brawl stars squeak ne zaman gelecek / Brawl Stars Squeak Ne Zaman Gelecek? | UpTopico

Brawl Stars Squeak Ne Zaman Gelecek

brawl stars squeak ne zaman gelecek

Dünyan&#;n en büyük mobil oyun yay&#;nc&#;lar&#;ndan Supercell'in ikonik oyunu Brawl Stars'&#;n dev güncellemesi oyuncularla bulu&#;tu. Yeni karakter Lola'n&#;n sava&#; meydan&#;na ad&#;m att&#;&#;&#; güncellemeyle birlikte birçok yeni kostüm de oyuna eklendi. Kromatik sava&#;ç&#; Lola, egoist karakteriyle olu&#;turdu&#;u kopyas&#; sayesinde avluya renk kat&#;yor.

Bu Saatler Aras&#;nda Uykuya Dalmak, Kalp Hastal&#;&#;&#; Riskini Azalt&#;yormu&#;!Bu Saatler Aras&#;nda Uykuya Dalmak, Kalp Hastal&#;&#;&#; Riskini Azalt&#;yormu&#;!Bilim insanlar&#;, sa&#;l&#;kl&#; bir kalp için erken uykunun (ama çok erken de&#;il) önemini gösteren bir ara&#;t&#;rma yay&#;nlad&#;.

Avlunun yeni karakteri Lola'n&#;n Kademede aç&#;lan Serseri Lola kostümü ile birlikte Surge Kong, Kaptan Crow, Squeak Avc&#;s&#; Gale ve Yönetmen Buzz kostümleri de yeni sezonun kostümleri aras&#;nda yer ald&#;.

Beklenen Club League güncellemesi geldi

Brawl Stars oyuncular&#;n&#;n merakla bekledi&#;i Club League güncellemesi de bu yama ile oyunda kendisini gösterdi. Önceden üyeye sahip olunabilen Club League içerisinde art&#;k yaln&#;zca 30 üye yer alabilecek. Club League de&#;i&#;imiyle kulübünü düzenlemeyen oyuncular için bu ad&#;m otomatik olarak yap&#;lacak.

President, Vice-President, Senior ve Member s&#;ralamas&#;yla düzenlenecek kulüpler 30 üyeyi a&#;t&#;&#;&#;nda ise ayn&#; isim ve kulüp olarak yeni kulüpler aç&#;labilecek.

&#;lk kez Türkçe dublaj ile gösterime giren Cad&#;lar Bayram&#; videosu sonras&#;nda etkinlikler boyunca yer alan oyun modlar&#; ve kostümler de yeni gelen güncellemeyle birlikte önümüzdeki Cad&#;lar Bayram&#;'na kadar oyunculara veda etti.

İlgili GaleriApple&#;ın ilk bilgisayarı açık artırmada satıldı Galeriye Gözat

Okuyucu Yorumları

Brawl Stars i&#;in yeni g&#;ncelleme yayımlandı!

Haberin Devamı

YENİ SAVAŞÇILAR GELİYOR

Belle bu sezon Brawl Pass’inin yeni Kromatik savaşçısı olarak oyuncularla buluşuyor. Haydut olan Belle şehir bankalarına korku saçan Altın Kol Çetesi’nin de lideri olarak karşımıza çıkıyor. İsabet ettiği tüm hedeflere hasar veren uzun menzilli elektro oklarla ‘’Şokçu’’ ana saldırı kategorisinde bulunan Belle, ‘’Olumlu Dönüş’’ ve ‘’Cezalısın’’ yıldız güçleri sayesinde isabetli elektro ok saldırılarında koruma kalkanı kazanıyor ve işaretli rakibin silahını ya da saldırısını doldurmasını engelleyebiliyor.

Gözcü süper gücü sayesinde işaret ettiği rakibine gözcü atışları yaparak onun diğerlerinden daha fazla hasar almasını sağlayan (Aynı anda birden fazla rakip işaretleyemez) Belle, Zula isminde, rakipler tarafından tetiklendiğinde patlayan ve rakiplerin yavaşlamasına sebep olan bir tuzak aksesuarına da sahip.

Haberin Devamı

BELLE DIŞINDAKİ DİĞER SAVAŞÇI İSE SQUEAK

Altın Kol Çetesi (Goldarmgang) )güncellemesiyle gelen bir diğer yeni karakter ise Squeak. Ruff’un oyuncakları üzerinde bıraktığı salyalardan gelişen uzaylı Squeak, Ruff’un Yıldız Savaşları üçlüsünün bir parçası olarak yer alıyor. Squeak’in ana saldırısı, yere veya rakiplere yapışan ve kısa süre sonra patlayan bomba saldırısından oluşuyor.

‘’Zincirleme Reaksiyon’’ ve ‘’Süper Yapışkan’’ yıldız güçleri sayesinde Squeak, menzilde bulunan rakip sayısına göre hasar oranını artırabiliyor ve düşmanlarını yavaşlatabiliyor. Büyük Kütle süper gücü ile fırlatıldıktan sonra altıya ayrılan yapışkan bomba saldırısı yapılabilen karakterde, Gerilme aksesuarı sonrasında bir sonraki ana saldırının menzili artırılabiliyor.

Onlarca yeni kostüm ve yeni özellikler de bu güncellemeyle sunulacak. Öte yandan Brawl Stars’ta artık maç tekrarını izlemek isteyen oyuncuları önemli bir anı tekrar izlemek için ileri alma ve geri sarma özelliğini kullanabilecek.

Kupa Yolu Savaşcıları, Brawl Pass Savaşçıları gibi kilitli öğeler yine bu güncelleme ile eğitim mağazası üzerinden görüntülenebiliyor. Kuşatma, Çift Hesaplaşma ve Sıcak Bölge haritaları da 12 Nisan itibarıyla oyuncularla buluşacak bir diğer yenilik.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır