dalyy done concept menü / YiyeGeze | Dalyy Done, Ankara

Dalyy Done Concept Menü

dalyy done concept menü

DALLY DONE CONCEPT

                        DALLY DONE CONCEPT(Bahçeli)

Dally Done Concept Ankara'da birçok kafenin ev sahipliğini yapan Bahçelievler funduszeue.info'de bulunan bir mekan. 

                                                              

 Dışarıdan bakıldığında çok gösterişli, hoş bir mekan. İçeri girdiğinizde ferah ve büyük bir mekan karşılıyor sizi. Dekorasyonu çok hoş Dally Done Conceptin.

         

Masanıza oturduğunuzda son dönemlerin en popüler uygulaması olan tablet menünüz karşılıyor sizi. Mekan tüm ayrıntılarında modern çizgiler barındırıyor. Çalışanlar kibar ve saygılı, servis hızlı. 

 

Dally Done Consept şık sunumlarıyla dikkatinizi çekecek. Menüden seçtiğiniz çeşitler en güzel halleriyle masanızda yerini alıyor.
               

Peki Dally Done Concept'de neler tercih edebiliriz?  Menüde çok fazla çeşit bulunuyor, lezzet konusunda ise fena değil diyebilirim, orta seviyede lezzetler. Kahvaltısı güzel, deneyebilirsiniz. Kahve konusunda çok başarılı olduklarını düşünmüyorum ama sumunları çok farklı ve güzel. Creme brulee lira ve Türk kahveleri lira. Kırmızı et bölümünden dana külbastı , dally done şiş 30 lira.

                 

                

Merkezi bir yerde bulunması, oluşturulan ferah ve rahat havası, şık sunumları, farklı tasarımı ile 7. cadde de uğranacak güzel adreslerden birisi Dally Done Concept.

                                        

E o zaman siz Dally Done Concept'e ne zaman uğruyosunuz?




Yorumlar

Nezih, Güleryüz ile concept ve harikulade sunumları ile Bahçelievler’de ziyaret edebileceğiniz en nezih mekan. Üstelik alkolsüz . Fiyatlara gelince pahalı olması gayet normal bu düzeyde bir mekanda fiyatlar böyle olur. Ayrıca Zevk yapmanın keyif yapmanın fiyatı olmaz arkadaşlar. Her zaman ziyaret edebileceğimiz bir mekan aile ile. Çünkü mekanı temizlemişler..
5 6 yıl önce ()

Pavyon olamayan saçma garsonları olan paran çoksa ne halt edeceğini bilemeyip saçayım diyorsan gidilecek mekanımsı yer.5 yıldır ankaradayım bahçelideyim ilk defa gittim daha da gitmem giden tanıdığımla da iletişimi kesmeme sebep olacak yer
1 6 yıl önce ()

2 maden suyu 2 çay icin 60 tl hesap geldi. Avukatimi ararim deyince kaytan biyikli şef hemen yan çizip fiyatı 20 lira olarak düzenledi. Kimseye önermiyorum.
1 6 yıl önce ()

Garsonlar tipitip burnu havada ve ilgisiz, nargilesi dahi kötü ve herşey garip bir şekilde pahalı. Tavsiye etmiyorum
2 6 yıl önce ()

Görgüsüzlük mekanı..İçki içermiş gibi yapıp içki içmeyen fakat diğer her türlü haltı yiyen, arabalarını kendileri park etmekten bile aciz insansıların tercih ettiği garip bir mekan. Onlarca şehit cenazesi olduğu gün bile, Fişekli kutlama yaparlar
1 7 yıl önce ()

Dalyy Done, Ankara

Bahçeli semtinde adından sıkça söz ettiren bir yer burası.
Açıkçası Bahçeli semtine geldiğimde sevdiğim bir kafenin kapandığını gördüm.
Bir öneri üzerine Dalyy Done’a gittim.

Burası oldukça kalabalıktı. Masa beklemek durumunda kaldım.
Dolayısıyla buraya gelmeden rezervasyon yaptırmanız yararınıza olacaktır.
Masaya geçip menüye baktığımda Akdeniz ve Türk mutfağı barındırdığını gördüm.
Yine menü içerisinde bolca içecekler var. Tabi nargilenin de olduğunu
belirtelim. Ayrıca hafta sonları kahvaltı yapabileceğiniz yerlerden birisidir.
Serpme kahvaltısı, köy kahvaltısı gibi kahvaltı çeşitleri menüde yer alıyor.

Kafe içerisinde verdiğim sipariş biraz geç geldi desem
haksızlık yapmış olmam sanıyorum. Biraz da garsonların müşteriye yaklaşımını
değiştirmesi gerekiyor bence. Fakat gelen yemeklerin lezzetli olduğunu
söyleyeyim.

Yemekten sonra nargile içmeye karar verdim. Nargilenin biraz
daha hızlı geldiğini belirtmeliyim. Oldukça güzel bir nargile yapmış
arkadaşlar.

Masaların kalabalık olmasından dolayı garsonların çaresiz
olduğu hallerinden belliydi. Öyle ki nargilenin yanında istediğim içecek vardı
ama onu garsona söylemekte zorlandım.

Kafenin müzikleri hoş ama biraz gürültülü bence. Sigara
içenlere de bir alan yaratmışlar.

Kafe içerisinde müşteriler için internet hizmeti de
bulunuyor. Ayrıca maç yayınını da eksik etmemişler. Her şeyi düşünmüş ve müşteri
kazanmak için ellerinden geleni yapsalar da değiştirmeleri gereken birkaç şey
var sanıyorum.

Fiyat olarak da birazcık pahalı geldi bana. Gecenin geç saatlerine kadar hizmet veren bu kafeyi rahatlıkla deneyebilirsiniz.

İletişim ve konum bilgileri

Yukarı Bahçelievler, Aşkaabat Cd. No Çankaya/Ankara



Dalyy DoneDalyy Done AnkaraDalyy Done LezzetiDalyy Done Nargile LezzetiDalyy Done NeredeDalyy Done Ortamı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası