satılık kuzey ankara toki / toki kuzey ankara satılık daireler - 25/06/ - funduszeue.info

Satılık Kuzey Ankara Toki

satılık kuzey ankara toki

Baraj Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin İlçe Tanıtım Rehberi

funduszeue.info ailesi olarak bölgede ki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri sizlere sunmak için oluşturduğumuz bu tanıtım rehberinde; bu defa Baraj Mahallesi satılık konut arayanlarımız için Ankara’nın Altındağ ilçesinin mahallerinden biri olan Baraj Mahallesi’ne doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Öncelikle bağlı olduğu ilçe olan Altındağ, Ankara’nın metropol ilçelerinden biri olup İç Anadolu Bölgesi’nin kuzey batısındaki Yukarı Sakarya Bölümü’nde yer alır. Tarihi geçmişi paleolitik çağlara kadar uzanan Altındağ ilçesinin mahallelerinden biri olan Baraj Mahallesi ise yılı TUİK son nüfus bilgilerine göre nüfusa sahip olup Altındağ’ın kalabalık nüfuslu mahallerinden biri olarak yerini almaktadır.

Baraj Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Kurum, Etkinlik ve Ulaşım Bilgileri

Memur veya çalışan olup kurumlarla sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise Altındağ ilçesinin Baraj Mahallesi’ne ait yakın civarlarda ki başlıca bilmeniz gereken ve ihtiyaç duyabileceğiniz resmi ve özel kurumlar şunlardır:

Baraj Mahallesi’ne ait 1 tane devlet kurumu bulunmaktadır. Bunlar;

  • Baraj Mahallesi Muhtarlığı, Baraj Mahallesi, Süleyman Şah Caddesi, 11/A, Altındağ/Ankara, 82

Baraj Mahallesi’ne ait 3 tane eğitim kurumu bulunmaktadır. Bunlar;

  • Sıdıka Kınacı İlkokulu,
  • Piri Reis İlkokulu,
  • Kuzeykent İlkokulu,
  • Hacı Bayram Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’dir.

Altındağ Baraj Mahallesi satılık daire arayanlar için bu bölgeye ilçe dışı ve mahalle içi ulaşım, yakın çevredeki karayolu hattı üzerinden EGO Hattı, Taksi ve Minibüs aracılığı ile sağlanır.

Baraj Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin İlçe Konut Fiyat Bilgisi

Emlakjet’in satılık ev fiyatları doğrultusunda oluşturduğumuz Altındağ ilçesinin Baraj Mahallesi’ne ait fiyatlar, dairelerin konumuna, yaşına, metrekaresine, oda sayılarına, otobüs duraklarına, manzarasına, etkinlik alanlarına, okullara, hastanelere veya devlet kurumlarına olan yakınlıklarına göre değişimler gösterebilir. İşte, Emlakjet emlak danışmanları ve ev sahiplerinin yükledikleri ilanlara göre baz alınan Baraj Mahallesi yılına ait ortalama güncel satılık daire fiyatları:

  • metrekare alana sahip bir 3+1 daireyi TL ile TL arasında bir fiyata satın alabilmeniz mümkün. 

Dilerseniz bu evleri Baraj Mahallesi’nde eşyalı veya eşyasız şekilde de satın alabilirsiniz. Eğer ki memur veya özel çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise örneğin; Altındağ’ın merkez bir mahallesinden ev kiralayıp Baraj Mahallesi’ne gün içerisinde belli saatlerde gelen toplu taşıma araçlarıyla ulaşıp kendinize farklı alternatif çözümler de üretebilirsiniz.  Eğer Altındağ ilçesinin Baraj Mahallesi’nde satılık daire, bina, arsa, müstakil ev, veya dükkan almak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için funduszeue.info listeleme sayfasına Ankara Altındağ Baraj Mahallesi satılık daire sahibinden yazarak istediğiniz kriterlerde ki evleri seçeneklerden filtreleyip emlakçılarımız veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz. 

KUZEY ANKARA TOKİ'DE SATILIK 4+1 DAİRE

DAİREMİZ BARAJ MAHALLESİ KUZEY ANKARA TOKİ KONUTLARI'NDA BULUNMAKTADIR.

ALTINORDU SOKAK ÜZERİNDE BULUNMAKTADIR. A-3 BLOKTADIR.

BİNA ÇEVRESİ TAMAMEN YEŞİLLİKLERLE ÇEVRİLİDİR. KUSURSUZ MANZARASI VARDIR.

BİNA 2 YAŞINDADIR.

4+1 OLUP NET BRÜT METREKAREDİR.

ASANSÖR BULUNMAKTADIR.

ÇİFT BALKON VE ÇİFT BANYO MEVCUTTUR.

BANYODAKİ ALAFRANGA TUVALET HARİCİ ALATURKA TUVALET DE BULUNMAKTADIR.

ÜÇLÜ ANKASTRE SETİ MEVCUTTUR. ( OCAK, FIRIN, DAVLUMBAZ )

LAKE KAPILAR, LAMİNANT PARKE, SERAMİK ZEMİN, DUŞAKABİN, HİLTON BANYO, VESTİYER, GÖMME DOLAP ( ÇAMAŞIR MAKİNESİ ), PVC DOĞRAMA, ÇELİK KAPI, GÖRÜNTÜLÜ DİYAFON BULUNMAKTADIR.

GÜNEY CEPHELİDİR. GÜN BOYU GÜNEŞ ALMAKTADIR. ISINMA PROBLEMİ YOKTUR.

6 KATLI BİNANIN 2. KATINDA BULUNMAKTADIR.

POLİS LOJMANLARININ KARŞISINDA BULUNMAKTADIR.

HERHANGİ BİR TOKİ BORCU KALMAMIŞTIR.

İÇERİSİNDE KİRACI BULUNMAKTADIR. KİRASI 6 BİN TL'DİR. 1 YIL SÖZLEŞMESİ BULUNMAKTADIR.

MERKEZİ ISITMALIDIR. PAY ÖLÇER BULUNMAKTADIR. AİDAT TL'DİR.

ÇOCUK OYUN PARKI, AÇIK OTOPARK, BANKLAR BULUNMAKTADIR.

KUZEY YILDIZI VADİSİ'NE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. BİNA ÇEVRESİNDE A, KOMAGENE, MARKET, TOKİ KUZEYKENT İLKOKULU, CAMİ BULUNMAKTADIR.

OTOBÜS DURAKLARINA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. ULUS'A 11 KM, SIHHİYE'YE 12 KM, KIZILAY'A 14 KM, HAVALİMANI'NA 18 KM MESAFEDEDİR. TEK VESAİT İLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.

AYRINTILAR, BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN NOLU HATTIMIZA ULAŞABİLİRSİNİZ.




GAYRİMENKULUN YETKİLİ SATIŞ OFİSİYİZ.

'GÜVEN EN BÜYÜK HAZİNEDİR'

CONTACT US:

+90 ()

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası