rumeli hisarüstü kahvaltı yerleri / Köşem Cafe, Rumeli Hisarüstü yeri ve telefon numarası.İstanbul, İstanbul restoran - YummyAdvisor

Rumeli Hisarüstü Kahvaltı Yerleri

rumeli hisarüstü kahvaltı yerleri

Etiketler

Etiler Rumelihisar üstünde Doğatepe parkı karşısında Boğaziçi Üniversitesine yakın bir lokasyonda yeni açılmış bir cafe,funduszeue.inforant. Tarzı ve Üniversiteye yakınlığı asabiyle üniversite gençliğine hitap eden bir mekan gibi görünse de gayet güzel ve şık dekorasyonuyla civardaki farklı kesimlerden inşanlarında uğrak yeri olma potansiyeli veren bir mekan, Bab’s. Çok büyük bir yer değil sıcak samimi bir havası var. Menüyü incelediğimizde kahvaltıdan başlangıçlara, ara sıcaklara, sandviç burger, salata, nachos, ana yemek seçeneklerine kadar uzanıp gidiyor. İçecek menüsü de oldukça detaylı, bira, kokteyl, şarap, likör, soğuk sıcak ve kahve seçenekleri gayet donanımlı görünüyor.
Niyetimiz bira içmek olduğundan Bab’s spesiyallerinden 2 numaralı olanı seçtik; Mozarella stick, soğan halkası, parmak patates, ıspanaklı börek, papers acılı peynir şeklindeki tabak hem lezzetli hemde göz funduszeue.infoı gayet iyi 21 tl.
Ana yemek olarak Nachos beef söyledik. Sosu ve lezzetiyle oldukça beğenimizi kazandı. 22 tl fiyatıyla da hem de doyurucu bir ana yemekti.
Burada birçok yerli ve yabancı içki bulabilirsiniz. Bu çeşitlilik daha da artarsa müdavimleri artar diye düşünüyorum. Yeni açılan bir mekan olmasına rağmen gittiğimiz akşam oldukça kalabalıktı.
Bu bölgenin ulaşım zaaflarından dolayı zafiyeti olabilir fakat en kötü üniversite gençliği için harika bir imkan bu mekan #KanGurular Fuat Ş.

Bab's is a newly opened cafe and pub-restaurant located on the cross of Doğatepe park, close to Boğaziçi University in Hisarüstü. It looks like a venue appealing to university youth thanks to its style and closeness to the university but it had also an atmosphere for the people from different groups living in neighbourhood with its elegant and nice decoration. It was not such a big place. It had a cozy atmosphere. Menu was very wide from starters to nachos and burger kinds. Its beverage menu was also in detailed. It has beer, cocktail, wine, liqueur, hot and cold coffee kinds.
We picked up the choice number 2 due to we wanted to drink beer. The plate consisted of mozzarella stick, onion rings, finger potato, pastry with spinach, spicy cheese papers was delicious and satisfied. Its price was very affordable 21 ₺. we ordered nachos beef as main course. We liked it thanks to its sauce and taste. It was a rich main course for 22 ₺.
you can find a lot of kinds imported drinks. If this variety increase more, its regular customers will increase also. It was very crowded although it was a new venue. It has a weakness because of transportation hardships but at least it will be a wonderful facility for university youth. #KanGurular

Bab's Special 2 Nolu

Nachos Beef

Bar Bölümü

Sigara İçilebilen Dış Bölüm.

Biberli Peynir Kıtırı

Apple Ciders

Bab's Special 2 Nolu Tabağı

Gin Bombay

Menü

Bira Menüsü

Yemek Menüsü

Meyve Tabağı

Nachos Yakından

KanGurular'ın Puanı

KanGurularLezzetServisAtmosferFiyatSONUÇ
Fuat Ş.88888

Notun Değerlendirmesi:

0 - 5Bizce Gitmeyin
5 - 6Pişman Olabilirsiniz
6 - 7Ortalama Mekan
7 - 8Gidilebilir
8 - 9Bizce Gidilir
9 - 10Mutlaka Gidin

İletişim/Ulaşım

Adres: Rumeli Hisarı Mahallesi, Rumeli Hisarüstü Caddesi, No 89, Sarıyer, İstanbul
Telefon:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası