eşek yazımı / Eşek mi yoksa Eşşek mi? Nasıl Yazılır? (TDK) Anlamı

Eşek Yazımı

eşek yazımı

Eşek Sesleri

Bu uygulama hakkında

Eşek ses dosyasında eşek sesleri koleksiyonu var. Sadece uygulamayı indirmek sesi duymanıza izin verecektir.

Bilimsel olarak Equus Africanus Asinus olarak bilinen eşek, atları da içeren Equidae ailesinin evcilleştirilmiş bir üyesidir. Afrika vahşi eşek, eşeğin vahşi soylarını izleyebileceği hayvandır. En az yıl önce, insanlar çeşitli emek yoğun görevlerde eşek kullanmaya başladı. Burros, uzun süre çok az yiyecek ve su ile yapmak zorunda oldukları çölün ovalarında yaşayan vahşi eşeklerdir. Eşek çağrısı iki tonludur ve onun için belirgin bir şekilde eğlenceli bir kaliteye sahiptir. Bu ses İngilizce olarak "braying" olarak adlandırılır ve kelimenin yazımı hee-haw'dır.

Eşekler, onları çölde ayıran geniş mesafelere rağmen diğer eşeklerle temas halinde olmaları için geliştirilmiş yüksek bir sese sahiptir. Bray bunun için başka bir isim. Esaret altında tutulan eşekler, diğer eşeklerle büyük mesafelerde temas kurma ihtiyacı olmasa bile, çeşitli nedenlerle hala Bray olacak.

Güncellenme tarihi

4 Kas

Eşek nasıl yazılır? TDK'ya göre eşek mi, eşşek mi? Eşşek ne demek?

Günlük hayatta sık sık kullanılan kelimelerin bir çoğu genellikle yanlış telaffuz edilebiliyor. Bu kelimelerden bir tanesi "eşek". Peki, eşşek nasıl yazılır? TDK'ya göre eşşek mi, eşek mi yazılır?
Eşek kelimesi günlük hatta sıklıkla kullanılan kelimelerden biridir. Bu kelime TDK'ya göre nasıl yazılır bazen karıştırabiliyoruz. Eşek nasıl yazılır? Eşşek mi, eşek mi? TDK'ya göre eşek kelimesinin doğru yazılışı haberimizde.EŞEK NASIL YAZILIR? EŞEK Mİ, EŞŞEK Mİ? Eşşek: YanlışEşek: DoğruTDK'YA GÖRE EŞEK NE DEMEK?eşek, -ği1. isim, hayvan bilimi Atgillerden, uzun kulaklı binek ve hizmet hayvanı, merkep, karakaçan, uzun kulaklı (Equus asinus):"Arkadaşını böyle dar vakit eşeğin üstünde görünce koştu." - Fakir Baykurt2. isim, halk ağzında Odun kesme, duvar örme, sıva yapma vb. işlerde kullanılan üç veya dört ayaklı sehpa. Haber

funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası