lg4 teknosa / Baştan Sona LG G4 Beat İncelemesi - PC Hocası

Lg4 Teknosa

lg4 teknosa

Anadolu AjansıAnadolu Ajansı

İSTANBUL (AA) - Geçen yılın dördüncü çeyreğinde 21 trilyon KRW (Güney Kore Wonu) gelir açıklayan LG, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 20,7 artış kaydederken şirket tarihinde ilk kez satışlar 20 trilyon KRW'yi geçti.

LG Electronics'ten (LG) yapılan açıklamaya göre, şirket, 'in dördüncü çeyreği ve tam yılı için ön kazanç sonuçlarını duyurdu.

Geçen yılın dördüncü çeyreğinde 21 trilyon KRW gelir açıklayan LG, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 20,7 artış kaydetti ve şirket tarihinde ilk kez satışlar 20 trilyon KRW'yi geçti. Dördüncü çeyrekte ,6 milyar KRW olan faaliyet karının, bir önceki yılın dördüncü çeyreğine göre yüzde 21 daha düşük olması bekleniyor.

LG'nin yıllık geliri tarihinde ilk kez 70 trilyon KRW'yi aşarak 'de toplam 74,7 trilyon KRW'ye ulaşırken 'ye göre yüzde 28,7 arttı. 3,9 trilyon KRW'lik yıllık işletme karı, önceki yıla göre neredeyse değişmedi.

Bu rakamlar, LG Electronics'in net kar dahil nihai kazanç sonuçlarından önce yatırımcılara bir hizmet olarak sunulan K-IFRS'ye dayalı geçici konsolide kazançlarını temsil ediyor. Bu ay içinde her bir bölümle ilgili ayrıntılar resmi olarak açıklanacak.​​​​​​​


LG G4 / Fonotel-Teknosa ( Kliksa ) - İcra Dairesi

Arkadaşlar merhaba,

Forumda yeni &#;yeyim ve ilk mesajım.
Aynı konuda mağdur olanlara yardımcı olmak i&#;in yazıyorum.

LG G4 telefonlarda kronik bir sorun vardı biliyorsunuz. Bunu LG'de, Teknosa'da biliyor.
Bu telefonu Fonotel servis aracılığıyla Teknosa'dan ( Kliksa ) alanlar ve cihazını servise verenlerin neredeyse tamamına yakını telefonu geri alamadı.
Bu kişilerden birisi de bendim.
Telefonu servise bıraktım. Telefon servisteyken Fonotel iflas etti. Elindeki arızalı telefonlarla birlikte kayıplara karıştı.

S&#;re&#; burada başlıyor.
&#;ncelikle cihaz faturası, garanti belgesi, teknik servis formu ve kimlik fotokopisi ile il&#;e t&#;ketici hakem heyetine gidiyorsunuz.
Size bir form veriliyor. Durumu &#;zetleyecek şekilde yazıyorsunuz. Telefonu servise bıraktım, ancak servisteyken iflas ettiler, telefonu geri alamadım vs.. diyerek.
Belirttiğim evraklardan ikişer kopya olmalı bir de orada fotokopi &#;ekecek yer aramayın.
Sonrasında kararın &#;ıkmasını bekliyorsunuz ve yaklaşık g&#;n i&#;inde karar lehinize, cihaz bedelinin tarafınıza iadesi olarak &#;ıkıyor.

Karar &#;ıktıktan sonra Teknosa ile defa g&#;r&#;şt&#;m. Elimde mahkeme kararı var, &#;r&#;n bedelinin iadesini istiyorum diye ama nafile.
Teknosa &#;r&#;n arızalı da olsa cihazı bize geri iletmeniz gerekli diyor. Servis iflas etti, telefonlarla birlikte gitmişler telefonuma ulaşamıyorum diye defalarca g&#;r&#;şsem de işe yaramadı.
Bunun &#;zerine icraya başvurdum.
Hakem heyeti kararı 04/'de &#;ıkmış olsa da ben icraya kendi tembelliğimden yeni 06/'de başvurdum. Bu s&#;re uzun, sakın &#;st&#;nden &#;ok zaman ge&#;ti vermezler diye caymayın.

tarihinde Kartal adliyesine gittim.
&#;nce ilk girişte Tevzi b&#;rosuna gidiyorsunuz.
Orada elinizdeki hakem heyeti kararını g&#;stererek İLAMLI İCRA takibi başlatmak istiyorum diyorsunuz.
Sizi adliyenin kırtasiyesine y&#;nlendirerek 3 tane form almanızı istiyor.
Bu formları doldurup tekrar Tevzi b&#;rosuna g&#;t&#;r&#;yorsunuz. Doldurduğunuz formda adliye masrafları ve faizi ile birlikte tahsil etmek istediğinizi belirtin.
Sizi numaralı icra dairelerinden birine y&#;nlendiriyor. Benimki 4. icra dairesiydi. Yaklaşık 30 tane var.
4. icraya gittikten sonra doldurduğunuz formlarla birlikte memura veriyorsunuz.
Vakıfbank'a 36 TL yatırıp, PTT'den de 14 TL'lik pul alıyorsunuz. Adliyenin i&#;inde ikisi de var. ( bu masraflarınızı da teknosa daha sonra &#;deyecek )
Ondan sonra gerekli işlemleri o yapıyor zaten.
IBAN numaranızı da dosyaya eklemeyi unutmayın.
İşlemler bu kadar sonra beklemeye başlıyorsunuz.
Dosyanızın takibini e-devlet şifrenizi girdikten sonra UYAP'dan takip edebilirsiniz.

tarihinde başvurduğum icra takibi ile ilgili karar 'de &#;ıktı.
&#;r&#;n bedeli TL idi. Adliye masrafları, faizi vs. hepsi birlikte TL hesabıma yatacak.
Bayram tatili araya girdiği i&#;in para hen&#;z hesabıma yatmadı. Bug&#;n
g&#;n i&#;inde hesabıma ge&#;mesini bekliyorum.
Hesabıma ge&#;tiği zamanda buradan bildiririm.

Paranızı bırakmayın Teknosa'ya.



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgin -- 18 Haziran ; >







 Google News

LG ekibinin tamamı ile orta segment kullanıcılara hitap edecek şekilde üretmiş olduğu LG G4 Beat&#;in incelemesi, fiyatı, performansı ve tüm detaylarını kaleme alıyoruz. LG G4 Beat için tüm artılar ve eksileri inceleme rehberimizde bulabilirsiniz.

ORTA SEGMENT&#;DE ANLAŞALIM

Evet, bu başlığı atarken &#;adamlar LG G4 çıkarttı, peşine gelecek telefon illaki daha üst modeli olur.&#; hissiyatına kapıldıysanız eğer aklınızdakileri silmenizde fayda var. LG&#;nin orta segment için çıkartmış olduğu G4 Beat serisi uygun fiyatı ve teknik özellikleri ile &#;bakılabilecek veya değerlendirilebilecek telefonlar&#; serisine adını yazdırıyor diyebilirim.

Özellikle akıllı telefonun verdiği kullanım imkanını, hafif de olsa orta segmente göre &#;verdiğimiz para değer&#; dedirtecek performansı, ekran ve depolama birimleri ile birlikte diğer orta segmentlere nazaran biraz daha öne çıktığını görebiliyoruz. Dilerseniz LG G4 Beat&#;ın incelemesine yakından göz atalım.

lg-g4-beat-teknik-ozellikler

LG G4 BEAT İNCELEMESİ

Tasarım: Telefonu elinize aldığınızı düşünün, ilk olarak ne beklersiniz ? Tahmin etmesi zor olmayan bu sorunun cevabı görünüm, tasarım kalitesi ve ekran olsa gerek. LG G4 Beat serisinde bu özelliklere değinirken telefon kalınlığının mm boyutuna sahip olarak başlamak isterim. Çünkü telefonu elinize aldığınızda o 10 cm&#;yi güzelce hissedebiliyorsunuz. Tasarım açısından ilk olumsuz yanı bizim için kalınlığı oldu.

Ekran ve görünümüne değinecek olursak, telefonun görünümü hoş ancak LG logosunun üzerindeki kalan boşluk yine göze çarpmıyor değil. Her ne kadar eleştirerek başlasak da orta segment bir telefon için güzel bir seriye değiniyoruz. Ayrıca bu seri için en önemli ve altı çizilecek özelliklerden birisi de otofokus desteğinin G4 Beat&#;da da yer verilmiş olması.

LG G4 Beat&#;ın tasarımsal açıdan geride olduğunu belirtmemde fayda var. Diğer rakiplerine nazaran &#;daha kaba&#; bir tasarıma sahip olduğu gibi, kalınlık konusunda da baya bir geride kaldı. Açıkçası bu seri için daha ince bir telefon beklerdik.

lg-g4-beat-2

Lazer Otofokus Desteği Nedir ?

LG&#;nin akıllı telefonlarında yeni yeni görmeye başladığımız otofokus desteği ilk olarak LG G3 ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Otofokus desteği ise akıllı telefonların kameralarını bir uç noktaya ilerleterek çok daha iyi, net ve hızlı bir şekilde nesnelere odaklanabilmelerini sağlıyor.

Bazen toplum içerisinde güzel bir anı fotoğraflamak veya videoya kaydetmek istediğimizde bir türlü ekranı odaklayamayan &#;parmak hareketi&#; ile birlikte ekranın ortasına veya odaklanmak istediğimiz noktaya manuel müdahale ederek focus yapardık. Ancak LG G4 Beat serisinde de bu özellik otomatik olarak sağlanılıyor.

LG G4 BEAT &#; TEKNİK DETAYLAR

Ekran: Türkiye fiyatı ile TL &#; TL arasında satışta olan LG G4 Beat serisinin teknik özelliklerine gelecek olursak tatmin olma derecesi tasarım kalitesine göre çok daha iyi diyebiliriz. inç &#; ekran çözünürlüğüne sahip olan akıllı telefonu IPS LCD ekran destekliyor.

İşlemci: Telefonun kalbinde ise diğer serilerinde de vazgeçilmeyen Qualcomm işlemcilerden destek alınmış. Beat serisinde içerisinde Qualcomm Snapdragon yer aldığını belirtelim. Performans açısından başınıza bela açmadan rahatça kullanabileceğiniz işlemci türlerinden birisidir. Ne de olsa orta seviye bir akıllı telefondan bahsediyoruz.

Grafik: LG G4 Beat&#;da grafik işlemcisi Adreno tercih edilmiş. Açıkçası Adreno yerine &#;un tercih edilmesi daha tatminkar olabileceği kanaatindeyim. Çünkü siz bu telefonun içerisine 1,5 GB RAM desteği sağladığınızda aynı anda grafik ve ram performansı telefonun akışı için yeterli olmayacaktır. Bu konuda bir performans kaybının yaşandığını söyleyebiliriz.

Kamera:13 MP lazer otofokus destekli arka kamerası LG G4 Beat için uygun görülmüş. Ön kamerası ise 5 MP olup Selfie çekmek isteyenler için pek de tatminkar bir lense sahip değil. Ancak yine de orta segment bir akıllı telefonda olması gereken kamera yer alıyor.

Batarya ve Depolama: En çok eleştirdiğimiz noktalardan birisidir her zaman batarya konusu. Arkadaşım reklam için belki de televizyonlarda, sosyal medya mecralarında binlerce TL harcayarak yeni telefonunu duyurmak istiyor olabilirsin. &#;Yeni telefonumuz uçuyor, kaçıyor, yok böyle performans, kamera 3D çekiyor, videolar 8K kimsede yok.&#; gibi zerzavatlar ile de kullanıcıların karşısına çıkabilirsin.

Anlatmış olduğun bu telefonun içerisinde batarya yoksa &#;vur tekmeyi&#; demek geliyor içimizden. İnsanlar akıllı telefonları aldıklarında ilk olarak performans ve depolama alanı, ikincil olarak kullanım süresi, üçüncül olarak da tasarım ve görünümüne dikkat ederler. O yüzden firmalar tarafından üretilen bataryaların tatminkar düzeyde olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bir telefonun günlük performansı eğer 1,5 günün altında ise, o telefondan size hayır gelmez.

LG G4 Beat serisinin bataryası mAh değerinde konumlandırılmış. Bu batarya sizi kullanım performansınıza bağlı olarak ( oyun, video, sosyal medya da gezintiler vs ) minimum 1, maksimum 1,5 gün götürecektir. Gönül ister ki orta segmentli telefonlar dahil üst segment telefonlarda da mAh ve üstü bataryalar yer alsın. Depolama olarak da 8 GB yer ayrılmış durumda. Yani 8 GB&#;lık alanın zaten 3&#;te birini telefon kendisi de ayırdığı için size kalacak depolama alanı yetersiz kalacaktır.

lg-g4-beat

LG G4 BEAT FİYATI VE TÜM TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Ekran: inç değerinde Full HD IPS LCD ekran

Kalınlık: mm

Android Sürümü: Android Lollipop

Ağırlık: gram

İşlemci: Snapdragon

Grafik Birimi: Adreno

Depolama Alanı: 8 GB ( 64 GB&#;a kadar microSD kart desteği )

RAM: 1,5 GB

Kamera: 8 MP Otofocus özellikli arka &#; 5 MP ön kamera

Batarya: mAh

Fiyat: TL

 

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir