ilk dereceli maç / Eloboost Alfa - İlk 10 Maç Hizmetleri

Ilk Dereceli Maç

ilk dereceli maç

Etiket:

Yılında Dereceli Değişiklikleri

Chris "Riot Auberaun" Roberts, Ürün Yöneticisi:

yılında sizi yeni dereceli değişiklikleri bekliyor. Yakında Açık Beta'da görebileceğiniz bu değişikliklerle ilgili sizi önceden bilgilendirmek istedik:

League of Legends, Sezonu'nda iki dereceli sıfırlamasına sahip olacak. 1. Mevsim ocak ayında yılın ilk haftalarında, 2. Mevsim tarihi henüz kesinleşmemiş olsa da yılın ortasında başlayacak.

Bu değişikliklere ek olarak aşamalar arasındaki terfi atlama sistemini 5 oyun yerine 3 oyun üzerinden işleyecek şekilde değiştiriyoruz. Ayrıca derecenizin oynadığınız karşılaşmalar üzerindeki etkisinin görünürlüğünü kaldırıyoruz.

Bunu yapmamızın birden fazla nedeni var. Tasarımcılarımızdan cwal yazımızın devamında detaylarıyla bu konuya değinecek. Ancak kısaca bahsetmek gerekirse yüksek beceri düzeyindeki oyuncuların çoğu yılın ortasında dereceli hedeflerine ulaşıyor ve geriye yapabilecekleri pek bir şey kalmıyor. Bir kısmı aktif olarak oynamaya devam etse de bazıları dereceli oynamayı bırakıyor veya ikincil hesaplarıyla oynamayı tercih ediyor. Bu da LoL'deki dereceli oyunlarla ilgili ana hedeflerimize ters düşüyor. Sonuç olarak her zaman kovalayabileceğiniz bir hedefiniz olmasını istiyor ve bu hedefe giden yolda başarılarınızı ödüllendirmeyi amaçlıyoruz.

Ayrıca dereceli oynayarak daha fazla ödül kazanmanızı sağlıyoruz. Artık her mevsimin ilerleme yolunda Hextech Anahtarları, Hextech Sandıkları ve başka ganimetler açabilirsiniz.

Bunları geçmiş dereceli ödüllerine kıyasla daha basit bir yoldan elde edebileceksiniz: Oynadığınız her bir dereceli oyundan "mevsim puanı" kazanacaksınız. Bu puan galibiyet başına belirli bir miktarda, mağlubiyet başınaysa ondan biraz daha az miktarda olacak. Ödüllerle ilgili söyleyeceklerimiz yalnızca bunlarla da sınırlı değil.

İki dereceli mevsimi aynı zamanda 2 dereceli kostümü anlamına geliyor! Bunları geçmişte olduğu gibi kazanabileceksiniz ama küçük bir değişikliğimiz var. Bir sonraki sezondan itibaren yalnızca Altın ve üstü değil, tüm derecelerdeki oyuncular dereceli kostümlerine erişebilecek. Yine de her bir mevsimin sonundaki derecenize göre renk kazanmaya devam edeceksiniz. Göz alıcı renkler kazanmak için tırmanışınıza devam edin.

Dereceli Ödülleri

Chris "cwal" Wallace, Oyun Tasarımcısı:

Yeni dereceli değişikliklerinin gelişiyle ödüllere yönelik yaklaşımımıza da gözden geçirmeye karar verdik. Bu sistemlerden bazılarını yıllardır güncellemiyorduk ve iyileştirmelere ihtiyaç duyduklarını fark ettik.

İşe mevsim ödülleriyle başladık. Önceki mevsim yolu yalnızca dört ödülden oluşuyordu ve ödüller arasında çok fazla aralık vardı.

Bunun sonucunda da oyuncuları derecelide geçirdikleri vakit için ödüllendirmekte yetersiz kalıyordu. Çok fazla dereceli oynamayan oyuncuları motive etme konusunda başarısız olduğunu ve dolayısıyla onların ödüllerden tamamen mahrum kaldığını da unutmayalım. Bu yüzden ödüllerin sayısını arttırıyor ve onları ödül yolunda biraz daha öne çekiyoruz. Aynı zamanda mevcut ödüllere ulaşmak için gereken oyun sayısını azaltıyoruz.

Ayrıca mevsim puanı kazanma yöntemini basitleştiriyoruz. Önceden otomatik doldurmayla sıraya giren oyuncuları ödüllendirmeyi veya teselli etmeyi denemiştik. Ancak ödül yolu motive edici olmadığı için bu durum herhangi bir şekilde rol seçimine etki etmedi. Hem de bazı rollerin otomatik doldurulma ihtimali diğerlerine göre daha yüksek olduğu için daha çok bu rollerde oynayan oyuncular çok fazla mevsim puanı kazanamıyordu. Yeni güncellememizle birlikte kazandığınız oyunlardan daha fazla puan, kaybettiğiniz oyunlardan da biraz daha az puan kazanacaksınız. Bu durumun dereceliye daha uygun olduğunu düşünüyoruz.

Şimdi gelelim en büyük yeniliğe. Dereceli ödüllerimizi gözden geçirirken Şanlı kostümlere de tekrar el attık. Şanlı kostümlerin modeli yılında Şanlı Jarvan'ın çıkışından bu yana hiç değişmedi. O zamandan beri sezonu Altın ve üstünde bitiren oyuncuları ödüllendiriyoruz. Ancak bu durum birtakım sorunlara yol açıyor.

İlk olarak Altın ve Gümüş beceri aralığındaki birçok oyuncu Altın Aşaması'na ulaşır ulaşmaz dereceli oynamayı bırakıyor. Özellikle de sezon başlarında bu durumun yaşanmasını istemiyoruz. İkinci olarak da yüksek beceri düzeyindeki oyuncular yalnızca derecelerini korumaya yetecek sayıda oyun oynayarak kostüm elde edebiliyor. Peki ya yılda yüzlerce oyun oynayıp sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışan Gümüş ve altındaki oyuncular ne olacak? Öncelikle beceri düzeyinizi ve dereceli oynama sürenizi ödüllendirme arasında nasıl bir denge kurmak istediğimizi kararlaştırmamız gerekiyordu.

Tabii ki derecelerini yükselten oyuncuları da ödüllendirmeye devam etmek istiyoruz. Bu yüzden Altın ve üstündeki oyuncular kostümleri ve renklerini yerleştirme oyunlarını tamamlar tamamlamaz alacak. Fakat artık Gümüş ve altındaki oyuncular da yeterince vakit ayırdıkları sürece bu kostümleri elde etme şansına sahip olacaklar. Bu oyuncuların ödülleri kazanabilmesi için çok daha fazla oyun oynaması gerekecek. Üstelik Gümüş oyuncuları Altın'a ulaşır ulaşmaz kostümü elde edecek ve tekrar Gümüş'e düşseler bile kostüm onlarda kalacak. Yani bu ödülü alabilmek için en iyi şansınız kendinizi geliştirmek ve tırmanışınızı sürdürmek!

Bunların hepsi çok büyük değişiklikler olduğundan her mevsimde onları yakından inceleyeceğiz. O zamana dek LoL ekibinin tüm yenilikleri detaylarıyla inceleyen yeni videosu için takipte kalın. Vadi'de görüşmek üzere!

% İlk Kan sonrası zafer

Dereceli Tek/Çift
Mavi Takım
Kırmızı Takım
Dereceli Esnek
Mavi Takım
Kırmızı Takım

% İlk Vadi'nin Alameti sonrası zafer

Dereceli Tek/Çift
Mavi Takım
Kırmızı Takım
Dereceli Esnek
Mavi Takım
Kırmızı Takım

% İlk Ejder sonrası zafer

Dereceli Tek/Çift
Mavi Takım
Kırmızı Takım
Dereceli Esnek
Mavi Takım
Kırmızı Takım

% İlk Baron sonrası zafer

Dereceli Tek/Çift
Mavi Takım
Kırmızı Takım
Dereceli Esnek
Mavi Takım
Kırmızı Takım

% İlk Kule sonrası zafer

Dereceli Tek/Çift
Mavi Takım
Kırmızı Takım
Dereceli Esnek
Mavi Takım
Kırmızı Takım

% İlk Inhibitor sonrası zafer

Dereceli Tek/Çift
Mavi Takım
Kırmızı Takım
Dereceli Esnek
Mavi Takım
Kırmızı Takım

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası