rüya tabirleri paraşütle uçmak / One moment, please...

Rüya Tabirleri Paraşütle Uçmak

rüya tabirleri paraşütle uçmak

Danyal (a.s.): “Uçtuğunu görmek iyidir. Bir yerden başka bir yere kuş gibi uçtuğunu gören yolculuğa çıkar, kadir ve kıymet sahibi olur. Gökyüzüne uçtuğunu gören bir zarara uğrar. Gökyüzüne uçup bir daha inmediğini gören dünyadan göçer. Uçtuğunu ve belli bir yerde durduğunu gören yolculuğunu yarıda ke­ser. Yolda değilse yola çıkar ve bir yere gider. Makam sahibi birinin hay­vana binmiş olarak uçtuğunu görmesi makamından ayrılacağı anlamına gelir. Mevki ve makam sahibi değilse sahip olduğu iyi halini ve rahatını kaybeder. Üzerinde bulunduğu hayvanın da kendisiyle beraber uçtuğunu gören mevki ve makam sahibi olur. Kendisiyle birlikte binmiş olduğu hay­vanın da bir yerde durduğunu gören şöhret ve servet sahibi olur.” demiştir.

İbn-i Şirin: “Kanatları olmadığı halde uçtuğunu görenin durumu deği­şir. Bir evin damından başka bir evin damına, yani damdan dama uçtuğu­nu gören eşini boşayıp başkasıyla evlenir. Alçaktan yükseğe doğru kanatsız olarak uçtuğunu gören istediğini el­de eder, kadir ve kıymet sahibi olur. Güvercin gibi uçtuğunu gören şöhret sahibi olur, gökyüzünde gözden kaybolacak kadar yükseldiğini gören ölür,demiştir.

Ebu Sait El Vaiz: “Bir dağın tepesine uçup konduğunu gören büyük bir makam sahibi olur. Uçarken bir şeyin üzerine düştüğünü gören, üzeri­ne düştüğü şeye benzer bir şeye sahip olur. Eğer rüyayı gören kişi mevki ve makam sahibi olabilecek yetenekte biri değilse ölüm derecesinde has­talanır veya günah işler. Kanatla uçtuğunu görmek yolculuğa, kanatsız uçtuğunu görmek du­rumunun değişeceğine uçarak gitmek istediği yere ulaştığını görmek ya­pacağı yolculuktan hayır ve fayda sağlayacağına, bir tarladan diğerine uç­tuğunu görmekse güç ve onur sahibi olmaya delalet eder,” demiştir.

Salimi: “Bir yerden başka bir yere uçtuğunu gören yapmış olduğu yolculukta istediğini elde ederek ve kıymet sahibi olur.Uçtuğunu görmek iyi insanlar için ilim sahibi olmaya, kötü insanlar için ise kötülüğe, bunların dışında kalanlar içinse arzularının gerçekleşmesine delalet eder. Bir başka rivayete göre, uçtuğunu görmek şuursuzca dav­ranmaya öfkeye ya da olağanüstü bir sevinç ve mutluluğa işarettir.Gökyüzüne doğru beli bir çizgide yükseldiğini görmek yüksekliği ölçü­sünde zarara uğramaya, uçarken havada durduğunu görmek o zarardan kurtulmaya, durduğu yerde uçtuğunu görmek hayra delalet eder. En gü­zel ve hayırlı uçuş kıbleye doğru yapılan uçuştur,” demiştir.

Kirmani: “Semanın derinliklerine doğru uçtuğunu görmek, uçanın ölü­müne; kuş kanadına benzemeyen kanatlara sahip olduğunu görmek hal­kı şaşkınlık ve hayrete düşürecek bir durumun ortaya çıkacağına, gökyü­züne doğru uçup daha sonra yere indiğini görmek ölüm derecesinde has­talanıp da sonradan iyileşmeye delalet eder”, demiştir.

Rüyanın Özeti

Rüyanın Geniş Tabiri

Rüyada paraşütle uçmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, başı derde giren bir aile dostuna el uzatacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorumlanır.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre dönmeyen şansın artık döneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, yeni işlere gireceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, yapacağı plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada paraşütle uçmak sıkıntılarını atacağına, güzel günler görüleceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bir projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Rüya yorumları kitabına göre hayallerini gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kendisini çok heyecanlandıracak durumlarla karşı karşıya gelineceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine yorumlanır.

Rüyada paraşütle uçmak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, kötülerin çevresinden uzaklaştırılacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya yorumları sözlüğüne göre sevdiği bazı kişilerden büyük fayda göreceğine, hayatı için büyük neşe kaynağı olacak olaylara gebe kalınacağına, işinde büyük başarılar alacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı şeylere, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada Paraşütle Uçmak ile ilgili daha birçok sır bir sonraki sayfada >>

Pages: 12

RuyaTabirleri.com

Rüyada Paraşütle Uçmak

Rüyada paraşütle uçmak, çok zor zamanlar yaşayan rüya sahibinin, gittikçe kötü durumlar ile karşılaşacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, bu yardım sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok daha büyük zararlara uğramak üzereyken toparlanacağına alamet eder.

Rüyada Paraşütle Uçtuğunu Görmek

İş hayatında çok büyük sorunlar ile boğuşan rüya sahibinin, çok sıkıntılı bir dönem gireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalet eder.

Rüyada Paraşütle Uçan Birini Görmek

Yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü çok büyük zararlara uğramış olan rüya sahibinin, bir kişiden gelecek yardım sayesinde eski güzel günlerine döneceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına ve yakın bir zaman içinde de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada Paraşütle Denize Uçmak

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında yaşadığı sorunlardan sevdiği değer verdiği bir kişinim vereceği destek ile kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına ve çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına tabir edilir.

Rüyada Paraşütle Atlamak

Rüya sahibinin, iş hayatında biraz korkak davranan, maddi olarak zarara uğrama endişesi taşıyan bir tanıdığı ya da akrabası yerine bir işe girişeceğine, bu sebeple zarara uğrama ihtimali taşıdığına ve bu yüzden daha dikkatli olması gerektiğine alamet eder.

Rüyada Paraşüt Görmek

İş hayatında sorunlu zamanlar yaşayan rüya sahibinin, hiç beklemediği bir anda gelecek bir yardımla toparlanacağına yorumlanır.

Etiketler: Rüyada Paraşütle Uçan Birini Görmek

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır