iphone 5 şifre kaldırma / Bilgisayar Olmadan iPhone 5 ve 5s Parolasını Atlama 2022

Iphone 5 Şifre Kaldırma

iphone 5 şifre kaldırma

Bilgisayar Olmadan iPhone 5 ve 5s Parolasını Atlama 2023

Lisa OuTarafından güncellendi Lisa Ou/ 18 Haziran 2021 16:30

Parola, iPhone'unuzdaki gizliliği ve çeşitli iOS verilerini korumak için kullanılan temel güvenli işlevlerden biridir. iPhone 5'lerden beri Apple, kullanıcıların iPhone'a hızlı bir şekilde erişmelerine yardımcı olmak için Touch ID'yi getirdi. Ayrıca iPhone X, iPhone 11 ve iPhone 12 gibi yeni iPhone modellerinde, kilidini açmak için Face ID'ye de güvenebilirsiniz. Ekran kilidi parolası, özellikle aygıtınız yüzünüzü veya parmak izinizi tanıyamadığında iPhone'un kilidini açmanın hala sağlam bir yoludur.

Bu yayın esas olarak hakkında konuşacak iPhone 5 ve 5s şifresini bilgisayar olmadan nasıl atlayabilirim.

iPhone 5 ve iPhone 5s gibi eski iOS cihazınızın mevcut şifresini unutmanız oldukça can sıkıcı bir durum. Bu iPhone'u uzun süre kullanamayabilirsiniz ve kilitli kalabilirsiniz. Bunu göz önünde bulundurarak, bilgisayarlı veya bilgisayarsız iPhone 2 ve iPhone 5s şifresini atlamanıza yardımcı olacak 5 etkili yolu paylaşmak istiyoruz.

Bilgisayar Olmadan iPhone 5 ve 5s Parolasını Atlama 2022
kılavuz

Rehber Listesi

Bölüm 1. Bilgisayar Olmadan iPhone 5 ve 5s Parolasını Atlamak için Uygulamamı Bul

Normalde, mevcut yöntemlerin çoğu bir bilgisayara ihtiyaç duyar. iPhone'unuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın ve şifresini kaldırın. Etrafta bir bilgisayarınız yoksa ve yine de iPhone'un kilidini aç, güvenebilirsin IPhone'umu Bul için iPhone kilit ekranı şifresini atla. Bu yöntem, iPhone veya iPad gibi başka bir iOS cihazı gerektirir.

1. AdımBaşka bir iOS cihazında şuraya gidin: App Store ve ücretsiz yükleyin Benim Bul uygulama. Zaten yüklediyseniz, App Store'a gidip öğesine dokunabilirsiniz. Açılış.

2. AdımBu uygulamayı açın ve Apple Kimliğiniz ve şifrenizle giriş yapın. Dokunmak Cihazlar ve ardından aynı Apple hesabına bağlı tüm iOS cihazlarınızı haritada kolaylıkla görebilirsiniz.

uygulamamı bul'da iphone'u seç

3. AdımCihazlar listesinde, şifresini atlamak istediğiniz iPhone 5 veya iPhone 5'lerinizi seçin. bulmak için aşağı kaydırın Bu Cihazı Sil seçeneği, üzerine dokunun. şimdi alırsın Iphone'u temizle Komut istemi. Üzerine dokunun Devam et devam etmek için düğmeye basın. Ardından telefon numaranızı girebilir ve işleminizi onaylamak için talimatları takip edebilirsiniz.

uygulamamı bul ile iphone şifresini atla

Sildikten sonra iPhone 5 veya iPhone 5s'inize geri dönebilir ve yepyeni bir cihaz olarak kurabilirsiniz. Herhangi bir şifre olmadan doğrudan erişebilir ve kullanabilirsiniz.

Bölüm 2. iPhone 5 ve 5s Parolasını Atlamanın Daha İyi Yolu

Bu yöntem, bir bilgisayarla iPhone 5 ve iPhone 5s parolasını atlamanıza yardımcı olacaktır.

Burada, güvenilir bir iOS şifre kaldırma aracını şiddetle tavsiye ediyoruz, iOS Kilit AçıcıiPhone parolasını atlamanız için. 4 haneli şifre, 6 haneli şifre, Face ID, Touch ID, iOS cihazınızdaki tüm şifreleri kaldırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Ekran Saati şifresi ve kısıtlama şifresiVe daha fazlası.

  1. iPhone 5 ve iPhone 5s parolasını kaldırın veya atlayın.
  2. Unutulan iPhone ekran kilidi parolasını silin ve iPhone'u yepyeni duruma sıfırlayın.
  3. Bozuk, kilitli veya yanıt vermeyen iPhone, iPad ve iPod touch'ta Apple kimliğini ve parolayı kaldırın.
  4. Touch ID, Face ID'nin kilidini açın ve tüm iOS cihaz modellerini ve iOS sürümlerini destekleyin.
FoneLab iOS Kilit Açıcı
FoneLab iOS Kilit Açıcı

FoneLab iPhone ekranının kilidini açmanıza yardımcı olur, Apple Kimliğini veya şifresini kaldırır, Ekran süresini veya kısıtlama şifresini saniyeler içinde kaldırır.

  • İPhone ekranının kilidini açmanıza yardımcı olur.
  • Apple Kimliğini veya parolasını kaldırır.
  • Ekran süresini veya kısıtlama şifresini saniyeler içinde kaldırın.

Bedava indirBedava indirDaha fazla bilgi edin

1. AdımBu iPhone parola temizleme yazılımını bilgisayarınıza ücretsiz indirin, kurun ve çalıştırın. Ana arayüzde 3 ana özellik listelenmiştir, Parolayı Sil, Apple kimliğini kaldır, ve Ekran ZAMANI. Ne zaman iPhone şifresini unut, ilkini seçebilirsiniz.

unlocker arayüzü

2. AdımTıkla Başlama düğmesine basın ve iPhone 5/5s'inizi bir USB kablosuyla bilgisayara bağlayın.

iphone'u bağla şifreyi sil

3. AdımBaşarıyla bağlandıktan sonra, bu cihazla ilgili bazı temel bilgilerin arayüzde listelendiğini görebilirsiniz. Algılanan iPhone bilgilerinin doğru olduğundan emin olun ve tıklayın. Başlama harekete geçmek için

iphone 5 bilgilerini onayla

4. AdımBir ürün yazılımı paketi indirmeniz gerekir. Bundan sonra, sadece basit bir tıklama Kilidini açmak iPhone 5 şifrenizi kolaylıkla atlamak için düğmeye basın.

donanım yazılımı başarıyla indirildi

Bölüm 3. iPhone Parolasını Atlamayla İlgili SSS

Soru 1. iPhone 5'i Kurtarma Moduna nasıl geçirebilirim?

iTunes'a Bağlan ekranını görene kadar Ana Sayfa ve Güç/Üst düğmelerini aynı anda basılı tutun. İPhone 5'inizi bilgisayara bağlayın ve iTunes'u başlatın. Şimdi iTunes, iPhone 5'inizin Kurtarma Modunda olduğunu soracaktır.

Soru 2. iPhone'unuzu bilgisayar olmadan nasıl sıfırlayabilirsiniz?

Doğrudan iOS cihazınızda bir sıfırlama gerçekleştirebilirsiniz. Ayarlar uygulamasına gidin, Sıfırla'yı seçin ve ardından bunu yapmak için belirli sıfırlama seçeneğine dokunun.

Soru 3. Siri ile iPhone şifresini atlamak mümkün müdür?

İPhone'unuz iOS 8.0 ila iOS 10.1 çalıştırıyorsa, iPhone ekran kilidi şifresini atlamak için Siri'nin yardımını alabilirsiniz. Siri'yi etkinleştirmek için Ana Ekran düğmesini basılı tutabilirsiniz. Sizi Saat gibi bir uygulamaya yönlendirmek için Siri'yi kullanın. Ardından, bir mesaj göndermek ve iPhone'unuzda başka bir uygulama açmak için Paylaş özelliğine güvenin. Bu tür işlemlerle nihayet iPhone'unuza girebilir ve şifresini atlayabilirsiniz. Ancak bu yöntem, iPhone parolasını atlamanın güvenli bir yolu değildir. Eğer merhaba Siri çalışmıyor, sorununuzu çözmek için başka yollar aramalısınız.

Soru 4. iPhone'u fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra ne yapmalı?

Bilgisayar olmadan iPhone'un kilidini nasıl açacağınızı bilmek ister misiniz? Bu sayfayı okuduktan sonra iPhone 5 & 5s şifresini bilgisayar olmadan atlamak için detaylı bir rehberi takip edebilirsiniz. Ayrıca, iPhone'unuzun kilidini veri kaybı olmadan açmanız için daha iyi bir yol önerilir.

FoneLab iOS Kilit Açıcı
FoneLab iOS Kilit Açıcı

FoneLab iPhone ekranının kilidini açmanıza yardımcı olur, Apple Kimliğini veya şifresini kaldırır, Ekran süresini veya kısıtlama şifresini saniyeler içinde kaldırır.

  • İPhone ekranının kilidini açmanıza yardımcı olur.
  • Apple Kimliğini veya parolasını kaldırır.
  • Ekran süresini veya kısıtlama şifresini saniyeler içinde kaldırın.

Bedava indirBedava indirDaha fazla bilgi edin

Sonuç

Bu gönderi, iPhone'u parola olmadan fabrika ayarlarına sıfırlamanın 3 yararlı yolunu paylaşıyor. Sıfırlamadan sonra Apple Kimliğinizi ve ilgili parolasını unutmayın. Dahası, bazı değerli veri kaybı durumunda, daha iyi olur iPhone verilerini yedekle zamandan zamana.

Son zamanlarda sıkça duyulan ve haberleri yapılan Apple ile FBI arasındaki gerilime söz konusu olan “kilit kırma” mevzusu hayli ses getirmişti. Facebook, Twitter ve Google gibi internet devlerinin de bu konuda Apple’ın yanında olması, şirketin bu konudaki kararlı vizyonunu devam ettirmede rol almıştı.

İşte bu çok tartışılan mevzunun aslında hiçte mahkemelere taşınmadan basitçe halledilebileceği ortaya çıktı. Üstelik ek bir program veya hacker olmaya gerek kalmadan…

Hemen nasıl yapılır ile ilgili kısıma gelelim:

iphone-kilit-kirma1

1- iPhone kilit ekranını açmak için ekranı kaydırın ve sonra “Vazgeç” butonuna basın.

2- Home (Ana Ekran) tuşuna basılı tutarak Siri’yi açın ve o’na “Saat kaç?” diyerek saati sorun.

3- Saati gösterdiğinde saat simgesinin üzerine dokunun ve açılan kısımda sağ üst taraftaki + (artı) simgesine dokunun.

iphone-kilit-kirma2

4- Bu açılan bölüm yeni bir saat ekleme bölümü, arama kutusuna iPhoneHaber yazın. Bu şekilde bir saat olmadığı için saati göstermeyecek, şimdi iPhoneHaber yazısının uzun dokunun yada çift dokunun, paylaş butonu çıkacaktır.

5- Paylaş butonuna girdikten sonra “Mesaj gönder” kısmını seçin ve gönderilecek kişi yerine “iPhoneHaber” yazın.

6- Yazdığınız “iPhoneHaber” yazısına yine uzun basılı tutun ve “Yeni Kişi Yarat” seçeneğine seçin. “Fotoğraf Ekle” butonunu seçtikten sonra, “Fotoğraf Seç” kısmını seçerek Fotoğraflara giriyoruz.

iphone-kilit-kirma3

Hepsi bu kadar, artık iPhone’a şifresini girmeden kullanabilirsiniz…

 

 Sponsor 

iPhone şifresini (passcode) unuttum, nasıl sıfırlarım?” “iPhone şifresini unuttum, ne yapmalıyım?”, “iPhone devre dışı, iTunes’a bağlayın” Bu blog yazımızda iPhone şifresini unuttuysanız yapmanız gerekenlerden bahsedeceğiz. iPhone şifresini sıfırlama, iPhone şifresini kaldırma, iPhone şifresini - bir anlamda - kırmanın yolunu adım adım gösteriyoruz. Popüler iPhone kilit kaldırma programı dr. fone - Unlock (iOS) da incelememizde yer alıyor.

İster seneler öncesinin iPhone’unu kullanın, ister Touch ID veya Face ID özellikli iPhone kullanın, Apple tarafından varsayılan güvenlik seçeneği parola (passcode) olarak belirlenmiştir. Olur da iPhone parmak izinizi tanımaz, yüzünüzü algılamazsa veyahut yeniden başlatırsanız şifrenizi girip kullanmaya devam edersiniz. iPhone’un açılış şifresini isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. İster 4 haneli basit bir parola, ister hem rakam hem de harflerden oluşan son derece güçlü bir parola seçebilirsiniz. Tavsiye edilen güçlü parola olmasına karşın çok az kullanıcı 4 haneli basit parolayı seçer. Çünkü hatırlaması kolaydır lakin acil bir durum, panik, telaş halinde bu basit parolayı bile unutabilirsiniz. Peki, iPhone şifresini unutma durumunda ne yapmak gerekir? iPhone şifresi nasıl iptal edilir?iPhone şifresi nasıl değiştirilir? İşte iPhone şifresini unuttuysanız yapmanız gerekenler:

iPhone Ekran Kilidi Şifresi Kaldırma (iOS Unlock Tool ile)

Bilgisayarınızda iTunes yüklü değilse, iCloud’a erişiminiz yoksa, Siri’yi de kullanmıyorsanız iPhone açılış şifresini kaldırmanın tek yolu; iPhone kilit kaldırma programlarını kullanmak. iPhone kilit kaldırma araçları arasında en bilineni, güvenilir olanı ve işe yarayanı, tavsiyemiz; dr. fone - Unlock (iOS). Hem Windows hem de Mac için indirilebilir. iPhone, iPad ve iPod Touch yani tüm iOS cihazlarla çalışıyor. Son iOS sürümüyle de tamamen uyumlu.

  • dr. fone programını açıp “Unlock” seçeneğini tıklıyorsunuz.

  • iPhone’unuzu Lightning kablosuyla bilgisayarınıza bağlıyorsunuz ve sonraki ekranda “Start”a tıklıyorsunuz.

  • Yeni pencerede iPhone’unuzu DFU moda nasıl alacağınız gösteriliyor. Cihazınızı DFU moda alıp “Start” ile geçiyorsunuz.


  • Sonraki adımda dr. fone yazılımı iPhone’unuzun model ve yazılımını tespit ediyor. (Burada yanlış bir bilgi görürseniz elle seçebiliyorsunuz.) Download’a tıkladığınızda iPhone’unuz için en güncel yazılım indirilmeye başlıyor. (Cihazınıza uygun son iOS sürümünü halihazırda indirdiyseniz bu pencere hemen altta “Select” seçeneğiyle .ipsw dosyasını gösterirseniz indirme işlemini beklemezsiniz.)

  • Yazılım dosyası indirildiğinde dr.fone iPhone’unuzun parolasını silmek için onayınızı istiyor. “Unlock Now”a tıkladığınızda iPhone'unuzdaki verilerin silineceğine dair bir uyarı karşınıza çıkıyor.

  • Birkaç dakika bekleyişin ardından kilit ekranının tamamen kaldırılığına dair bir ileti gösteriliyor.

iPhone Ekran Kilidi Şifresi Kaldırma (iTunes ile)

iPhone şifresini girmeden kilidini açmanın, iPhone ekran kilidi şifresinin 10 kez hatalı girilmesi durumunda çıkan “iPhone devre dışı, iTunes’a bağlayın.” sorununun çözmenin en basit yolu; iTunes. iOS cihazınızı daha önce iTunes ile eşitlediyseniz bu yöntem işe yarar. İzlemeniz gereken adımlar şöyle:

  • iPhone’unuzu Lightning kablosuyla iTunes’a bağlıyorsunuz.
  • iTunes’da sol üstte iPhone/iPad simgesine tıklayıp Özet ekranına geliyorsunuz.
  • “iPhone’a Geri Yükle”ye tıklıyorsunuz.

  • Sonraki ekran cihazın fabrika ayarlarına döndürüleceği, tüm verilerin silineceği uyarısı çıkıyor. "Geri Yükle" ile devam ediyorsunuz.
  • iPhone yazılım güncelleme ekranını ileri ile geçiyorsunuz.
  • iTunes, en güncel iOS sürümünü indirmeye başlıyor.

iPhone Ekran Kilidi Şifresi Kaldırma (iPhone'u Bul ile)

iPhone’u Bul’u kullanarak iPhone’unuzun kilit ekranı şifresini kaldırabilirsiniz. İzleyeceğiniz adımlar:

  • icloud.com/find adresine gidiyorsunuz.
  • Sonrasında Tüm Aygıtlar seçeneğini seçmeniz gerekiyor. iPhone’unuz için iPhone’u Bul’u etkinleştirdiyseniz burada cihazınızı göreceksiniz. iPhone’u Sil’e tıkladığınızda tüm verileriniz uçup gidecek ve ekran kilidi şifresi de kalkmış olacak.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası