happy wheels 4 indir / Happy Wheels Hileli apk indir - Happy Wheels Mod Apk Android için ücretsiz.

Happy Wheels 4 Indir

happy wheels 4 indir

Softonic incelemesi

Aynı Anda Kanlı ve Eğlenceli Bir Yarış Oyunu

Happy Wheels, fizik, sersemlik ve kanı bir araya getiriyor. Arsa, bitiş çizgisine ulaşmak için ölümcül tuzaklarla Segway'inde hareket eden bir adamın etrafında dönüyor. Bu benzersiz oyun, her seviye farklı bir karakter sunan birden fazla seviye içerir. Çeşitli seviyeler, oyuncuları uyuklayan tuzak için benzersiz düzenler ve çoklu sürprizler sunar. Kahraman, oldukça garip bir şekilde ciddi bir fiziksel zarara uğrar, ancak ilerlemeye devam eder. Aslında Segway dağıldıktan sonra bile sürünüyor. Oyun tam anlamıyla kanlı bir karmaşa, ama yine de oldukça eğlenceli.

AVANTAJLAR

  • Kanlı eğlenceli bir şekilde
  • Tüm seviyelere en baştan erişilebilir
  • Ücretsiz gülüşler sunar
  • Derin öğrenme eğrileri yok

DEZAVANTAJLAR

  • Ebeveyn takdiri önerilir
  • Fizik motoru daha iyi olabilir
  • Sınırlı karakterler
  • Sinir bozucu reklamlar

Happy Wheels ilginç bir fizik tabanlı beceri oyunudur.

Can Erdil Şentürk

Can Erdil Şentürk -

Happy Wheels Türkçe ismiyle de Mutlu Tekerler mobil cihazlarda büyük beğeni toplayan fizik tabanlı beceri oyununun bilgisayar versiyonudur. Windows ve iOS platformları için yayınlanan başarılı oyun, basit grafikleri ve eğlenceli oynanışları ile beğenileri topladı. Yüzbinlerce oyuncu tarafından sevilen yapım, keyifli oynanışı ile oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor. Yapım Türkçe dil desteği sayesinde Türkçe olarak da indiriliyor.

Happy Wheels Özellikleri

  • Basit grafikler,
  • Türkçe dil desteği,
  • Windows ve iOS sürüm,
  • Basit oynanış,
  • Eğlence yüklü yapı,
  • Fizik tabanlı oynanış,

Bu sayfadan Happy Wheels indirdikten sonra, yükleme yapmadan hemen oynayabilirsiniz. Saçma ve bir o kadar da eğlenceli olmaya başarabilen bir beceri oyunu olan Happy Wheels'de tekerleklere sahip araçlar üzerinde yolculuk ediyoruz. Oyunda bize farklı kahramanlardan birini seçebilme imkanı veriliyor. Kahramanımızı seçtikten sonra özel olarak tasarlanmış bölümlerde manevra kabiliyetimizi konuşturuyoruz. Oyunda kullandığımız araçlar tekerlekli sandalye, tek kişilik tekerlekli kaykaylar gibi ilginç araçlar. Bu araçlarla yol alırken temel amacımız ise devrilmemek, kaza yapmamak, çukurlara ve tuzaklara takılmadan bölüm sonuna ulaşfunduszeue.infoğımız yanlış hareketler kahramanımızın kolunun bacağının kopmasına ve kanlı kazalar ortaya çıkmasına neden oluyor.

Happy Wheels'in fizik tabanlı oynanış yapısında kahramanımız ragdoll fizik kurallarına göre tepki veriyor. Yani kahramanlarımızın kol ve bacakları gibi uzuvları serbestçe sallanabiliyor ve kahramanımız taklalar atabiliyor. Happy Wheels basit 2 boyutlu grafiklere sahip olsa da oyunda yapacağınız saçmalıklar eğlenmeniz için yeterli oluyor.

Happy Wheels İndir

Basit grafiklerin ve zengin içeriklerin yer aldığı oyun, ücretsiz olarak karşımıza çıktı. Gerçeklikten uzak olan yapım, basit oynanışı ile kitlesini artırdı. Yer yer indirmelerini artırmaya devam eden başarılı simülasyon oyunu, bir nevi beceri oyunu olark karşımıza çıktı.

Happy Wheels'i bilgisayarınızda çalıştırabilmek için şu adımları takip etmelisiniz:

  • Bu sayfa üzerinden indireceğiniz .zip formatlı arşiv dosyasını Winrar veya benzeri bir arşiv yöneticisi kullanarak açın
  • Arşiv dosyasının içerisindeki .swf uzantılı dosyayı açık olan internet tarayıcınız üzerine sürükleyin ve bırakın, böylece oyun yüklenmeye başlayacaktır

Happy Wheels Apk 6

Happy Wheels v BÖLÜM HİLELİ APK, zor ve uğraştıran oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını James Bonacci’nin üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz zorlu yol üstünde daima ileri doğru gitmek, engelleri aşmak ve bölüm sonuna ulaşmaktır. Happy Wheels içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani tüm bölümlerin kilidi açık, sıkıcı reklamlar kaldırılmış olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz karakteri tüm bölümlerde kullanabilirsiniz. Aşılması güç tepeler, tuzaklar, komik karakterler ve dahası sizleri bekliyor. Happy Wheels v sürümünde yeni seviyeler eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Happy Wheels Play Store’da &#;den fazla indirilmiştir. Android için sunulan resmi oyundur.

«Oyuna Devam»

Happy Wheels Apk İndir &#; Kilitsiz Hileli Mod

Son Yazılar

Android SimülasyonAndroid AksiyonAndroid KlasikAndroid SimülasyonAndroid AksiyonAndroid RolAndroid AksiyonAndroid YarışAndroid Simülasyon

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası