eski sabrina dizisi / Sabrina, the Teenage Witch – Tanıtım | funduszeue.info

Eski Sabrina Dizisi

eski sabrina dizisi

Sabrina, the Teenage Witch

Sabrina, the Teenage Witch

Tamamlanmış

Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet ve Detaylar

Konuşan kedisi Salem ile birlikte hafızalarımıza kazınan dizide Sabrina iki halası Zelda ve Tilda ile yaşar. Sabrina 16 yaşında güzel bir genç kızken, aslında bir cadı olduğunu öğrenir. Cadılar alemine yolculuklar, küçük zararsız büyüler ve Sabrina'nın cadılığı öğrenme maceralarının anlatıldığı neşeli bir fantastik gençlik dizisi..

7. sezona bak•6. Sezon•5. Sezon•4. Sezon•3. Sezon

Oyuncular

Tüm oyuncu kadrosu

En son haberler

Dizilerin Yetim Karakterleri
5 Dizi haberleri

Fotoğraf

Fotoğraf

her şekilde izlenebiliyordu her türlü gideri vardı 7/10

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr harikaaaaaa@aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2 İzleyici eleştirisi

Hayran tepkileri

En çok beklenen yeni diziler

Dönence

1

Star Wars: Ahsoka

2

Echo

3

Special Ops: Lioness

4

Hijack

5

Ya Çok Seversen

6

En çok beklenen yeni diziler

En çok konusulan popüler diziler

Çöp Adam

1

Arayış

2

Aktris

3

The Idol

4

İbn-i Sina

5

Aldatmak

6

Bodyguard

7

Black Mirror

8

The Walking Dead

9

Veda Mektubu

10

En popüler diziler

Digital platform Netflix’in yeni dizilerinden Chilling Adventures of Sabrina House yayınlandığından itibaren platformun ilgiyle izlenen ve beğenilen yabancı dizileri arasına girdi. Biz de aslında çok da yabancı olmadığımız Sabrina’nın yeni versiyonu olan bu dizinin hakkında bilmeniz gerekenleri derleyelim istedik! Buyurun bakalım!

1- Hangi kanalda yayınlanıyor?

Bildiğiniz üzere Chilling Adventures of Sabrina dizisi Türkiye ve dünyada aynı anda Netflix platformunda izleyicinin beğenisine sunuldu ve ilk sezonu beğenilerek çabucak bitirildi!

2- Hangi gün yayınlanıyor?

Chilling Adventures of Sabrina ilk sezonuyla 26 Ekim’de meraklılarıyla buluştu ve henüz izlemediyseniz 10 bölümüyle sizi bekliyor.

3- Başrollerinde kim var?

Chilling Adventures of Sabrina dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler: Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot ve Gavin Leatherwood.

4- Konusu ne?

Chilling Adventures of Sabrina, genç cadı Sabrina’nın korku ve büyü dolu maceralarını karanlık ve esrarengiz bir tonda anlatıyor. Rosemary’nin Bebeği ve The Exorcist gibi kült yapımların ekseninde ilerleyen uyarlama dizide Sabrina bir taraftan kendisini, ailesini ve insanlığı tehdit eden kötücül varlıklara karşı savaşırken, bir taraftan da yarı insan yarı cadı olarak bir denge yakalamaya çalışıyor.

5- Sosyal medyada ne dediler?

Bir takım sorular, bir takım yakıştırmalar ve bir takım gariplikler var!

Konuşmayan Salem mi olurmuş canım!

Ama bunlar çok ama çok yakışmıyor mu şimdi?

Eh fantastik bir dizi olunca bunlar doğal şeyler!

6- Öne çıkan karakterleri kimler?

&#;Dizinin ismi Sabrina, daha ne olsun?&#; diyebilirsiniz elbette&#; Harvey Kinkle özellikle genç izleyici tarafından çok sevildi ve Sabrina ile bol bol shiplendi. Sabrina&#;nın halaları ve arkadaşları da seyircinin radarında&#; Kısacası dizi &#;Full Paket&#; halinde sevildi diyebiliriz.

7- Hangi ülkenin yapımı?

Netflix’te farklı ülkelerden yapımlar izlemeye iyice alıştık fakat bu defa ülke izlemeye alıştığımız ülkelerden. Chilling Adventures of Sabrina ABD’nin bize bir hediyesi.

8- Dizi hangi türü seven izleyiciye uygun?

Ufaktan tatlı tatlı gerilmek, biraz mizahla rahatlamak, ara ara dramlarla dinlenmek isteyenler için Chilling Adventures of Sabrina iyi bir seçenek. Eski versiyonunu izleyenler hiç yabancılık çekmeyecektir zaten!

9- Sosyal medya kanalları ne?

Twitter: funduszeue.info

Facebook: funduszeue.info

Instagram: funduszeue.info

Rakipleri hangi diziler?

Bir kere korku temasından dolayı The Haunting of Hill House’u ilk sıraya koyabiliriz. Daha fantastik kısmına odaklanmak istersek eğer A Series of Unfortune Events, Chilling Adventures of Sabrina’nın hem rakibi hem de sevenlerin izlemesi gereken dizilerden olabilir.

Söz&#;ün yeni bölümünde Yavuz&#;u tehlikeli bir görev bekliyor!

Bugün birazcık 80’lerde doğmuş, 90 nesli çocuklarına sesleniyoruz! Çünkü muhtemelen onlar, Genç Cadı Sabrina dizisini izlemiş ve yarı cadı, yarı insan olan Sabrina’yı tanıyorlardır. Ama tabii ki yıllar içerisinde nasıl ki siz de büyüyüp değiştiyseniz, Sabrina da değişti! Netflix’in çıkardığı ‘Chilling Adventures of Sabrina’, artık sizin bildiğiniz o eski Sabrina değil. Gelin hep birlikte eski ve yeni Sabrina arasındaki farklara bakalım!

1. Bütün kadro değişti


Sabrina’yı artık Melissa Joan Hart değil, Kieran Shipka canlandırıyor. Elbette sadece Sabrina değil, bütün oyuncu ve yapım kadrosu da değişti. Tabii ki de bu kadar değişikliğe, bir çok şey eskisinden çok daha farklı!

2. Dizinin ismi de değişti


Eskisinin adı ‘Sabrina, The Teenage Witch’ken, Netflix’in yaptığı versiyonun adı ‘Chilling Adventures of Sabrina’ oldu. Her iki dizinin de çıkış noktaları iki farklı çizgi romandan. Sabrina the Teenage Witch, Archie Comics’in komedi serisinden bir çizgi roman; Chilling Adventures of Sabrina ise korku serisinden bir çizgi roman.

3. Salem artık ‘gerçek’ bir kedi


Eski Sabrina’daki Salem, konuşan, sarkastik şakalar yapan ve ukala bir kediydi. Muhtemelen çoğumuz Salem’i öyle de seviyorduk ama eğriye eğri, doğruya doğru. Salem Saberhagen aslında dünyayı ele geçirmeyi planladığı için, cadılar meclisi tarafından siyah bir kediye dönüştürülmüş, yaşında bir büyücü. ‘Chilling Adventures of Sabrina’da ise Salem, Sabrina’nın ‘yol arkadaşı’ ve artık konuşmak yerine sadece miyavlıyor çünkü gerçek bir kedi tarafından canlandırılıyor! Yeni versiyonda Salem’in kedi olmadan önce ne olduğunu merak ediyorsanız, kendi gözlerinizle görmeniz gerek! O yüzden kesinlikle ‘Chilling Adventures of Sabrina’yı izlemelisiniz!

4. Büyüler yerini ayinlere bıraktı


O eski Sabrina’dan eser yok şimdi! 90’lı yıllarda olduğu gibi Sabrina artık lisede sinir olduğu kızdan intikam almak için küçük büyüler yapmıyor. Yıl , ve Sabrina artık yeni korku trendlerini yakalayarak ölüleri canlandırıyor, insanları manipüle edecek ve halüsinasyon görmelerine sebep olacak, kanın gövdeyi götürdüğü ayinler yapıyor. 16 yaşındaki Sabrina’cık’ artık hiç 16 yaşında gibi değil!

5. Ambrose artık daha karizmatik


Bütün oyuncuların değiştiğini zaten söylemiştik. ‘Chilling Adventures of Sabrina’ 26 Ekim’de yayınlandı, ve o zamandan şimdiye kadar gelen yorumlara bakılırsa, belki de değişimi en çok dikkat çeken isimler arasında Sabrina’nın kuzeni Ambrose vardı. Yeni dizide Salem konuşmuyor diye eksiklik hissedeceğinizi düşünüyorsanız sakın üzülmeyin! Çünkü bu boşluğu yeni Ambrose sizin için dolduruyor.

6. Sabrina’nın kategorisi de değişti


‘Sabrina The Teenage Witch’ daha gençlik dizisi tadında bir sit-com’ken, ‘Chilling Adventures of Sabrina’ daha korkutucu temalarla haşır neşir oluyor. Şeytanileşen ayinler, kara büyüler, satanist imgeler, eski pembe giyinen Sabrina yerine daha kadınsı ve kırmızı ağırlıklı giyinen bir Sabrina, Cadılar Cemiyet’nin şeytana tapması, dizinin geçtiği kasaba olan Glandale’ın daha kasvetli bir kasaba olarak tasvir edilmesi gibi gibi.

7. Tabii en önemlisi, yeni Sabrina’nın maceraları çok daha tüyler ürpertici!


Netflix’in yorumuyla bu dizi artık izlerken bizi gerim gerim gerecek ve korkutacak bir dizi haline gelmiş. Ama en başta da dediğimiz gibi, sonuçta hepimiz büyüdük, o yüzden bizimle birlikte Sabrina’nın büyümesine de sevinmemiz gerek. Sabrina’nın karanlık dünyasına hoş geldiniz ve iyi seyirler! Eğer izlemek istiyorsanız Netflix’e ayda ’dan başlayan fiyatlarla üye olup, yeni Sabrina’nın tadını çıkarabilirsiniz!

Bonus:

Barselona’da ‘Chilling Adventures of Sabrina’ oyuncularıyla gerçekleştirdiğimiz röportajı da buradan izleyebilirsiniz:

Chillling Adventures of Sabrina Oyuncularıyla Gerçekleştirdiğimiz Özel Röportaj

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası