mega ekran fiyatı / Samsung Mega Ekran Değişimi Fiyattl ~ Xiaomi Teknik Servis

Mega Ekran Fiyatı

mega ekran fiyatı

Samsung Mega Ekran Değişimi Fiyattl

SAMSUNG MEGA Ekran Değişimi fiyatı   TL’dir. Ekran değişim işlemi yapmak istiyorsanız doğru adres Kaya Gsm’dir. Sektörde 18 yıllık tecrübemizle ekran değişim işlemi yapıyor ve yapmış olduğumuz ekran ve cam değişim işlemlerine garanti veriyoruz.

Merak Ettikleriniz

SAMSUNG MEGA ekran değişimi işlemi ne kadar zaman alır?

Ekran değişimi ya da cam değişimi işlemi için genellikle çok uzun süre beklemezsiniz. Ekran ve cam değişimi işlemi sektörde uzman olan arkadaşlarımız tarafından yapılır ve bu süreçte çok ince çalışmalar yapmaları gerekebilir. Ortalama olarak bir ekran değişim süresi 30 dakika civarındadır; tamir gerektiren durumlarda ise 1 ya da 2 gün kalması gerekebilir

SAMSUNG MEGA Ekran Değişimi Yapılırken Bilgilerim Silinir mi?

Bir çok teknik servis – apple ve samsung dahil- bunu garantisini vermemektedir. Bilgilerinizin güvenliğini sağlamamaktadır. Telefonunuzu tamire verdikten sonra sıfırlanmış olarak alırsınız. Biz Kaya Gsm olarak müşterilerimizin bilgilerine önem veriyoruz. Yapmış olduğumuz tamir ya da ekran değişim süreçlerinde bilgilerinizi koruyor ve onların zarar görmesini engelliyoruz. Böylelikle resim, video ya da rehberinizdeki kişiler silinmemiş olur.

Samsung Galaxy Mega Ekran Değişimi

SAMSUNG Galaxy Mega ekran değişimi fiyatı 6 Ay GSM İletişim LTD. ŞTİ. teknik servis garantisi altında TL&#;dir. Kullanılmakta olan ekranlar % orjinal, seri numaralı ve full tek parça yani iç ekran + ön cam + dokunmatik + dış panelden (çerçeveden) oluşmaktadır. Tamamen sterilize edilmiş ve statik elektrikten arındırılmış teknik servis odamızda uzman SAMSUNG teknisyenlerimiz tarafından yapılan ekran değişimi sonrası kırılmaz cam koruyucu hediyemiz bulunmaktadır.

SAMSUNG Galaxy Mega ekran değişimi sonrası kesinlikle bilgileriniz silinmez, cihazınızın performansı yani dokunmatik hızı, dokunmatik hassasiyeti ve ekran parlaklığında değişim yaşanmaz. Ekran değişimi yapıldıktan sonra tüm testleri yapılır ve sizlerin incelemesine sunulur. Bu aşamada yaşayacağınız en ufak bir sorunda ücretiniz geri iade edilir. Onay verdiğiniz taktirde garanti kartınız hazırlanır ve cihazınız sizlere sunulur.

Samsung Mega Ekran Değişimi

İçindekiler

Samsung Mega Ekran Değişimi ya da diğer donanımsal parçalar 6 ay garantili olarak yapılmaktadır. Samsung Mega ekran değişimiişlemi maksimum 15 dakika, cam değişimi ise 1 saat sürmektedir. Ekran ya da cam değişimi yapıldıktan sonra bir adet ekran koruyucu HEDİYE edilmektedir.

Güncelfiyat ve stok bilgisi için bizi  / numaralı telefonlardan arayabilir ya da WhatsApp&#; tan bilgi alabilirsiniz.

Samsung Mega Ekran Değişimi Nasıl Yapılmaktadır?

Hangi Süreçlerden Geçmektedir?

  • Servisimize gelen cihazınız öncelikle tecrübeli ustamız tarafından test edilmektedir. Saptanan
    problemler size belirtilmektedir.
  • Cihazın sorunlarının tespit edilmesinin ardından fiyat bilgisi verilmektedir. Ardından cihaz tamir edilmesi için spesifik aşamalardan geçmektedir. Öncelikle ekran sökülür sonra da içinde toz, cam parçacığı ya da partiküller varsa temizlenmektedir.
  • Ekran değişimi işlemi yapıldıktan yeni ekran önce değişim yapan ustamız tarafından test edilmektedir. Dokunmatik ve performans testleri yapılmaktadır. Ekran değişim işlemi yapılan Samsung Mega telefonunuzda herhangi bir problem olmaması halinde incelemeniz için size verilmektedir.

Örnek Samsung Ekran Değişimi Videosu

Kaya GSM’e En Çok Sorduğunuz Sorular

Ekran Değişimi Yapılırken Bilgilerim Silinir Mi?

Samsung Mega ekran değişimi ya da cam değişimi yapılırken mevcutta var olan resim, video, rehber, notlar, takviminiz ya da diğer hiçbir bilginiz silinmez. İsterseniz çalışanlarımız tarafından yedekleme işlemi yaptırabilirsiniz.

Parça Değişim Kalitesi Nedir?

Ekran ya da cam değişimi işlemi yapılırken kullanılan malzemeler mevcutta piyasada var olan en iyi parçalardır. Sizlere en iyi hizmeti verebilmek için Kaya GSM kaliteyi korumayı amaçlamaktadır. Ayrıca kullandığımız ekran ya da diğer donanımsal parçalara 6 ay garanti vererek herhangi bir mağduriyet yaşamanızın önüne geçmektedir.

Ekran Koruyucu Takmanızı Tavsiye Ediyor Muyuz?

Telefonların ekranı büyüdükçe kırılma olasılığı artmaktadır. Ekranınızın tekrar kırılmaması ya da herhangi bir zarar gelmemesi için Kaya GSM ekran koruyucu takmanızı tavsiye etmektedir. Firmamız tarafından ekran ya da cam değişimi yapıldığı takdirde ekran koruyucu firmamızca HEDİYE edilecektir. Böylelikle telefonunuzu darbe ve düşmelere karşı muhafaza etmiş olursunuz.

Kargo İle Ürün Kabul Ediyor Muyuz?

Birçok kişi şehir dışından bize ulaşmakta ve ekran ya da cam değişimi yapmak için telefonlarını bize kargo ile göndermektedir. Siz de ekran ya da cam değişimi yapmak istiyorsanız telefonunuzu bize kargo ile iletebilirsiniz. Kargo ile firmamıza gelen telefonlar aynı gün içerisinde tamir edilip size ulaşması için kargoya geri verilmektedir.

Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

Samsung Mega ekran değişimi ya da cam değişimi işlemi yaptıktan sonra ödemeyi gerek nakit gerekse kartla yapabilirsiniz.

Garanti Süreci Nasıl İlerler?

Servisimiz tarafından kaynaklanan hatalardan sorumlu olduğumuzu belirtiyor ve sorumluluğun firmamıza ait olduğunu belirtmekte fayda görüyoruz. Fakat kullanıcı hatası sonucu meydana gelen deformasyonlar garanti kapsamı dışında olacaktır.

Garanti kapsamı dışında olacak hususlar ise şöyledir;

 Kırık, Çatlak, Lehimli ve Çizik ekranların garantisi yoktur.

Çalışma Saatleri Ve Adres Bilgileri
Pazartesi-Cumartesi: —
Pazar: —

Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi Kurbağalıdere Caddesi No: 76/B-İstanbul

Hasanpaşa Polis Karakolu Karşısı (Siyah Tabela – Kaya GSM)

TEL ►

GSM ► 

Marka

Samsung

Samsung Tamir ve Değişim Hizmetleri Samsung ürünlerine ait her tür tamir ve değişim işlemi için fiyat bilgisini iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak öğrenebilirsiniz. / [row ] [col span="1/1" ] [search] [/col] [/row] Samsung markası altındaki tüm modellere ait, değişim (örn. "Samsung ekran değişimi") ve tamir (örn. "Samsung anakart tamiri") işlemlerine dair servis ve ürünlerimize bu sayfa üzerinden erişebilirsiniz. Yukarıda bulunan arama bölümüne ihtiyacınız olan ürün ya da servis ismini (örn. "Samsung Galaxy S20 Ekran Değişimi") yazarak, direkt ilgili ürün sayfasına gidebilir ya da aşağıdaki bağlantılar aracılığı ile ürün/servis katalogunu daraltabilirsiniz. Samsung Ekran DeğişimiSamsung Batarya Değişimi Samsung Ürün Katalogu
Samsung Tamir ve Değişim Hizmetleri

Hasanpaşa Şubesi

Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi, No: 76/B - Kadıköy/İstanbul - Yol Tarifi Al

Telefon: / WhatsApp:

Söğütlüçeşme Şubesi

Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi, No: 12/1 - Kadıköy/İstanbul - Yol Tarifi Al

Telefon: / WhatsApp:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası