tokat ta otel fiyatları / Tokat Otelleri, En Uygun Tokat Tatili ve Otel Fiyatları - Neredekal

Tokat Ta Otel Fiyatları

tokat ta otel fiyatları


Sıkça Sorulan Sorular

Tokat konumunda ortalama otel fiyatı nedir?

Tokat konumunda 4 yıldızlı oteller için ortalama fiyat TRY Tokat konumunda 5 yıldızlı oteller için ortalama fiyat TRY

Bu hafta sonu Tokat konumunda ortalama otel fiyatı nedir?

Bu hafta sonu Tokat konumunda 4 yıldızlı oteller için ortalama fiyat TRY Bu hafta sonu Tokat konumunda 5 yıldızlı oteller için ortalama fiyat TRY

Bu gece Tokat konumunda ortalama otel fiyatı nedir?

Bu gece Tokat konumunda 4 yıldızlı oteller için ortalama fiyat TRY Bu gece Tokat konumunda 5 yıldızlı oteller için ortalama fiyat TRY

Tokat konumunda en popüler oteller hangileridir?

Tokat konumunda en popüler oteller arasında YAZMACILAR HANI OTEL VE RESTAUTANT ve Dedeman Tokat yer alıyor.

Tokat konumunda çiftler için en iyi oteller hangileridir?

Tokat konumunda konaklayan çiftler Dedeman Tokat için yüksek puan verdi.

Tokat konumunda aileler için en iyi oteller hangileridir?

Tokat konumunda konaklayan aileler YAZMACILAR HANI OTEL VE RESTAUTANT ve Dedeman Tokat için yüksek puan verdi.

Tokat konumunda en iyi manzaralı oteller hangileridir?

Tokat konumunda konaklayan doğrulanmış kullanıcılarımız yorumlarında en çok YAZMACILAR HANI OTEL VE RESTAUTANT ve Dedeman Tokat otellerinin manzaralarını çok beğendi.

Tokat konumunda en iyi kahvaltı hangi otellerdedir?

Tokat konumunda konaklayan doğrulanmış kullanıcılarımız yorumlarında en çok Tokat Royal Otel, YAZMACILAR HANI OTEL VE RESTAUTANT ve Dedeman Tokat otellerinin kahvaltılarını beğendi.

Daha fazla soru göster

Tokat hakkında daha fazla bilgi

Türkiye içine yapılacak hiçbir seyahat Tokat eyaletinin İl bölgesine yapılacak bir gezi olmadan tamamlanmış sayılmaz. funduszeue.info her türlü konaklama ihtiyacınızı karşılamak için size en iyi otellerde en iyi fırsatları sunuyor. 1 şehri ve ülkenin en popüler turistik yerleriyle Tokat size birçok görecek yer ve deneyimleyecek şey sunuyor. İl eşsiz ve ilginç özellikleri ile ziyaretçilerin dikkatini çekiyor. funduszeue.info, Tokat gibi ünlü bölgelerde rezervasyon yapan milyon seyahatsever tarafından güveniliyor.



Zengin kültürü ve tarihiyle keşfedilmeyi bekleyen ve Anadolu’nun tarihi İpek Yolu üzerinde durak noktası olmuş Tokat, doğal güzellikleri ve bağlarıyla ile meşhurdur. 

Türlü medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır ve yıldır üzerinde yaşayan tüm uygarlıkların izlerini barındırır. Tokat’ın büyüleyici ve zengin tarihini keşfe çıkabilirsiniz. Tokat’ı ziyaret etmek veya iş seyahatleri sırasında Tokat’ın güzelliklerini görmek isteyenler ve Tokat Şehir Otelleri konaklamalarınız için sizlere avantaj sunan funduszeue.info’u inceleyebilirsiniz.

funduszeue.info'da Tokat ve diğer tüm illerde otel, daire & villa, pansiyon, motel, bungalov ve daha birçok tesis tipinde en uygun fiyatlarda konaklayabilir, erken rezervasyon veya son dakika fırsatlarını bulabilir, dilerseniz ön ödemesiz otel rezervasyonu yapıp, ödemenizi otelde yapma imkânına kavuşabilirsiniz ayrıca Saatlik Oda ve OtelOfis gibi konaklama fırsatları sizleri bekliyor.

Tokat’a Nasıl Gidilir?

Hava Yolu ile Tokat’a Ulaşım

Tokat’ta havalimanı bulunur. Ancak, aktif olarak kullanılmaz. Bu sebeple Tokat’a en yakın konumda bulunan Sivas Nuri Demirdağ Havalimanı’ndan ulaşım sağlamak mümkündür. Havalimanından Tokat’a Havaş otobüsleri hizmet verir.

Kara Yolu ile Tokat’a Ulaşım

Tokat’a ulaşımda en sık tercih edilen ulaşım şeklidir. Türkiye’nin birçok şehrinden direkt ulaşım sağlayan çeşitli otobüs firmaları mevcuttur. İstanbul’dan Tokat’a otobüs ile ulaşım ortalama 13 saat sürer. 

Bireysel araçla ulaşım da sıklıkla tercih edilir. 

Tokat’ın Popüler İlçeleri

Erbaa

Merkeze 80 km olan Erbaa ilçesi, şehrin en kalabalık yerlerinden birisidir. İlçe Horoztepe ve Düden Gölü ile ünlüdür.

Niksar

Tokat il merkezine yaklaşık 50 km uzaklıkta yer alan Niksar, tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle her yıl birçok tusiti ağırlamaktadır.

Reşadiye

Şehir merkezinden yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculuk sonucunda ulaşabileceğiniz Reşadiye’de birçok derda şifa olan kaplıcaları ile sizleri bekliyor.

Almus

İlçede bulunan Almus Baraj Gölü’nün çevresi doğa yürüyüşleri için benzersiz bir atmosfer sunar. İlçe merkeze sadece 30 km uzaklıktadır.

Almus'da bulunan tesisler için Almus Otelleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Sulusaray

Sulusaray, Kaplıcaları ile ünlüdür. Ayrıca Sebastapolis Antik Kenti de bu ilçede bulunmaktadır. 

Yeşilyurt

Tokat ile Yeşilyurt arası sadece 50 km’dir. Yeşilyurt’ta gittiğinizde birçok tarihi yapının sizleri beklediğini göreceksiniz. Bunların en başında Comana Antik Kenti ve Kuşçu Höyük gelir.

Tokat’ta Gezilecek Yerler

Tokat’ın Tarihi Yerleri

Tokat’ın gezilecek tarihi yerlerinin çoğu şehir merkezine çok yakındır. Ancak birkaç tanesi merkeze yaklaşık bir saatlik mesafede bulunur.

Sulusaray Antik Kenti (Sebastopolis)

Şehir merkezine mesafesi 69 km olan Sulusaray Antik Kenti Roma dönemine ait bir kenttir. Günümüzde açık hava müzesi olarak kullanılan mekân, turistler tarafından ziyaret edilen durak noktalarından biridir.

Kesin olmamakla birlikte, tarihi M.Ö. 1. yüzyıla dayandırılan antik kent, Bizans, Roma ve Helenistik dönemlerde önemli bir yerleşim alanı olarak değerlendirilir.

Mahperi Hatun Kervansarayı

Pazar ilçesinin sınırlarında yer alan Mahperi Hatun Kervansarayı, Selçuk Sultanı Alaeddin Keykubat’ın annesi Mahperi Hatun için inşa edilmiştir.

Tarihi İpek Yolu’nun üzerinde bulunan kervansaray, Anadolu Selçuklu mimarisine uygun inşa edilmiştir. Gösterişli giriş kapısı ile ziyaret edenleri etkiler.  Ayrıca, görkemli mimarisiyle günümüzden Anadolu Selçuklu mimarisine ışık tutan nadide yerlerden birisidir.

Zile Kalesi

Tokat merkeze 68 km uzaklıkta bulunan Zile ilçesinde yer alan Zile Kalesi’nin oldukça etkileyici bir tarihi vardır. M.Ö. 48 yılında savaşı kazanan Jül Sezar tarafından söylenen ‘’Geldim, gördüm, yendim’’ sözünü bu kaleyi fethedince söylediği bilinir. Kale içerisinde sütunlarda ‘’Veni, Vidi, Vici’’ sözü yazılı olarak durur.

Tokat’ın Doğal Güzellikleri

Ballıca Mağarası

3,5 milyon yılda oluşan Ballıca Mağarası Türkiye’de eşi benzeri olmayan sarkıt ve dikitlere sahiptir.  Karstik mağara oluşumları ile etkileyici bir görünüme sahiptir. Mağaranın dokuz salonu ziyaretçilere açıktır. Tokat şehir merkeze 28 km uzaklıkta bulunan mağara turistlerin uğrak noktalarından biridir.

Kaz Gölü

Tokat’ın en büyüleyici ve güzel manzarasına sahip olan Kaz Gölü, çeşit kuşa ev sahipliği yapar. Gözlem kulesi ile manzaranın keyfini çıkarabilir ve kuşları gözlemleyebilirsiniz. Gün batımında eşsiz bir manzaraya sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

Tokat'ın Kaplıcaları

Sulusaray Kaplıcaları

Tokat merkeze 68 km uzaklıktaki Sulusaray ilçesinde bulunan Sulusaray Kaplıcaları’nın pek çok hastalığa iyi geldiği söylenir. Romatizma, nevralji ve cilt hastalıklarına şifa sunan kaplıca, Suluca ilçesine 3 km uzaklıkta yer alır.

Madensel su yönünden de zengin olan kaplıca, şifa bulmak, dinlenmek ve eğlenmek isteyen ziyaretçiler tarafından tercih edilen keyifli yerlerden birisidir.

Tokat’ın Müzeleri

Tokat Müzesi

Şehir merkezinde yer alan Tokat Müzesi’nde yıllık bir tarihe sahip olan Tokat’ın ev sahipliği yaptığı medeniyetlerin eserleri sergilenir.

Türk İslam Devri’ne ve Anadolu’ya has sikke koleksiyonu da bu müzede yer alır. Bu devre ait olması ile tanınan eski tarihli bir Kuran-ı Kerim de Tokat Müzesi’nde bulunan değerli eserlerdendir. İslam Kültürü’nü yansıtan zengin eserler mevcuttur.

Tokat Kültür Evi

Sulusokak’ta bulunan konak, süslemelerle donatılmış bir Osmanlı konağıdır. O döneme ait geleneksel bir ev hayatına şahitlik etmenize yardımcı olur. Konak, Tokat’ta geleneksel olan çeşme ve şadırvana sahiptir.

Latifoğlu Konağı Müze Ev

yüzyıl Osmanlı mimarisini yansıtan konak, geleneksel ev kültürünü de ziyaretçilere sunar. Konak yaşamı, geleneksel kıyafetler ve eşyaları görebileceğiniz müze evinde Tokat’ın tarihinde bir yolculuğa çıkabilir ve Anadolu kültürünü gözlemleyebilirsiniz.

Atatürk Evi ve Etnografya Müzesi

Atatürk tarafından Milli Mücadele zamanında pek çok kez ziyaret edilen Tokat’ta, Atatürk’ün kaldığı evlerden birisidir. Atatürk’ün kullandığı eşyalar, ziyaretçiler için sergilenir. Girişi ücretsiz olan müzeyi hafta içi gezebilirsiniz.

Şehir İçinde Gezilecek Yerler 

Şehir içinde her adımınızda bir tarihi ve kültürel değere sahip eserlerle karşılaşabilirsiniz. Şehir merkezinde kolaylıkla ulaşabileceğiniz alternatif yerler;

  • Taşhan
  • Ulu Camii
  • Saat Kulesi
  • Mevlevihane
  • Hıdırlık Köprüsü
  • Yazmacılar Hanı
  • Deveciler Hanı
  • Tarihi Sulusokak ve Çevresi
  • Tokat Çarşısı
  • Tokat Kalesi

Tokat’ta Ne Yenir?

Aşağıdaki lezzetler, Tokat’ın kendine has mutfağında tadılması gereken yiyeceklerdir.

  • Tokat Kebabı
  • Bakla Dolması
  • Yoğurtmaç
  • Tokat Yağlısı
  • Çökelek
  • Zile Pekmesi
  • Zile Kömesi
  • Keşkek

Tokat’ta Şehir İçi Ulaşım

Tokat merkezde yaya olarak rahatlıkla gezebilirsiniz. Yürüyerek şehir içinde tüm mekânlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Belediye otobüsleri ve taksiler de toplu taşıma aracı olarak hizmet vermektedir. Belediye otobüsleri ile merkeze uzak yerlere ulaşım mümkündür.

Merkezi Lokasyon

 

Yüksek teknoloji ile donatılmış Güvenlik sistemlerimiz ve personelimiz ile 7/24 güvenlik (parmak izi ile giriş-çıkış sistemi, Kamera kontrol sistemi)

 

Ücretsiz açık büfe Kahvaltı Limitsiz yüksek hızda İnternet

 

1, 2, 3, 4 kişilik geniş ferah odalar, Ortopedik konforlu yataklar, Giysi dolabı, Kesintisiz sıcak su, Klima, Doğalgaz 

 

Emanet, Çamaşır yıkama ve kurutma makinesi, Ütü, Lcd Tv, Ders çalışma odası ve ihtiyaç duyabileceğiniz bir çok unsur Ev ortamınızı aratmayacakKonforu sağlamak için Doğan Pansiyon'da hizmetinize sunulmaktadır  

 

 

 

ULAŞIM KOLAYLIĞI

 

Yeşilırmak Mah.

Çağgölü 1. Sok. No:1 

DOĞAN PANSİYON
Tokat Merkez

Tel:  

odalar

TEK KİŞİLİK ÖZEL ODA

Kişiye özel odalarımız mevcuttur

FAZLASI >>

​2 KİŞİLİK ÖZEL BANYOLU ODA

Uygun fiyata 2 kişilik odalarda konaklama fırsatı

FAZLASI >>

yılında komple tadilatı yapılarak sıfırlanmış Merkezi lokasyonlu pansiyonumuz ile siz gençlere güleryüzlü ve ilgili personelimiz ile hizmet vermekteyiz

 

 

Tokat Otelleri

Orta Karadeniz’de bulunan Tokat şehri doğası, tarihi ve misafirperver insanıyla Anadolu’nun eşsiz güzelliklerinden biridir. Beş bin yıllık bir tarihe sahip olan Tokat, tarihi boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Bu medeniyetlerden birçok eseri halen bünyesinde bulunduran Tokat’ta Gezilecek Yerler listesinin büyük bölümünü bu eserler oluşturmaktadır.

Milattan sonra Yüzyıllarda yapıldığı tahmin edilen Tokat Kalesi, Tokat’ın simgelerinden biridir. Tokat Müzesi ise Tokat’ın zengin tarihine tanıklık etmek için size büyük bir fırsat tanımaktadır. yaşındaki Selçuklu eseri Hıdırlık Köprüsü, yılında Osmanlı paşası Ali Paşa tarafından yaptırılan Ali Paşa Camii, milattan önce 1. Yüzyıldan kalma eserlere ulaşılan Sebastapolis Antik Kenti, tarih boyunca şifa dağıtmış olan Sulusaray Kaplıcası, yine şifa kaynağı olan Reşadiye Kaplıcaları, Atatürk’ü 3 kez misafir etmiş olan Atatürk Köşkü, doğal güzelliklerden Zinav Gölü, 1. Alaaddin Keykubad’ın eşi Mahperi Hatun tarafından yaptırılan Mehperi Hatun Kervansarayı, birçok kuş türüne rastlayabileceğiniz Kaz Gölü, kentin her yerinden görülebilecek şekilde inşa edilen Saat Kulesi, yılında yapılmış olan Mevlevihane, Yüzyılda Osmanlı Barok tarzında inşa edilmiş Latifoğlu Konağı, 17 yüzyılda yapılmış olan Taşhan, Yüzyılda Anadolu Selçukluları tarafından yapılan Gök Medrese, Jül Sezar’ın meşhur “Geldim, Gördüm, Yendim” sözünü söylediği Zile Kalesi, dünyanın 8. Harikası olarak anılan Ballıca Mağarası ve Yazmacılar Hanı Tokat’ta görülmesi gereken önemli yapı ve doğal güzelliklerin başlıcalarıdır.

Tarihi ve doğal güzelliklerini gezmeye uzun bir zaman ayırmanız gereken Tokat’ta yöresel lezzetleri tadabileceğiniz cafe ve restoranlarda dinlenme imkânı bulabilir Tokat Otelleri’nde bir sonraki günkü geziniz için enerji toplayabilirsiniz. Tokat’ın özel lezzetlerinden Tokat Kebabı, Bakla Dolması, Bat ve Keşkek’i tatmadan şehirden ayrılmamanızı tavsiye ederiz.

Tokat’a kara yolu ve şehirde bulunan havaalanı sayesinde hava yolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Şehir içinde ulaşım için halk otobüsleri ve taksileri kullanabilirsiniz. Siz de Tokat’ı görülecek yerler listenizin üst sıralarına ekleyin ve Tokat’ın tarih ve doğayı bir araya getiren ara sokaklarını keşfetme imkânı yakalayın!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası