blue diamond değişim / Blue Diamond büyümeye devam ediyor | AVMDergi-Türkiye'nin AVM ve Perakende Haber Portalı

Blue Diamond Değişim

blue diamond değişim

Blue Diamond büyümeye devam ediyor

Sahip olduğu mağazasıyla Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve en yaygın pırlanta markası olan Blue Diamond, mağaza yatırımları ve iletişim faaliyetleriyle büyümeye devam ediyor.

Blue Diamond, kısa bir süre önce dünyada beğeniyle takip edilen ünlü sanatçı Meryem Uzerli’yi marka yüzü olarak duyurdu. Marka, elde ettiği başarısını ve Meryem Uzerli ile iş birliğini paylaşmak üzere 25 Mayıs Çarşamba günü Çırağan Sarayı’ndan bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Blue Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Güzeliş’in yanı sıra sanatçı Meryem Uzerli yer aldı.

Toplantıda konuşan Blue Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş; “Blue Diamond olarak bugün 52 ilde mağazamız ile Türkiye’nin en yaygın pırlanta perakendecisiyiz. Dubai, New York ve Amsterdam&#;da bulunan ofislerimiz ve katıldığımız uluslararası fuarlar ile önemli miktarlarda pırlanta alımı yapıyoruz. Bu pırlantalar, Avrupa’nın en büyüğü olan tesisimizde işlenerek Blue Diamond mücevherlerine hayat veriyor. Modellerimizi hem ülkemize, hem de dünyanın birçok farklı ülkesine sunuyoruz” dedi ve şöyle devam etti: “Sahip olduğumuz birikim ve güçle ‘Blue Diamond her kadının hakkı’ diyoruz, farklı zevklere ve bütçelere seslenebilen geniş bir koleksiyon sunuyoruz. Yıl boyunca büyütme, değişim, hediye pırlanta gibi birçok kampanya ile pırlanta sahibi olmak isteyenlere avantajlar sağlıyoruz. Yaptığımız ticari yatırımlar ve iletişim stratejimiz ile Blue Diamond, Türkiye’nin en yaygın pırlanta perakendecisi oldu.

Blue Diamond’ın uzman kadrosuyla, mücevher sektörünün gelişimine de katkı sağladığına dikkat çeken Emil Güzeliş şunları ekledi: “9 Eylül Üniversitesi iş birliğiyle kurulan Blue Diamond Pırlanta Akademisi&#;nde uzman gemologlar ile 4 bin kuyumcuyu Pırlanta ve Değerli Taş Uzmanı olarak yetiştirip sertifika verdik. Bugün sektörde birçok kuyumcuda yer alan Blue Diamond Sertifikası, bu eğitimlerin simgesi niteliğindedir.”

“Pırlanta her kadının hayali. Blue Diamond, farklı zevklere ve bütçelere seslenen geniş koleksiyonu ile bu hayali gerçeğe dönüştürüyor. Blue Diamond olarak her zaman pırlantanın ulaşılabilir bir lüks olduğunu anlattık” diyen Şükran Güzeliş, bu alandaki çalışmalara ve gerçekleştirilen iş birliğine dair şunları dile getirdi: “Blue Diamond olarak iletişime ve sürekliliğine önem veren bir markayız. Reklamlarımıza 5 yıl önce başladık. Geçen yılın sonundan itibaren yolumuza, hem ülkemizde hem de yurtdışında milyonlarca seveni olan çok değerli sanatçımız Meryem Uzerli ile devam ediyoruz. Meryem, içtenliği ile markamıza çok yakışıyor. İnanılmaz güzel bir enerjisi ve ışıltısı var. Blue Diamond’ın dünyası ile Meryem’in bu ışıltısı çok keyifli bir şekilde buluştu. Kendisiyle güzel bir yolculuğa başladık, projemizin başarılı olacağına yürekten inanıyorum.”

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası