soma köfteci altay / KÖFTECİ ALTAY SOMA ŞUBESİ - SEDAT ALTAY GIDA TURİZM LTD.ŞTİ., Soma Manisa

Soma Köfteci Altay

soma köfteci altay

Yorumlar

Siparişimizin yarısı 30 dk sonra geldi ve geldiğinde diğer yarısının olmadığını söylediler. Baştan bunu söylemek çok mu zordu? Berbat bir servis anlayışı var. Aç kaldık resmen. Bizden çok sonra gelenler yemeklerini bitirip gittiler biz hala beklemedeydik. Verdiğim para haram olsun. Sakın gitmeyin!!!
1 6 yıl önce (28-01-2018)

Köftesi sucuğu on numara bu civarda daha iyisini yapan yok. Mekan temiz ve geniş nezih ortam.. personel ilgili ve hızlı çocuklar için oyun alanıda mevcut otoparkı geniş park sorunu yok. Somaya yolunuz düşerse uğramadan geçmeyin
5 6 yıl önce (19-01-2018)

Biraz daha fiyatlaruygun olabilirdi. Bir nevi kifteci yusuf misali yapmaya çalışılmış lakin. Yanindan bile gecmez
3 6 yıl önce (12-03-2018)

Lezzet olarak ufak tefek kusurlar haricinde genel manasıyla iyi. Kış günü içerisi biraz soğuk ve sandalyeler sünger kaplı değil oturduğunda 10 dakika tahtayı ısıtmaya çalışıyorsun benim için büyük eksi.Güzel bir yemek için rahat bir oturuş şart diye düşünüyorum
3 6 yıl önce (09-12-2017)

Meşhur köfteci yusufla konset aynı..
5 6 yıl önce (01-03-2018)

Kırkağaç Haber-Kırkağaç Haberleri-Kırkağaç-KirkagaçNet-Hakan Demir

Kırkağaç’ın önemli marka değerlerinden olan Köfteci Altay, artık Soma’da.

KÖFTECİ ALTAY SOMA’DA TÖRENLE HİZMETE GİRDİ
KÖFTECİ ALTAYSOMA’DA TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

Kırkağaç’ın önemli marka değerlerinden olan Köfteci Altay, artık Soma’da.

Turgutalp yolu üzerinde ki yerindeh iizmet verecek olan Köfteci Altay’ın açılış törenine Manisa Milletvekili Recai Berber, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Kırkağaç Kaymakamı Dr.Mehmet Yeşilbaş, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Kırkağaç 6.Jandarma Komando Er Eğitim Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ile çok sayıda davetli katıldı.

Okunan duanın ardından kurdeleyi Berber, Erdoğan, Yeşilbaş ve Altıntaş ile işletme sahibi Sedat Altay birlikte keserek, tesisi hizmete soktular.
Açılış töreninde konuşma yapan Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, işletmenin vatana millete hayırlı uğurlu olması dilerlerken, bu yatırımlarla birçok kişiye iş kapısı açan Sedat Altay’a teşekkür ettiler.

Kurdelenin kesilmesinin ardından tüm davetliler, yemeğe geçtiler. Yenilenen yemeğin ardından ise işletme gezildi ve tören hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. 

Bizde Kirkagac.NET ailesi olarak hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

HABER: HAKAN DEMİR(İHA)
FOTOĞRAF: AKIN YAKIT(Kirkagac.NET)





Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 08:19

Yorumunuz Onaylanmak Üzere Gönderildi


Kirkagac.Net



Kırkağaç Haber-Kırkağaç Haberleri-Kırkağaç-KirkagaçNet-Hakan Demir

Copyright ©


Tüm Hakları Saklıdır. KIRKAĞAÇ HABER - Copyright © 2023

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası