bus simulator ultimate hileli apk / Bus Simulator City Ride v MOD APK - PARA HİLELİ

Bus Simulator Ultimate Hileli Apk

bus simulator ultimate hileli apk

Bus Simulator Ultimate APK, android cihazlarda oynayabileceğiniz popüler otobüs sürme oyunudur.

Erkan Calp

Erkan Calp -

Bus Simulator Ultimate APK, bünyesinde birbirinden farklı otobüs modelleri bulunduran oldukça popüler otobüs simülasyon oyunudur. Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan yapım, zengin içeriği ile mobil platformdaki en gerçekçi otobüs sürme oyunu olarak da adından söz ettiriyor. Ülkemizde de sevilerek oynanan Bus Simulator Ultimate APK'nın bünyesinde Türkiye Otogarları da mevcut.

Oyuncular temel seviyeden bir şoför olarak başlayacakları Otobüs Simulator Ultimate ile birbirinden farklı otobüsleri seçebilecek, şehirler arasında yolcular taşıyabilecekler. Akıcı trafiğin de yer aldığı simülasyon oyunu içerisinde oyuncular trafik kurallarına uymadıkları takdirde de ceza yiyebilecekler.

Bus Simulator Ultimate APK İndir

Milyonlarca oyuncuya sahip olan Bus Simulator: Ultimate APK son sürüm, günümüzde halen geliştirilmeye ve yepyeni içerikler almaya devam ediyor. Ülkemizde ve dünya da sevilerek oynanan mobil simülasyon oyunu, başarılı gidişatı ile rakiplerini de geride bırakmayı başardı. Eğer gerçekçi otobüs sürme simülasyonu oynamak istiyorsanız aradığınız oyun Otobüs Simulator: Ultimate demektir. İyi eğlenceler dileriz.

Bus Simulator Ultimate Özellikleri

  • Oynaması ücretsiz,
  • Android ve iOS sürümler,
  • Birbirinden farklı otobüs modelleri,
  • Yükseltilebilir pek çok içerik,
  • Türkiye otogarları,
  • Basit kontroller,
  • Zengin içerik,
  • Düzenli güncellemeler,
  • Akıcı trafik,
  • Gerçekçi trafik kuralları,
  • Türkçe dahil farklı dil seçenekleri,

Mobil oyunculara gerçekçi bir otobüs sürme deneyimi sunan oyun, Bus Simulator Ultimate skin ile de bir çok farklı düzen sağlıyor. Dünyanın dört bir yanından oyunculara sahip olan yapım, Türkçe dil desteğine de sahip. Türk oyun geliştirme firması olan Zuuks Games tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak hem Android platformunda hem de iOS platformunda oynanabilen otobüs sürme simülasyonu, her geçen gün bünyesine yepyeni oyuncuları da katmaya devam ediyor. Oyunculara Türkiye otogarlarını dolaşma fırsatı da veren gerçekçi grafik açıları ile oyunculara sürükleyici bir oynanış atmosferi sunuyor.

Bus Simulator Ultimate APK

Bus Simulator Ultimate ikon

Bus Simulator Ultimate Açıklama

Otobüs Simulator Ultimate APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz başarılı bir otobüs simülasyonu oyunudur.


Şehirlerarası otobüs simülasyonu olan Bus Simulator: Ultimate, Türkiye, Almanya, İtalya, Fransa ve İspanya gibi birçok Avrupa ülkesinin haritasına sahip. Oyunun kurgusu yolcu taşımacılığı üzerine. Yani, şehirlerin otogarına gidiyor, perona yaklaşıyor ve yolcuları işaretlenmiş şehre kadar taşıyorsunuz. Bu temel görevin yanında, kendi otobüs şirketinizi kurarak onun işlerini de üstleniyorsunuz. Yeni otobüslerle şirketinizi büyütmek, insanların memnuniyetini sağlayarak güven kazanmak gibi farklı deneyim sunan görevleriniz de bulunuyor.


Otobüs Simulator Ultimate oyununun en sevdiğimiz yanı gerçekçi harita modellemesi. Elbette birebir doğru bir harita yok, ancak otogar isimleri ve otogar bina yapıları gerçeğine çok benzer bir modellemeye sahip. Örneğin, İstanbul'daki Esenler Otogarı gayet gerçekçi bir şekilde oyunda yer alıyor. Bununla birlikte şehirlerarasındaki paralı otobanlar, 13 farklı otobüs modeli, otobüslerin motor arızası ve lastik patlamaları gibi sorunlar, dağ yolları, gerçekçi hava durumu, ilçe ve şehir modellemeleri sayesinde eğlenceli olduğu kadar gerçekçi bir otobüs sürme simülasyonu deneyimi yaşıyorsunuz. Ayrıca, Bus Simulator Ultimate 2 güncellemesi ile ücretsiz multiplayer, yani arkadaşlarınızla oynama özelliği eklenmiş durumda. Tamamen yenilenen oyun alt yapısında arkadaşlarınızla beraber otobüs sürme keyfini yaşayabilirsiniz.


Oyunun grafikleri ve kontrolleri oldukça başarılı. Google Play'de Bus Simulator Ultimate adıyla geçen oyunda geliştirici Zuuks Games ekibinin tecrübesini fark ediyorsunuz. Android otobüs sürme oyunları arasında oldukça başarılı olan bu oyunu oynamak için Otobüs Simulator Ultimate APK dosyasını ücretsiz indirip kurmanız yeterli. Oyun XAPK formatında olduğu için hemen alt taraftaki kurulum talimatlarına uygun bir şekilde kurmanız gerekiyor. İyi eğlenceler.

Simülasyon

Son güncellemede neler var?

Bus Simulator : Ultimate APK, güncel sürümü ile oyundaki yenilikler:

Stuttgart ve Köln otobüs terminalleri eklenmiş, Cam suyu eklenmiş,

Otobüslerde bulunan perde ve aynalar düzeltilmiş,

Oyunun trafik yapay zekası geliştirilmiş,

Yağmurlu hava grafikleri optimize edilmiş,

Genel hatalar düzeltilmiş.

Artıları

Gerçekçi simülasyon yapısı,

Türkiye haritası ve şehirleri,

Akıcı oyun grafikleri,

Sezgisel kontroller.

Eksileri

Yeni dükkan açma paraları çok yüksek,

Şehir simülasyonları daha detaylı olabilirdi.

Güncel versiyonv

GeliştiriciZuuks Games

Uyumluluk Android

Sistem gereksinimiAndroid ve üzeri

Güncellenme tarihi8 ay önce

Eklenme tarihi -

Mağaza lisansı Ücretsiz

Dil desteğiTürkçe, İngilizce, Diğer

İndirilme

Dosya boyutu GB

PaylaşanhsnDnz

CepdeID

funduszeue.info'dan nasıl dosya indirilir?

Bus Simulator Ultimate oyunu funduszeue.info platformundan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndir butonuna bastığınızda sistem sizi otomatik olarak indirme sayfasına yönlendirecektir. Açılan sayfada indirme ikonu yer alan butona tıklayarak kurulum dosyasını indirebilirsiniz. funduszeue.info üzerinden nasıl dosya indireceğinizi bilmiyorsanız, buradaki ipucumuzu okuyun.

Bus Simulator Ultimate nasıl kurulur?

Bu oyun XAPK formatında olduğu için, kurulumu XAPK Installer uygulamasıyla yapmanız gerekiyor. Bus Simulator Ultimate APK dosyasını indirdikten sonra, buradan XAPK Installer uygulamasını indirip kurun ve çalıştırın. Uygulama arayüzünde indirdiğiniz dosyanın üzerine dokunarak kurulumu başlatabilirsiniz. XAPK formatı hakkında detaylı bilgi almak için XAPK Nedir? başlıklı ipucunu okuyabilirsiniz.

Bus Simulator Ultimate MOD APK, yetkin bir otobüs şoförü olduğunuzda size heyecan verici deneyimler getirecek. Bu kariyeri sürdürmek istiyorsanız veya otobüs sürüşü konusunda tutkuluysanız, bu, en eşsiz deneyimi yaşamak için harika bir fırsat. Mobilde sadece sanal bir oyun olsa da bir şekilde gerçekçi simülasyon oyun süreçleri de yükleniyor.

Bus Simulator Ultimate Mod APK

Sürücüler, şirketin ayırt edici özelliğidir ve otobüsü çalıştıran ve hem oyuncular hem de şirket için gelir yaratan kişilerdir. Bu oyunda (NPC) oynanamayan karakterlerdir.

Başlangıçta, oyuncu diğer sürücülerin yardımı olmadan tek başına hareket etmek zorundadır, çünkü işine yeni başlamıştır ve yeni bir sürücü almak için zar zor yeterli paraya sahiptir. Oyuncu yeterlilik kazandığında, daha fazla sürücü kiralayabilir ve kiralayabilir. Ek gelir elde etmek için araba kullanmak zorunludur. NPC oldukları için, kullanıcı oyuna aktif olarak katılmadığında bile işe gönderilebilirler ve kuruluşunuzun görevlerini tamamladıktan sonra sürücülerden ödeme almaya devam etmesine olanak tanır.

Otobüs Simulatörü Ultimae Apk İndir

İlk kez bir test sürüşü oyununa katılıyorsanız, bu eğlenceli bir deneyimdir. Arabanın hareket etmesi için start butonunu seçmeniz gerekiyor. Araba yavaşça yuvarlanacak ve ileri hareket edecektir. Önceden kurulmuş kontrol sistemini kullanarak aracı düz yönlendirmeli, sola, sağa veya kavşaklardan geçmelisiniz. Aracın hızını kontrol etmek için gaz pedalını veya fren düğmesini kullanın.

Ultimate size 3 farklı sürüş modu sunar. Ana test sistemi sizin için en rahat yoldur. Arabayı istediğiniz şekilde test etmek için sol veya sağ tuşları kullanın. İkinci yol direksiyon simidini kullanmaktır. Size biraz daha sıkıntı verecek, sadece gerçek sürüş hissini hissedeceksiniz. Son olarak, oynamak için eğim sensörünü kullanın. Arabanın dönmesini istediğiniz yönde telefonu sallıyorsunuz. Bu, oyun deneyiminizi en üst düzeye çıkaracaktır, yalnızca rol oynama sırasında telefonun sabit bir konuma yerleştirildiğinden emin olun.

Bus Simulator Ultimate Hile

Sizin için 19 farklı otobüs var. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, doğru arabayı seçeceksiniz. Ancak bunları ücretsiz olarak alamayacaksınız, bu arabaları satın almak için sanal para ödemeniz gerekecek. Araba ne kadar büyükse, o kadar lüksse, güçlü bir motorla fiyat o kadar yüksek olur. Filonuzu oluşturmak için aynı anda birden fazla araca sahip olabilirsiniz. Filonuzu yönetmenize yardımcı olması için bir yönetici kiralayın.

Ultimate, gerçekçi bir araba sistemine sahip olmakla birlikte gerçek hayattan hiçbir farkı olmayan özelliklere sahiptir. Sürüş sürecinde farklı alışkanlıklara sahip yolcularla tanışmanız gerekecek. Otobüsünüzde her türden insan olacak ve bu bazen can sıkıcı bile olabiliyor. Bu durumda ergonomik çözümler bulmak gerekir.

Bus Simulator Ultimate Apk İndir

Oyunda trafik kurallarına uymak önemlidir Bu oyundaki trafik sistemi, şerit sistemi, gişeler, trafik işaretleri, trafik ışıkları ve hatta trafik ışıkları ile detaylı bir şekilde tasarlanmıştır. Yolculuk sırasında izin verilen hızı aşmamaya, belirtilen sayıdan fazla kişi taşımamaya ve kazaya izin vermemeye dikkat etmelisiniz. Geçiş ücretleri aracılığıyla, belirtilen tutarı ödemek zorunda kalacaksınız. Kurallara ne kadar çok uyarsanız, o kadar çok ödül alırsınız.

Bus Simulator Ultimate Apk İndir, size yolcu servisi görevlerini getiriyor. Seyahat rotanızı seçecek, yol boyunca misafirlerle buluşacak ve onları gidecekleri yere güvenli bir şekilde ulaştıracaksınız. Zengin Avrupa harita sistemi size birçok farklı seçenek sunacaktır. ABD, İtalya, Almanya, Rusya, Hollanda, İspanya gibi birçok ülkede oyunu deneyimleyebilirsiniz… Her ülkenin trafik sistemleri, yolcu özellikleri ve hava koşulları birbirinden tamamen farklı olacaktır. Bunların üstesinden gelmek için aşinalık ve esnekliğe sahip olmak yardımcı olur.

Bus Simulator Ultimate Son Sürüm Apk

Sitemiz üzerinden indireceğiniz tüm oyunlar sürekli olarak güncellenmektedir, Bus Simulator Ultimate Apk ise oyunun şu anki son sürümüdür ve bu sürekli güncellenmektedir. Ayrıca, bu tarz diğer güncel oyunlar için bizi twitter ve facebook sosyal medya hesaplarımızdan takibe alabilirsiniz. Bus Simulator Ultimate Mod Apk ile birlikte gelen özellikler ise şunlardır;

  • Yolcular kızmıyor
  • Oyun daha hızlı
  • Ücretsiz oynanabilirlik
  • Her şeye erişim

gibi daha bir çok özellikle birlikte gelen Bus Simulator Ultimate isimli android oyunu sitemiz üzerinden son sürüm apk olarak paylaşıyoruz modlu apk sayesinde hile özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bus Simulator Ultimate Hileli Apk Özellikleri

Bus Simulator Ultimate Apk, modlu bir sürüm olduğu için aşağıdaki avantajları size sağlamaktadır;

  • Sınırsız Para
  • Sınırsız Altın
  • Bitmeyen benzin
  • Yolcular aç kalmıyor

Ayrıca, oyunun resmi sürümünde bir çok özellik bulunmuyor fakat Bus Simulator Ultimate Apk Hile sayesinde oyunu para hileli olarak oynayabileceksiniz.

Bus Simulator Ultimate Apk Nasıl İndirilir ?

Sitemiz ile birlikte apk indirmek oldukça kolaydır, yapmanız gereken tek şey yukarıda bulunan hemen indir butonunu kullanarak 8 saniye bekledikten sonra erişim sağladığınız indirme sayfası üzerinden apk dosyasını indirip kurulum yapmak. Bus Simulator Ultimate Hileli Apk oyunu için aşağıdaki kurulum adımlarını izleyebilirsiniz.

Bus Simulator Ultimate Apk Nasıl Yüklenir ?

Aşağıdaki basit adımları izleyerek kolayca erken erişim Bus Simulator Ultimate Apk indirebilirsiniz:

  1. Hemen indir butonuna tıklayın.
  2. Yönlendiğiniz sayfada apk dosyasını indirin.
  3. Bilinmeyen kaynaklara izin verin.
  4. Apk dosyasını açın, kurulumunu başlatın.
  5. Kurulum bitince oyunu oynayabilirsiniz.

Not: Kurulum veya indirme konularında sorun yaşarsanız yorumda belirtin ve çözüm sağlayalım.

Ayrıca kendim de sever ek oynadığım Lili Apk ve diğer popüler oyunlar arasında olan Mad Fut 22 Apk modlarını da indirip oynamanızı tavsiye ederim.

 

Bus Simulator Ultimate v MOD APK (Sınırsız Para, Mega Menü)'ı indir

Kategoriler Hileli OyunlarEtiketler Android Oyun, apk indir, Bus Simulator : Ultimate apk, Bus Simulator Ultimate Apk Hile, Bus Simulator Ultimate Apk Nasl Indirilir, Bus Simulator Ultimate Apk Para Hilesi, Otobus Simulator Ultimate Apk Para Hilesi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası