0 2 yaş kreş ankara / Kreş ( yaş) Ankara - Yaşam Sohbet - Oto Club Türkiye

0 2 Yaş Kreş Ankara

0 2 yaş kreş ankara

Çocuk Anaokulu ve Kreş eğitiminde Neler Öğrenmektedir?

Çocuk anaokulu ve kreş eğitiminde, anne babadan ayrılamaya alışma, etrafına uyum sağlamaya çalışma bunun getirisi olacak sosyalleşmeyi hızlandırır. Kendi başına işlerini yapabilme, yemek yeme, tuvalete gitme, uyku ve temizlik gibi alışkanlıklarını geliştirir. Fiziksel faaliyetleri becermek için mücadele etmeye başlama aşamasını en doğru şekilde yapmaya çalışır. Paylaşmayı, problem çözmeyi, birlikte yaşamayı ve birlikte hareket etmeyi öğrenirler. Ve daha birçok değerli eğitim kazancı ile sonuçlanır.

yaş çocukların altın çağıdır. En etkili ve en doğru eğitimi alarak hayatlarına devam etmede ilk başlangıç adımlarını tamamlamaları şarttır. Her ebeveyn, çocuğu için en güzeli olsun ister. En güzele en doğru eğitimle ulaşmak için bize yani Ankara’da konumu bulunan Yıldız Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evine bekleriz. Detaylı bilgiler için kurumumuzun web sitemizi inceleyerek, telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Kreş ve Anaokulu Arasındaki Fark

Kreş ve anaokulu arasındaki farkın temel noktası, yaş farkıdır. Her çocuğun gelişimi yaşlarına göre farklılık arz etmektedir. Kreşler aylık ( yaş) çocukları, anaokulları aylık ( yaş) çocukları hedef almaktadır.

Genel anlamda kreş ve anaokulu arasındaki ortak hedeften bahsedecek olursak; okul çağına ulaşmamış, bakıma ihtiyaç duyan, bebeklerin ve çocukların eğlenceli vakit geçirerek fiziki ve bedeni gelişimlerine bir eğitimci eşliğinde devam ettirilmesidir.

Etlik Yıldız Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi

Etlik Yıldız Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi, dünyayla yeni tanışan yaş gruplarına eğitimci eşliğinde dünya standartlarına ve yaşama alıştırılmak için açılan bir kurumdur.

Çoğunlukla çalışan annelerin en çok tercih ettiği ancak günümüzde hem çalışan anne hem de ev annelerinin çocuklarının ilkokul öncesi eğitimine hazırlıklı başlaması için gönderdiği bir müessesedir.

Etlik Yıldız Adımlar Kreş ve Anaokulu Eğitimi

Etlik Yıldız Adımlar Kreş ve Anadolu eğitimi, çocukların yaş gruplarına göre verilmektedir. Haftanın yedi gününe göre planlanmış eğitim ve beslenme programları, çocuklara uzman eğitimcilerimiz tarafından verilmektedir.  Her güne ait meyve saatiyle çocukların şifa kaynaklarını da vererek eğlence, oyun ile beraber eğitim aldığı kurumdur.

Anaokulu Eğitiminde Yapılan Etkinlikler

Anaokulu eğitiminde yapılan etkinliklerden biraz bahsedelim.

Yıldız Adımlarda gün içerisinde belirlediğimiz konulara dair planlarımız ile ilerler, Milli Eğitim’e bağlı seçtiğimiz kitaplarla eğitim akışını sağlarız. Çocuklara vereceğimiz renk kavramı, şekil kavramı etkinlikleri oyunlara dönüştürerek onlara iletiriz. Mesela renk kavramını anlatırken, renkli bloklarla renkli çemberler ile doldururuz. Çocukların gözlerine hem bir oyun olarak gösterir hem de eğitmeye çalışırız. İlgilerini oyuna çeker,  aslında bilinçaltlarında eğitim olarak geçirmeye çabalarız. Hem eğlenirler hem öğrenirler.

Bu aşamadan sonra, çocukların gün içerisindeki aktivite ve hareketlerine göre farklı oyunlara yönelerek güzel vakit geçirmelerini sağlarız. Çocukların sevdiği çember oyunlar, parkur oyunları, müzikli ve hareketli oyunlarla etkinliklerimize devam ederek enerji ve morallerinin artmasını sağlarız. Eğlenerek öğrenmenin yolu Yıldız Adımlar kreş ve gündüz bakım evinde sizleri beklemektedir. Daha detaylı bilgi için tıklayın.

Bize İletişim Sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Branş Dersleri

Branş Dersleri

Okulumuzda; Müzik (Piyano), Bale, Dans, Seramik, Ebru çalışması, Drama, Satranç, İngilizce, Sezgizel matematik gibi pek çok konuda ders veriyoruz.

Devamı
Etkinlikler

Sosyal Etkinlikler

Yüzme Dersleri, Binicilik, Özel Geziler, Doğa Gezileri ve Piknikler, Müze Ziyaretleri, Sinema, Tiyatro, Yıl Sonu Eğlence ve Gösterileri, Mezuniyet Partileri

Devamı
Eğitim
Veli Portalı

Yemek listesi, etkinlik takvimi gibi bilgileri aylık periyotlar ile güncelliyoruz.


Giriş

Aday Öğrenci Formu

Formu doldurarak ya da telefon ile bize ulaşarak ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Biz Sizi Arayalım

Çocuk Dünyası'nın Artıları

Uzman Eğitim Kadromuz

Tecrübeli ve uzman öğretmenlerden oluşan kadromuzla, uygulamalı aktiviteler ve projeler yaparak derslerimiz özenle işlenmektedir.

Mesleğimize Aşk'la bağlıyız

Eğitim modelimizin temeli sevgiye dayalı. Bu nedenle kuruluş tarihimizden bu güne kadar eğitim ve sevginin buluştuğu adres olmaktan gururluyuz.

Sağlıklı ve Lezzetli Yemekler

Yemeklerimiz beslenme, sağlık, hijyen konularına özen göstererek ve öğrencilerimizin yaşları ve gelişimlerine uygun hazırlanmaktadır.

Güvenilir Servis Hizmeti

Deneyimli servis personelimiz ile öğrencilerimizin güvenli ulaşımı önceliğimizdir.

Profesyonel Eğitim Programları

Çocuk merkezli eğitim programlarımız, uygun eğitim materyalleri sayesinde öğrencilerimzin bilişsel, motor, sosyal – duygusal gelişimleri için planlanmıştır.

Branş Dersleri ve Etkinliklerimiz

İngilizce, satranç, müzik(piyano), bale, dans, drama, sezgisel matematik ve Atölye sanatları(seramik, resim, ebru çalışmaları) ile eğlenceli aktivitelerle eğlenerek öğreniyoruz.

İngilizce

Erken yaşta başlanan yabancı dil eğitimi, çocukların daha kolay ve daha hızlı öğrenmelerini sağlamaktadır.

Müzik

Müzik derslerimiz ve özel piyano eğitimlerimiz ile yeteneklerini keşfediyoruz.

Bale - Dans

Müzik, hareket ve oyunlar aracılığıyla çocuklar dansın büyüleyici dünyasıyla tanışırlar.

Satranç

Konsantrasyon ve motivasyonları artacak ve mantıksal, stratejik düşünme becerileri desteklenecek.

Spor - Jimnastik

Spor aktiviteleri bedeninin yeteneklerini keşfetmek için neredeyse sınırsız bir özgürlük ortamı sunar.

Oyun - Drama

Çocuklar yaratıcılıklarını keşfedip geliştirecek, işbirliği yapmayı ve dayanışmayı öğrenecek.

Bizim Kolej
Bizim Kolej

Yaş Kreş Ankara Mamak ilçesinde hizmet veren okulumuz Mamak Anaokulu olarak Çiçek Anaokulu, yaş çocuklarımızı ilköğretime hazırlamaktadır.

Ankara Mamak Anaokulları arasındaki Çiçek Anaokulu, yaş grubu çocuklara okul öncesi hizmeti vermektedir. Aynı zamanda Yaş Kreş Ankara Mamak da hizmet vermektedir. Okulumuzda uygulanan eğitimler çocuklarımızın tüm alanlarda en etki şekilde gelişimlerini tamamlamaları içindir. Eğitimlerimizle çocuklarımızın bireysel farklılıkları desteklenir. Kurumumuzda her eğitim öğretim yılında programlarımız güncellenmektedir.

Mamak Anaokulları, Yaş Kreş Ankara Mamak, Mamak Anaokulu

Yaş Grubu

Yaş Oyun Grubu

Yaş Bebek Bakım Evi

Yaş Anasınıfı

Yaş Oyun Grubu


Hizmet Süresi


Beslenme

Sabah kahvaltı

Öğle Yemeği

İkindi kahvaltısı


Hizmetler

Rehberlik

Servis

Psikolojik Danışmanlık


Kulüpler

Değerler Eğitimi

Akıl ve Zekâ Oyunları

Seramik Kulübü


Sanatsal

Sinema

Halk Oyunları

Drama

Müzik

Tiyatro

Ebru


Sportif


BizimKolej


Eğitim ile ilgili pek çok cevap bulabileceğiniz bir platform

Tino Grupları

Yaşadığımız kötü kreş deneyimi sayesinde yolumuz kesişti onlarla. Kötü deneyime artık eskisi kadar kızamıyorum; çünkü çok güzel bir yola girdik. Tinodaki öğretmenler sadece öğrencileri anlamaya çalışmazlar. Aileleri de anlarlar. Öğretirler ve bunu yaparken hiç gocunmaz; aksine mutluluk duyarlar. Tino da her yer güvenlidir. Kendini yalnız mı hissettin, utandın mı, korktun mu, kızdın mı? Orda düşünme sandalyesi ya da köşesi yoktur. Orda güvenli duvar, yastıklar, kucak vardır. Herkes her duygusuyla kabul görür. Tinoya giden bir çocuğunuz varsa size ‘’Anne/baba zorlandığının farkındayım. Zor duygunda senin yanındayım’’ der. Tino ’da herkes çocuk dili konuşur. Gecelere kadar çocuklar için (tüm dünya çocukları) daha ne yapabiliriz diye uğraşan güzel insanlarla doludur. Çatısının altına giren herkesi kendi gibi güzelleştirir, eğitir, öğretir, onlar için çaba sarf eder. Farkındalığı yüksektir. Dilettikleri müziklerden, anlattıkları masallara kadar hep ezberleri bozandır. Hatta evlerimizdeki kitapların içeriğini, görsellerini değerlendirecek kadar çocuklarımızı korumak odaklıdır. Ailemizdeki bütün bireylere tek tek dokunduğun, değiştirdiğin, güzelleştirdiğin için ve daha birçok sebep için iyi ki ama iyi ki varsın Canım Tino

Tino Ebeveyni

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası