ertuğrul çekim yeri / Diriliş Ertuğrul'un yeni sezondaki adresi belli oldu - Magazin Haberleri

Ertuğrul Çekim Yeri

ertuğrul çekim yeri

Önümüzdeki sene ismi ve konsepti değişecek olan Diriliş Ertuğrul funduszeue.info çekim yeri belli oldu. Oyuncu kadrosunda büyük değişikliğe giden ve bu sene geç başlayan Diriliş Ertuğrul yeni seti görenleri şaşkına çevirdi. Peki Diriliş bu sezon nerede çekiliyor. Engin Altan Düzyatan, Hande Soral, İlker Aksum gibi isimlerin yer aldığı TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğul seti ve yeni görüntüleri haberimizde

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, Tekden Film ve Bozdağ Film Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bozdağ, TRT yöneticileri, Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete’nin aralarında bulunduğu oyuncular katıldı.

Diriliş Ertuğrul Seti

Yeni sezonda yeni set ile sevenlerinin karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul'un bazı bölümlerinin İstanbul’da Beykoz ve Riva civarlarında çekiliyor. 

Diriliş Ertuğrul 5 sezonun geç başlamasının sebebi ise yeni setinin değişimi uzun sürmesi oldu. Riva’daki plato, asıllarına uygun şekilde yapılan metrekarelik Süleyman Şah otağı ve 35 adet çadırla birlikte toplam m2 alanda kuruldu.

Diriliş Ertuğrul Çekim Yeri
Diriliş “Ertuğrul” set alanında ayrıca 12 adet değişik ebatlarda oba dükkanları, 1 adet kilimhane, otağ meydanı ve talimhane yer alıyor. Beykoz Kundura Fabrikası’nda m2’lik kapalı alana Halep, Halep Sarayı, arz odası, konuk odaları, koridorlar, zindanlar, Karatoygar mekanı, Selçuklu kasrı, Tapınakçılar salon ve odaları, tekke ve çadır içleri yapıldı. Yine Kundura Fabrikası’ndaki m2’lik açık alana Halep Çarşısı, kale içi, Süleyman Şah çadır içi, tapınakçıların zindanı, koridoru ve ibadethanesi inşa edildi.

Önümüzdeki sezon Diriliş Osman'ın başlamasıyla birlikte dizi setinde yine ciddi değişiklikler yapılacağı ön görülüyor.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sosyal medya hesabından oyuncu Burak Özçivit ile fotoğrafını paylaşan Bozdağ "Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen "Diriliş Ertuğrul" dizisi, sezonunda izleyicisiyle "Diriliş Osman" konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." yazdı.

Diriliş Yeni Seti

Diriliş Ertuğrul dizisi nerede &#;ekiliyor?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin bazı bölümlerinin İstanbul'da Beykoz ve Riva civarlarında çekiliyor. Diriliş Ertuğrul ilk sezonu için Riva ve Beykoz Kundura Fabrikası'na 2 plato kuruldu. Riva’daki plato, asıllarına uygun şekilde yapılan metrekarelik Süleyman Şah otağı ve 35 adet çadırla birlikte toplam m2 alanda kuruldu. Diriliş “Ertuğrul” set alanında ayrıca 12 adet değişik ebatlarda oba dükkanları, 1 adet kilimhane, otağ meydanı ve talimhane yer alıyor. Beykoz Kundura Fabrikası'nda m2’lik kapalı alana Halep, Halep Sarayı, arz odası, konuk odaları, koridorlar, zindanlar, Karatoygar mekanı, Selçuklu kasrı, Tapınakçılar salon ve odaları, tekke ve çadır içleri yapıldı. Yine Kundura Fabrikası’ndaki m2’lik açık alana Halep Çarşısı, kale içi, Süleyman Şah çadır içi, tapınakçıların zindanı, koridoru ve ibadethanesi inşa edildi.

Haberin Devamı

3. SEZONDA TAŞINDI

Alınan karar ile dizinin 3. sezon çekimlerinin Nevşehir (Kapadokya)'de yapılması kararlaştırıldı. Yapımcılığını Tekden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın yazdığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan’ın paylaştıkları televizyon dizisi Diriliş Ertuğrul’un 3. Sezon çekimleri Kapadokya’da yapılacağı sezon başlamadan açıklanmıştı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası