chp darıca belediye başkan adayı / Yakup Törk, CHP Kocaeli Darıca Başkan Adayı | Yerel Seçim

Chp Darıca Belediye Başkan Adayı

chp darıca belediye başkan adayı

Yakup Törk, "Bana ‘Sen mühendissin neden tarih yazıyorsun’ diyorlar"

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk seçim ofisi açılışlarına Darıca Osmangazi Mahallesi İmece Ofisi’nin açılışıyla devam etti. Darıca Osmangazi Mahallesi’ndeki İmece Ofisi’nin açılışa CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün yanı sıra CHP Kocaeli İl Başkanvekili Ali Yapa, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız ve binlerce mahalleli katıldı.

DARICAMIZ GÜZELLEŞECEK

Gerçekleşen açılışa katılan binlerce vatandaşa konuşma yapan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bu akşam burada Darıca’ya sahip çıkan binlerce vatan evladını görüyorum. Burada yedi bölgeden gelen insanlarımızla bir aradayız. Darıca’nın geleceğine sahip çıkan siyasi görüşü birbirinden farklı binlerce insanı görüyorum. Bu akşam miting öncesi sayın cumhurbaşkanımızın hemşerisi Ayten Yıldız teyzemiz Rize hemşin şalını boynuma taktı. Ayten teyzelerin bizlere etmiş olduğu duaları sayesinde Darıca’mız güzelleşecek. Doğdum büyüdüğüm Darıca’yı, ülkemi çok seviyorum.

YOLUMUZDAN ALIKOYAMAZLAR

Bu süreçte şahsıma yönelik ciddi hakaretler edildi. İftiralarla karşılaştım. Ancak bizi bu yoldan alıkoyamazlar. Darıca Belediyesi’nin milyon borcu var. Bu borcu yapanlara ses çıkarmayıp 9 yıl ilçe başkanlığı yapan kişi şimdi belediye başkanı adayı oluyor. Onlar bize ötekisiniz diyor. Bu kentte her renge sahip çıkmak, dar gelirlere sahip çıkmak öteki ise ben öteki olayım. Biz vatanını, bayrağını seven, tüm hassasiyetlere göre bir kampanya yürütüyoruz. 31 Mart günü de sandıklara sahip çıkacağız. Milletin hakkını yedirmeyeceğiz. bin insanımıza eşit hizmet edeceğiz. Sizlerden isteğim bu kente dair projelerini anlatan insanlara oy verin.

BİZLERE ÇAMUR ATIYORLAR

Darıca’nın kaybedecek 5 yıl gibi bir zamanı kalmamış. Son 4 gün kala kaybettiklerini görüyorlar. Bu kenti kaybetme korkusuyla bize çamur atacaklar. Bu çamuru onların yüzüne yapıştırmaya var mısınız? Çayırova Belediye başkanının özel kalem müdürü var. Adı arazi yolsuzlukları ile adı anılan bu özel kalem müdürü 9 yıl ilçe başkanlığı yapan ve şimdi de belediye başkanı adayı olan kişinin de arkadaşı. Bu özel kalem müdürünü Darıca’ya getirdiler. Bizler seçimi kazandığımızda kimse bize özel kalem müdürünü Çayırova Belediyesi’nden getir diyemeyecektir.

SİZLER TARİH YAZIYORSUNUZ

Darıca Belediye başkanı 15 yıl boyunca Darıca’ya hizmet etti. Belediyeyi milyon borçla bırakıyorlar. Şimdi belediye başkanı aday olan kişi belediye başkanını her yerde eleştiriyor. Bu borcu sebeplerinden biri de sensin. Sizin bu evladınıza sahip çıkışınız Darıca’da değişim gerçekleştirecek. Seçim kampanyalarımızı yürütmek için tüm biriktirdiklerimizi harcadık. Bizim helal paralarla yaptığımız kampanyamız diğer kampanyalardan daha çok ses getirdi. Bana ‘Sen mühendis değil misin neden tarih yazıyorsun?’ diyorlar tarihi ben değil, siz yazıyorsunuz. Bu kentin daha fazla talan edilmemesi için gelin Darıca’ya sahip çıkalım.

SANDIKLARA VE OYUMUZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Osmangazi Mahallesi’nin bir sağlık ocağı sorunu var. 5 ay içinde sağlık ocağı sorununu çözeceğiz. Suriyelere talimat gelmiş, 1 Nisan’a kadar fazla gözükmeyin diye. 1 Nisan’dan sonra Suriyelilerin açtıkları işyerlerini denetleyeceğiz. Perşembe akşamı Nenehatun Mahallesi’nde olacağız. Son gün ise cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda olacağız. Son 4 gün daha çok uyanık olup bu kente sahip çıkacağız. 31 Mart’ta sandıklarda oyumuza sahip çıkacağız. 4 gün sonra 31 Mart akşamı bu müjdeyi ve bu başarıyı kutlayacağız.” Törk seçim ofisi açılışına katılan tüm mahalleliye teşekkür ederek mahalleli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

#Yakup Törk, "Bana ‘Sen mühendissin neden tarih yazıyorsun’ diyorlar", kocaeli, kocaeli-haber, kocaeli-gazetesi, kocaeli-yerel-haberler, erken-secim, kocaeli-haberleri, aday, aday-adayi, milletvekili-adayi, kocaeli-aday, seçim, 24 Haziran, , CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk

Yakup Törk

23 Nisan tarihinde Kocaeli’nin Darıca ilçesinde doğdu. İlkokulu Yıl ilköğretim ve Orta öğrenimi Darıca Lisesi’nde tamamladı. yılında Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İnşaat ve proje hizmeti veren İlbeyoğlu Mühendislik firmasıyla çalıştı. yılında CHP Darıca İlçe sekreterliği görevinde bulundu. yılı yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan adayı oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili adayı oldu. KYMD (Kocaeli yapı müteahhitleri derneği) kurucu üyeliği, DASİAD (Darıca Sanayici İş Adamları Derneği), KASİAD( Kars, Ardahan, Iğdır İş adamları derneği) İMO(İnşaat Mühendisleri Odası) Gebze temsilciği üyeliği, Darıca Kale Spor’da iki dönem kulüp başkanlığı yaptı. yılında Gebze Teknik Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisans programını tamamladı. Darıca Gençler birliği Spor Kulübünün Futbol Şube Sorumluluğu görevini yürütmektedir. Yakup Törk, 31 Mart 'da yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Kocaeli İli Darıca İlçesi Belediye Başkan adayı oldu. Yakup Törk, evli ve bir çocuk babasıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası