aöf takvim 2018 / Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavları ne zaman? - Günün Haberleri

Aöf Takvim 2018

aöf takvim 2018

Anadolu &#;niversitesi A&#;F final sınavları ne zaman?

AÖF final sınavı tarihi Anadolu Üniversitesi sınav takvimi içerisinde yerini aldı. Güz dönemi dönem sonu sınavı olarak da bilinen final sınavları 2 günde tamamlanacak. İşte kurumun resmi internet adresi olan “funduszeue.info” üzerinde paylaşılan o tarihler…

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FİNAL SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi final sınavı, Ocak tarihlerinde uygulanacak. Bahar Dönemi ara sınavları Nisan 'da. Dönem Sonu sınavları ise Mayıs'ta yapılacak. AÖF üç ders sınavı 20 Temmuz 'de gerçekleşecek.

Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavları ne zaman

DİPLOMALARDA HANGİ İBARELER YER ALIYOR?

Anadolu Üniversitesi Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan 3 fakülte bulunmaktadır. Bu fakülteler; Açıköğretim Fakültesi, İktisat Fakültesi ve İşletme Fakültesidir.

Açıköğretim Fakültesi bünyesindeki önlisans ve lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında Açıköğretim Fakültesi ve programın adı yer almaktadır.

İktisat Fakültesi bünyesindeki lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında İktisat Fakültesi ve programın adı yer almaktadır.

İşletme Fakültesi bünyesindeki lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında İşletme Fakültesi ve programın adı yer almaktadır.

HANGİ HARF NOTU BAŞARISIZ SAYILIR?

Açıköğretim sisteminde "Başarı Notu" alt sınırı uygulanır. "Başarı Notu" alt sınır değeri, laboratuvar ders uygulamaları ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim dili İngilizce olan dersler dışında 30'dur.

30’un altındaki başarı notlarının harf notu karşılığı FF’tir. Harf notları bir dönem sonunda oluşan başarı notunuza göre belirlenmektedir. Her bir ders için öğrencilerin başarı notunun harf notunun karşılığı, o dönem dersi alan öğrencilerin başarı düzeyine göre değişebilmektedir.

Bir örnekle anlatacak olursak, öğrencinin Türk Dili I dersinin Öğretim Yılı Güz Dönemindeki başarı notu 70 ve o dönem için bu başarı notunun karşılığı “BB” harf notu olabilir. Yine aynı dersten Öğretim Yılı Güz Dönemindeki başarı notu 80 olan bir öğrencinin Öğretim Yılı Güz Dönemindeki harf notu ise “BB” olabilmektedir. Başka bir örnek de verecek olursak, aynı dönemde bir dersten alınan 58 başarı notu CC harf notuna karşılık gelirken aynı dönem başka bir dersten alınan aynı 58 notu BB harf notuna karşılık gelebilmektedir.

Aöf Takvim

Aynı gün yapılması kararlaştırılan DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ve Üç Ders Sınavı için AÖF açıklamada funduszeue.infoıtlar başlamadan her iki sınava girecek olan öğrencilerin aynı sınav merkezini seçmelerinin gerektiğini bildiren duyurunun detayları şöyle;

Anadolu Üniversitesi Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı öğrenciler için Üç ders sınavı, 21 Temmuz Cumartesi günü saat ’de, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecektir.

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Üç Ders Sınavı 21 Temmuz Cumartesi aynı gün yapılacaktır.

Dikey Geçiş Sınavı: 21 Temmuz Cumartesi Saat

AÖF Güz Dönemi Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

AÖF Güz Dönemi Sınav Sonuçlarını Öğrenmek için Tıklayınız

AÖF öğretim yılı birinci dönem (güz dönemi) dönem sonu (final) sınavlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu.

1,5 milyon öğrencinin merakla beklediği AÖF dönem sonu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF’ten yapılan resmi açıklama;

Ocak’ta gerçekleştirilen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğretim yılı güz dönemi dönem sonu sınav sonuçlarının en geç Şubat’ın ikinci haftasına kadar açıklanacağı belirtildi.

Anadolu Üniversitesi Akademik Bilişim Konferansı kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) AÖF final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair İHA’ya açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney, yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin merak ettiği soruya açıklık getirdi.

Ocak tarihlerinde yapılan AÖF Güz Dönemi Final Sınavı'nın sonuçlarına ilişkin Prof. Dr. Güney, sonuçların 12 Şubat Perşembe gününe kadar açıklanacağını bildirdi. Güney, “Bana gelen bilgiler doğrultusunda sonuçları Şubat tarihleri arasında açıklamayı planlıyoruz” dedi.

Ocak AÖF final sınav sonuçlarını öğrenmek için AÖF öğrenci giriş sayfasından (funduszeue.info) açılan sayfada sağ üst köşedeki Öğrenci Girişi linkinden Türkiye Programları kısmına tıklayarak açılan sayfada yer alan bölüme TC kimlik numaranızı ve AÖF şifrenizi girerek öğrenebilirsiniz.

AÖF sınav tarihleri şöyle;

Güz Dönemi Ara Sınavı Aralık
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı Ocak
Bahar Dönemi Ara Sınavı Nisan
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı Haziran
Tek Ders Sınavı Temmuz

AÖF öğrencilerine e-bülten

Prof. Dr. Güney, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine yönelik e-bülten uygulaması başlattıklarını da kaydetti. “Bu bültende, açıköğretim sistemindeki yeniliklerden yapılan çalışmalara kadar birçok haber yer alıyor” diyen Güney, şöyle devam etti:

“9 sayfalık bültenimizi öğrencilerimize e-mail yoluyla gönderiyoruz ve ilk bültenimizi gönderdik. Açıköğretim sisteminden haberdar olmak isteyen öğrencilerimiz buradan merak ettikleri haberlere kolaylıkla ulaşabilirler. Öğrencilerimiz lütfen e-mail’lerindeki e-bültenleri okusunlar.”

Güney, e-bülten’in öğrencilere şuan için 1 ayda bir, ilerleyen zamanlarda ise 15 günde bir gönderileceğini de aktararak, öğrencilerden “@funduszeue.info” uzantılı mail adreslerini aktif kullanmalarını istedi.

  • Facebook
  • Google

ATA AÖF vize sınav tarihleri! öğretim yılı AÖF sınav takvimi

ATA AÖF sınav takvimi belli oldu. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile beraber kaydını tamamlayan yeni öğrenciler ve kayıtlarını yenileyen ara sınıf öğrencileri sınav takvimini araştırıyorlar. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerini yakından ilgilendiren tarihlere haberimizin detayında yer verdik. öğretim yılı Güz ve Bahar dönemi ara ve final sınav tarihleri merakla bekleniyordu. İşte, eğitim-öğretim yılı akademik takviminde yer alan vize, final tarihleri ve tüm detaylar haberimizde

ATA AÖF SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF sınav tarihleri belli oldu. İşte Güz Dönemi ara sınav ve bitirme sınavı tarihleri:

Ara sınavları (vize): 1 Aralık - 2 Aralık

Dönem sonu bitirme (final) sınavları: Ocak

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası