oto 98 ekspertiz / Kartal Oto Ekspertiz

Oto 98 Ekspertiz

oto 98 ekspertiz

RAMAZAN KAYA BACANAK YAPI OTO 98 KARTAL OTO EKSPERTİZ ŞUBESİ KARTAL / İSTANBUL

FÄ°RMA DETAYI

KuruluÅŸ Tarihi: 06.03.2019

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adresi, Telefon Numarası, Web Sitesi
E-posta Adresi

AdresiESENTEPE MAHALLESÄ° CEVÄ°ZLÄ° D-100 GÃœNEY YANYOL CADDESÄ° NO:27A
Posta Kodu:34870
Semt AdıESENTEPE
İlçesiKARTAL
Ä°liÄ°STANBUL
ÃœlkesiTÃœRKÄ°YE
Telefon Numarası:
Faks Numarası:
E-posta Adresi:
Web Sitesi:

RAMAZAN KAYA BACANAK YAPI OTO 98 KARTAL OTO EKSPERTİZ ŞUBESİ, 06.03.2019 tarihinde bir Şahıs Firması olarak kurulmuş olup İstanbul Ticaret Odası'na bağlı olarak faliyet göstermektedir. Firma Mimarlık Ve Mühendislik Meslek Grubu Ana Kategorisinde, Entegre Mekanik Ve Elektrik Sistemleri Konusunda Teknik Test Ve Analiz Faaliyetleri (Mekanik Ve Elektrik Bileşenli Makine, Motor, Otomobil, Alet, Cihaz, İletişim Ekipmanı Vb. Ekipmanların Test Ve Analiz Faaliyetleri) Nace Kodu Sektöründe yer almaktadır.

Meslek Grubu
(Komitesi):
(29) MÄ°MARLIK VE MÃœHENDÄ°SLÄ°K

TÜM İLÇELER

KARTAL

NACE

Nace Kodu
(Sektörü):
(71.20.12) ENTEGRE MEKANÄ°K, ELEKTRÄ°K SÄ°STEMLERÄ° TEKNÄ°K TEST, ANALÄ°Z FAALÄ°YETLERÄ°

TÜM İLÇELER

KARTAL

Entegre mekanik ve elektrik sistemleri konusunda teknik test ve analiz faaliyetleri (mekanik ve elektrik bileşenli makine, motor, otomobil, alet, cihaz, iletişim ekipmanı vb. ekipmanların test ve analiz faaliyetleri)
Bu sayfada yer alan bilgilerin doğruluğu resmi kaynaklarla karşılaştırılıp en güncel ve en güvenilir veriler sunulmaya çalışılmaktadır. Bu sayfada firmanız hakkında daha detaylı bir tanıtım bilgisi yer almasını istiyorsanız iletişim linkini kullanarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Ticaret Odası:İSTANBUL TİCARET ODASI
Firma Rehberleri:İSTANBUL FÄ°RMA REHBERÄ°

KARTAL İLÇESİ FİRMA REHBERİ

ESENTEPE SEMTÄ° FÄ°RMA REHBERÄ°

ESENTEPE MAHALLESÄ° FÄ°RMA LÄ°STESÄ°

Ä°l Plaka No:34
Ä°l Telefon Kodu:0212 (Avrupa) 0216 (Asya)
Bu sayfada firma adres ve telefon bilgileri yer alan RAMAZAN KAYA BACANAK YAPI OTO 98 KARTAL OTO EKSPERTİZ ŞUBESİ isimli firmanın, firma sahibi ya da yetkilisi iseniz ve firma rehberimizde yer alan firma bilgilerinin yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorsanız firma bilgilerini güncelleyebilmemiz için iletişim linkini kullanarak lütfen bize bildiriniz.


İLETİŞİM LİNKİ




TÄ°CARET ODALARI MESLEK KOMÄ°TELERÄ° VE NACE KODLARI


Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Mersin, İstanbul Firmaları, İzmir, Kocaeli, İstanbul Firma Rehberi, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Karaman, Bartın, Yalova, Karabük, Çorlu, Lüleburgaz, Bandırma, Çerkezköy, Alanya, Fethiye, Bodrum



RAMAZAN KAYA BACANAK YAPI OTO 98 KARTAL OTO EKSPERTİZ ŞUBESİ

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : RAMAZAN KAYA BACANAK YAPI OTO 98 KARTAL OTO EKSPERTİZ ŞUBESİ
  • Kuruluş Tarihi : 6 Mart 2019 Çarşamba
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - KARTAL VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası :15230079580
  • Ticaret Odası :İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası :183091/5
  • NACE Kodu :712012
  • Mersis No :1523007958000012

Yasal Uyarı / Bildiri!

  • Find® bir Türkiye Firma Rehberi / Türkiye İşletme Rehberi sitesidir.
  • Find®'de yayınlanan bilgiler Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık işletme kuruluş ve faaliyet bilgileri, işletmenin kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler, işletmenin kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşmaktadır.
  • Find® internet sitesi, sahibi veya yöneticilerinin; site içerisinde yayınlanan işletmeler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır.
  • Find® site üzerindeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir.
  • Find® sitesi içerisinde yayınlanan işletmelerin iletişim ve genel bilgileri hiçbir şekilde herhangi (resmi veya gayri resmi) bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmi bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmi hiçbir geçerliliği yoktur.
  • Find® yayınlan bilgilerin güncelliğini garanti etmez, doğruluk, tamlık ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.
  • Find® üzerinden yayınlanan işletme ve ziyaretçi arasında herhangi bir ödeme/tahsilat/satış işlemi veya para transferi teknik olarak mümkün değildir.
  • Find®'de yayınlan işletmelerin ticari faaliyeti esnasında müşteri ilişkileri veya satış pazarlama usulleri/teknikleri Find'i hiç bir surette bağlamamakta/ilgilendirmemektedir.

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK Meslek Grubunda İSTANBUL / KARTAL Bölgesinde Entegre mekanik ve elektrik sistemleri konusunda teknik test ve analiz faaliyetleri (mekanik ve elektrik bileşenli makine, motor, otomobil, alet, cihaz, iletişim ekipmanı vb. ekipmanların test ve analiz faaliyetleri) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: Entegre mekanik ve elektrik sistemleri konusunda teknik test ve analiz faaliyetleri (mekanik ve elektrik bileşenli makine, motor, otomobil, alet, cihaz, iletişim ekipmanı vb. ekipmanların test ve analiz faaliyetleri)

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT

İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.

RAMAZAN KAYA BACANAK YAPI OTO 98 KARTAL OTO EKSPERTİZ ŞUBESİ

İkinci el araç alım satımında aracın kilometresinin orijinal olup olmadığı, en çok sorulan sorulardan birisidir. Dolandırıcılık, sahtekârlık ve mağduriyete uğramak istemeyenler, aracın kilometre bilgisinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı konusunda emin olmak istemektedirler. CARLY firmasının geliştirdiği yazılım sayesinde 2004 model üstü Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Bentley, Lamborghini, Renault, Dacia, Mini marka araçların beyinlerinde kilometre hilesi olup olmadığı tespit edilmektedir.

Her aracın kilometre bilgileri, marka ve modele bağlı olarak birden fazla noktada kaydedilmektedir. Bazı arıza tespit cihazları aracın beynindeki kilometre bilgisine ulaşsa dahi, bu beyinlerin hepsinde kilometre bilgileri geriye çekilmişse doğru sonuç vermemektedir. Bugüne kadar yaklaşık 800.000 aracın kontrolünü gerçekleştiren CARLY, aracın çalışma saati verisinden kilometrede manipülasyon yapılıp yapılmadığını ortaya çıkarmaktadır. Çünkü araçların çalışma saati verisi asla değiştirilememektedir. 

 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır