yengeç dolunayı 2022 / 7 Ocak Yengeç Dolunayı: Bizi neler bekliyor? - Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Yengeç Dolunayı 2022

yengeç dolunayı 2022

Yenge&#; dolunayı etkileri nelerdir, ne kadar s&#;rer? Yenge&#; dolunayı saat ka&#;ta, ne zaman bitiyor? 18 Ocak dolunayı…

18 Ocak Yengeç dolunayı beraberinde dönüşüm zamanı getiriyor. Yengeç dolunayı sayesinde gökyüzü size yardımcı olabilir. Peki, Dolunay ne zaman , 18 Ocak yengeç dolunayı saat kaçta? 18 Ocak Yengeç Dolunay etkileri nelerdir? İşte yengeç dolunayı etkileri detayları…

YENGEÇ DOLUNAYI NE ZAMAN BİTİYOR, ETKİSİ NE KADAR SÜRER?

18 Ocak Salı (bugün) başlayan yengeç burcunda dolunay gerçekleşecek. Yengeç dolunayı yaklaşık 15 gün etkisini sürdürecek. 

18 OCAK DOLUNAY SAAT KAÇTA?

18 Ocak saat ’ te Yengeç burcunda yeni yılın ilk Dolunayı gerçekleşecek.

YENGEÇ DOLUNAYI ETKİLERİ NELERDİR?

Astroloji yazarımız Hale Özen dolunay yorumuna göre, Orijinal adı Cancer olan ve aslında bizim yengeç olarak bildiğimiz takım yıldız adının gerçekte Kerevit olduğunu söyleyerek başlayalım… Cancer da bildiğimiz kanser. Ne alakası var değil mi isimlerin? Efenin, kanser hücresi ilk kez görüntülendiğinde şekli kerevite benzediği için bu hücrelere cancer adı verilmiş. Peki takım yıldıza neden bu isim verilmiş? Buna da, kerevit üreme zamanı olarak tahmin yürütebiliriz. Eski zamanlarda, gökyüzünün ne zaman ne yapılacağını söyleyen bir saat/takvim gibi kullanıldığını anlamak zor değil. Ne zamanı? Kerevit zamanı… Ne zamanı Akrebin kış uykusundan uyanma zamanı gibi… (Bundan sonrasında artık kerevit yerine alıştığımız yengeç ifadesi devam edeceğiz.

Astrolojide de yengeç takım yıldızı aileyi, evi, yuvayı, kökleri, vatanı, devleti, beslenmeyi, savunmayı, en karanlık yerleri, atalarımızı ve bunların anlamlarının altında yatan her şeyi temsil eder. 18 Ocak’ta Yengeç Takım Yıldızı’nın önünde dolunay gerçekleşiyor.

Dolunayda da ayın güneşten aldığı ışığın tamamını yansıtabilmesi mümkün olur. Gökyüzünde neredeyse diğer ışıklar gücünün yitiriyor.

O halde karanlıkta kalan ne varsa aydınlanıyor… Özellikle aile ve evimizle ilgili. Yay Yeni Ayı’nda aldığımız kararlar, giriştiğimiz mücadeleler adeta ailemizin ve evimizin üstünde tamamlanıyor. Artık görmeye başlıyoruz. Zor olan yanı, eğer aldığımız kararlar yenilenme ve yeni yaşama ait değilse, zor süreçlere hazır olmak gerekiyor. Çünkü 29 Ocak’taki ikinci Venüs Es ailemizdeki bağların sadece sevgi üzerine kurulmadığını görmemizi sağlayacak. Bu aile üyeleri, anne-babanız olabileceği gibi, eşiniz, kardeşleriniz hatta çocuklarınız bile olabilir. Özellikle evliliklerde çok fazla ayrılık kararı veya intikam döngüleri aktifleşebilir.

Beslenme konularımızı da içerdiği için, bu dönem çok fazla sevme-sevilme ihtiyacı duyabilirsiniz. Fakat unutmayın ki, eğer sevdiğiniz gerçekte karşınızdaki insan değil de; hayal ettiğiniz ruhu sıkıştırmaya çalıştığınız bir bedense, evliliğiniz/ilişkiniz sadece projesel bir süreçse, maddi ya da manevi alışveriş üzerine kuruluysa önümüzdeki süreçte bitişlere hazır olmak gerekiyor.

Eğer Aralık ayının ikinci yarısında sonlanan ilişkileriniz varsa, 29 Ocak sonrası Şubat sonuna kadar pişman olabileceğiniz bir döngüye girebilirsiniz.

Genellikle ipleri bırakmak istemeyiz. Fakat ne zaman daha sıkı kavrasak daha çok canımız yanar. Her zaman söylerim; “Gerçekse, olsun.” Şimdi sevgideki gerçekliklerle karşılaşma zamanı.

Küçük bir hatırlatma; Her şeyi yoluna koyduğunuzu düşünürken, Venüs’ün Lucifer pozisyonda bu etkileri yaydığını unutmayınız. Bu süreçteki her adımınızın acısını 29 Ocak döngüsünde tepki olarak sunmaya hazırlanıyor. İncinen ve canı yanan sizseniz, arkanıza yaslanıp sadece seyredin.

Emek verdiniz, inandınız, yıllarınızı verdiniz, sevdiniz… Ama değer görmediniz ya da oyalanmadınız ya da elde var görüldünüz… O zaman Lucifer Venüs’ün karşı tarafa sürprizleri var..

Yani… “Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç…” Hepinize gerçek bir sevgi diliyorum…

18 Ocak Yengeç Dolunay&#;ı ve burçlara etkileri

Merhaba. 18 Ocak saat ’de Yengeç burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Yengeç burcu aile, sevdiklerimiz, evimiz, gayrimenkul, duygularımız ile alakalıdır. Bu dönemde bu konularla ilgili önemli muhasebelere gireceğimiz bir Ocak ikinci yarısı yaşayacağız. Dolunay muhasebe ve gözden geçirme ile alakalı olduğu gibi birtakım konuların da açığa çıkması anlamına gelir. Hem bu etki hem de an derecesinin Plüton ile yaptığı çok yakın etkileşim bu dönemde yüzey altında kalmış birtakım konuların açığa çıktığı ve birtakım krizlere yol açtığı, dönüşüm için odak ve sorumluluk talep ettiği konulara işaret ediyor. Ayrıca Dolunay haritaları Güneş Ay karşıtlığı olduğu için Plüton ve Güneş Oğlak burcunda. Yani Yengeç ve Oğlak burçları haritalarımızda nereyi etkiliyorsa o konularda dönüşüm ve krizler yaşayacağımız bir dönem içerisindeyiz. Ayrıca an haritasının yükselen burcun da Akrep ve sosyal dönüşümlerle, reformlarla alakalı olan ZUBEN ELGENUBI sabit yıldızı ile kavuşum içerisinde. Akrep burcu da oldukça plütonik ve marsiyen bir etkidedir ve krizler ve dönüşümlere işaret eder. Yani bu dolunay oldukça dönüşümlü, eskinin “ölerek” yerine yenisinin inşa edilmesi gereken, inşaat başlangıçlarına işaret eden bir döneme işaret ediyor


Yükselen burçlar üzerinden değerlendirecek olursak:

Yükselen Koç

Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili alanlar vurgu kazanıyor. Gayrimenkul alım satımı, borçlar, krediler, ortaklaşa gelirler de bu dönemin etkileri arasında. Kariyer konularında birtakım krizler yaşanabilir, bu da aile hayatına yansıyabilir.


Yükselen Boğa

Yakın çevre, kardeşler, kısa ve uzun yolculuklar, iletişim trafiği, anlaşmalar, eğitim gibi konularda vurgu getirecek bir Dolunay. Yurtdışı veya akademik konularda, öğretmenlerinizle veya uluslararası çalıştığınız kişilerle birtakım krizler yaşayabilirsiniz.


Yükselen İkizler

Finansal konular, maddi durumunuz, yatırımlarınız, kazançlarınız ve borçlarınız, ortaklaşa gelirler gibi konuların vurgu kazandığı bir dönem. Borçlar veya ortaklaşa gelirler ile ilgili birtakım krizler yaşayabilirsiniz.


Yükselen Yengeç

Hayatınızın geneli, genel sağlığınız, görünüşünüz ve ikili ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili vurgulu konuların olduğu bir dolunay. Ayrıca flörtleriniz, varsa çocuklarınız ile ilgili konular da ön planda olacak. İkili ilişkiler alanı biraz krizli ve dönüştürücü olabilir.


Yükselen Aslan

İnzivada olduğunuz özel alanlarınız, genel psikolojiniz ve genel sağlığınız vurgu kazanıyor. Bu dönemde sağlık ile ilgili konularda krizler yaşayabilirsiniz. Ayrıca ev, aile, gayrimenkul konuları da ön plana çıkıyor.


Yükselen Başak

Arkadaş gruplarınız, arkadaşlarınız veya proje gruplarınız vurgu altında. Ayrıca flörtler veya varsa çocuklarınız veya sahneye çıktığınız, yaratıcılığınızı gösterdiğiniz konularla ilgili krizler içerisinde kalabilirsiniz.


Yükselen Terazi

Kariyer ile ilgili konularda duygusal beklentilerinizin sorgulandığı bir dönem. Ayrıca ev, aile, gayrimenkul ile ilgili konularda da birtakım krizler yaşayabilirsiniz. Ayrıca finansal konuların da öne çıktığı bir ocak ikinci yarısı yaşayabilirsiniz.


Yükselen Akrep

Bu dönemde genel sağlığınız, görünüşünüz, akademik konular, yabancılar ve yolculuklarla ilgili vurgu yaşayacaksınız. Eğitim ile ilgili konular veya anlaşma, iletişim, yazışma konularında birtakım krizler yaşanabilir.


Yükselen Yay

Sizin için de finansal konular, ortaklaşa gelirler, sahip olduklarınız konuları ön plana çıkacak. Sahip olduklarınızla veya parayı kazanma şeklinizle ilgili birtakım dirençler veya krizlerle karşılaşabilirsiniz.


Yükselen Oğlak

Hayatınızın genelini ve ikili ilişkilerinizi etkileyecek bir Dolunay döneminden geçiyorsunuz. Ayrıca içerisinde kariyer ve başarı konularıyla da alakalı birtakım hayatınızın genelini ilgilendiren ve ilişkilerinize yansıyan krizler ve dönüşümler olabilir.


Yükselen Kova

Sizin için de özellikle sağlık konuları ön plana çıkıyor. Gizlide kalmış konuların da açığa çıkacağı ve sizi psikolojik olarak zorlayabileceği bir dönemden geçiyorsunuz. Ayrıca kariyer konuları da bu dönemin ana konuları arasında.


Yükselen Balık

Flörtleriniz, sahneye çıktığınız konular, sporla alakalı konular veya varsa çocuklarınız ile ilgili konular ön plana çıkacak. Bulunduğunuz gruplarda veya arkadaşlarınızla oluşabilecek krizler sahne, çocuk veya flört konularını da etkileyebilir. Ayrıca eğitim ve uzak yolculuklar, yabancılar da bu dönemde gündemde.




Dolunay hangi burcu nasıl etkileyecek? Aralık ayı Dolunay tarihi ve etkileri

Aralık dolunayı etkileri burçları yakından takip edenler tarafından merak ediliyor. 8 Aralık Perşembe günü, İstanbul saatine göre 'de bir dolunay meydana gelecek. 8 Aralık dolunayı İkizler-Yay aksında gerçekleşecek. Yılın son dolunayı olacak bu dolunay İkizler burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek. Astrologların, etkilerinin ± 3 gün süreceğini belirttiği dolunay, burçlar üzerinde 5 Aralık- 11 Aralık tarihleri arasında etkili olacak. Dolunay gerçekleştiği sırada Ay ve Mars kavuşum alacak.

DOLUNAY NEDİR?

Dolunay, Ay'ın Dünya'ya göre Güneş ile ters noktada kalmasına denilmektedir.  Dolunay, Ay ile Güneş'in jeosentrik zahir (ekliptik) boylamlarının farkı derece olduğunda meydana gelir.

DOLUNAY HANGİ BURCU NASIL ETKİLEYECEK?

Aralık dolunayı etkilerinin tüm burçlar üzerinde görüleceği tahmin ediliyor. Bu süre zarfında alıngan, kırılgan ve ikili ilişkilerde kavgaya meyil bekleniyor.

KOÇ: Geçici çözümler, yakın çevrenizin sağladığı kaynaklar bunu garanti edemeyebilir. Kendinize biçtiğiniz rolden çıkmanız gerekiyor.

BOĞA: Bu dönem masrafların arttığı ve uzun zamandır almak istediğiniz şeyleri aldığınız bir dönem olabilir.

İKİZLER: İletişim, Eğitim, yabancılar, yolculuklar, yayıncılık gibi konularda ağırlıklı olaylar yaşayacağınız, enerjinizi bu konulara daha çok harcayacağınız bir dönem.

YENGEÇ: Dolunayda büyük kazanç elde edecek burçlardan biride sizsiniz. Kendinizi anladığınızda, kaybetmekten korkmamakta, elinizdekilerin kıymetini bilmekte kolaylaşır.

ASLAN: Sosyal hayatınızın hareketlendiği bu dönemde arkadaşlarınızla diyaloglarınıza dikkat etmelisiniz. Fark etmeden kalp kırabilirsiniz, alınganlık yapabilirsiniz ya da hiç beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz.

BAŞAK: Kariyer, toplum içindeki görünürlüğünüz ve başarınız konusunda daha enerjik ve agresif olduğunuz bir dönem.

TERAZİ: Hayallerinize çok yakın ancak çok da uzaksınız. Bazı fedakarlıklar etmeniz gerekebilir ancak ne yapmak istediğinize karar verdiğiniz sürece bu hiç de zor olmayacak.

AKREP: Aralık ayında sahip olduklarınız, krediler ve borçlar ön plana çıkacak. Maddi konularla ilgili birtakım tartışmalar yaşanabilir.

YAY: Tüm dengelerin değiştiği bu günlerde, sizde kalıcılığı olan duygusal ve ticari işbirliklerinde başarı gösterebilirsiniz. Öfkelenmemeye gayret edin, akış sizi olmanız gereken yere götürecektir.

OĞLAK: Bu aralar rutin kontrollerinizi aksatmayın ve sağlığınıza özen gösterin. Diğer yandan varsa evcil hayvanınızın sağlık sorunları nüksedebilir.

KOVA: Flörtler, mutluluk, hobiler, sahne, spor gibi konularda belirgin olaylar yaşayacağınız bir dönem.

BALIK: Dördüncü evinizde gerçekleşecek olan dolunay aile ve yuva alanınızda hiçbir kontrolünüzün olmadığını düşündürebilir. Ve evdeki baskı nedeniyle tıkanmış hissediyor olabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası