nilüfer turizm puanla bilet alma / Nilüfer Turizm Yorumlar ve Puanlar - funduszeue.info

Nilüfer Turizm Puanla Bilet Alma

nilüfer turizm puanla bilet alma

Nilüfer Turizm Otobüs Bileti

Nilüfer Turizm

Nilüfer Turizm Hüseyin Kayaplı tarafından kurulmuştur. Kuruluş tarihi ’dir. Bursa Merkezli olan Nilüfer Turizm kısa süre içinde farklı şubeler de açarak, Türkiye’nin çok sayıda şehrinde yer almıştır. Yolculuk yaptığı şehirleri arttırarak, sefer sayılarını çoğaltmıştır.

Hizmet ve Programları

Nilüfer turizm yola otobüs seferleri ile çıkmıştır. Nilüfer Turizm şehirlerarası yolculuk hizmeti ile çok sayıda yolcunun memnuniyetini toplamıştır. Sonrasında ise daha farklı alanlarda da hizmet ağını genişleterek hizmet vermeye devam etmiştir.

Nilüfer Turizm Otobüs Yolculuğu;

Çok sayıda otobüsü ile otobüs yolculuğunun şehirlerarası yapılmasını sağlıyor. Otobüs yolculuğuna bakıldığında, özel araçların kullanıldığı ve yolculara üst düzeyde konforun sağlandığı araçlar olduğu görülüyor. Otobüs yolculuğunuz öncesinde bilet aldıktan sonra biletlerin iptali ya da sefer saatini değiştirme, bileti açığa alma gibi haklarınızı kullanabilirsiniz. Turizm şirketinin kurumsal şekilde sürdürmüş olduğu hizmette bu taleplerinizin sürdürülmesi için direkt olarak iletişime geçebilirsiniz.
  • Otobüs Özellikleri:Yolculuğunuz sırasında otobüste TV ekranları sizinle olacak. Her yolcuya özel şekilde oluşturulmuş olan bu ekranlar sayesinde müzik dinleme, video izleme gibi seçenekleriniz olacak. Değerlendirmenizi yaparak, otobüsün bu özelliğini kullanabilirsiniz. Ekranlarda yer alan USB sayesinde, araçta cihaz şarj etme de mümkün olacak. Sizin için araçlarda priz de bulunduruluyor. Kullanarak istediğiniz şekilde araçlarda yerinizi alabilirsiniz.,

  • İkramlar:Aynı zamanda otobüs yolculuklarında değerlendirebileceğiniz ikramlar var. Otobüs yolculuğunuzun süresine göre muavinler düzenli olarak ikram servisi yapıyor. İkramlar arasında sıcak soğuk içecekler var. Meşrubat, su gibi içecekleri içebilirsiniz. Beraberinde tatlı ve tuzlu yiyeceklerin de servis edildiğini göreceksiniz. Tamamen kendi tercihinize göre, düzenli şekilde servis edilen yiyecek ve içeceklerden alabilirsiniz.
  • Nilüfer Kart:Otobüs yolculuklarınız için puan biriktirebilirsiniz. Nilüfer Turizm hizmeti kapsamında, oluşturulan kart üzerinden puanlarınızın toplanması mümkündür. Yapılan yolculuklar kapsamında, belli puanlar aktarılır. Bu puanları bilet satış noktasından ya da kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptığınızda siz de görebilirsiniz. Bilet almak istemeniz durumunda, puanınızın olması halinde direkt olarak kullanma şansınız olacak.

Nilüfer Turizm Uçak Seferleri;

Uçak şirketlerinin biletlerinin satışı Nilüfer Turizm online bilet satışı ile yapılıyor. Şirket aynı zamanda uçak biletlerinin satışı noktasında da görev alıyor. Farklı çok sayıda şirket ile anlaşmalı olunduğundan, güvenli ve kolay şekilde uçak biletinizin alınmasını sağlayabilirsiniz. Sorgulama yapabilir, uçuş seferleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Sizin için sunulan kaliteli ve güvenli hizmet standartları uçak yolculuğunuz için de geçerli olacaktır.

Seferleri

Seferlere bakıldığında hem otobüs yolculukları için seferlerin sunulduğu hem de uçuşlar için seferlerin sunulduğu görülecek. Nilüfer turizm seferleri kapsamında yer alan seferler için direkt olarak bilgi alabilir, online ya da bilet satış noktalarından bilet satışını tamamlayabilirsiniz.

Nilüfer Turizm Otobüs Seferleri;

Çok sayıda şubesi olan firmanın geniş yelpazede sürdürdüğü seferler var. Türkiye’de popüler olan otobüs seferleri için İstanbul – Ankara – Eskişehir – Bursa – İstanbul – İzmir gösteriliyor. Gün içinde farklı saatlerde bu güzergahlar üzerinde yolcu taşımasının gerçekleşmesi mümkün. Turizm şirketinin Bozüyük – İnegöl  gibi ilçelere de giriş yapması, bu ilçelerin otogarlarında da indirme – bindirme yapması söz konusu. Nilüfer turizm otobüs seferleri online olarak bilet satış noktalarından incelenerek bilet alınabilir.

Nilüfer Turizm Uçak Seferleri;

Uçak seferleri tamamen uçak şirketinin sunmuş olduğu seferlere göre belirleniyor. Online sistem üzerinden belli olan uçuşlara göre biletlerinizi almanız mümkün. Tüm bunlara dikkat ederek, yolcuların yolculuk için Nilüfer Turizm hizmeti kapsamında hareket etmesi  mümkün olacaktır. Uçuş seferlerini inceleyerek, sizin için uygun olan bileti resmi internet sitesi üzerinden alabilirsiniz.

Şehirlerarası Konaklama Tesisleri

Konaklama tesisleri kapsamında şirketin hizmet verdiği yerler var. Özel şehirlerarası konaklama tesislerinde yolcuların memnuniyetini sağlayacak şekilde hizmet veriliyor. Gerek temizlik gerekse sunulan imkanlar açısından tesisleri tercih edebilirsiniz. Mola verilen Nilüfer Turizm konaklama tesisleri verilmiştir.

Cumhuriyet Dinlenme Tesisleri

Afyonkarahisar’da bulunan dinlenme tesisi son derece geniş bir alan konumlandırılmış. Restoran, market, tuvalet, mescit gibi alanlar mevcut.

Metin Dinlenme Tesisleri

Sakarya’da olan bu dinlenme tesisleri de Nilüfer turizm tarafından sıkça tercih edilen dinlenme tesisleri arasında.

Afyon İstiklal Dinlenme Tesisleri

Afyon’da yer alan dinlenme tesisinde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, dilediğiniz gibi zaman geçirebilirsiniz.

Susurluk Dinleme Tesisi

Tesis Bursa’da yer alıyor. Yemek yiyebileceğiniz, marketten bir şeyler alabileceğiniz, tuvalet ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir tesis. Ayrıca mescit de bulunuyor.

Özçelik Dinlenme Tesisleri

Dinlenme tesisleri Abant’ta yer alıyor. Güzergaha göre tercih edilmesi mümkün.

Sivrihisar Nasrettin Hoca Yay Dinlenme Tesisleri

Sivrihisar’da yer alan dinlenme tesisi son derece büyük. Ev yemekleri, tost gibi yiyecekler tüketilebilir. Bunun yanında market, mescit, tuvalet de bulunuyor.

Taytem Dinlenme Tesisleri

Sakarya’da yer alıyor. Büyük ve nitelikli bir tesis. Mescit, tuvalet, market ve diğer ihtiyaçlarınız için gereken hizmet veriliyor.

Otobüs Filosu

Otobüs filosunda yer alan araç sayısı bilinmiyor. Araç plakalarının tamamı Bursa’ya ait bir şirket olduğundan, araç plakaları 16’dır. Bunun dışında otobüs filosunda yer alan araçların tamamında teknolojik yeterlilik ve güvenlik sağlanmıştır. Sorun yaşamayacağınız şekilde sunulan yolculuklar, güvenli ve güler yüzlü muavinler ile hizmet veriliyor. Nilüfer Turizm otobüs filosu kapsamında, USB – priz – TV ekranları gibi tüm özelliklerin olduğunu bilmelisiniz. Güvenli ve konforlu yolculuk için tercih edilebilir.

Nilüfer Turizm Sosyal Medya

Facebook: funduszeue.info?locale=tr_TR
Instagram: funduszeue.info
Youtube: funduszeue.info@NiluferTurizm
Twitter: funduszeue.info?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

Otobüs Bileti Al - Nilüfer Tur

Bu uygulama hakkında

Otobüs Bileti Al - Nilüfer Turizm Otobüs Bileti Al - Nilüfer Turizm

Yıllara dayanan tecrübe ile farklı bir boyuta taşıdığımız otobüs seyahati deneyimini, teknolojiyle entegre hizmetlerimizin bir parçası olan online kolaylıklar ile birleştiriyoruz! Müşterilerimizin rahatlığını yalnızca seyahat süresince değil, seyahat öncesi ve sonrası süreçlerde de düşünüyoruz. Sizler için yenilediğimiz uygulama ile giriş yapabilir, üye olarak profilinizi ve seyahat günlüğünüzü yönetebilir; güvenli biletleme hizmetimiz sayesinde yalnızca üç adımda dilediğiniz rotaya otobüs bileti alabilirsiniz. Ekonomik ve güvenli bir otobüs yolculuğunun kapılarını aralayan Nilüfer Turizm ile daima Güvenli Ellerdesiniz.


Artı Bilet’li Olun, Puanları Artırın
Online otobüs bileti almak isteyen yolcularımız için Nilüfer Turizm ekosistemine dahil ettiğimiz Artı Bilet üyelik sistemi, avantaj sağlayan fırsatları ile ekonomik olduğu kadar, kârlı bir seyahat de vadediyor. Artı Bilet profilinizde biriken puanlar, gerek hediye otobüs bileti gerekse indirimli bilet olarak size geri dönüyor; size yalnızca puan biriktirip harcamak kalıyor!

Yeni Ulaşım Rehberiniz: Ulaşım Haritaları
Seyahat sonrası süreçler için geliştirdiğimiz Ulaşım Haritaları; havalimanlarından popüler alışveriş merkezlerine ve şehrin merkezi noktalarına kadar, yolcularımızın ulaşmak istediği güzergahlar konusunda bir rehber görevi görüyor. İniş terminaline yakın konumlanan yazıhanelerimiz ve yolcularımızın ulaşımını sağlamak için bekleyen ücretsiz servislerin gideceği hatlar, yeni uygulamalamız ile gelen Ulaşım Haritaları sayfasında sizleri bekliyor.

Terminal ve Şube Bilgileri
50’den fazla il ve ilçede yer alan Nilüfer Turizm terminali ve şubeleri, yolcularımıza her noktada ulaşılabilir bir hizmet verebilmemizin önünü açıyor. Yeni uygulamamızda göz atabileceğiniz terminal ve şube bilgileri sayesinde, bulunduğunuz şehirdeki en yakın Nilüfer yazıhanelerinin, şube ve terminallerinin yerini tespit edebilir, seyahat öncesi süreçleri de bulunduğunuz noktadan kolayca yönetebilirsiniz.

Aklınızda Cevapsız Soru Kalmasın
Müşterilerimiz tarafından en çok merak edilen soruların, cevapları ile listelendiği Sıkça Sorulan Sorular sayfası, yolculuğa aklınıza hiçbir soru takılmadan çıkmanız açısından büyük bir önem taşıyor. Online bilet alımı ve iptali, rezervasyon koşulları, indirimli seyahat olanakları ve çok daha fazlası hakkında bilgi edinmek için Sıkça Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret edebilir, sorunsuz bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz.

Her Şeyden Haberiniz Olsun
İnovatif tasarım ile tamamlanarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran çözümler sunan yeni uygulamamız, bir o kadar yeni ve seyahat ayrıcalıkları sağlayan kampanya ve duyurular sayfası yer alıyor. Yolcularımıza tanıdığımız avantajlar, kampanyalar ve Nilüfer Turizm bünyesine dahil olmak isteyenleri bekleyen kariyer fırsatları, kampanya ve duyurular sayfasında listeleniyor.

Güncellenme tarihi

11 Eki

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası