özyıldız mum / Özyıldız Mum - İstanbul, Ümraniye, -

Özyıldız Mum

özyıldız mum

’nin en ‘SIKI MUHABBET’leri

Haberin Devamı

Sinirim de sinirdir benim bu arada Hakan (gülüyor).

*Seni ne sinirlendirir?

Adalet duygumun zedelenmesi.
Bu kişisel ve iş ilişkilerinde de geçerli.

‘Temassız aşk mümkün’

BELÇİM BİLGİN

*Sevgilin Alfredo Di Blasio Kanada’da yaşıyor. Temassız aşk mümkün müymüş?

Mümkün, hayatı uzaktan paylaşmaya özen gösterince, emek verince

*Mesafeler kıskançlık yaratmıyor mu?

Kıskançlık çoktan aştığımız bir şey. Aşkı hiçbir zaman mülkiyet duygusu üzerinden tanımlamadım zaten,
öyle bir dengesizlik üzerinden kurmadım ilişkimi. Aşk özgürleştirir; esaret hem aşkı hem bireyi öldürür. Ancak özgür kaldığımızda birbirimizi seçtiğimiz koşulda aşktan bahsedebiliriz ve biz hep birbirimizi seçtik!

‘İşimi ciddiye alıyorum’

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

’nin en ‘SIKI MUHABBET’leri

*Ülkenin en ünlü oyuncularındansın, ego meselesini çözdün mü?

Ego gerekli ama o öyle ince bir çizgi ki Biraz fazlası zarar vermeye başlıyor, kendini bir şey zannediyorsun. Ben ego konusunu çok erken yaşta çözdüm. Sonuçta biz doktor değiliz, ameliyat yapmıyoruz. Bizim işimiz eğlence. Kendimi ciddiye almıyorum ama işimi çok ciddiye alıyorum.

‘Sektör zordur, acımasızdır’

HAZAL KAYA

’nin en ‘SIKI MUHABBET’leri

*Neden hâlâ kadın oyuncuların öpüşme, sevişme sahnelerini konuşuyoruz?

Bu haberleri yazanlar neden hâlâ buradan çıkar sağlamaya çalıştıklarını düşünmeliler bence. Yazılı basın bunu ancak dinleyerek, dünyada bu konuda olup biteni takip ederek ve hassasiyet geliştirerek aşabilir.

*’dan beri ekrandasın. Nasıldır dizi sektörü?

Zordur, acımasızdır, yüksek güvenlik önlemi gerekebilir ama zamanla alışıyor insan.

‘Yönetmen yönetmendir’

FERZAN ÖZPETEK

’nin en ‘SIKI MUHABBET’leri

*Kendinize İtalyan yönetmen mi yoksa Türk yönetmen mi diyorsunuz?

Bence önemli olan, içimizde taşıdığımız. Ben iki ülke arasında gidip geliyorum, büyük bir şans. İki kişiliğiniz oluyor ama bunların birleştiği bir nokta var. Ben de “Yönetmenim” diyorum. Yönetmen yönetmendir.

*İtalya’da bir lakabınız var mı?

‘Ferzan Özpetek’in dokunuşu’ diyorlar, çok hoşuma gidiyor. Almodóvar “Önemli olan filminin bir parçasını seyrettiklerinde, senin olduğunu anlamaları” demişti. Bu oluyor.

 ‘Gerçeklikten kopmamalıyız’

FAHRİYE EVCEN

’nin en ‘SIKI MUHABBET’leri

*Hep ciddi ve ağır bir duruşun var. Bunun ardındaki seni biraz anlatır mısın?

Aslında çok şeye güler, çok şeye ağlarım herkes gibi. Duyguları yoğun yaşayan biriyim. Eğlenmeyi en iyi bilen insanlardan sayılabilirim ama disiplini ve saygılı olmayı da seviyorum.

*Son yıllarda nelerle dertlerin var?

Duyguları gerçek haliyle yaşamaktan ve göstermekten imtina ediyor büyük bir çoğunluk. Bu beni çok rahatsız ediyor;
bunu hissettiğim ortamda asla durmuyorum, bu şekilde davranan biriyle sohbet edemiyorum. Hayatın gerçekliğinden, gerçek duygulardan kopmamamız gerektiğine inanıyorum.

‘Tek kalma enerjisini seviyorum’

ENGİN AKYÜREK

’nin en ‘SIKI MUHABBET’leri

*Çok röportaj vermiyorsun, magazinde yoksun. Yine de çok popülersin. Sırrın ne?

Bir sırrı var mı bilmiyorum. Aslında hep hayatın içindeyim. Magazinin yaptığım mesleğin bir parçası olduğunun farkındayım ve orada da gerektiği kadar olduğumu düşünüyorum. Çalıştığımız dönemlerde kalabalık bir ortamda olduğumuz için sette
olmadığımda tek kalma enerjisini seviyorum.

 ‘Pişmanlığım yok’

MURAT BOZ

’nin en ‘SIKI MUHABBET’leri

*26 yaşındaki Murat’ı görsen ona ne öğütlersin?

Bir-iki konuda uyarım olabilirdi: Her insana hemen güvenme ve iç sesini dinle!
Şu an memnun değil miyim, memnunum. Çünkü hepimiz günahıyla sevabıyla bir şeyler yapıyoruz. Onlar da bizi bugünkü halimize getiriyor, dolayısıyla bir pişmanlığım yok.

‘Romantik değil, realistim’

DEMET ÖZDEMİR-ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ

’nin en ‘SIKI MUHABBET’leri

*Hem romantik hem komik tipler misiniz?

Demet Özdemir: Romantik değilim, realistim ben. Gerçi romantizmin nerede ve ne zaman olduğu da çok önemli. Bazen bir cümle bile çok romantik gelebilir. Ben daha çok eğlenceli ve gerçekçi olduğum için romantizmle aslında eğleniyorum. Ama Şükrü bence romantik ya Kesin evde bir mum falan yakar.
Ne diyorsun?

Şükrü Özyıldız: O an içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum. Ama bu size başkasının söyleyebileceği bir şey.

‘Eril enerji kontrolsüzlüğe gelemiyor!’

CANAN ERGÜDER

’nin en ‘SIKI MUHABBET’leri

*Sence erkeklerin kadınlarla derdi nedir?

Erkeklerin hayatlarını ‘Kadınlarla şöyle bir derdim var’ diye düşünerek yaşadığını hiç sanmıyorum. Ama bence bilinçaltında herkes için dişi enerji doğurganlığıyla doğayı temsil ediyor, yani kontrol edilemeyeni. Savaşçı yönüyle medeniyetler kuran eril enerji de kontrolsüzlüğe gelemiyor. Bence aradaki sorun burada yatıyor.

‘Asla yetinme!’

URAZ KAYGILAROĞLU

’nin en ‘SIKI MUHABBET’leri

*Oyunculuğun sendeki karşılığı ne?

Yapmaktan çok zevk aldığım mesleğim.

*Senden oyunculuğu çekip alsam ne olur?

Hayatımıza devam ederiz Kral!

*Bu meslek sana en çok ne öğretti?

Asla sadece sana sunulanla yetinme.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası