ramo neden final oluyor / Ramo final mi yapacak? Ramo ne zaman ve neden final yapıyor?

Ramo Neden Final Oluyor

ramo neden final oluyor

Ramo neden final yapıyor? Ramo neden bitiyor? Dizinin final bölümü ne zaman olacak, tarihi açıklandı mı?

Ekranların sevilen dizisi Ramo final kararı ile ilgili gündeme geldi. Ramo dizisinin iki yıllık anlaşmasının dolması nedeniyle final yapacağı öğrenildi. Peki, Ramo bitiyor mu? Ramo final bölümü ne zaman olacak? Ramo final tarihi belli oldu mu? Ramo neden bitiyor? Detaylar haberimizde.

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı iddialı yapım, izleyicisine veda kararı aldı. TV100'ün haberine göre, BKM'nin Show TV için çektiği Ramo'nun kanalla yaptığı 2 yıllık anlaşma yakın zamanda sona erecek. Anlaşma yenilenmediği için final kararı ile hayranlarının karşısına çıkan dizi, bayram öncesi ekrana veda edecek. Adana'da başlayan ve bu sezon İstanbul'a taşınan dizi, 5 bölüm daha çekilecek.

Ramo'nun 37. Bölümünde; Ramo, kaybolan paraların peşinde hiç bilmediği bir kasabaya ulaşır. Kaptan, paraların bulunması için Ramo'ya 24 saat süre verir. Aksi halde kasabayı yerle bir edecektir. Bir yandan masum insanları Kaptan'ın şerrinden korumaya çalışan Ramo, diğer yandan kendisine kimin ihanet ettiğini araştırmaya başlar. Şerif ise Serdengeçtilerin sistemini çözüp onları yok etmeye kararlıdır. Bu uğurda yeni bir plan yapan Şerif, amacına bir adım daha yaklaştığını düşünüyordur. Diğer yandan Sibel, başını belaya sokmasına rağmen Doğu'nun annesini aramaya devam eder. İpuçları Sibel'i hiç beklemediği bir yere çıkarır. Olan biteni öğrenen Ramo bile bu son durum karşısında ne yapacağını bilemez.

Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysal, İlhan Şen, Rüzgar Aksoy, İlkay Kayku ve Olgun Şİmşek yer alıyor.

RamoDiziGündemGüncelHaberler

Ramo Neden Final Yapıyor? Neden Bitiyor?

Ramo dizisi için resmi final kararı verildi. Ramo dizisi 43. bölümü ile 7 mayıs 2021 de final yaparak ekranlara veda edilecek. 2. sezonunda İstanbul’a seti taşıyan BKM Film aslında beklediği reytingleri de almıştı; ancak son dönemlerde Ramo dizisinin reytinglerinde yaşanan düşüş bir de dizinin başrol oyuncularından birinin yeni sezonda dizi de yer almak istememesi Ramo dizisinin sonunu getirdi.

Ramo Neden Final Yapıyor?

Ramo dizisinin final yapacağının açıklanmasından sonra Ramo Neden Final Yapıyor? soruları sorulmaya başlandı. Kulislerde yer alan bilgiye göre Ramo dizisinde bir başrol oyuncusu diziden ayrılmak istedi.

Ramo dizisinde vazgeçilmez iki başrol oyuncusu var; birincisi Murat Yıldırım ikincisi de Esra Bilgiç. Bu iki oyuncudan acaba hangisi diziden ayrılmak istedi ki Ramo dizisinin 3. sezonu için planlama yapılamıyor. Tabi bu bilgi sadece kulis bilgisi gerçekte  Ramo dizisi için neden final karar alındı bilinmiyor.

Ramo dizisinin reytingleri konusunda ciddi sıkıntılar var. Her ne kadar Show TV’nin Ramo dizisinden bu sezon zarar etmese de Show TV yönetimi dizi de yaşanacak önemli değişiklikler sonucunda dizinin reytinglerinin düşeceğinden emin oldu ki Ramo dizisi için final kararı aldı. Aksi taktirde elinde hiç dizi kalmayan Show TV böyle bir final kararına imza atmaz.

Ramo Neden Bitiyor

Ramo dizisinde senaryo anlamında bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum zira dizinin hikayesi istediği kadar uzatılabilir; ancak dizi de yaşanacak bir başrol değişikliği hikayeyi çok daha kötü ve izleyici için anlamsız bir noktaya getirebilir.

Ramo dizisi 5’li reytingler yerine 7 ve üzeri bir reyting alsaydı yaşanacak değişikliklerden sonra %20’lik bir kayıp ile de Ramo dizisi 2021 2022 sezonunda yola devam ederdi; ancak 5 reyting alan Ramo dizisi 4’e ve altına düşerse zaten Show TV bu durumda zarar edecektir.

Ramo dizsinden ayrılmak isteyen başrol oyuncusu belki de ikna edilir bu durumda Ramo dizisi Show TV’nin yeni sezona kalan tek dizisi olur; geleceği de kimse bilemez.

Ramo neden final yapıyor? Ramo neden bitiyor? İşte Ramo final sebebi...

Ramo neden final yapıyor? Sorusu izleyicileri tarafından merak konusu oldu. İki aile arasındaki çatışmanın ve bu çatışmanın arasında yeşerecek büyük bir aşkın hikayesini konu alan dizi Ramo final bölümüyle son kez Show TV ekranlarında yer alacak.

RAMO NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Ramo'nun resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "“Kıyamet kopacak!” #RAMO final bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de @showtv'de." ifadelerine yer verildi ancak final nedeni açıklanmadı.

RAMO SO BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Şerif'in tuzağına düşen Ramo, gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Hasan, bu durumu Sibel ve ailesiyle paylaşır. Bütün aile Ramo'ya ne olduğunu merak eder. Sibel hemen onu bulmak için harekete geçerken Hasan da Doğu'yu bulmaya çalışır. Ancak Silahtar tarafından yakalanan Doğu ölümle burun buruna gelir.

Kaptan, Ramo'nun cezalandırılması için korkunç bir istekte bulunur. Ramo'yu bulmak için harekete geçmek üzere olan Hasan ve ailesi çok büyük bir tehlike altındadırlar. Sibel ise Ramo'yu bulmak için karşısına dikildiği Mazhar'ın kendisine verdiği cevapla alt üst olur. Bu sırada Ramo ise hayatının en büyük sınavlarından biriyle karşı karşıyadır.

Şerif, onun canını yakmak için türlü türlü yollar dener. Ramo'nun dayanma gücünü sınar. Sibel, Ramo'yu bulabilmek için elindeki tüm kozları kullanır ama hiç ihtimal vermediği bir sonuçla karşılaşır. Hasan, sonunda Ramo'nun izini bulmayı başarır. Hep birlikte harekete geçerler. Ama Şerif de onları beklemektedir.

Ramo Neden Bitti? Ramo Neden Final Yaptı? İşte Final Bölümü (40. Bölüm)

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in yer aldığı Ramo dizisinin final yapacağı daha önceden açıklanmıştı.

RAMO NEDEN FİNAL YAPTI?

Dizi yapımcısı ve kanal Ramo dizisinin sona ermesiyle ilgili bir açıklama yapmasa da bu sezon Olgun Şimşek ve Yiğit Özşener’in diziden ardı ardına ayrılmasının ardından büyük kan kaybetmişti. Diziye son haftalarda Emre Kınay dahil edilmişti. Ancak yapım apart topar final açıklaması yaparak şok etkisi yaptırmıştı. 40. bölümü yayınlanan Ramo dizisi apar topar yayından kaldırıldı. 

RAMO NE ZAMAN FİNAL YAPTI?

2 sezon önce Adana’da başlayan Ramo serüveni 40. bölümde (16 Nisan 2021) final yaptı

RAMO FİNAL BÖLÜMÜ İZLE - SON BÖLÜM İZLE

RAMO FİNAL FRAGMANI (40. BÖLÜM)

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır