n seni sevdi&#;ini nas&#;l anlars&#;n sorusuna verebilece&#;im en iyi yan&#;t &#;udur:

K&#;z&#;n fark&#;nda olmadan sana verdi&#;i ilgi i&#;aretlerini takip etmelisin.

Ne demek istiyorum?

Anlatay&#;m…

Bir k&#;z seni sevdi&#;inde sana kar&#;&#; ÖZEL bir &#;ekilde davran&#;r. E&#;er bu özel davran&#;&#; &#;eklini bilirsen bir k&#;z&#;n beni sevdi&#;ini nas&#;l anlar&#;m diye dü&#;ünmene gerek yok, bunu kolayl&#;kla anlayabilirsin.

Ayr&#;ca bu özel davran&#;&#; &#;ekli belli bir grup k&#;z için de&#;il, bütün k&#;zlar için geçerlidir. Hangi k&#;z olursa olsun e&#;er seni seviyorsa benzer bir &#;ekilde davranacakt&#;r.

Bu özel davran&#;&#; &#;eklini sana net bir biçimde anlatabilmek için 6 ayr&#; parçaya böldüm.

Bir K&#;z&#;n Seni Sevdi&#;ini Nas&#;l Anlars&#;n Sorusunun Cevaplar&#; – &#;lk Üç Parça

&#;imdi seninle bu özel davran&#;&#; &#;eklinin ilk üç parças&#;n&#; payla&#;aca&#;&#;m:

1. Sana Dokunur ve Fiziksel Temas Kurar: Bir k&#;z&#;n seni sevdi&#;ini nas&#;l anlars&#;n sorusuna verebilece&#;in en iyi yan&#;tlardan biri &#;udur: Seni seven bir k&#;z seninle mümkün oldu&#;unca YAKINLA&#;MAK isteyecektir.

Sana s&#;rna&#;mak isteyecektir.

Seni seven bir k&#;z sana SOKULMAK ister.

Sana SARILMAK ister.

Koluna girmek ister, elini tutmak ister.

Kuca&#;&#;na yatmak ister, seninle öpü&#;mek ister.

Vücudunun senin vücuduna bir &#;ekilde DOKUNMASINI, temas etmesini ister. Seni hissetmek ister.

Ve elbette seni seven bir k&#;z seninle sevi&#;mek ister.

Seninle öpü&#;mek ya da sevi&#;mek istemeyen bir k&#;z&#;n seni SEVMED&#;&#;&#;NE emin olabilirsin.

Bir k&#;z&#;n seni sevdi&#;ini nas&#;l anlars&#;n diye merak etti&#;inde, bunu anlamak için yukar&#;da sayd&#;klar&#;m&#; yap&#;yor mu yoksa yapm&#;yor mu buna bakabilirsin.

2. Seni K&#;skan&#;r: Bir k&#;z&#;n seni sevip sevmedi&#;ini anlaman&#;n ba&#;ka bir yolu da seni k&#;skan&#;p k&#;skanmad&#;&#;&#;na bakmakt&#;r. E&#;er bir k&#;z seni di&#;er k&#;zlardan k&#;skan&#;yorsa büyük ihtimalle seni seviyor demektir.

Örne&#;in; ba&#;ka k&#;zlarla beraber poz verdi&#;in foto&#;raflar&#;na laf edebilir ya da ba&#;ka k&#;zlarla telefonda konu&#;man&#; istemeyebilir.

K&#;z arkada&#;lar&#;nla d&#;&#;ar&#;da görü&#;mene laf edebilir.

Özetle, seni ba&#;ka k&#;zlardan KISKANIR.

E&#;er bunu yap&#;yorsa seni seviyordur, ama sana küçük bir hat&#;rlatma yapmak istiyorum:

Bu k&#;skanma olay&#; sa&#;l&#;ks&#;z bir olayd&#;r. Sevgilin ya da yeni görü&#;meye ba&#;lad&#;&#;&#;n bir k&#;z&#;n senin sosyal ortamlarda ba&#;ka k&#;zlarla ileti&#;im kurman&#; engelliyorsa bunu kabul etmemeni öneririm.

E&#;er hayat&#;n&#; sosyal aç&#;dan sa&#;l&#;kl&#; ve olgun bir birey olarak devam ettirmek istiyorsan sana özellikle k&#;z-erkek kar&#;&#;&#;k ortamlara girmeni ve mümkün oldu&#;unca k&#;z-erkek kar&#;&#;&#;k arkada&#;lar edinmeni öneririm.

3. Kendisini K&#;skanman&#; &#;ster: Bir k&#;z&#;n seni sevdi&#;ini nas&#;l anlars&#;n sorusuna ba&#;ka bir yan&#;t olarak da &#;unu söyleyebilirim; seni seven bir k&#;z seni k&#;skand&#;&#;&#; gibi senin de kendisini ba&#;ka erkeklerden k&#;skanman&#; &#;STER.

Onu k&#;skanmad&#;&#;&#;nda BOZULAB&#;L&#;R.

Kendisini k&#;skand&#;rmak için çe&#;itli oyunlar yapabilir.

K&#;skanman&#;n az&#; karar ço&#;u zarard&#;r.

Yapman gereken &#;ey &#;udur:

E&#;er onun istedi&#;inden daha az k&#;skan&#;yorsan ona &#;STED&#;&#;&#; k&#;skançl&#;&#;&#; vermelisin, yoksa kendisini sevmedi&#;ini dü&#;ünebilir.

E&#;er istedi&#;inden fazla ya da A&#;IRI bir &#;ekilde k&#;skan&#;yorsan da bunun ili&#;kinizi MAHVEDECE&#;&#;N&#; bilmelisin ve kendini FRENLEMEL&#;S&#;N. A&#;&#;r&#; k&#;skançl&#;k seni insanl&#;ktan bile ç&#;karabilir. E&#;er böyle bir sorunun varsa acilen bir psikologdan yard&#;m alman&#; öneririm.

Gerekirse insandaki k&#;skançl&#;k duygusu üzerine ara&#;t&#;rma yap&#;p k&#;skançl&#;k duygusunun varl&#;k nedenini ö&#;renmelisin. Bunun da faydas&#; olur sa&#;l&#;kl&#; bir ili&#;ki ya&#;amak istiyorsan e&#;er.

Bir K&#;z&#;n Seni Sevdi&#;ini Nas&#;l Anlars&#;n Sorusunun Cevaplar&#; – 4, 5 ve 6. Parçalar

&#;imdi de dördüncü, be&#;inci ve alt&#;nca parçalar&#; payla&#;&#;yorum seninle:

4. Seninle Her Gün Konu&#;mak &#;ster: Kendi kendine bir k&#;z&#;n seni sevdi&#;ini nas&#;l anlars&#;n diye dü&#;ündü&#;ünde &#;una bakabilirsin: E&#;er bir k&#;z seninle her gün konu&#;mak istiyorsa seni sevdi&#;ini buradan da anlayabilirsin.

E&#;er s&#;k s&#;k görü&#;emiyorsan&#;z, telefonla HER GÜN konu&#;mak isteyecektir mutlaka. Kendisini iki gün boyunca aramad&#;&#;&#;nda, kesinlikle bir problem oldu&#;unu dü&#;ünür.

5. Ne Söylersen “Tamam olur” Der: E&#;er bir k&#;z sana neredeyse hiçbir zaman kar&#;&#; gelmiyorsa, HER DED&#;&#;&#;NE olumlu yan&#;t veriyorsa seni sevdi&#;ine ve sana güvendi&#;ine emin olabilirsin.

&#;uraya gidelim dersin “Olur” der.

Gece k&#;z&#; arars&#;n, ne yap&#;yorsun diye sorars&#;n; sana film izledi&#;ini söyler. Bo&#; ver o filmi izleme, onun yerine telefonda konu&#;al&#;m dersin; “Olur” der ve filmi bo&#; verir.

“Hadi d&#;&#;ar&#; ç&#;kal&#;m” dersin, hemen KABUL EDER.

E&#;er bir k&#;z bu sayd&#;klar&#;m&#; yap&#;yorsa, bir k&#;z&#;n seni sevdi&#;ini nas&#;l anlars&#;n diye kendine sormana hiç gerek yoktur. O k&#;z&#;n seni sevdi&#;ine emin olabilirsin.

Seni gerçekten seven bir k&#;z, seni görmek için uçakla ba&#;ka &#;ehirden sabah senin yan&#;na gelir ve ayn&#; gün ak&#;am yine uça&#;a biner ve evine döner.

6. Hep Bulu&#;mak &#;ster, Az Bulu&#;unca Sana K&#;zar: Peki, bir k&#;z&#;n seni sevdi&#;ini nas&#;l anlars&#;n sorusuna verilebilecek ba&#;ka bir yan&#;t yok mu?

Var elbette…

E&#;er bir k&#;z seni gerçekten seviyorsa seninle neredeyse her gün bulu&#;mak ister. Ayn&#; &#;ehirde ya&#;amana ra&#;men yeterli s&#;kl&#;kta bulu&#;muyorsan, sana k&#;zar ve sinirlenir.

Arkada&#;lar&#;n yerine KEND&#;S&#;YLE bulu&#;man&#; ister.

SÜREKL&#; bulu&#;mak ister.

E&#;er sen daha s&#;k bulu&#;mak istemene ra&#;men en fazla 2 ya da 3 haftada bir bulu&#;uyorsan&#;z muhtemelen seni sevmiyordur (ya da k&#;z&#;n hayat&#;nda ba&#;ka &#;eyler vard&#;r).

Seninle payla&#;t&#;&#;&#;m bu önerileri kullanarak bir k&#;z&#;n seni sevip sevmedi&#;ini rahatl&#;kla anlayabilirsin. Art&#;k kendine, bir k&#;z&#;n seni sevdi&#;ini nas&#;l anlars&#;n diye daha fazla sormana gerek kalmad&#; sevgili dostum…

Peki, bu noktadan sonra k&#;zla bir sonraki a&#;amaya nas&#;l geçeceksin? K&#;zla i&#;leri diledi&#;in gibi nas&#;l ilerleteceksin?

Bunun için k&#;z&#;n seni deli gibi ARZULAMASINI sa&#;lamal&#;s&#;n.

Bir kitapç&#;ya girdi&#;inde bilgisayarlarla ilgili yüzlerce kitap görürsün, ama k&#;zlar&#;n seni ÇEK&#;C&#; bulmalar&#;n&#; ve seni deli gibi ARZULAMALARINI nas&#;l sa&#;layaca&#;&#;n&#; anlatan H&#;ÇB&#;R kitap bulamazs&#;n. Bu beni gerçekten &#;a&#;&#;rt&#;yor.

Hayret verici.

Ama gerçek.

Hayat&#;n bu alan&#;n&#; ke&#;fetmeye çok fazla vaktimi ay&#;rd&#;m; bir sürü ara&#;t&#;rma ve deney yapt&#;m, bir ton çaba harcad&#;m ve kendimi buna adad&#;m. Bunu yapmam&#;n sebeplerinden biri, bu konuyu di&#;er herkesten daha iyi anlatabilmek ve erkeklere ya&#;amlar&#;n&#;n bu alan&#;yla ilgili sorunlar&#; çözmelerinde yard&#;mc&#; olmakt&#;.

E&#;er k&#;zlar konusunda B&#;R&#;NC&#; SINIF bir e&#;itim almak istiyorsan, o zaman sana “Her Ay Farkl&#; K&#;zlarla Görü&#;” adl&#; eKitab&#;ma yat&#;r&#;m yapman&#; öneririm.

&#;çinde; k&#;zlar&#;n seni ÇEK&#;C&#; B&#;R ERKEK olarak görmelerini sa&#;layacak DÜZ&#;NELERCE farkl&#; kavram, strateji ve k&#;zlar&#;n seni arzulamalar&#;n&#; sa&#;layacak ad&#;m-ad&#;m teknikler bulacaks&#;n.

Bir k&#;z&#;n seni sevdi&#;ini nas&#;l anlars&#;n konusunda sana verdi&#;im bilgiler gibi, ama çok daha derinlemesine ve detayl&#; bir e&#;itimden söz ediyorum.

K&#;zlar&#;n neden bu &#;ekilde davrand&#;klar&#;n&#;, erkekleri nas&#;l test ettiklerini ve bu testleri nas&#;l “geçece&#;ini” ö&#;reneceksin. K&#;zlar&#;n seni çekici bir erkek olarak görmelerini sa&#;lamak için nas&#;l yürümen, konu&#;man, hareket etmen ve ileti&#;im kurman gerekti&#;ini ö&#;reneceksin.

  • bir k&#;z&#;n seni sevdi&#;ini nas&#;l anlars&#;nSana iki &#;eyin garantisini veriyorum:

1. Daha önce H&#;ÇB&#;R YERDE duymad&#;&#;&#;n ve bilmedi&#;in DÜZ&#;NELERCE &#;ey ö&#;reneceksin. Bu konuda dalga geçmiyorum.

Pek çok farkl&#; yerden bilgi toplad&#;m… Bilimden, istatistiklerden, benim kendi tecrübelerim ve kad&#;nlar konusunda ÇOK ba&#;ar&#;l&#; olan erkeklerden ö&#;rendiklerimi bir araya getirdim.

Sana &#;imdiden söyleyeyim, ö&#;renece&#;in bilgiler gözlerini açacak ve sana “ohaaa” dedirtecek türden &#;eyler.

2. Ö&#;renece&#;in &#;eyler seni heyecanland&#;racak ve k&#;zlarla daha çok bulu&#;maya ba&#;layacaks&#;n. eKitab&#;m&#; R&#;SK ALMADAN 7 gün boyunca deneyebilirsin. E&#;er be&#;enmezsen bana 7 gün içinde mail gönderip haber ver, ben de paran&#;n tamam&#;n&#; iade edeyim.

Bunun gerçekten böyle olmas&#; gerekti&#;ini dü&#;ünüyorum – SADECE sana katk&#;s&#; olan &#;eylere para ödemelisin. Bir dü&#;ün, e&#;er sana faydas&#; olmayacaksa neden para veresin ki?

Bu teklif, % ciddi bir tekliftir. Herhangi bir sorunla kar&#;&#;la&#;mayaca&#;&#;na söz veriyorum.

Sonuç olarak:

Sipari&#;ini &#;imdi ver. YAVA&#; bir &#;ekilde ilerlemek yerine, HIZLI B&#;R &#;EK&#;LDE kad&#;nlar konusunda ba&#;ar&#;l&#;
olmana yard&#;m edeyim.

(Al&#;nt&#;d&#;r) Original sayfa : funduszeue.info

Succombez au charme

des anciennes toiles militaires avec nos

Sacs Week-End

Nos Sacs

Petit carré bleu
Grand cabas en jute
Sac week-end
Sac 3 en 1 rouge/moutarde
Petit cabas camouflage
Cabas bleu de travail

Découvrez nos derniers coussins

Chaleureux et

Eco-responsables

Un style military urbain avec nos

VESTES MILITAIRES CUSTOMISEES

Coussin gris/rose
Coussin en jean
Coussin laine bordeaux
Coussin PdT
Coussin croix 2
Coussin en chanvre

Nos coussins

Pourquoi 2e Chance ?

2eChance parce que la créatrice de la marque a fait de la couture son deuxième métier et surtout parce que toutes les créations sont fabriquées à partir de textiles recyclés.

2eChance créé avec passion, des sacs à main et des articles de décoration à partir de tissus chinés au fil du temps et notamment des sacs de café en toile de jute, du linge ancien ou des textiles militaires.

Toute la matière première, qui a parfois beaucoup voyagé, a donc une histoire à vous raconter. Elle peut se traduire par de petites imperfections, des décolorations ou des rapiècements mais c’est ce qui fait tout le charme de ces créations et qui les rend uniques.

Bienvenue dans le monde de 2eChance !

En savoir plus

Où trouver les créations 2e Chance ?

- Marche de Noël de Plaisance du Touch (31)

Du vendredi 25 au Dimanche 27 Novembre

- Marché de Noël de La Cité Créative à Toulouse (31)

Du samedi 10 au Dimanche 11 Décembre

- Marché de Noël éco-responsable à Toulouse (31)

Le vendredi 16 Décembre

- Marché de Noël de Pamiers (09)

Du 21 au 22 Décembre

En savoir plus

KIZIN BENİ SEVDİĞİNİ NASIL ANLARIM

Senin yapman gereken şu: Farklı olmak,

Ona iki gun cok guzel iltifatlar et. Ucuncu gun hiç sallama.. Sonra yine iltifat et sonra yine sallama.

Küstah ol. Kadınların % 'ü küstah erkeklerden hoşlanır ancak % 2'si bunu itiraf eder.

Hiç bir şekilde bir şey için efor sarfetme. Rahat ol. Kendine güvenin yüksek olsun.

Her zaman kibar konuş. Kaba olma.

Şık giyin.

Temiz kok. Okuldan çıkınca arkadaşlarınla buluşacaksan önce eve gel duş al. Sonra dışarı cık.

Devamlı hikayeler anlat. Çenen düşük olsun. Esprik şeyler anlat.

İltifat ile umursamazlığı iyi dengede tutarsan tavlamayacağın kız yoktur. Sen bu ayarı iyi ayarla. Artık teklif etmene de gerek kalmaz. Onlar sana gelir.

Sinir de et. Romantik de ol.

Kara prens ol Bütün kızları kendine hayran bıraktır
ancak kalbin boş olsun..

Bak ben 27 yaşındayım. Ocaktan beri 3 evlenme teklifi aldım.. Yıllar geçmiş aradan unutamayanlar var.

Hadi Bakalım.. Uç şimdi aslanım benim.

Not: Taktikler için özelime yazabilir misin.

Son Düzenleme: hasanozf ~ 23 Mart

Bir erkeğin, kızın beni sevdiğini nasıl anlarım?

Kadın - Erkek ilişkilerinde kartlar her zaman açık olmayabilir. Bu durumda "O da beni seviyor mu?"sorusunu akıllara getirir. Bir erkeğin veya bir kadının sizi sevip sevmediği herkesin merak ettiği genel bir konudur. Bunu anlamak zor gibi görünse de aslında birkaç ufak yolla bunu anlamak mümkün. En azından sevdiğini anlayamasak bile aklında olduğunu veya size değer verip vermediğini yüzde anlayabilirsiniz. İşte karşı cinsin sizi sevip sevmediğini anlamanın yolları

1. YÖNTEM

Kişinin Davranışlarına Dikkat Edin

1) Yanınızdayken davranışlarının doğal olup olmadığına dikkat edin. Sevgili olmak karşıdaki kişiye tamamen dürüst olmak demektir. Başbaşayken o kişinin toplum içinde hiç göstermediği bir yanını görüyorsanız, bu aşk olabilir. Örneğin, eğer partneriniz toplum içinde çok ciddi veya nazik, fakat başbaşayken daha sersem ve şaşkın yanını gösteriyorsa bu durumda size gerçek anlamda açılıyor ve sizi seviyor demektir.

Eğer o kişi en derin duygularını sizinle paylaşıyor ve bu durumdan rahatsızlık duymuyorsa bu aşktır.

2) O kişinin yanınızda mutlu olup olmadığına dikkat edin. Bu, kötü geçen bir günde bile böyle olmalı. Geçirdiği berbat bir günde sizi gördüğünde yüzünde güller açması aşkın bir işaretidir. Eğer size âşıksa sizi görmek, sesinizi duymak onun birazcık bile olsa daha iyi hissetmesini sağlayacaktır.

Agresif olduğu veya kötü bir gün geçirdiğini bir dahaki sefere sizin varlığınızla nasıl hareket ettiğini gözleyin.

Haberin Devamı

3) Onun sizi kesip kesmediğine dikkat edin. Bu biraz saçma da olsa onu bir daha gördüğünüzde yüzünü inceleyin. Size sersem, mayhoş, şaşkın ve tatlı bir şekilde bakıyor mu? O bakışı görünce anlayacaksınız. Her zaman bu bakışı göremezsiniz — sabah veya akşam yemekte rastgele görebilirsiniz.

Onu aynı ifadeyle sizi keserken de yakalayabilirsiniz.

4) Sizin yanınızdayken aklı bir karış havada olabilir. Aşk insanları aklı bir karış havada, kuş gibi hafif ve durduk yere gülen bir hale getirir. Sizin yanınızda böyle davranıyorsa bu aşk olabilir. Sevdiğiniz kişi yanınızdayken hareketli, heyecanlı ve durduk yere gülmenin eşiğinde gibi görünüyor mu? Öyleyse bu aşk olabilir.
Söylediğiniz şey çok az komik olduğu halde gülmekten yerlere yatıyorsa aşktan muzdarip olabilir.
Yanınızda gergin ve fır döner haldeyse varlığınız onu heyecanlandırıyor olabilir.

5) Kendinize “Ben üzgünken o da üzgün mü?” sorusunu sorun. Duygusal olarak çökmüş durumdaysanız veya soğuk algınlığı geçirdiğiniz için kötü durumdaysanız, bu durum sizi seven kişiyi ortaya çıkarmalı. Sizi gerçekten seviyorsa negatif enerjinizin bir kısmını kendisi alır ve en kısa zamanda iyi hissetmenizi istediği için kendisi de üzgündür.
Sizin kadar üzgün olmak zorunda değilse de mutlu olmanızı istediği için sizin modunuzdan net bir şekilde etkilenir.

Bir erkeğin, kızın beni sevdiğini nasıl anlarım?

2. YÖNTEM

Kişinin Dediklerine Dikkat Edin

1) İkinizin ortak geleceği hakkında konuşmasına dikkat edin. Eğer sizi gerçekten seviyorsa onun geleceğinde var olmanız fikri kesinlikle aklındadır, bundan tedirginlik duyduğu veya emin olmadığı bir şey değildir. Eğer sürekli gelecekte ne yapacağınızdan ya da bir, iki, hatta on yıl sonra beraber nasıl olacağınızdan bahsediyorsa muhtemelen size âşıktır.
Gerçekten kendini adadıysa sizinle sonsuza dek vakit geçirmek ister. Gelecekten bahsettiğinde anlattıklarına sizi de katıyorsa sizi gerçekten seviyor olma ihtimali yüksektir.

Çocuklarınızın kime benzeyeceğinden, emekliliğinizi nerede beraber geçireceğinizden veya balayına nereye gitmeniz gerektiğinden bahsediyorsa sizi gerçekten seviyordur.

2) Size anlamlı iltifatlarda bulunuyorsa buna dikkat edin. “Saçının yeni şekli hoş görünüyor” ile “Ne olursa olsun beni daha iyi hissettirmeyi beceriyorsun” demek arasında bir fark vardır. Eğer karakterinizin ve kişiliğinizin önemli hallerini gerçekten takdir eden iltifatlarda bulunuyorsa sizi sevme olasılığı oldukça yüksektir. Sevdiğiniz kişi sizi her zaman iltifat yağmuruna tutmak zorunda değil — fark yaratan şey niceliği değil niteliğidir.

3)Söylediği her “Seni seviyorum” cümlesi anlamlı mı, değil mi dikkat edin. “Seni severim” ile “Seni seviyorum” arasında büyük bir fark olduğunu unutmayın. Eğer biri için özelseniz ve bunu bakışlarıyla hissedebiliyorsanuz, ağırbaşlı ve sizden bir şey istemiyorsa muhtemelen onun için gerçekten özelsinizdir.

Sizi su götürmez bir şekilde seviyorsa bunu bir şeye ihtiyacı olduğu veya bunu söylemek doğru şey olduğu için değil, durduk yere, karşılık beklemeden söyleyecektir.

4)Size açılmasına dikkat edin. Sevdiğiniz kişi sizi gerçekten seviyorsa size içini açar ve düşüncelerini, hislerini, korkularını ve beklentilerini sizinle paylaşır. Eğer çocukluğunu, en büyük pişmanlıklarını, en korku dolu anlarını veya gelecekte yaşamak istediği en romantik anları size anlatıyorsa size neredeyse her şeyi söylemek konusunda rahat olduğu için sizi sevme olasılığı yüksektir.

Eğer size “Bunu daha önce hiç kimseye anlatmadım” diyorsa size karşı olumlu duygular beslemiş olması ihtimali oldukça fazladır.

5) Ayrı kaldığınızda özlendiğinizi tahmin edin. Siz ve sevdiğiniz kişi ayrıysa, fakat özlemini belirtmek için size hala mesaj atıyorsa, sizi arıyorsa veya size e-posta atıyorsa bu, yaşamını sizsiz düşünemediği içindir. Üç haftalık tatilinizde ondan bir haber almıyorsanız, bu aşk değildir.

Sizi özlediğini belirtmek için her an aramak zorunda değil tabii.

6) Hatalarınızın düzeltilmesini bekleyin. Eğer sizi gerçekten seviyorsa onun aklında sizin ideal bir görüntünüz yoktur. Gerçekten seviyorsa bir hata yaptığınızda, mantıksız bir şeyler söylediğinizde veya yanlış harekette bulunduğunuzda bunu size belirtmekten rahatsızlık duymaz. Sizi her an eleştirmemesi gerekse de yeterli, sağlıklı miktarlarda eleştiri sizi gerçekten tanıdığını, en iyi yanlarınızı olduğu gibi hatalarınızı kabul ettiğini gösterir.

Eğer sizinle asla kavga etmiyorsa veya sizi asla eleştirmiyorsa dikkat etmeniz gerekiyor. İdeal görüntünüzü değil de sizi gerçekten sevdiğinden emin olun.

7) Sizin görüşünüze gerçekten değer verip vermediğine bakın. Sizi gerçekten seven biri düşüncelerinize dikkat eder — onun yeni aldığı ayakkabılardan tutun da ülkenizdeki siyasi tabloya kadar. İster küçük, ister büyük konular olsun gerçekten seven biri tavsiyenizi ve görüşünüzü almak ister. Fikrinize danışırken utangaç olabilir, fakat bunu sizi sevdiği için yapar.
Tabii size her konuda danışmak zorunda değil — sadece önemli konularda danışır.

Bir erkeğin, kızın beni sevdiğini nasıl anlarım?

3. YÖNTEM

Kişinin Yaptıklarına Dikkat Edin

1) Sizi dinleyip dinlemediğini izleyin. Eğer sizi gerçekten seviyorsa sadece size açılmakla kalmayacak, ayrıca söyleyeceklerinizin her birini de dinleyecektir — hepsini daha önce duyduysa bile. Her söylediğinizi onaylayan birisi olmasa da düşüncelerinizi duymak için etrafınızda olacaktır. Dediklerinizi anlar tarzda bakışlarla onaylayacak ve düşünceli bir şekilde yanıt verecektir; sözünüzü bölüp konuyu kendi istediği konuya getirmeyecektir.

Âşık olmak dinleyebilmeyi gerektirir. Her zaman konuşmak demek değildir.

2) Her daim sizin için orada olup olmadığına bakın. Uygunsuz zamanlarda da böyle olur. Tabii ki bir şeyler içmek istediğinizde veya güzel bir yemek istediğinizde o hep yanınızda, fakat havaalanına birinin sizi bırakması gerektiği zaman ya da siz hastayken köpeğinizi gezdirmek için birileri lazımken ne olacak? Eğer sizi gerçekten seviyorsa mutlu zamanlarınızda olduğu gibi kötü zamanınızda da yanınızda olacaktır.

Eğer sadece siz mutluyken, kaygısızken veya keyfiniz yüksekse yanınızdaysa, fakat üzgün veya aksi olduğunuz zamanlarınızda kaçıp gidiyorsa bu aşk değildir.

Her ne olursa olsun sevdiğiniz kişinin yanında olmak aşka dâhildir. Bir kişiyi tam manasıyla sevmek, onun tüm pozitif ve negatif yönlerini kabul etmek ve iyi günde, kötü günde yanında olmak demektir.

Bir erkeğin, kızın beni sevdiğini nasıl anlarım?

3) Sizin için yapılan güzel şeyleri göz önünde bulundurun. Sizi gerçekten seviyorsa siz meşgulken deponuzu dolduracak, alışverişinizi yapacak veya evde hasta yatıyorken size çorba hazırlayacaktır. Bu iyiliklerin sürekli olması veya abartılı olması gerekmez, fakat sizi gerçekten seviyorsa sizi gülümsetecek ve yaşamınızı kolaylaştıracak şeyler yapmak isteyecektir.

Gerçek aşk sadece karşıdakinden alabilecekleriniz değil, aynı zamanda ona verebileceklerinizdir de.
Eğer sizi gerçekten seviyorsa siz istemek zorunda kalmadan hoş şeyler yapacaktır. Ara sıra iyiliklere ihtiyaç duyacağınız vurgusu yapılmalıdır. Her seferinde güzel bir şeyler rica etmek zorunda kalıyorsanız, bu gerçek aşk olmayabilir.

4) Her an yanınızda olmak isteyip istemediğine dikkat edin. Aşık olunca insan, her zaman mümkün olmasa da, sürekli sevdiğinin etrafında olmak ister. Eğer sizi gerçekten seviyorsa etrafınızda olmak isteyecektir. Bu, etrafınızda kuyruğunuz gibi dolaşacağı anlamına gelmese de mümkün olan her fırsatta sizi görmek isteyecektir.

5) Biraz özgürlük tanımasına izin verin. Eğer sizi gerçekten seviyorsa sürekli yanınızda olmayı istemekle kalmayacak, size özgürlük tanımaları ve kendi işlerinizi yapmanız gerektiği zamanı da bileceklerdir. Eğer her an yanınızda olmak istiyorsa bu aşk değil, saplantıdır. Aşk insanları olgunlaştırdıkça ilişkideki iki kişi kendi işlerini yapmak için boşluğa ihtiyaç duyarlar.
Uyandığı her an yanınızda olmak istiyorsa, bu onun özgüvensizliğinin işareti olabilir.

6) Sizi gerçekten anladığından emin olun. Gerçek aşk, anlayıştan geçer. Kulağa saçma gelse de sizi sevebilmek için sizi gerçekten anlamalıdır. Ruh halinizi gerçekten anlayabiliyorsa, isteklerinizi ve istemediklerinizi biliyorsa ve sizi mutlu edecek şeyler hakkında siz fark etmeden bir fikre sahipse, bu gerçek aşk olabilir.
Karşınızdakine karşı hala biraz gizemli olmanız normaldir — % anlaşılmak zorunda değilsiniz, fakat çoğu zaman içinizden geçenleri anlayabilmelidir.

7) Sizin için en iyisini isteyip istemediğini görün. Onun için en iyisi olmasa bile bu doğru olmalıdır. Eğer biri sizi gerçekten seviyorsa, onun için en iyisi olsa da olmasa da kendisi için bir şeyler yaptığınızı anlayacaktır veya zaman ayırdığınızı fark edecektir. Eğer sizi gerçekten seviyorsa, sizin uzak bir adada deniz biyolojisindeki kariyeriniz için uğraşmanız gerektiğini anlamalıdır veya geceyi onunla geçirmek yerine sınavınız için eve erken gittiğinizde anlayışla karşılayacaktır.

• Eğer biri her zaman her ikiniz için de en iyisini istiyorsa, sizin kişisel ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı gerçekten anlamıyor demektir.

8) Destek bekleyin. Eğer sizi gerçekten seviyorsa, sizinle sadece eğlenceli zamanlarınızda beraber olmaz, aksine hedeflerinizi başarırken veya hayatınızda ilerlerken size yardım etmek için yanınızda olur. Eğer sizi gerçekten seviyorsa futbol maçınızda tribünde olacaktır, tezinizi savunurken sizi izlemek için orada olacaktır veya iş görüşmesine sizi kendisi götürecektir. Ayrıca, ne zaman isterseniz isteyin sizin için önemli olan şeyleri konuşacaktır.

• Eğer sizi gerçekten seviyorsa, hedeflerinize gittiğiniz yolda veya ilgilerinizin peşinden giderken, yapacak hiçbir şeyi olmasa bile sizi destekleyecektir.

Bir erkeğin, kızın beni sevdiğini nasıl anlarım?

BAZI İPUÇLARI

• Kimsenin duygularını hafife almayın.
• Birini etkilediğinizde, size farklı baktığını ve siz etraftayken çok fazla güldüğünü fark edeceksiniz.
• Duygularına saygılı olun; biri sizden hoşlandığında, davranışlarınız ona çok anlam ifade eder. Kibar olun.
• Bazı insanlar sizinle konuşmadığında bu sizi sevmedikleri anlamına gelmez; utangaç oldukları anlamına da gelebilir.
• Samimiyeti flörtle karıştırmayın, sonunda canınız yanabilir.
• Eğer sizi sevdiklerinden şüpheleniyorsanız kesinlikle “Benden hoşlanıyor musun?” diye sormayın. Bu kişiyi daha utangaç yapabilir ve asla görüşmek istemeyebilir.
• Gerekenden fazla boşluk bırakmayın. Tamamen kaybedebilirsiniz.
• Eğer erkek/kız arkadaşınız kaygılı görünüyorsa veya sizin için sürekli endişeleniyorsa, sizi düşündüğü için mi böyle olduğunu kendinize sorun. Bazen bunu kendileri için değil sadece sizin için yaparlar.

UYARI!

• Bu kişi sizi yine de sevmiyor olabilir. Bu yanlış bir şey yaptığınız için değil, sadece hayatını değiştirecek bir karar vermek istemediği için olabilir.
• Eğer az ilgi gösterdiyseniz, muhtemel veya erkek/kız arkadaş veya eş gibi belli sıkıntılar veya artık başka bir ilişki istemediğinizi sürekli söylediğinizde bu kişi aranızdaki sevgiyi feda edebilir.

Etiketler :

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası