hadise hamile mi / Hamile olduğu iddia edilen Hadise'den flaş açıklama! - Türkiye Gazetesi

Hadise Hamile Mi

hadise hamile mi

Evlilik Hazırlığı Yapan Hadise'den Hamilelik Açıklaması: Hadise Hamile mi?

Haberler

Magazin

Evlilik Hazırlığı Yapan Hadise'den Hamilelik Açıklaması: Hadise Hamile mi?

Şarkıcı Hadise'yi düğün telaşı sardı. İş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler'den aldığı evlilik teklifine 'Evet!' diyen Hadise, bu yaz nikah masasına oturma hazırlığı yapıyor. Magazin gündeminde düşmeyen güzel şarkıcı geçtiğimiz gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla da çok konuşulmuştu. Fazla kilolarından kurtularak tığ gibi olan Hadise'yi çok beğenenler olduğu gibi eleştirenler de olmuştu. Olay olan 3 milyon TL'lik yüzüğünü paylaştığı günden beri dillerden düşmeyen Hadise'nin evlenmeden hamile olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi alan Hadise 2. Sayfa programına hamilelik açıklaması yaptı. Peki Hadise hamile mi? İşte tüm detaylar

''Muhteşem Gelinliğimi Giyeceğim Önce''

''Muhteşem Gelinliğimi Giyeceğim Önce''

Hadise Kilo Verdi!

Hadise Kilo Verdi!

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hadise hamile mi? "Örf ve adetlerimize bağlı bir çiftiz"

Mehmet Dinçerler ve Hadise ne yapsa olay oluyor. Son olarak beraber görüntülenen çift yeni bir iddiayla gündeme geldi. Hadise’nin çantas&#;yla karn&#;n&#; kamufle etmesi hamile iddialar&#;n&#;n konu&#;ulmas&#;na sebep oldu. Genellikle özel hayat&#; hakk&#;nda konu&#;mamay&#; tercih eden Hadise en sonunda aç&#;klama yapt&#;.

Hadise, 2. Sayfa program&#;na yapt&#;&#;&#; özel aç&#;klamada iddiay&#; "Hamile de&#;ilim" diyerek yalanlad&#;. &#;ark&#;c&#;, konuyla ilgili &#;u aç&#;klamay&#; yapt&#;: "Bizim de ailelerimiz var. Ben gülüp geçiyorum ama ailelerimiz üzülüyor. Çocuk istiyoruz fakat her &#;eyin zaman&#; var. Örf ve adetlerimize ba&#;l&#; bir çiftiz."

Mehmet Dinçerler ile el ele görüntülenen Hadise'nin daha önce de imam nikah&#; k&#;yd&#;&#;&#; iddia edilmi&#;ti.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Hadise'nin hamile olmadığını açıklaması sonrası Mehmet Dinçerler: Bazı insanların bir don lastiği kadar faydası yok

Şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler 15 Mart'ta nişanlanmış çift daha sonra aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Son dönemde birlikte görüntülenmeyen Hadise ve Mehmet Dinçerler'in ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

YÜZÜKLERİ ÇIKARDILAR

Hadise evlendikten sonra verdiği tüm konserlerinde Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi sırasında hediye ettiği 3 milyon TL'lik pırlanta yüzüğü hep takmış, ancak ünlü popçunun son iki konserinde yüzüğünü takmaması kafaları karıştırmıştı. Mehmet Dinçerler de önceki akşam bir etkinlikte görüntülendi. Dinçerler'in de yüzüğünü takmaması ayrılık iddiasını gündeme getirmişti.

Mehmet Dinçerler'den olay gönderme: Bir don lastiği kadar faydası yok

HADİSE HAMİLE Mİ?

Magazin programı Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Bircan Bali, Hadise Mehmet Dinçerler'in evliliğinde yaşanan süreci anlattığı esnada " Hadise aylık hamile! Kesin bilgi" diyerek gündem yarattı.

Mehmet Dinçerler'den olay gönderme: Bir don lastiği kadar faydası yok

"HAMİLE DEĞİLİM"

Bircan Bali'nin iddiası sonrası Hadise'den ilk açıklama geldi. Hadise, "Hamile değilim. Tedavi de görmüyorum" diyerek iddiayı yalanladı. Bütün bu yaşananların ardından Mehmet Dinçerler de sosyal medyadan çarpıcı bir göndermede bulundu.

Mehmet Dinçerler'den olay gönderme: Bir don lastiği kadar faydası yok

"DON LASTİĞİ KADAR FAYDASI YOK"

İsim vermeden hamilelik iddiasını ortaya atan Bircan Bali'yi hedef alan Dinçerler, "Bazı insanların, insanlığa bir don lastiği kadar faydası yok" dedi.

Mehmet Dinçerler'den olay gönderme: Bir don lastiği kadar faydası yok

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika›Magazin›Hadise'nin hamile olmadığını açıklaması sonrası Mehmet Dinçerler: Bazı insanların bir don lastiği kadar faydası yok - Son Dakika

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası