boğa burcu kadını / Gösteriş Meraklısı Boğa Burcu Kadının Toksik Özellikleri Nelerdir?

Boğa Burcu Kadını

boğa burcu kadını

Boğa Burcu Kadını

Boğa Burcu Kadını Nasıl Sever?

Boğa burcu kadınının sevmesinin yolu, samimiyetten geçer. Karşısındakinin samimi olması onun için çok önemlidir. Samimi sevgi ve abartılı olmayan davranışlar sergileyen erkekler, dikkatlerini çekebilir.

Boğa Burcu Kadını Nasıl Aşık Olur?

Boğa burcu kadını daha çok hükmetmeyi sever. Bilgiye ilgi duyar. Erkeğinin çok zeki olmasını istemeyebilir. Ona hükmetmek için kendisine aşağı erkeklere dikkat çevirir. Ancak kimi zaman kendisinden çok daha zeki olan erkekler ilgisini çekebilir. 

Boğa Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Orta zekalı, hayatı dolu yaşayan, bakımlı erkeklerden hoşlanır. Nadir de olsa zeki erkekler dikkatini çekebilir. Sabırlı ve sevgiye önem veren erkek, her zaman ilk tercihidir.

Boğa Burcu Kadını Nasıl Hediyelerden Hoşlanır?

Boğa burcu kadını, hediyelerle çabuk mutlu olmaz. Onu değerli takılar, altın, değerli taşlar tatmin eder. Bunun yanı sıra, güzel parfüm, sevimli terlik hoşlanabileceği hediyeler içerisindedir.

Boğa Burcu Kadını Nasıl Affeder?

Boğa burcu kadınının affetmesini istiyorsanız, hatanızı samimi şekilde itiraf etmelisiniz. Hatası varsa bunu ona sinirli olduğunda değil, mutlu olduğunda söyleyebilirsiniz.

Boğa Burcu Kadını Nasıl Pişman Olur?

Boğa burcu kadını, kırdığı kalplerden derin üzüntü duyar. İstemeden söylediği bir kelimeyi uzun süre düşünerek, pişmanlıklar yaşaması olasıdır.

Boğa Burcu Kadını Nasıl Mutlu Olur?

Boğa burcu kadını, gösterişe ilgi duymaz ancak gücü sever. Maddi ve manevi anlamda güçlü olmak onun için değerlidir. Rahatına düşkün olduğundan, rahat bir hayatı varsa mutludur.

Boğa Burcu Kadını Nasıl Aşık ve Elde Edilir?

Boğa burcu kadını, kendisine benzeyen ama çok egolu olmayan erkeklere aşık olur. Onu aşık etmenin en iyi yolu, güven sağlamaktır. Ona güzel bir hayatı yaşatmayı vaat edilirse, aşık edilmesi daha kolay olur. Ama çok zor ikna oldukları bilinmelidir.

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Sevgilidir?

Boğa burcu kadını sakin yapıdadır. Kırmaz ama kırılmaktan hoşlanmaz. Hayatını dolu dolu yaşamak ister. Gösterişe ilgi duymadığı için karşısındakinin çok özenli olmasını beklemez. Gösterilen sevgiye karşılık sevgi göstermeyi bilir. Sevgili olduğu kişi için fedakar davranır.

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Anne Olur?

Boğa burcu kadını, çok güzel yemek yapabilen anne olur. Çocuklarını, herkesten sakınır. Onun için evlilik sonrası kutsal olan şey, sahip olduğu ailesi ve çocuklarıdır. Çocuklarını, eşinden daha ön planda tutar. Bunda tuhaflık aranmamalıdır. Onun annelik güdüleri çok gelişmiş olduğundan, çocuklarının yaşayacağı sıkıntıları hissetme kabiliyetine sahiptir.

Boğa Burcu Kadını Hangi Rengi Sever?

Boğa Burcu kadını genellikle, siyah, mor, turuncu, beyaz ve kırmızı renklerinden hoşlanır. Bu renkleri hayatına yansıtır. Tüm boğa burcu kadınlarının bu renkleri sevdiği söylenemez. Genelde boğa burcu kadınlarda en çok ilgi duyulan renkler siyah ve kırmızıdır. Çok renkli giyinmezler. Ev eşyaları doğal rengarenk değil doğal görünümde olur. 

False

Gösteriş Meraklısı Boğa Burcu Kadının Toksik Özellikleri Nelerdir?

Haberler

Yaşam

Astroloji

Boğa Burcu

Gösteriş Meraklısı Boğa Burcu Kadının Toksik Özellikleri Nelerdir?

Genelde burçların erkeklerinin olumsuz özellikleri konuşulur. Biraz da burçların kadınlarından bahsedelim. Alınmaca gücenmece yok, baştan anlaşalım. Boğa burcu kadınının toksik özellikleri nelermiş, buyurun birlikte bir bakalım...

1. Başlıkta da belirttiğimiz gibi Boğa burcu kadını lükse ve gösterişe bayılır.

1. Başlıkta da belirttiğimiz gibi Boğa burcu kadını lükse ve gösterişe bayılır.

2. Aşık olunca mantığını yitirir.

2. Aşık olunca mantığını yitirir.

3. Laf söz dinlemez, kendi bildiğini okur.

3. Laf söz dinlemez, kendi bildiğini okur.

4. Para harcamayı hiç sevmez.

4. Para harcamayı hiç sevmez.

5. Abartılı davranışlar sergileyebilir.

5. Abartılı davranışlar sergileyebilir.
www.cinema52.com

6. Ciddi ilişki ister ama herkesle flört eder.

6. Ciddi ilişki ister ama herkesle flört eder.

7. Dış görünümüne takıntılıdır.

7. Dış görünümüne takıntılıdır.

8. Kıskançtır.

8. Kıskançtır.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası