faruk yılmaz tek rumeli / Faruk Yılmaz ile Türkülerde Rumeli | Faruk Yılmaz ile Türkülerde Rumeli | By Tek Rumeli TV

Faruk Yılmaz Tek Rumeli

faruk yılmaz tek rumeli

Faruk Yılmaz (Kırklareli - )

Faruk YılmazAslen Balkan kökenli olup yılında Kırklareli'nin Eriklice köyünde doğdu. Babasının katkılarıyla müzikle uğraşı küçük yaşlarda başladı. Çeşitli derneklerde korist ve solist olarak çalıştı. Muzaffer Baktagir ve Aşkiye Çal gibi hocalardan nota ve usül dersleri aldı. İlk türküsünü babasından derledi: "Haydi Bre Yusuf, Kare Yusuf".

Daha sonra Balkan ve Rumeli türkülerini araştırmak üzere, Trakya'da ve Balkanlar'da derleme çalışmaları yaptı ve yüzün üzerinde türkü derledi. Faruk Yılmaz özellikle Bulgaristan'da Burgas, Ruen, Deli Orman ve Kırcaali Rodop'lardan bir çok türkü derledi.

TRT Televizyonlarında, İstanbul, İzmir ve Ankara Radyolarında programlar yaptı. Bulgaristan Sofya Devlet Radyosu Türkçe Yayınlar Bölümünde "Yollar Köyden de Geçer" adlı türkü programına katılarak türkülerinden örnekler sundu.

Askerlik görevini yılında İzmir'de yaptı.

yılında Özgür Plak firmasıyla "Kız Müşerref", yılında on iki türküden oluşan "Balkan ve Rumeli türküleri (1)", yılında "Güldaniyem" isimli albüm çalışmalarını yaptı. yılında iki adet otuz iki türküden oluşan albümlerini yayınladı. Rumeli TV'de "Türkülerde Rumeli" adlı canlı bir müzik programı yaptı. Tek Rumeli adlı televizyon kanalında "Türkülerle Rumeli" adlı müzik programını haftalık canlı olarak hazırlayıp sundu. Bulgaristan'da çeşitli bölgelerde bir çok konserler verdi. THM Repertuvarına kaynak kişi olarak, "A bre Sülüman Ağa", "Annem de beni nenni dedi salladı", "Arzum dağlarda gezersin", "Haydi bre Yusuf kara Yusuf", "Mavrova'dan aldım bir okka nohut" ve "Varın bakın benim bacam tüter mi" adlı türküleri kazandırdı.

Faruk Yılmaz, evli ve bir kız çocuk sahibidir. Halen İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

Çarşamba, 16 Nisan

Faruk Y&#;lmaz ile T&#;rk&#;lerde Rumeli bu ak&#;am K&#;rcaali'den canl&#; yay&#;nlanacak Tek Rumeli Televizyonu'nda yay&#;nlanan ve &#;nl&#; sanat&#;&#; Faruk Y&#;lmaz'&#;n sundu&#;u T&#;rk&#;lerde Rumeli program&#; bu ak&#;am saat 21'den 24'de kadar canl&#; olarak K&#;rcaali Belediyesi K&#;lt&#;r Evi'nden yay&#;nlanacak.

Kircali'nin g&#;zel k&#;lt&#;r&#;n&#; ve sanat&#;&#;lar&#;n&#;, t&#;rk&#;lerinin yans&#;t&#;laca&#;&#; program&#; sak&#;n ka&#;&#;rmay&#;n.

Programda K&#;rcaali Belediye Ba&#;kan&#; m&#;h. Hasan Azis konu&#;mac&#; olarak yer alacak.

T&#;rk&#;lerde Rumeli program&#;nda seyirciler canl&#; olarak K&#;rcaali T&#;rk Folklor Ekibi, Bulgar Halk oyunlar&#; Ekibi ve Buket Koro grubunu izleme f&#;rsat&#; bulacak.

Ayr&#;ca &#;nl&#; sanat&#;&#;lar Faruk Y&#;lmaz, Orhan Murad, Ne&#;ko Ne&#;ev ve Nedim Nalbanto&#;lu, M&#;m&#;n Karag&#;z, Hasan Rodoplu ve Mehmetali Ahmet m&#;zik ziyafeti sunacaklar.


Kaynak: K&#;rcaali Haber

DİĞER HABERLER

Geri dön

Kategoriden diğer haberler


 

Tek Rumeli Tv

Tek Rumeli TV


Tek Rumeli Tv Kanalı 



Rumeli'nin kültürünü, sanatını, tarihini, müziğini ve diğer unsurlarını tanıtmak amacıyla kurulan kanalın adı Tek Rumeli Tv'dir. Yönetim kurulu başkanlığında Atilla Baykal bulunmaktadır. yılında yayın hayatına başlamıştır. Aynı zamanda Kosova, Bulgaristan gibi ülkelere de yayın yapmaktadır. 



Tek Rumeli Kanalının Programları 



Tek Rumeli kanalı yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana birçok farklı alanda, farklı kişilere hitap eden programları ekranlara getirmektedir. Cumartesileri öğleden sonra yayınlanan Vizyon'da Bu Hafta programında yerli ve yabancı sinemadan örnekler fragmanları ile gösterilmektedir. Gişede hayal kırıklığı ve sürprizler yapan tüm filmlerin listesi de bu programda verilmektedir. Haftalık olarak yayınlanan programda büyük yönetmenlerin ve ünlü oyuncuların röportajları da yayınlanmaktadır.

Çocuk ve gençlik kategorisinde yer alan bir diğer program ise çizgi film kuşağıdır. Her hafta pazar günleri sabah saatinden itibaren çocuklar çizgi film yayını yapılmaktadır. Perşembe günleri saat 'de yayınlanan spor programının adı Mehmet Çelik ile Spor Penceresi'dir. O hafta dahilinde Türkiye Süper Lig maçlarının özet görüntüleri, tartışmalı pozisyonları, oyuncu röportajları ve haftanın gündemine düşen diğer futbol konuları masaya yatırılmaktadır. Bununla birlikte ikinci lig ve amatör kupada oynanan maçlar da bu programda ele alınmaktadır.

Haber yayınları da yapan Tek Rumeli kanalında her gün öğleden sonra Gün Ortası adlı program yayınlanmaktadır. Aynı zamanda gece haberleri her gün saatinden itibaren izleyiciler ile buluşmaktadır. Balkanlar'da Bu Hafta programında ise Balkan ülkelerinde yaşanan sıcak gelişmeler kısa haberler şeklinde halka arz edilmektedir. Her gün 'ta ana haber yayınlayan Tek Rumeli kanalı, yine aynı şekilde her gün saatinden itibaren Rumeli Haber programı yayınlanmaktadır.

 Aykut Akın'ın hazırlayıp sunduğu Uzman Görüş programı her hafta pazar günü yayınlanmakta ve izleyicilerin karşısına çıkarılmaktadır. Belgesel ve kültür içerikli programlara da yer veren Tek Rumeli Tv'de Sağlıklı Yarınlar adlı bir program da bulunmaktadır. Bu programda sağlığa dair tüm haberler ve gelişmeler gösterilmektedir. Kültür Kervanı adlı programda ise Türk ve Balkan kültürüne ait bulunmak istenen her bilgi, haftalık olarak ekranlara taşınmaktadır.  

 

 

Tek Rumeli TV Programları

 

 

Faruk Yılmaz İle Türkülerde Rumeli

 

 

faruk yılmaz ile türkülerde rumeliRumeli, Edirne’den başlayarak Tekirdağ ve Kırklareli’ye, kısmen Çanakkale ve İstanbul'a kadar ulaşan bir bölge oluştururken, bu bölge içerisinde türkülerimiz de rengarenk ve eğlenceli bir yapı oluşturmaktadır. Faruk Yılmaz ile Türkülerde Rumeli programı ise bu bölgenin türkülerini ekranlarınıza taşırken, Türkiye'nin dört bir tarafında renkli bir program olarak takip edilmektedir. Faruk Yılmaz ile Türkülerde Rumeli programını Çarşamba günleri itibarıyla Tek Rumeli TV kanalında takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

Mehmet Çelik İle Spor Penceresi

 

 

tek rumeli tv mehmet çelik ile spor penceresiAmatör spor branşlarından başlamak üzere profesyonel müsabakalara kadar ulaşan bir şekilde birçok farklı spor branşında Mehmet Çelik tarafından hazırlanıp sunulan Spor Penceresi önemli bir program oluşturuyor. Program bünyesinde milli müsabakalar, özel turnuvalar, dostluk karşılaşmaları, röportajlar ve futbol yorumları yer alırken, Mehmet Çelik tarafından stüdyoda konuklar ağırlanıyor. Mehmet Çelik ile Spor Penceresi her hafta Perşembe günü itibarı ile Tek Rumeli TV’de!

 

 

 

Balkanlarda Bu Hafta

 

 

tek rumeli tv balkanlarda bu haftaRumeli bölgemizden başlamak üzere Balkanlar'a doğru uzanan çerçeve içerisinde haftalık olarak gerçekleşen olaylar, yaşanan gelişmeler, siyasi noktalar gibi her ayrıntıyı ele alan Balkanlarda Bu Hafta önemli bir yapı oluşturuyor. Bölge insanının sıklıkla takip ettiği siyasi, ekonomik ve kültürel noktaları ön plana çıkaran haftanın panoraması niteliğindeki program, ilgi ile takip ediliyor. Balkanlarda Bu Hafta, Salı günleri saat itibarıyla Tek Rumeli TV'de!

 

 

 

 

Ver Elini Rumeli

 

 

tek rumeli tv ver elini rumeliElbi Yankı tarafından hazırlanan ve Rumeli'nin dört bir köşesine ulaşan Ver Elini Rumeli programı, bölgenin tarihini, kültürünü, sokaklarını ve şehirleri karış karış gezerek sizlere aktarıyor. Bir kültür ve belgesel programı olarak görülebilecek Ver Elini Rumeli, Yankı tarafından keyifli bir şekilde sunulurken, yine bölgede ve Türkiye genelinde ilgiyle takip ediliyor. Ver Elini Rumeli programı her hafta Cumartesi günü itibariyle Tek Rumeli TV ekranlarında takip edilebilir.

 

 

 

 

Tek Rumeli TV Hangi Platformlardan İzleyebilirim?

 

Türksat 4A Uydusu

D-Smart Kanal

Teledünya Kanal

 

Tek Rumeli TV Frekans Bilgisi

 

Frekans:

Sembol Oranı:

Polarizasyon: Dikey (V)

FEC: 5/6

yerel kanal izle,tek rumeli yerel izle,tek rumeli tv canlı izle,anadolu kanal izle,tek rumeli tv ücretsiz seyret,tek rumeli tv

Facebook.

Digitürk Tek Rumeli TV kaçıncı kanal?

Rumeli TV'nin resmi Linkedin sayfasıdır. Digitürk: KanalD-SMART: KanalTürksat: 3A (Batı) Frekans: Mhz Sembol: Polarizasyon: Dikey FEC: 5/6 Rumeli TV, Türk ve Balkan kültürünün izlerini taşıyan programları içerir.

Faruk Yilmaz hangi kanalda?

FARUK YILMAZİLE TÜRKÜLERDE RUMELİ'NİN BU HAFTAKİ KONUĞU ZİLAN AVŞAR. CANLI YAYINLA ÇARŞAMBA AKŞAMI SAAT 'DE TEK RUMELİ TV'DE SİZLERLE.

Av tv hangi uyduda?

AV TVFrekans Ayarı Nasıl Yapılır? AV TVkanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir.

Tek Rumeli Tv'ye ne oldu?

Bizleri artık HD uydu alıcılarından izleyebileceksiniz. Tek RumeliTelevizyonu kapandı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Yayınlarımız kesintisiz devam etmektedir. Akıllı Telefonlarınızdan ve Akıllı TV'lerinizden Artı Yerel Medya uygulamasını indirerek de bizleri izleyebilirsiniz.

Faruk Yılmaz hangi kanalda?

FARUK YILMAZİLE TÜRKÜLERDE RUMELİ'NİN BU HAFTAKİ KONUĞU ZİLAN AVŞAR. CANLI YAYINLA ÇARŞAMBA AKŞAMI SAAT 'DE TEK RUMELİ TV'DE SİZLERLE.

KRT TV uyduda hangi kanalda?

KRT TV
KRT
Dosya:funduszeue.info
D-Smart kanal (HD)
Digitürk kanal (HD)
Turkcell TV+ kanal (HD)
15 satır daha

Tek Rumeli kanalına ne oldu?

Bizleri artık HD uydu alıcılarından izleyebileceksiniz. Tek RumeliTelevizyonu kapandı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Yayınlarımız kesintisiz devam etmektedir. Akıllı Telefonlarınızdan ve Akıllı TV'lerinizden Artı Yerel Medya uygulamasını indirerek de bizleri izleyebilirsiniz.

Av tv'nin frekansı kaç?

AV TV FrekansAyarı Nedir? (Şifresiz) AV TV Frekansıayarı , Sinyal oranı , Polarizasyon yönü V (Vertikal) - Dikey Batı şeklinde ayarlamanız gerekiyor.

Av tv frekansı kaç?

Kırsal kesimde çok izlenen ve teknik bilgilerini merak edenler için Av Tv FrekansBilgilerini Aşağıda Verelim: Kanalın Frekansı: Polarizasyon : V. Sembol Oranı :

Tek Rumeli kapandı mı?

Bizleri artık HD uydu alıcılarından izleyebileceksiniz. Tek RumeliTelevizyonu kapandıhaberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Yayınlarımız kesintisiz devam etmektedir. Akıllı Telefonlarınızdan ve Akıllı TV'lerinizden Artı Yerel Medya uygulamasını indirerek de bizleri izleyebilirsiniz.

Faruk Yılmaz nerelidir?

Faruk Yılmaz, Sultanpınar Köyü, Niğde doğumludur. Niğde'de ilk ve ortaokulu okuduktan sonra. İngilizce hazırlık sınıfını bir yılHacettepe Üniversitesi Sosyal ve Bilimler Fakültesinde okudu. yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

KRT TV uydudan nasıl ayarlanır?

KRT TV HD Frekans Ayarı Nedir? (Şifresiz)
  1. Kanal adı: KRT TV HD.
  2. Uydu : Türksat 3A.
  3. Frekans :
  4. Sinyal Oranı :
  5. Polarizasyon : V (Vertikal) - Dikey Batı
  6. FEC : 2/3.
  7. Audio PID :
  8. Video PID :
Daha fazla öğe

Tele1 hangi uyduda?

Tele1
Uydu yayını
Türksat 4A
D-Smart kanal
Digiturk kanal
16 satır daha

Digiturk paketinde hangi kanallar var?

Digiturk Kanal Listesi
Kanal NoKanal AdıTema
1beIN HDTanıtım
2beIN Series Sci-Fi HDDizi
4beIN Series Comedy HDDizi
5beIN Series Vice HDDizi
satır daha

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası