msü kayıtlar / MSÜ SINAVI NE ZAMAN? MSÜ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Msü Kayıtlar

msü kayıtlar

MS&#; sınavı ne zaman, başvuru &#;creti ne kadar?

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak (Çifte vatandaşlığı olan adaylar (uyruğundan biri TC olan çift uyruklular) sınava başvurabilirler ancak Harp Okulları/Astsubay Meslek Yüksekokullarından mezun olacakları tarihe kadar diğer vatandaşlıklarından vazgeçmeleri gerekeceğini göz önünde bulundurmalıdırlar.).


2) Harp Okullarına (HO) kadın ve erkek, Astsubay Meslek Yüksekokullarına (Asb. MYO) sadece erkek öğrenci alınacaktır.


3) Gün ve aya bakılmaksızın Harp Okulları için en fazla 20 (yirmi) yaşında olmak (01 Ocak ve sonrası doğumlu), Astsubay Meslek Yüksekokulları için en fazla 21 (yirmibir) yaşında olmak. (01 Ocak ve sonrası doğumlu) Yaş hesabı, içinde bulunulan yıldan doğum yılı çıkarılarak hesap edilecektir. Çıkarma işlemi sonucunda elde edilen rakam Harp Okulları için 20, Astsubay Meslek Yüksekokulları için 21 ve daha küçük olmalıdır. Kadın öğrenciler, sadece Harp Okullarına (HO) alınacağından kadın öğrencilerin, en fazla 20 (yirmi) yaşında olmaları ( ve sonrası doğumlu) gerekmektedir.


4) Lise ve dengi okulların son sınıfında öğrenciliği devam edenler için yılında Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokullarının kesin kayıt işlemlerinin son tarihine kadar mezun olmak veya dönemine bakılmaksızın ve yılında mezun olmak (Daha önceki yıllarda mezun olanlar başvuramazlar.). Lise ve dengi okulların tamamından bu maddede belirtilen tarihlerde mezun olan/mezun olabilecek tüm adayların başvuru yapmalarında herhangi bir engel bulunmamaktadır. yılı ve öncesi bir ortaöğretim kurumundan mezun olanların başvuru yapmaları sistem tarafından engellenecektir (MEB e-Okulda birden fazla ortaöğretim bilgisi olup bunlardan herhangi biri ve öncesi mezun durumda olanlar dâhil).


5) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokullarına başvuru için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 19 Mart tarihinde yapılacak Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (MSÜ) katılmış ve bu sınavdan Milli Savunma Bakanlığınca belirlenecek olan çağrı taban puanını almış olmak.


6) ÖSYM Başkanlığınca yapılacak Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (MSÜ) katılan adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini, Milli Savunma Bakanlığı tarafından adaylara duyurulacak tarihler arasında funduszeue.info internet adresine girerek yapmaları gerekmektedir (Belirtilen süre içerisinde internet sitesi üzerinden tercihini yapmayan adaylar, 2’nci seçim aşamalarına çağrılmayacaklardır.).


7) Aday yerleştirme işlemlerine esas olmak üzere;
a) Harp Okulları için ÖSYM Başkanlığınca yapılacak olan YKS Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile YKS Alan Yeterlilik Testlerine (AYT) katılmış, YKS Sayısal, Eşit Ağırlık ve Sözel Puan türünden MSÜ’nün teklifi doğrultusunda Milli Savunma Bakanlığınca belirlenmiş taban puan türünü almış olmak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MSÜ Kayıtları 09/02/ Tarihine Kadar Devam Edecektir.

MSÜ Kayıtları 09/02/ Tarihine Kadar Devam Edecektir.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı

MSÜ KAYITLARI DEVAM ETMEKTEDİR. 

KAYITLAR OKULUMUZDAN YAPILMAKTADIR.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı

MSÜ

BAŞVURU TARİHLERİ         

SINAV TARÄ°HÄ°:

SINAV /SONUÇ TARİHLERİ 

Milli Savunma Bakanlığı ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) arasında 29 Aralık tarihinde imzalanan Protokol uyarınca, eğitim-öğretim yılında Milli Savunma Bakanlığınca 2'nci Seçim Aşamalarına çağrılacak askeri öğrenci adaylarını tespit etmek amacına yönelik sınav, ÖSYM tarafından yapılacak ve değerlendirilecektir. Bu kılavuz sınavla ilgili başvuru, sınav ve sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ile Harp Okulları/Meslek Yüksekokulları 2'nci Seçim Aşamaları Tercih İşlemleri, 2'nci Seçim Aşamaları ve Aday Yerleştirme esaslarını kapsamaktadır. Sınava başvuran adaylar Kılavuzda ve ilgili mevzuatta yer alan düzenlemeleri kabul etmiş sayılırlar. sayılı Kanun'un 7. maddesinin 5. fıkrası gereği sınav ile ilgili açıklama ve duyurular, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığının internet sayfasında, 2'nci Seçim Aşamaları ve Aday Yerleştirme İşlemleriyle ilgili açıklama ve duyurular Milli Savunma Bakanlığının internet sayfasında yapılacaktır. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmündedir. ÖSYM tarafından sınavla ilgili olarak alınan yeni kararlar ve gerekli görülen değişikliklere ilişkin bilgiler, ÖSYM'nin internet sayfasından kamuoyuna duyurulacaktır. Bu nedenle ilgililerin ÖSYM'nin internet sayfasını sık sık kontrol etmeleri yararlarına olacaktır.

BAŞVURU SÜRESİ : 13 Ocak-9 Şubat (Sınav ücreti ödeme için son gün, 10 Şubat )

SINAV TARİHİ : 2 Nisan SINAV SAATİ VE SÜRESİ : , dakika

SINAV ÜCRETİ : ,00 TL GEÇ BAŞVURU GÜNÜ : Mart (Geç Başvuru Gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, aynı gün ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartıyla ödenmelidir.)

DİKKAT: Kılavuzda yer alan ücretlerin dışında; hizmet ücreti, yeniden şifre edinme, sonuçlara veya sorulara itiraz, belge çıkarma vb. nedenlerle, adaylardan alınacak diğer ücretler, ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından belirlenir ve ÖSYM'nin internet sayfasından kamuoyuna duyurulur. Başvuru merkezleri ve bankalar tarafından, bu kılavuzda ve ÖSYM'nin internet sayfasında belirtilen ücretlerin dışında herhangi bir işlem için adaylardan ücret talep edilemez. Başvurusunu yapmayan veya başvurusu geçersiz sayılan/iptal edilen veya silinen, sınava girmeyen veya giremeyen, sınava alınmayan veya sınavdan çıkarılan, sınavda başarı sağlayamayan veya sınavı geçersiz sayılan, ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran veya aynı işlem için birden fazla ödeme yapmış olan adayların ödedikleri ücretler iade edilmez/devredilmez. Ücretlerin doğru/yanlış yatırılmasının sorumluluğu adaya aittir. Başvuru merkezleri tarafından başvuru işlemini yapan adaydan sadece başvuru hizmeti ücreti alınır, verilen şifre için ayrıca ücret alınmaz. ÖSYM Yönetim Kurulunun tarihli kararı gereği; şehit eşi, şehit çocuğu, gazi, gazi eşi ile gazi çocuklarından başvuru hizmeti ücreti ile sınav ücreti alınmaz. ADRES (ÖSYM) ÖSYM Başkanlığı Bilkent-ANKARA Başvuru, sınav ve sınav sonuçları konusunda gönderilecek her tür dilekçeler için: ÖSYM Sınav Hizmetleri Daire Başkanlığı Bilkent-ANKARA ÖSYM İnternet Adresi: funduszeue.info Aday İşlemleri Sistemi (Başvuru, bilgi kontrol, değişiklik, düzeltme vb.): funduszeue.info Sonuçlar İçin İnternet Adresi: funduszeue.info Çağrı Merkezi Telefon Numarası: ÖSYM ( 67 96) ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri: ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinin adres ve iletişim bilgileri ÖSYM'nin funduszeue.info internet adresinde yer almaktadır.

BAŞVURU VE GİRİŞ KOŞULLARI İLE İLGİLİ DANIŞMA İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİ MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı Telefon : () 05 43 Kara Harp Okulu Telefon : () 75 58 Deniz Harp Okulu Telefon : () 26 30 Hava Harp Okulu Telefon : () 28 30 - (0 ) 24 90 Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu Telefon : () 23 50 (Dahili: ) Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu Telefon : () (Dahili: ) Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu Telefon : () 16 00 (Dahili /) Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu Telefon : ()

Kaynak: ÖSYM

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası