otogar firma numaraları / Gebze Otogarı Otobüs Bileti Ara, En Ucuz Gebze Otogarı Otobüs Bilet Fiyatları - ENUYGUN

Otogar Firma Numaraları

otogar firma numaraları

funduszeue.info

İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yolcu taşımacılığı yapan İzmir otobüs firmalarının iletişim bilgileri, İzmir Otogarı otobüs firmaları yazıhane telefon numaraları, İzmir Otogar'dan diğer il ve ilçelere düzenlenen otobüs seferleri, otobüs bileti fiyatları, otobüs hareket saatleri bilgilerine kolayca bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

 

İzotaş - İzmir Otogar

İzmir

İzmir ili Türkiye’nin en büyük 3. şehridir. Dünya çapında bir üne ve farklı kültürlerin bir arada yaşama imkanı bulduğu modern bir ildir İzmir’in Yüzölçümüne bakıldığın ülkemizin en büyük şehridir. İzmir’in batısında Ege adaları vardır. İzmir Ege Denizi’nin en büyük 2. kalabalık şehridir. İzmir sakin ve lüks yaşantısı ile dikkatleri üzerine çeker. İzmir, İzmir Körfezi boyunca Gediz Nehri Deltası üzerinden uzanır. Gediz nehrinin taşıdığı alüvyonlu topraklar bölgeye biraz engebe ve çokça verim katmaktadır. Bölge aynı zamanda ticari faaliyetler, gıda ve sanayi fabrikalarının bulunması sayesinde iş olanakları açısından da özel bir şehirdir.

İzmir Otogarı nerede? nasıl gidilir?

İzmir Otogarı Ulaşım Haritası >> Bu harita aracılığyla İzmir Otogara ulaşım için trafik yoğunluğunu görüp kolayca yol tarifi alabilirsiniz. İzmir Otogarı adresi ve iletişim bilgileri, telefon numaralarına yine bu sayfada altta yer verilmiştir.

İzmir İzotaş Otogarı Adresi: Kemalpaşa Cad. No/2 Işıkkent Bornova/İZMİR

İzotaş Otogarı Telefon Numaraları:
Telefon: 10 10
Faks: 04 18
E-Posta: [email protected]

İzmir Otobüs Firmaları Bilgileri

İzmir Otogarından ülkemizin diğer şehirlerine sefer düzenleyen tüm otobüs firmaları yukarıda listelenmiştir. İzmir Otobüs Firmaları isimleri üstüne tıklayarak iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bu sayfalarda otobüs firmalarının İzmir Otogarı otobüs bileti satış ofislerinin telefon numaraları yer almaktadır.

İzmir Otobüs Bileti

Diğer illerden İzmir'a veya İzmir'dan diğer illere yapacağınız seyahat için dilerseniz otobüs biletinizi online satın alabilirsiniz. Sayfamızın üst kısmında bulunan otobüs bileti arama kutusu kalkış ve varış yeri ile tarih seçtikten sonra "Otobüs Bileti Bul" butonuna basınca size o güzergahtaki tüm otobüs firmalarını, hareket saatlerini, güzergah bilgisini, otobüs teknik özelliklerini, boş koltukları ve otobüs bileti fiyatlarını listeleyecektir. Bu listeden seçerek İzmir Otobüs Biletini güvenli bir şekilde online satın alabilirsiniz.

İzmir’de Gezilecek Yerler

Ege’nin incisi olarak bilinen İzmir her dönem ziyaretçilerini kendine hayran bırakır. Böylece İzmir Türkiye'nin en çok beğenilen şehirleri arasında ön planda gelir ve ziyaretçilerine pek çok imkan tanır. Çeşme, Foça, Karaburun gibi eşsiz plajlar dünya çapında ün yapmıştır. Şehir hem harika doğası hem de yıllık tarihi ile ziyaretçilere dolu dolu bir gezi rotası sunmaktadır. Şehrin çevresinde birçok tarihi antik kent ve tarihi yapı bulunmaktadır. İzmir’de her alanda hem eşsiz hem de dolu dolu bir tatil yaşamanız mümkündür. Sizlere referans olması için biz bir İzmir gezi rotası hazırladık.
İzmir Saat Kulesi
Konak Pier
Tarihi Kemeraltı Çarşısı
Kızlarağası Han
Agora Ören Yeri
İzmir Arkeoloji Müzesi
İzmir Tarih ve Sanat Müzesi
Doğal Yaşam Parkı
Kadifekale
Tarihi Asansör
İzmir Kordon
İzmir Teleferik
Key Museum
Artemis Tapınağı
Efes Antik Kenti
Bostanlı
Buca Gölet
Alsancak
Basmane
Fuar İzmir
Bozdağ Kayak Merkezi
Beydağ
Bayraklı
Çiçekli Köy
Spil Dağı

İzmir’de Ne Yenir?

İzmir kozmopolit yapıda bir metropol olduğu için mutfağıyla da farklı kültürlerden beslenmiş ve zenginleşmiştir.
Patlıcan Böreği, Keşkek, Katmer, Boyoz, Kumru, İzmir Köfte, İzmir Tulumu, Zerde, Radika Salata, Kol Böreği

İzmir’de Nerede Kalınır?

İzmir, İstanbul ve Ankara gibi metropol bir şehirdir. İzmir’de oteller iş seyahatleri, özel geziler ve turistik tatiller için ziyaretçilere birçok seçenek sunmaktadır. Özellikle her mevsim ciddi bir turist akınına uğrayan İzmir’e yolculuk edecekseniz tüm işlerini önceden planlamanızda fayda var. Özellikle önceden otobüs bileti alabilir ve konaklama için erken rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden de online otobüs bileti ve rezervasyon yaptırabilirsiniz. İzmir ve çevresinde en keseye uygun her standartta otel bulmak mümkündür.

İzmir Gezi Rehberi

İzmir otobüs bileti satın alarak keyifli bir otobüs yolculuğu ile İzmir'e ulaşım nasıl yapılır? İzmir'uin gezilip görülecek yerleri, konumu, tarihi, doğal güzellikleri, tarihi eserleri, yemekleri, ne yenir? nere de yenir? alışveriş noktaları ve İzmir'e özgü hediyelik eşyalar. Tüm bu bilgilere "İzmir Gezilecek Yerler" sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

İzmir Seyahat Yazıları

İzmir'de Gezilecek Doğal Güzellikler >

İzmir'de Gezilecek Tarihi Yerler >

İzmir'de Ne Yenir? >

İzmir'de Yapılacak Eğlenceli Aktiviteler >

Van Otogar ( Otobüs Terminali )

Otobüs Firması

Telefon

VAN ERCİŞ İTİMAT Van

00 87

Otogar 06 57

VAN GÖLÜ TURİZM Van

Otogar:  15 45

Merkez:  30 73

BEST VAN TUR

Van

00 65

Otogar:  50 50

VAN KAMİL KOÇ

Van

Merkez:  03 31

Otogar:  69 03
Faks:  03 32

ÖZ ERCİŞ SEYAHAT Van

Merkez:  15 48

VAN ERCİŞ SEMA

Van

02 65

Otogar:  25 15

YENİ VAN SEYAHAT

VAN

Otogar: 01 69

Merkez: 57 75

ÖZ VAN YOLU SEYAHAT

Van

Otogar 67 50

Merkez:  75 71

BİTLİS TAÇ TURİZM

Van

67 74

  13 13

ÖZ DİYARBAKIR SEYAHAT Van

71 70

  21 00

PATNOS İTİMAT Van

Muradiye:  37 79

STAR DİYARBAKIR SEYAHAT Van

75 71

Mersin Otogarı

Mersin Otogarı (MEŞOT), eski adıyla İçel olarak bilinen, Türkiye’nin güneyinde Akdeniz Bölgesi içerisinde yer alan Manisa ilimize giriş yapabileceğiniz ulaşım merkezidir. Mersin Otogarı, ilin çevresinde yer alan “Adana, Antalya, Karaman, Niğde, Konya” gibi şehirlere bir geçiş oluşturmaktadır. Türkiye’nin herhangi bir noktasından M

Mersin Otogarı, Güneydoğu Anadolu ve Ege Bölgelerini karayolu ile birbirine bağlayan bir ulaşım merkezi. Aynı zamanda Mersin’de yer alan Taşucu Limanı ile Kıbrıs’a geçiş yapmak da mümkün. Karayolu ulaşımı açısından bu denli önemli olmasına karşın Mersin Otogarı uzun yıllar boyunca yenilenmemişti. Ancak her geçen gün yolcu sayısının artması ve bu bölgede faaliyet gösteren otobüs firmalarının artış göstermesi nedeni ile yeni Mersin Otogarının inşasına karar verilmiştir. Yapılan yoğun çalışmalar ile birlikte yılında yeni Mersin Otogarı bin metrekarelik bir alan üzerinde hizmete sunulmuştur. Mersinli Ahmet Caddesi üzerinde yer alan yeni Mersin Otogarı içerisinde yer alan 40 otobüs peronu, kafeler, restoranlar ve hediyelik eşya dükkanları ile yolculara hizmet sağlamaktadır. Bu geniş yapılı otogar içerisinde ülkenin hemen hemen her noktasına sefer düzenleyen çok sayıda otobüs firması yer almaktadır.

Mersin Otogarı Üzerinden Hangi Firmalar Hareket Ediyor?

Mersin Otogarı üzerinden Türkiye’nin farklı noktalarına sefer düzenleyen firmalar arasında, “Köksallar Turizm, Lüks Mersin, Mersin VIF Turizm, Villa Seyahat, Güney Akdeniz Seyahat, Süha Turizm, Mersin Travel Turizm, Mersin Seyahat, Seç Turizm, Has Turizm, Metro Turizm, Öz Sivas Seyahat, Adıyaman Gülaras, Özlem Diyarbakır, Şanlıurfa Astor, Aksu Turizm, Star Diyarbakır” gibi otobüs firmaları yer almaktadır.

Mersin Otogarına Nasıl Ulaşım Sağlayabilirim?

Mersin Otogarı (MEŞOT), şehir merkezinden biraz uzak bir konumda yer almaktadır. Ancak Mersin yönetimi tarafından otogara ulaşımın kolay olması için çalışmalar yapılmıştır. Şehir içi toplu taşıma ile otogara ulaşım sağlayabileceğiniz gibi otobüs firmalarının servislerini kullanarak da ulaşım sağlayabilirsiniz.

()

funduszeue.info

İstanbul Esenler Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yolcu taşımacılığı yapan İstanbul otobüs firmalarının iletişim bilgileri, İstanbul Esenler Otogarı otobüs firmaları yazıhane telefon numaraları, İstanbul Esenler Otogar'dan diğer il ve ilçelere düzenlenen otobüs seferleri, otobüs bileti fiyatları, otobüs hareket saatleri bilgilerine kolayca bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Esenler Otogarı Otobüs Bileti
İstanbul Esenler Otogarı Otobüs Firmaları Telefon Numaraları

 

istanbul esenler otogarı

İstanbul Avrupa Yakası

İstanbul tarihsel zenginliği, kültürel yapısı ve doğası ile sadece ülkemizin değil aynı zamanda dünyanın en önemli kentlerinden biridir. Coğrafi ve fiziki yapısı sayesinde Asya ve Avrupa kıtaları arasında bir bağlantı yolu olması bir bakıma iki kültürün buluştuğu nokta olmuştur.

İstanbul tarihin en büyük iki imparatorluğunun başkentliğini yapmıştır. Roma İmparatorluğu başkenti Roma’dan İstanbul’a taşınmasıyla Roma Doğu ve Batı olarak ikiye ayrılmıştır. İstanbul’un bilinen en eski ismi Byzantion’dur. Bu isim Megaralılar tarafından kullanılmıştır. Konstantin İstanbul'u başkent ilan ettikten sonra bölgeye Yeni Roma (Nova Roma) ismini verse de zamanla şehrin ismi Konstantinopolis olarak anılmıştır. İstanbul tıpkı Roma gibi 7 tepeden oluşmaktadır. yılından sonra bölgeyi Latin İmparatorluğu hakimiyeti altına almış ve 57 yıl süren bir yağmalama dönemi başlamıştır. Bu dönemde Türkler Anadolu’da Ege ve Akdeniz kıyılarına kadar gelmişlerdi. Bölge Türkler tarafından dört bir yandan kuşatılmış ve uzun süren bir direnişin ardından Fatih Sultan Mehmet şehri ele geçirmiştir. Böylece Osmanlı başkenti Edirne’den İstanbul’a taşınmıştır.

İstanbul Esenler Otogarı Nerede? Nasıl Gidilir?

İstanbul Esenler Otogarı Ulaşım Haritası >> Bu harita aracılığyla İstanbul 15 Temmuz Sehitler Otogarına ulaşım için trafik yoğunluğunu görüp kolayca yol tarifi alabilirsiniz. İstanbul Esenler Otogarı adresi ve iletişim bilgileri, telefon numaralarına yine bu sayfada altta yer verilmiştir.

İstanbul Esenler Otogarı Adresi: Büyük İstanbul Otogarı Bayrampaşa/İSTANBUL

Esenler Otogarı Telefon Numaraları:
Telefon: 05 05 / 00 36
Faks: 28 58
Öneri ve şikayetleriniz için: [email protected]

Toplu taşıma ile İstanbul Esenler Otogarına ulaşım yolları;
İstanbul M1 Metro Hattı: Metro ile Bayrampaşa Esenler Otogarına tercih edecek yolcular için 6 dakikada bir düzenlenen Yenikapı - Atatürk Havalimanı hattını kullanarak en uzak duraktan 35 dakikada ulaşabilirler.
M1B Metro Hattı: Yine metro ile Bayrampaşa Otogarına ulaşacak yolcular Yenikapı - Kirazlı metro hattını kullanarak en son duraktan bindiklerinde bile 25 dakikada otogara ulaşabilir. Bu metro hattı da otogara 4 dakikada bir sefer yapmaktadır.

İETT'nin Esenler Otogarına sefer yapan otobüsleri;
- B Silivri Cezaevi - Otogar
- Yeşilpınar - Otogar
- Cihangir Mah. - Avcılar Otogar
- Otogar - Taksim
- Otogar Eminönü

İstanbul Esenler Otogarı Otobüs Firmaları Bilgileri

İstanbul Esenler Otogarından ülkemizin diğer şehirlerine sefer düzenleyen tüm otobüs firmaları yukarıda listelenmiştir. İstanbul Otobüs Firmaları isimleri üstüne tıklayarak iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bu sayfalarda otobüs firmalarının İstanbul Esenler Otogarı otobüs bileti satış ofislerinin telefon numaraları yer almaktadır.

İstanbul Esenler Otogarı Otobüs Bileti

Diğer illerden İstanbul Avrupa Yakasına veya İstanbul Avrupa Yakasından diğer illere yapacağınız seyahatler için dilerseniz otobüs biletinizi online satın alabilirsiniz. Sayfamızın üst kısmında bulunan otobüs bileti arama kutusundan kalkış ve varış yeri ile tarih seçtikten sonra "Otobüs Bileti Bul" butonuna basınca size o güzergahtaki tüm otobüs firmalarını, hareket saatlerini, güzergah bilgisini, otobüs teknik özelliklerini, boş koltukları ve otobüs bileti fiyatlarını listeleyecektir. Bu listeden seçerek İstanbul Esenler Otogarı Otobüs Biletini güvenli bir şekilde online satın alabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası’nda Gezilecek Yerler

İstanbul’u gezmek için bir ömür yetmez derler ama siz yine de gezi rotamıza bir göz atın. Gerçek anlamda İstanbul’un gezilecek ve görülecek sayısız yeri vardır. Bunlar ne yazmakla nede gezmekle bitmez. Bu nedenle İstanbul Avrupa Yakasını gezmeye başlamaya önce online otobüs bileti alarak başlayabilirsiniz.
Sultanahmet Meydanı ve Çevresi
Beyazıt Meydanı ve Çarşıları
Eminönü ve Sirkeci
Karaköy ve Tophane
Galata Taksim
Cihangir ve Çukurcuma
Ortaköy, Boğaz ve Beşiktaş
Kuruçeşme, Arnavutköy, Bebek, Rumeli Hisarı
Eyüp Sultan Camii ve Pierre Loti Tepesi
Fatih, Yedikule Zindanları, Vefa
Süleymaniye Camii
Balat
Nişantaşı
Belgrad Ormanı
Atatürk Arboretume
İstanbul Arkeoloji Müzesi

İstanbul’da Ne Yenir?

İstanbul mutfağı genellikle Osmanlı ve Bizans kültüründen beslenmektedir. Yine de geleneksel yemeklerin yanı sıra birçok yeni yiyecek türleri bulmakta mümkündür. Kenettin mutfak kültüründe her döneme ait ayrı bir lezzet bulmak mümkündür. Temelde İstanbul mutfağı Türk mutfağının toplam bir özeti gibidir. İstanbul’da Dünya mutfaklarının en iyi türlerini yiyebileceğiniz gibi döner, lahmacun, tost, sosisli, hamburger pizza gibi fastfood yiyecekleri de sıklıkla bulabilir tadabilirsiniz.

İstanbul’da Avrupa Yakasında Nerede Kalınır?

İstanbul’un her yanında yükselen gökdelen ve oteller oldukça lüks konaklama imkanları sunmaktadır. İstanbul’un hemen hemen her semtinde hem pahalı hem de ucuz konaklama imkanı bulmak mümkündür. Şehrin en lüks otelleri Çırağan Caddesi üzerinde, Maslakta ve 4. Levent civarında yer alır. Eğer konaklama için daha kalabalık yerleri tercih etmek isterseniz Beşiktaş veya Taksim civarlarında tercih edebilirsiniz. Sayfamızdan otobüs bileti al işlemiyle İstanbul’u baştan başa gezebilirsiniz.

İstanbul Gezi Rehberi

İstanbul otobüs bileti satın alarak keyifli bir otobüs yolculuğu ile İstanbul'a ulaşım nasıl yapılır? İstanbul'un gezilip görülecek yerleri, konumu, tarihi, doğal güzellikleri, tarihi eserleri, yemekleri, ne yenir? nere de yenir? alışveriş noktaları ve İstanbul'a özgü hediyelik eşyalar. Tüm bu bilgilere "İstanbul Gezilecek Yerler" sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Seyahat Yazıları

İstanbul'da Gezilecek Doğal Güzellikler >

İstanbul'da Ne Yenir? >

İstanbul Gezilecek Tarihi Yerler >

İstanbul Gezilecek Turistik Yerler >

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası