son 5 yılda ülke puanı kazandıran takım / Avrupa kupalarında son 10 yılda en fazla puan toplayan Türk takımları

Son 5 Yılda Ülke Puanı Kazandıran Takım

son 5 yılda ülke puanı kazandıran takım

UEFA &#;lke puanına en &#;ok katkı yapan takımlar!

"Gelecek sezon Avrupa Kupalarına katılım için son 5 yıl hatta son 10 yılda ülke puanına katkı kriterinden yararlanılabilir" sözleri üzerine ülke puanı katkılarını araştırdık. İşte son 5 sezon ve son 10 sezonda en çok ülke puanı katkısı yapan takımlar

Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi de geçtiğimiz günlerde, liglerin oynanmaması ve mevcut durumda kalması halinde gelecek sezon Avrupa Kupalarına katılım için son 5 yıl hatta son 10 yılda ülke puanına katkı kriterinden yararlanılabilir ifadelerini kullanmıştı. Son dönemde ise UEFA kanadında sezonu devam ettiremeyen ligler için böyle bir tercih yapabileceği konuşulmaya başlandı.

GÜNCEL SÜPER LİG PUAN DURUMU

Son 5 sezonda en çok puan getiren takım Beşiktaş

Beşiktaş son yıllarda ülke puanına önemli bir katkı yaptı. Şenol Güneş ile yakaladığı çıkışla Şampiyonlar Ligi grup aşaması ülke rekorlarını kıran Beşiktaş toplam puan getirirken Fenerbahçe bu dönemde , Galatasaray , Medipol Başakşehir getirdi.

UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takımlar

10 yıllık puanlamada yine Beşiktaş ilk sırada

Beşiktaş 10 yıllık puanlama sisteminde katkı sağlarken Galatasaray puan katkısı sağladı. Fenerbahçe puan katkısı yaparken Trabzonspor ve M. Başakşehir puan getirdi.

funduszeue.info / Tolga Kuru

Son 5 yılda Türkiye'ye en fazla puan kazandıran takım Fenerbahçe oldu

Fenerbahçe’de Gaziantepspor maçı hazırlıkları dün yapılan çalışma ile devam etti.  Sarı-lacivertliler bugün yapacakları son çalışmanın ardından özel uçakla Gaziantep’e gidecek.

 

Krasnodar maçındaki performansı beğenmeyen teknik direktör Advocaat’ın yarınki Gaziantepspor maçına nasıl bir 11 ile çıkacağı merak konusu oldu. Deneyimli teknik adamın hem orta saha hem de hücumda değişiklik yapma ihtimali olduğu öğrenildi. 

 

En fazla katkı funduszeue.infoçe’den

 

Son 5 sezonda Avrupa kupalarında Türkiye’ye en fazla puan kazandıran takım Fenerbahçe funduszeue.infodar’a elenen sarı-lacivertliler, son 5 sezonda 48 Avrupa kupası maçına çıkarken, 23 galibiyet, 14 beraberlik ve 11 yenilgi aldı. UEFA’nın sistemine göre 53 puan elde eden Fenerbahçe, ülkeye ise 10,6 puan katkı sağladı.

 

Galatasaray bu sezon cezalı olmasına rağmen katkı anlamında Fenerbahçe’nin ardından ikinci oldu. 28’i Şampiyonlar Ligi olmak üzere 32 maç oynadığı Avrupa kupalarında sekizer galibiyet ve beraberlik ile 16 yenilgi yaşadı. Bu performansla 51 puan toplayan sarı-kırmızılıların ülke puanına katkısı 10,2 oldu. Beşiktaş’ın ise son 5 sezondaki katkısı puan oldu.

Türkiye, ülke puan sıralamasında basamağa yükseldi! İşte en çok puan kazandıran takımlar

Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor'un Avrupa'da 4. hafta maçlarının tamamını kazanmalarının ardından Türkiye, ülke puan sıralamasında 18'den basamağa sıçradı. Avrupa'da 4. haftalar sonu itibarıyla Türkiye'ye en fazla puan kazandıran Türk takımları da netleşti.

FENERBAHÇE LİDER ÇIKARSA 3 PUAN DAHA GELECEK

Fenerbahçe, kazandığı 13 UEFA puanıyla Türkiye'nin bu sezonki sıralamasındaki puanına 2,6 puanlık bir katkı sağladı. UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. hafta maçında Fenerbahçe, AEK Larnaca'yı deplasmanda yendi. Bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledi. Fenerbahçe eleme turunda 3 galibiyet, 2 beraberlik, bir yenilgi alırken; grup maçlarında 3 galibiyet ile bir beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu sonuçlarla 11 ülke puanı toplayan sarı-lacivertliler, gruptan çıkmayı garantilediği için de 2 bonus puan elde etti. Sarı-lacivertli ekip, gruptan lider çıkmayı da başarırsa artı 3 bonus puanlık katkı yapacak.

BAŞAKŞEHİR 13 PUAN KAZANDIRDI

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu dördüncü maçında sahasında Letonya temsilcisi RFS'yi mağlup eden Medipol Başakşehir gruptan çıkmayı başardı. Eleme turlarında 4 galibiyet, 2 beraberlikle gruplara kalan turuncu-lacivertli takım, grup aşamasında ise şu ana kadar 3 galibiyet ve bir beraberlikle 12 ülke puanı kazandırdı. Medipol Başakşehir de gruptan çıkmayı garantilediği için bonus olarak bir puan daha getirecek. Medipol Başakşehir gruptan lider çıktığı takdirde hanesine bir bonus puanı daha yazdıracak.

Türkiye'ye UEFA'da en çok puanı hangi temsilcimiz kazandırdı? Zirveyi iki takım paylaşıyor

SİVASSPOR, 5PUAN KAZANDIRDI

UEFA Konferans Ligi G Grubu'nun 4. haftasında Demir Grup Sivasspor, Kosova temsilcisi Ballkani'yi deplasmanda yenerek grubunda 7 puanla liderliğe yükseldi. Avrupa Ligi'ndeki eleme maçlarında 2 yenilgi alan ve sezonun ilk Avrupa kupası maçlarında ülke puanı kazandıramayan Sivasspor, Konferans Ligi'ndeki 2 galibiyet ve bir beraberlikle 5 ülke puanı elde etti. "Yiğidolar" gruptan lider çıkarsa 2, ikinci sırada bir üst tura yükselirse bir bonus puanı kazanacak.

TRABZONSPOR VE KONYASPOR'UN KATKISI

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu dördüncü maçında Fransa temsilcisi Monaco'yu gibi farklı sonuçla yenerek gruptaki iddiasını sürdürdü. UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde birer beraberlik ve yenilgiyle 0,5 ülke puanı alan Trabzonspor, Avrupa Ligi'ndeki 2 galibiyetle 4 puanı elde etti. Bordo-mavili ekip böylece 4,5 ülke puanı katkısı sağladı. Trabzonspor da gruptan lider olarak son 16 turuna çıkarsa 5 bonus puan kazanacak. Bordo-mavili ekip, grup ikincisi olduğu zaman 2 bonus puan, son 16 play-off turunu da geçerse bir puan elde edecek. Avrupa macerasına Konferans Ligi eleme turlarında veda eden Konyaspor, 2 galibiyet ve bir beraberlik aldı. Konyaspor bu sonuçlarla 2,5 puanlık katkı sağladı.

Son Dakika›Spor›Türkiye, ülke puan sıralamasında basamağa yükseldi! İşte en çok puan kazandıran takımlar - Son Dakika

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası