samsung kilit ekranı değiştirme / Samsung Galaxy kilit ekranı kısayolları nasıl özelleştirilir

Samsung Kilit Ekranı Değiştirme

samsung kilit ekranı değiştirme

Android tipi telefonlarda kilit ekranı kısayolları nasıl değiştirilir ve özelleştirilir Samsung Galaksi veya İngilizce: Samsung Galaxy.

En son Android akıllı telefonların çoğu, arama uygulamasına ve kameraya doğrudan kilit ekranından erişmenizi sağlar. Samsung cihazlarından örnek verelim; Hemen hemen tüm Samsung Galaxy telefonları, kilit ekranı kısayollarını özelleştirmenize olanak tanır.

Varsayılan olarak, Telefon'u görüntüler. Samsung Galaksi Kilit ekranında iki kısayol: (temas - Kamera). Uygulamalarınızı kilit ekranına eklemek için kilit ekranı kısayollarını değiştirebilir ve özelleştirebilirsiniz.

Samsung Galaxy akıllı telefonlarda, sol alt ve sağ köşelerde kilit ekranı kısayolları görünür. Kısayol uygulamasını kullanmak için simgeyi ekranın ortasına doğru sürüklemeniz yeterlidir.

Samsung Galaxy kilit ekranı kısayollarını özelleştirme adımları

Bu nedenle, bir Samsung Galaxy akıllı telefonunuz varsa ve kilit ekranı kısayollarını değiştirmenin ve özelleştirmenin bir yolunu arıyorsanız, bunun için doğru kılavuzu okuyorsunuz.

Bu yazıda, Samsung Galaxy kilit ekranı kısayollarının nasıl özelleştirileceğine dair adım adım bir kılavuzu sizinle paylaşacağız. Hadi bulalım.

  • Samsung Galaxy cihazınızdaki bildirim çubuğunu aşağı çekin ve öğesine dokunun. vites düğmesi Ulaşmak için Hızlı ayarlar.
    dişli düğmesini tıklayın
  • Içinde Ayarlar sayfası , bir seçenek arayın (kilit Ekranı) Kilit ekranı Ve tıklayın.
    Kilit Ekranı'na dokunun
  • Daha sonra kilit ekranı sayfası , aşağı kaydırın ve seçeneğe dokunun (Kısayollar) Kısayollar.
    Kısayollar seçeneğine tıklayın
  • Bir sonraki sayfada iki seçenek bulacaksınız:sağ kısaltma أو Sağ Kısayol) Ve (sol kısayol أو Sol Kısayol).
    Sol Kısayol ve Sağ Kısayol olmak üzere iki seçenek bulacaksınız.
  • İki kısayoldan herhangi birini değiştirmek istiyorsanız, değiştirmek istediğiniz kısayolu seçin ve listeden uygulamalardan herhangi birini seçin.
    Örneğin: Doğru kısayolu değiştirmek istiyorsanız, sağ kısayola tıklayın ve listeden bir uygulama seçin.
    Doğru kısayolu değiştirmek istiyorsanız, sağ kısayola tıklayın ve listeden bir uygulama seçin.
  • için aynısını yapmalısın sağ kısayol Çok.

İşte bu kadar ve Samsung Galaxy telefonlarında kilit ekranı kısayollarının özelleştirmesini bu şekilde değiştirebilirsiniz (Samsung Galaxy Kilit Ekranı).

Samsung Galaxy kilit ekranı kısayollarını nasıl özelleştireceğinizi bilmek için bu makaleyi yararlı bulacağınızı umuyoruz. Görüş ve deneyimlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

Kilit Ekranı Galaxy Tema

Bu uygulama hakkında

Kilit Ekranı Galaxy S6 Tema dinamik canlı duvar kağıtları efektleri ile harika bir Galaxy S6 Launcher Screen Locker olduğunu. Bu, güzel, güvenli ve özelleştirilebilir.

Kilit Ekran Uygulamalar Özellik:
1. Galaxy S6 Kilit Ekranı, ünlü duman canlı duvar kağıdı gibi güzel Galaxy S6 duvar kağıdı bol.
2. kaydırın kolayca nefis animasyon ve ses ile telefonunuzun kilidini açmak için.
3. Set Pim veya Tuş Kilidi Ekran üzerinden Şifre telefonunuzun güvenlik Kilidi geliştirmek için.
4. Destek sürgülü metin özelleştirmek, sizin Lockscreen kişiselleştirmek için adınızı veya diğer kelimeler kullanabilirsiniz.
Düşen kar ve sihirli bir dokunuş ile ateş böceği uçan 5. Galaxy canlı duvar kağıdı etkisi.

Nasıl Kullanılır:
App ayarlarını açın, ve bunu etkinleştirmek için ""Ekran Enable"" onay kutusunu işaretleyin
Eğer sistem kilidini kullanmak durumunda ""Devre Dışı Bırak System Lock"" tıklayın
3. farklı güzel kökenden geçmek için ""Set Wallpaper"" tıklayın.
Pim modu gerekiyorsa 4. ""Pin Kilidi"" onay kutusunu işaretleyin.

Cihaz uyumluluğu:
Bizim lockscreen Samsung Galaxy S5, Galaxy Not 4, Nexus 7, Nexus 5, HTC One ve Sony Xperia Z cihazınız desteklenmiyor lütfen bize ulaşın gibi yeni cihazlar üzerinde test edilmiştir.

Güncellenme tarihi

7 Mar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası