sultanhisar satılık arsa / Sultanhisar bölgesindeki 12 adet emlak - Mitula Emlak

Sultanhisar Satılık Arsa

sultanhisar satılık arsa

Aydın Sultanhisar satılık tarla

Aydın İli Sultanhisar İlçesi'nde yer alan 6,,29 metrekare yüzölçümlü su fabrikası Nazili 1. İcra Dairesi tarafından 1 milyon bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.

Satışa konu taşınmaz tek katlı, prefabrik betonarme sistem, üzeri sandviç panellerle örtülü, yaklaşık metrekare büyüklüğünde, 2B grubu, içerisinde mutfak, kiler, tuvalet,duşlar, elektrik odası,malzeme deposu yer almaktadır.

İhale İlanı

TAŞINMAZIN

Özellikleri; Aydın İli Sultanhisar İlçe ada no, 7 parsel no, Suludere Mahallesi Atça Köyü, taşınmaz üzerinde su fabrikası ve birimleri bulunmaktadır.

Kıymeti: TL

1. Satış Günü: günü saat ile arası

2. Satış Günü: günü saat ile arası

Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar funduszeue.info adresinden elektronik ortamda

Sultanhisar Bankadan Satılık Arsa İlanları

funduszeue.info aracılığıyla, Sultanhisar Bankadan satılık arsa ilanlarına güvenli ve hızlı bir şekilde teklif verebilirsiniz. Finansal kuruluşlar, şirketler ve şahıslara ait tapulardan derlediğimiz Aydın Sultanhisar Bankadan satılık arsa ilanlarına hemen her gün yeni alternatifler eklenmektedir.

Sultanhisar Bankadan Satılık Arsa Fiyatları

Bir arazi değerlemesi yaparken, arazinin yola olan cephesi, sahip olduğu alt yapı olanakları ve tapu niteliği gibi dikkat edilen bir çok husus bulunmaktadır. Sitemizde listelediğimiz tüm Sultanhisar Bankadan satılık arsa fiyatları lisanslı gayrimenkul uzmanları tarafından belirlenmektedir. Bu sayede funduszeue.info müşterilerinin en doğru Aydın Sultanhisar Bankadan satılık arazi fiyatlarına ulaşması hedeflenmektedir. Arazinin toplam metrekaresi, parsel detayları ve daha bir çok gerçek özellik satın alınmak istenilen Sultanhisar Bankadan arsa ilanının detay sayfasında kolaylıkla görüntülenebilir.

Ziraatbank Aydın Sultanhisar Satılık Arsa m2 (#G)

Malgaçemir Köyü&#;nde M² Alanlı Tarla

Gayrimenkul Detayları

  • Kullanım Alanı:   29,m2
  • Parsel:   
  • Hisse Oranı:   TAM
  • Gayrimenkul Tipi:   TARLA
  • Taşınmaz Adresi:   Sultanhisar İlçesi, Malgaçemir Köyü, Tımarsız Mevkii
  • İlgili Personel (1):   ALİ RIZA DEMİRBİLEK
  • İlgili Personel (2):   ÇİĞDEM GÜZELOĞLU
  • Geçici Teminat Tutarı:    TL
  • İletişim Numarası (1):   ()
  • İletişim Numarası (2):   ()
  • İlgili İhale Komisyonu:   SULTANHİSAR/AYDIN ŞUBESİ

Gayrimenkul Açıklaması

m² Alanlı İncirlik Nitelikli Gayrimenkul

İlginizi çekebilir: Ziraatbank Satılık Gayrimenkul, Ziraatbank Aydın Satılık Gayrimenkul, Ziraatbank Sultanhisar Satılık GayrimenkulZiraatbank Satılık Arsa, Ziraatbank Aydın Satılık Arsa, Ziraatbank Aydın Sultanhisar Satılık Arsa ya da Aydın Satılık Gayrimenkul, Sultanhisar Satılık Gayrimenkul, Satılık Arsa, Aydın Satılık ArsaAydın Sultanhisar Satılık Arsa

İş bu ilan Ziraatbank ait resmi satış sitesinde yayınlanmakta olan ilan sayfasındaki herkese açık veriler kullanılarak tarihinde otomatik olarak oluşturulmuştur. Gayrimakul bu verilerin doğruluğu ve geçerliliği ile ilgili herhangi bir taahütte bulunmadığını ve sorumlu tutulamayacağını beyan eder.

Hisseli Tapu ★

Emlak » Arsa » Satılık » Aydın » Sultanhisar » Atça Mah.

funduszeue.info

İmar Durumu
Ada
A-Lejantlı
Arazi
Bağ & Bahçe
Depo & Antrepo
Eğitim
Enerji Depolama
Konut
Muhtelif
Özel Kullanım
Sağlık
Sanayi
Sera
Sit Alanı
Spor Alanı
Tarla
Ticari
Ticari + Konut
Toplu Konut
Turizm
Turizm + Konut
Turizm + Ticari
Villa
Zeytinlik

 

Kimden
Sahibinden
Emlak Ofisinden
İnşaat Firmasından
Bankadan

 

Tapu Durumu
Hisseli Tapu
Müstakil Parsel
Tahsis
Zilliyet

 

  • Tüm İlanlar                     Sahibinden                        Emlak Ofisinden

Atça Mah.

Satılık Tek Tapu Arsa

Adres: Aydın, Sultanhisar, Atça Mah.

İlan Detay »

Atça Mah.

m², TL' ye Satılık Arsa

Adres: Aydın, Sultanhisar, Atça Mah.

İlan Detay »

Atça Mah.

Emlak Ofisinden Ada Parselde m² Satılık Arsa

Adres: Aydın, Sultanhisar, Atça Mah.

İlan Detay »

Atça Mah.

Sahibinden Satılık Arsa Parselde m²

Adres: Aydın, Sultanhisar, Atça Mah.

İlan Detay »

Atça Mah.

Ada 14 Parselde m² Arsa

Adres: Aydın, Sultanhisar, Atça Mah.

İlan Detay »

Aydın

Sultanhisar

Atça Mah.

Atça Mah. Satılık Arsa

Adres: Aydın, Sultanhisar, Atça Mah.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası