dr tuna beyazlatıcı krem ve sabun / Farmasi Dr. C. Tuna Yüz Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem + Sabun Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Dr Tuna Beyazlatıcı Krem Ve Sabun

dr tuna beyazlatıcı krem ve sabun

Farmasi Dr C Tuna White Correct Aydınlatıcı Bakım Seti

Özel mıknatıslı kutusu bulunmaktadır.

Set içerisinde:

Cilt Aydınlatıcı Peeling Temizleyici ml

Özel yapıya ve yumuşak bir formüle sahiptir.

Ciltte oluşan kirleri ve makyaj kalıntılarını cildinizden nazikçe arındırır.

Kullanım Şekli: Sabah ve akşam nemli cildinize, hafifçe masaj yaparak uygulayıp,durulayınız. Gözünüze temas ettirmeyiniz.

Cilt Aydınlatıcı Tonik ml

Cildin nemi daha fazla tutmasına yardımcı olur.

Nazik formülü ile cildi rahatlatır ve aydınlık bir görünüm kazandırır.

Kullanım Şekli: Günde iki kez, sabah ve akşam uygulayın. Pamuklu bir bezi bir miktar ürünle ıslatın. Yüz ve boyun bölgenizi nazikçe temizleyin.

Koyu Leke Giderici 30ml

Düzenli kullanımda cilt tarafından hızla emilerek, cilt tonunu eşitlemeye ve koyu leke görünümünü azaltmaya yardımcı olur. 

Kullanım Şekli: Uygulamadan önce cildinizi iyice temizleyin. damla alarak önce tampon hareketlerle sonra yuvarlak hareketlerle tüm yüzünüze uygulayın. Sabah akşam düzenli kullanılması tavsiye edilir. 

Aydınlatıcı Krem 75ml

Formülündeki UV koruma özelliği ile düzenli kullanımda cilde parlaklık kazandırır.

Cildin aydınlatılmasını ve ciltteki nem seviyesinin artmasını destekler.

Kum zambağı, yosun ve multivitamin özleri ile zenginleştirilmiş formülü cilt görünümünü düzenlemeye ve kusursuz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Hafif dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın. Günde 2 kez kullanılması tavsiye edilir.

Göz Balmı 15ml

Göz çevresi görünümünü düzenlemeye yardımcı olur.

Cilde aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.

Kullanım Şekli: Ürünü parmak ucunuza sıkın, göz çevresine masaj yaparak nazikçe uygulayınız. Sabah ve akşam düzenli olarak kullanınız. 

dr tuna white correct krem

2. Sabunu ile set halinde aldığım krem.

Sivilce lekelerim için almıştım. Sabah kalkınca sabunla yıkayıp cildimi nemlendiriyorum, gece yatmadan sabun + krem yapıyorum. Eğer o gün dışarıya çıkmayacaksam sabah sabunla yıkadıktan sonra bu kremi kullanıyorum. Güneşe çıkmadan önce kullanılması kesinlikle tavsiye edilmiyor.

Öncelikle ürünün nemlendirme etkisi yok. Cildinizde çok fazla veya gereğinden az sürerseniz cilt yüzeyinde kalıyor. Beyaz beyaz bir katman oluşuyor. Yeterli miktarda ve çok oyalanmadan serice sürünce o katman oluşmuyor.

Sivilce lekelerimi birkaç günde %90 siliyor. Ama kesinlikle tamamen yok etme gibi bir durumu yok. Kremi bıraktığınız an lekeler de gün yüzüne çıkıyor. Nasıl bir mantıkla üretilmiş anlayamadım.

Sabunum bitti, krem az kaldı. Bitince tekrar alacağım, özel günlerden önce kullanmak için elimin altında bulunsun istiyorum.

ceydx
cinsiyet:kadın
ten rengi:buğday tenli
cilt tipi:kuru
göz rengi:koyu kahverengi
saç şekli:dalgalı
saç tipi:kuru
yaş:21
cilt alt tonu:warm
alerjik cilt:hayır
saç rengi:siyah
saç kalınlığı:normal
kepekli saç:hayır

Farmasi Aydınlatıcı Krem

Farmasi ürünlerinin arasında en sık tercih edilenlerin başında kısa sürede sonuç vermesiyle insanların beklentilerini karşılıyor olması ve uygun fiyat politikasıyla Farmasi Dr. C. Tuna White Correct Cilt Aydınlatıcı Krem gelmektedir. Uzun yıllar süren çalışmalar sonrasında geliştirilen ve özel bitki karışımlarından elde edilen ürün kişide beklentisi olan daha genç, daha beyaz ve bunların yanında lekesiz ve pürüzsüz cildin oluşmasına olanak sağlamaktadır. Bebeklerin cildinde hissedilen ipeksi yapı ve yumuşaklık düzenli kullanım sonrasında oldukça makul sürelerde kişinin cildinde hissedilmektedir. Ürünlerin kullanım süresinin ve şeklinin daha sonra detaylı bir şekilde ele alacağımız düzende devam edilmesi sonrasında cildin istenmeyen yağ kalıntılarından, lekelerden ve hatta çillerden arındırılması mümkün olacaktır. Ürünün kullanımı yağlı, kuru ve karma ciltler için uygundur.

FARMASİ DR.C. TUNA CİLT AYDINLATICI KREM FAYDALARI

Farmasi Dr. C. Tuna White Correct Cilt Aydınlatıcı Krem bahsettiğimiz etkilerini içeriğinde bulunan Kum Zambağı, Yosun ve multivitamin özleriile zenginleştirilmiş formülü etkisiyle sağlamaktadır.

  • İçeriğinde bulunan Kum Zambağı, Yosun ve multivitamin özleri sayesinde cilt kuruluğunun önüne geçmeye yardımcı olur.
  • Düzenli bir kullanım sonrasında cildi çevresel etmenler nedeniyle yaşadığı olumsuzluklardan korumakta ve kısa sürede yumuşak bir his elde edilmesini sağlamaktadır.
  • Ciltte yaşa ve farklı nedenlere bağlı olarak ortaya çıkan kararmaların önüne geçmektedir.
  • Cilt yapısının hızlı bir şekilde yenilenmesini ölü derinin atılmasına yardımcı olarak fayda sağlamaktadır.
  • Cildin doğal bir tonu vardır ve zaman içerisinde bu tonlamada dengesizlikler yaşanmaktadır. Ürün cilt tonundaki eşitsizliklerin dengelenmesinde de aktif rol almaktadır.
  • Cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden SPF 22 faktöre kadar korumaktadır.
  • Cildin nem seviyesini arttırırken enerjik ve canlı görünmesine katkıda bulunmaktadır.

FARMASİ DR.C. TUNA CİLT AYDINLATICI KREM KULLANIM ŞEKLİ

Ürünün kullanım şekli birçok muadil ürüne kıyasla oldukça kolaydır. Bu da kullanım zorluğu nedeniyle tercih etmeyen kişilerin dahi ürünü tercih etmelerinin önünü açmaktadır. Yüz bölgesine ve boyun bölgesine daha sık tatbik edilen kremin günde 2 kez kullanımı bahsettiğimiz avantajları sağlamaktadır.

Muadil kremlerin geneli güneşlenme sonrasında ve makyaj öncesinde kullanılamazken Farmasi Dr. C. Tuna White Correct Cilt Aydınlatıcı Kremin güneşlenme sonrasında ve makyaj öncesinde dahi kullanımı uygundur. Makyaj yapmadan önce kremi kullanım şekli detaylarında belirttiğimiz şekilde kullanıp üzerine makyaj yapmanız mümkündür. Makyaj öncesi kullanılabiliyor olmasının kullanıcıya kullanım kolaylığı avantajı verir. Hafif yapısı nedeniyle de cilt tarafından kolay bir şekilde emilir.

Sipariş için numarasından iletişime geçebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası