ağaoğlu my world starland sitesi / Ağaoğlu My World Starland Sitesi, Gül Sk. yol tarifi GPS haritası - Waze

Ağaoğlu My World Starland Sitesi

ağaoğlu my world starland sitesi

MY WORLD ATAŞEHİR

My World Ataşehir, Ağaoğlu'ndaki büyük dönüşümün başlangıcını simgeleyen, Batı Ataşehir'in en büyük alanında yükselen "mega" bir projedir.

My World Ataşehir, bugüne kadar 1 milyon metrekareyi aşan yaşam alanları kuran Ağaoğlu'nun "Yaşam Mimarlığı" misyonunun geldiği ileri aşamayı simgelemektedir.

My World Ataşehir, mimari konsepti kusursuz tasarlanmış, sosyal faaliyetleri sınırsız düşünülmüş, teknolojik altyapısı ve güvenlik donanımı sağlam kurulmuş bir dünyadır.

My World Ataşehir'i oluşturan binalar, daire, dikdörtgen, kare ve üçgen formlarının kullanımıyla şekillendi. Her sitede farklı formdaki birkaç binanın yan yana gelmesiyle tekdüzeliğin kırılması amaçlandı.

Southside, Starland, Equinox, Suncity, Moontown, Diamond, Highpark ve sınırsız hizmetin sunulduğu residence projesi olan Andromeda Residence'dan oluşan My World Ataşehir, Avrupa'nın en büyük ve kapsamlı şehir kulüplerinden biri olan MyClub'World'ün açılması ile birlikte, içinde iken kendinizi başka bir dünyada hissetmekten alıkoyamadığınız, hayalleriniz kadar geniş bir dünya.

Rakamlarla My World Ataşehir;

  • Net m² toplam yaşam alanı
  • Net 32 bin m² bina yerleşimi
  • Net bin m² doğal yaşam alanı
  • 8 mahallede toplam 34 blok
  • 9 farklı bina tipi
  • Toplam daire
  • 67 m² den m²'ye kadar 21 farklı daire seçeneği

ve MY WORLDdünyasının size sundukları;

  • MyClub'World'ün ayrıcalıklı üyeliği funduszeue.info,
  • Açık-kapalı yüzme havuzları,
  • Çocuk parkları,
  • Yürüyüş parkurları,
  • Botanik bahçeleri
  • Tenis ve basketbol sahaları,
  • Toplantı salonları,
  • Kapalı otoparklar,
  • Güvenlik,
  • Eğlence ve Alışveriş Merkezi

 

Ağaoglu My World-Starland Nerede Nasıl Gidilir, Adres Yol Tarifi Haritası

İstanbul Yol Haritası, İstanbul İlçe Haritaları, İstanbul Şehir Haritası, Haritada İstanbul Uydu ve Sokak Görüntüleri, İstanbul Semt Haritası, Kent Haritası


İstanbul Haritası  » Ağaoglu My World-Starland Haritası

Ağaoglu My World-Starland

Adres: Bati Atasehir, İstanbul

Ağaoglu My World-Starland Adresine Yol Tarifi Almak ve Nasıl Giderim Bilgisi İçin Buraya Tıklayınız.
Aşağıdaki haritayı kullanarak Ağaoglu My World-Starland konum olarak nerede bulunduğunu, Ağaoglu My World-Starland haritadaki yerini görmekle birlikte nereye yakın olduğunu görebilir ve bulunduğunuz yerden ( il, ilçe veya mahallenizden ) yol tarifi alabilirsiniz.

Ağaoglu My World-Starland Haritası



Online Ağaoglu My World-Starland Haritası Kullanımı

Şu an "Ağaoglu My World-Starland Haritası" sayfasındasınız. Ağaoglu My World-Starland haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Ağaoglu My World-Starland Google haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de Ağaoglu My World-Starland haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Sağ üstteki bölümden Ağaoglu My World-Starland Google haritasını, uydu ya da arazi haritası olarak görüntüleyebilirsiniz.
Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.


Ağaoglu My World-Starland haritasına yakın yerler listesi


İstanbuldaki Üniversiteler ve Kampüsleri
İstanbuldaki Önemli Tarihi Müzeler
İstanbul Alışveriş Merkezleri, AVM Rehberi
İstanbuldaki Hastaneler, Devlet ve Özel Hastane Rehberi
Üniversite Yurtları, Özel Öğrenci Yurtları Rehberi
İstanbul Metrobüs Geçiş Durakları

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek

Ataşehir bölgesinde 6 bini aşkın konut üreten Ağaoğlu Şirketler Grubu, seçkin emlakçılarla, müşteriden komisyon almamak koşuluyla işbirliği yapmaya karar verdiğini açıkladı. Ataşehir bölgesinde faaliyet gösteren 89 Emlakçının, Ağaoğlu projelerinde ancak ikinci elden satış yapabilmekten şikâyetleri üzerine, bundan sonra, Ataşehir'deki seçkin emlakçıların birinci elden satış yapmaları, projeler üzerinden potansiyellerini değerlendirmeleri kararını alan Ağaoğlu Şirketler Grubu, 5 Temmuz'da emlakçılarla bir toplantı yaparak yol ve yöntemlerini tartıştı. Ataşehir'de My Towerland, My Prestige, My World gibi projeleriyle öne çıkan Ağaoğlu, son düzenlemeyle emlakçı, alıcı ve Ağaoğlu arasında ki diyaloğu artırmak ve mutlu işbirlikleri yapmak hedefinde. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Genel Müdür Hasan Rahvalı'nın da katıldığı toplantıda, Ataşehir'in seçkin emlak ofislerinin yöneticileri düşüncelerini dile getirdi. Ağaoğlu Genel Müdürlüğü terasında kokteylle başlayan toplantıda konuşan Hasan Rahvalı, "İstanbul'un en seçkin yerleşim alanlarından biri durumuna gelen Ataşehir'de faaliyet gösteren emlakçılarla sinerji yaratmak, eldeki portföyü genişletmek, pastayı büyütmek düşüncesiyle" hareket ettiklerini belirtti.

EmlakJet Haber

Ataşehir bölgesinde 6 bini aşkın konut üreten Ağaoğlu Şirketler Grubu, seçkin emlakçılarla, müşteriden komisyon almamak koşuluyla işbirliği yapmaya karar verdiğini açıkladı.

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek

Ataşehir bölgesinde faaliyet gösteren 89 Emlakçının, Ağaoğlu projelerinde ancak ikinci elden satış yapabilmekten şikâyetleri üzerine, bundan sonra, Ataşehir\'deki seçkin emlakçıların birinci elden satış yapmaları, projeler üzerinden potansiyellerini değerlendirmeleri kararını alan Ağaoğlu Şirketler Grubu, 5 Temmuz\'da emlakçılarla bir toplantı yaparak yol ve yöntemlerini tartıştı.

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek_1

Ataşehir\'de My Towerland, My Prestige, My World gibi projeleriyle öne çıkan Ağaoğlu, son düzenlemeyle emlakçı, alıcı ve Ağaoğlu arasında ki diyaloğu artırmak ve mutlu işbirlikleri yapmak hedefinde.

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek_2

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Genel Müdür Hasan Rahvalı\'nın da katıldığı toplantıda, Ataşehir\'in seçkin emlak ofislerinin yöneticileri düşüncelerini dile getirdi.

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek_3

Ağaoğlu Genel Müdürlüğü terasında kokteylle başlayan toplantıda konuşan Hasan Rahvalı, \"İstanbul\'un en seçkin yerleşim alanlarından biri durumuna gelen Ataşehir\'de faaliyet gösteren emlakçılarla sinerji yaratmak, eldeki portföyü genişletmek, pastayı büyütmek düşüncesiyle\" hareket ettiklerini belirtti.

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek_4

Ağaoğlu Genel Müdürlüğü terasında kokteylle başlayan toplantıda konuşan Hasan Rahvalı, \"İstanbul\'un en seçkin yerleşim alanlarından biri durumuna gelen Ataşehir\'de faaliyet gösteren emlakçılarla sinerji yaratmak, eldeki portföyü genişletmek, pastayı büyütmek düşüncesiyle\" hareket ettiklerini belirtti.

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek_5

Ağaoğlu My Towerland Ataşehir Projesi.

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek_6

Ağaoğlu My World Projesi Ataşehir.

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek_7

Ağaoğlu My World Andromeda Ataşehir.

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek_8

Ağaoğlu My World Highpark Projesi Ataşehir.

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek_9

Ağaoğlu My World Moontown Projesi Ataşehir.

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek_10

Ağaoğlu My World Starland Projesi Ataşehir.

Ağaoğlu Ataşehir'de Emlakçılarla Ortak Hareket Edecek_11

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası