ayfon 5s anakart / Apple iPhone 5S Anakart Film Flex

Ayfon 5s Anakart

ayfon 5s anakart

iPhone 5S Anakart Tamiri

İçindekiler

iPhone 5S Anakart Tamiri minimum 1 gün maksimum 3 gün içerisinde tamamlanır. Teknik servisimizde yapılan işlemler garantilidir.

iPhone 5S Anakart Tamiri İşlem Aşamaları

  • Servisimize getirdiğiniz ya da kargo ile gönderdiğiniz cihazınız öncelikle uzman arkadaşlarımız tarafından manuel olarak incelenir. İlk inceleme sonucu telefonunuzda donanımsal bir problem tespit edilirse size bildirilir.
  • Donanımsal problem ve arıza tespiti yapıldıktan sonra telefonunuz açılır ve anakart telefondan ayrılır.
  • Ardından anakart üzerinde uzmanlaşmış uzmanlaşmış çalışma arkadaşlarımız anakart üzerinde spesifik çalışmalar yapar. Yapılan çalışmalar sonucu problemler giderilir ve anakart tekrar çalışır vaziyete getirilir.
  • Yapılan son testlerin ardından test etmeniz için cihaz size verilir. Yapılan çalışmalardan memnun kalmanız halinde anakart tamiri işlemi tamamlanmış olur.

iPhone 5S Anakart Arıza Sebepleri

  1. Sıvı Teması
  2. Anakart bölgesine gelene sert darbe
  3. Yüksek voltaja maruz kalması
  4. Aşırı ısınma

Anakart Tamiri Yaptığımız Problemler

iPhone 5S Baseband Problemi

Telefonunuzda sürekli olarak şebeke problemi yaşıyorsanız. Şebeke gidip geliyorsa baseband entegresi arızası yaşıyorsunuzdur. Bu tür arızalarda arama yapamayabilir ve arama alamıyor olabilirsiniz.

iPhone 5S Şarj Entegresi Problemleri

  • Telefon şarja takılı iken açılıp kapanıyor
  • Şarj olmuyor
  • Şarj ediyor gibi görünüyor fakat şarj olmuyor
  • Açılmama problemi

iPhone 5S Kamera Entegresi Problemi

Fotoğraf ya da video çekerken ekran da bulanıklar, kararmalar oluyor ise kamera entegresinde problem yaşıyorsunuz demektedir.

iPhone 5S Wi-Fi Entegresi Problemi

Wi-Fi&#; ye bağlanma problemi yaşıyorsanız entegre tamiri gerekir.

iPhone 5S Dokunmatik Entegresi Problemi

  • Dokunmatik arızası
  • Ekran gelip gidiyor

iPhone 5S Görüntü Entegresi Problemi

Telefonunuzda ses var görüntü yoksa sorununuz görüntü entegresinde kaynaklanıyordur.

iPhone 5S Ses Entegresi Problemi

Arama yaparken ya da arama gelirken yaşanan bir problemdir.

Çalışma Saatleri Ve Adres Bilgileri

Pazartesi-Cumartesi: —

Pazar: —

Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi Kurbağalıdere Caddesi No/B &#; İstanbul

Hasanpaşa Polis Karakolu Karşısı ( Siyah Tabela – Kaya GSM )

GSM:

TEL:

Marka

iPhone

iPhone Tamir ve Değişim Hizmetleri iPhone ürünlerine ait her tür tamir ve değişim işlemi için fiyat bilgisini iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak öğrenebilirsiniz. / [row ] [col span="1/1" ] [search] [/col] [/row] iPhone markası altındaki tüm modellere ait, değişim (örn. "iPhone ekran değişimi") ve tamir (örn. "iPhone anakart tamiri") işlemlerine dair servis ve ürünlerimize bu sayfa üzerinden erişebilirsiniz. Yukarıda bulunan arama bölümüne ihtiyacınız olan ürün ya da servis ismini (örn. "iPhone 12 mini ekran değişimi") yazarak, direkt ilgili ürün sayfasına gidebilir ya da aşağıdaki bağlantılar aracılığı ile ürün/servis kataloğunu daraltabilirsiniz. (örn. yalnızca iPhone ekran değişimi ürün kataloğunu görüntülemek için "iPhone Ekran Değişimi") iPhone Ekran DeğişimiiPhone Anakart TamiriiPhone Batarya DeğişimiiPhone Arka Cam Değişimi iPhone Markası Ürün Katalogu
Apple Tamir ve Değişim Hizmetleri

Hasanpaşa Şubesi

Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi, No: 76/B - Kadıköy/İstanbul - Yol Tarifi Al

Telefon: / WhatsApp:

Söğütlüçeşme Şubesi

Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi, No: 12/1 - Kadıköy/İstanbul - Yol Tarifi Al

Telefon: / WhatsApp:

iPhone Anakart Değişimi Fiyatı

iPhone anakart değişimi bu cihazlarda yapılabilecek en önemli işlemler arasında yer almaktadır. CepMarket, Kadıköy iPhone teknik servisinde hızlı ve güvenilir anakart değişimleri yapıyoruz. Kullandığımız parçalar A kalite olup üst düzey performans veren ürünler olmaktadır. Yazımızda iPhone anakart değişimi fiyat bilgisine değiniyoruz.

Iphone Anakart Değişimi Fiyatı

Bilinmesi Gerekenler

iPhone&#;da anakart değişimi genel olarak tüm bileşenlerin yenilenmesini ele alır. Zira diğer tüm akıllı telefonlarda olduğu gibi iPhone anakartlarında bileşenler gövdeye lehimli durumdadır. Bunlar arasında modemden, işlemciye kadar uzanan uzun bir liste mevcut. CepMarket gibi profesyonel servisler re-flow gibi gelişmiş makineler yardımıyla anakart tamiri yapar. Bu işlem oldukça risklidir ve yalnızca tecrübeli mağazalarca uygulanmalıdır.

İlk Günkü Performans

iPhone anakart değişiminin ardından cihazınız yeniden ilk günkü orijinal performansına ulaşmış olur. Cihazınızda mevcut olan teknik hatalar ve çalışma sorunları tümüyle ortadan kalkar. iPhone anakart değişiminde kullanılan lehimleme ve benzer işlemler yüksek teknik bilgi ve beceri gerektirir ve yalnızca en tecrübeli servisler tarafından yapılmalıdır.

Fiyat Bilgisi

Tüm modellerin iPhone anakart değişimi fiyatı için şimdi bizlere telefon edebilir ya da WhatsApp üzerinden 7/24 sorularınızı iletebilirsiniz. Tüm iPhone&#;lara anakart değişimi yapmaktayız. Fiyatlar son modellerde benzer olmakla birlikte iPhone 6 gibi daha eski cihazlara doğru indikçe değişmektedir. iPhone anakart değişiminde parça ve işçilik garantimiz bulunmaktadır.

Hızlı ve Güvenilir iPhone Anakart Değişimi

  • Tüm işlem yalnızca 1 ila 2 saat içerisinde tamamlanır.
  • İşlemin ardından cihazınız her türlü hataya karşı dikkatlice test edilir.
  • Yurtiçi Kargo anlaşmamız sayesinde tüm CepMarket müşterileri dilerse cihazlarını bizlere Türkiye&#;nin her noktasından ücretsiz kargoyla gönderebilir ve yine ücretsiz kargoyla teslim alabilirler.

iPhone Anakart Tamiri Değişimi Nasıl Yapılır? Anakart Arızası

Haziran &#; iPhone Ekran Değişimi Fiyatları

 

Cep telefonu tamir işlemlerimiz, tamir edilen parçaların kalitesi ve kullanılan yedek parçaların markası gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Güncel Fiyatlar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası