eflani satılık müstakil ev / Karabük Satılık Tarla Fiyatları ve İlanları - Zingat

Eflani Satılık Müstakil Ev

eflani satılık müstakil ev

Karabük Eflani Satılık Ev

Eflani Satılık Konut Seçeceklere İlçe Rehberi

Eflani satılık konut düşünenler için bir yazı hazırladık. Yazıda semti daha yakından tanımanızı sağlayacak birçok konuya yer verdik. Yazının sonunda semti daha iyi tanıyacak ve hayallerinizdeki eve bir adım daha yaklaşacaksınız. Eflani, Türkiye Cumhuriyeti’nin Karadeniz Bölgesi’nde yer alan Karabük iline bağlı bir yerleşim birimidir. Karabük, altı ilçeden meydana gelmiş küçük bir şehirdir. Bu şehirde yaklaşık olarak kişi yaşamını sürdürmektedir. Eflani ise kent nüfusunun yaklaşık %’sına ev sahipliği yapmaktadır. Şehrin en az kalabalık ikinci yerleşim birimi olarak ön plana çıkmaktadır. Kentin kuzeydoğusunda yer alan semtte bilinen ilk insan yerleşimi milattan önce ’li yıllarda başlamıştır. Bölgeye ilk yerleşenlerin Bitinyalılar olduğu düşünülmektedir. Çok çeşitli kavimlere ve uygarlıklara ev sahipliği yaptıktan sonra ilçe, yılında Türk hakimiyetine girmiş, daha sonra da Osmanlı Devleti’ne bağlanmıştır.

Eflani Satılık Konut Düşünenlere İlçenin Coğrafi Özellikleri

Eflani satılık daire tercih edecekler için hazırladığımız yazının ilk bölümünde semtin coğrafi özelliklerine değindik. Zira coğrafi özellikler ve iklim yapısı, bir bölgedeki yaşayıştan, yerleşime, ekonomiden emlak piyasasına kadar birçok farklı konuyu etkilemektedir. Eflani, kilometrekarelik geniş bir arazi üzerine konumlanmış vaziyettedir. İlçenin rakımı, daha açık ve net bir ifade ile denizden yüksekliği yaklaşık metredir. Dağlık ve engebeli bir arazi üzerine kurulmuş olan ilçe kent merkezinden tam kırk yedi kilometre uzakta yer almaktadır. Yüksek dağların ve vadilerin arasında kalan ilçenin en önemli yükseltisi metrelik rakımı sahip olan Tepedağ’dır. İlçede Karadeniz iklimi hüküm sürmektedir. Bu sebeple yazlar sıcak ve yağışlı , kışlar ise ılık geçer. Hemen her mevsim yağış alan ilçe ormanlar bakımından zengindir. Yeşilliklerin içine kurulmuş olan semtte, çok sayıda yayla ve gölet bulunmaktadır. Başka il veya ilçelerden gelerek Eflani satılık ev tercihinde bulunacakların sürekli yağış koşullarını göz önünde bulundurması gerekmektedir.

Eflani Satılık Konut Bakanlara İlçenin Demografisi 

01 Şubat tarihinde açıklanan TÜİK Raporu’ndan alınan bilgilere göre, semtte ikamet edenlerin sayısı kişiye ulaşmış durumdadır. İlçede yaşayanların ’sı erkek, geriye kalan ’i ise kadındır. Daha açık bir ifade ile %’ikadın, %’i ise erkektir. yılında çıkan bir kanun ile kurulan ilçenin nüfusu yılları arasında azalmıştır. Daha sonra ise ciddi bir artış göstererek bugünkü seviyesine ulaşmıştır. Semtteki popülasyonun artış hızı % olarak hesaplanmıştır. Bu rakam kent ortalamasının çok üstündedir. İlçe mahalle ve köylerden oluşmuştur. Ancak köy altı yerleşimi bulunmamaktadır. .  Biz bu mahalleleri Karabük Eflani satılık konut düşünenler için gelişmişliklerine ve nüfuslarına göre sıraladık. Siz de aşağıda ismi geçen yerleşim birimlerinden bir ya da iki tanesinden araştırmalarınızı sürdürebilirsiniz:

  • Candaroğulları Mahallesi 
  • Çelebiler Mahallesi
  • Tabaklar Mahallesi
  • Yalacık Mahallesi
  • Kayadibi Mahallesi
  • Çalışlar Mahallesi

Eğer Eflani satılık konut arayışınızı bir adım daha ileriye götürmek isterseniz ilçede hizmet veren emlakçılardan danışmanlık hizmeti alabilir veya sahibinden Eflani satılık daire ilanlarının bulunduğu EmlakJet listeleme sayfalarına bakarak, kendinize en uygun olan ilanı seçebilirsiniz. Unutmayın, ev arayışınızda EmlakJet daima yanınızda! 

Taşınmaz üzerindeki ortaklığın tüm takyidatları ile birlikteumum arasında yapılacak açık arttırma suretiyle satış yolu ile giderilmesine karar verilen, mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara funduszeue.info adresi üzerinden /21 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri :Karabük İl, Eflani İlçe, TABAKLAR Mahalle/Köy, Mezarlıkbaşı Mevkii, Ada, 41 Parsel,41 Parsel'de kayıtlı "tarla" ana taşınmaz niteliği bulunan taşınmazın satışına karar verilmiştir. Eflani Belediyesi yazı cevabına göre parselin belediye mücavir alan sınırları içerisinde olduğu ancak planlı alanda bulunmadığından imar durumuna ilişkin herhangi bir belge temin edilemediği belirtilmiştir. Bilirkişi raporlarına göre toprağın orta kireçli, bünyesi killi-tınlı, reaksiyonu (ph) hafif alkali, taşlılık ve tuzluluk problemi olmadığı, arazinin % (hafif) meyilli ve kuru tarım yapılabilir nitelikte olduğu, parselin köy yoluna kuş uçuşu 90 metre uzaklıkta olduğu, üzerinde ekonomik değere sahip ağaç, tescilli veya tescilsiz yapı bulunmadığı belirtilmiştir.
Adresi : Tabaklar Mahallesi Eflani Karabük
Yüzölçümü : ,77 m²
İmar Durumu :Yok
Kıymeti : ,51 TL
KDV Oranı : %8

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Emlak » Konut » Satılık Daire » Karabük » Eflani » Çalışlar Mah.

Çalışlar Mah. Satılık Daire

Adres: Karabük, Eflani, Çalışlar Mah.

Çalışlar Mah. Satılık Daire

Emlak Ofisinden Satılık Ev Fiyatları

Adres: Karabük, Eflani, Çalışlar Mah.

İlan Detay »

Çalışlar Mah. Satılık Daire

Emlak Ofisinden 3+1, m² Satılık Daire TL'ye

Adres: Karabük, Eflani, Çalışlar Mah.

İlan Detay »

Çalışlar Mah. Satılık Daire

Sahibinden 2+1, m² Satılık Daire TL'ye

Adres: Karabük, Eflani, Çalışlar Mah.

İlan Detay »

Çalışlar Mah. Satılık Daire

Emlak İlanları, Kiralık, Satılık Emlak Fiyatları funduszeue.info' da.

Adres: Karabük, Eflani, Çalışlar Mah.

İlan Detay »

Çalışlar Mah. Satılık Daire

Emlak Ofisinden Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! 1+1, 2+1, 3+1 evler ve diğer seçenekler ile tüm satılık ev ve daireler funduszeue.info' da.

Adres: Karabük, Eflani, Çalışlar Mah.

İlan Detay »

Çalışlar Mah. Satılık Daire listesine yeni bir ilan eklendiğinde size anında haber vermemizi ister misiniz?

Çalışlar Mah. Emlak Ofisi - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları funduszeue.info'da.

Çalışlar Mah. Emlak Ofisi İlanları 99 10

Emlak

  Konut

    Satılık

      Daire

Oda Sayısı

  • Stüdyo (1+0)

  • 1+1

  • 2+1

  • 3+1

  • 4+1

Bulunduğu Kat

  • Kot

  • Bodrum Kat

  • Zemin Kat

  • Bahçe Katı

  • Giriş Katı

  • Yüksek Giriş

  • Müstakil

  • Villa Tipi

  • Üst Kat

Kimden

  • Sahibinden

  • Emlak Ofisinden

  • İnşaat Firmasından

  • Bankadan

Karabük EflaniSatılık Konut m² Birim Fiyatları

* Bu ekrandaki tahminler, funduszeue.info tarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde funduszeue.info veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde funduszeue.info herhangi bir sorumluluk üstlenmez.


Karabük Eflani Satılık Konut Ortalamaları

Ortalama BirimFiyat ₺/m2
Ortalama Brüt Alan m2
OrtalamaFiyat
Geri Dönüş Süresi22yıl
Min. Maks. BirimFiyat - ₺/m2
Pazardaki Yaş Ortalaması 2yıl
Ortalama Pazarlama Süresi61gün
Stok Adedi8ad.
Stok Oranı-
Stok Değişimi%
* Endeksa verilerine dayanmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası